VPRO Gids abonnement

Ben je op zoek naar een VPRO Gids abonnement? Dat is een uitstekende keuze! De VPRO Gids is een wekelijks tijdschrift dat je voorziet van uitgebreide televisie- en radioprogramma's, recensies, interviews en interessante achtergrondartikelen. Met een VPRO Gids abonnement ben je altijd op de hoogte van de nieuwste en meest boeiende programma's op televisie en radio. Daarnaast biedt het tijdschrift diepgaande interviews met bekende persoonlijkheden uit de wereld van kunst, cultuur en media. Ook worden er vaak exclusieve aanbiedingen en evenementen voor abonnees georganiseerd.
Ontdek alle tv gidsen: Veronica, TrosKompas, Mikro Gids, TV Krant, MAX Magazine, Avrobode, Visie, TV Film, NCRV Gids, Totaal TV, Televizier, Varagids en VPRO Gids.

VPRO Gids aanbieding

  vpro-gids-gratis-boek

  De VPRO gids houd je op de hoogte van het beste van radio, televisie en internet en praatje bij over de nieuwe films, boeken en muziek. Neem nu een abonnement en ontvang gratis het boek ‘Kijkt u nog?’ van Arjen Fortuin cadeau t.w.v. €19,99. Ook kan je met deze actie een proefabonnement afsluiten!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  VPRO gids actie

  Neem een proefabonnement op de VPRO Gids en ontvang 10 weken de VPRO Gids op de deurmat voor €10. Stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast. De VPRO Gids is een geweldige tv gids en leuk om een keer te proberen. Zeker voor deze scherpe prijs.

  Nu bekijken →
  Lees meer