Gratis creditcard aanvragen

Op zoek naar een gratis creditcard? Bekijk dan snel ons aanbod! Met een gratis creditcard heb je alle voordelen van een reguliere creditcard, zonder jaarlijkse kosten. Zo kun je eenvoudig online betalen, wereldwijd geld opnemen en profiteren van extra verzekeringen bij aankopen. Ontdek nu onze selectie van gratis creditcards en kies de kaart die het beste bij jou past! Of je nou op zoek bent naar een prepaid creditcard, een Mastercard of een Visa creditcard je vindt altijd wel een geschikte creditcard. Er zijn zeer veel aanbieders van creditcards, denk hierbij aan banken zoals ABN AMRO, ING bank en SNS bank. Naast de traditionele banken zijn er ook nog andere bedrijven die gratis creditcards verstrekken zoal De Bijenkorf, ANWB, ICS en N26.
VISA World Card voor €39,95 per jaar
VISA World Card voor €39,95 per jaar
De Visa World Card is de meest geaccepteerde betaalmiddel, handig voor al je online aankopen en voor op vakantie. Vraag nu de Visa World Card aan en betaal slechts €39,95! Niet te vergeten ontvang je met de Visa World Card 180 dagen aankoopverzekering voor al je inkopen.
Nu bekijken →

Gratis online creditcard aanvragen

  visa-world-card-actie

  De Visa World Card is de meest geaccepteerde betaalmiddel, handig voor al je online aankopen en voor op vakantie. Vraag nu de Visa World Card aan en betaal slechts €39,95! Niet te vergeten ontvang je met de Visa World Card 180 dagen aankoopverzekering voor al je inkopen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  visa-world-card-panda

  Via deze actie krijg je de Visa World Card Panda creditcard 1 jaar voor €39,95. De Visa World Card Panda is een bijzondere creditcard, omdat deze volledig gericht is op duurzaamheid en het beschermen van het milieu. Met deze creditcard kun je wereldwijd betalen en geld opnemen bij geldautomaten waar Visa geaccepteerd wordt, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld. Voor elke transactie die je doet met de Visa World Card Panda, doneert Visa namelijk een bedrag aan het Wereld Natuur Fonds.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  anwb-silver-creditcard

  Creditcard nodig en lid van de ANWB? Kies dan voor de goedkoopste creditcard van Nederland. De ANWB Visa Silver Card is een creditcard van de ANWB, speciaal ontworpen voor mensen die graag op reis gaan. Met de ANWB Visa Silver Card heb je wereldwijd betaalgemak, zodat je overal veilig en makkelijk kunt betalen en geld opnemen. Bovendien ontvang je met deze creditcard korting op reis- en vrijetijdsartikelen bij de ANWB winkels en webshop.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  knab-gratis-creditcard

  Particulieren die een rekening hebben bij KNAB kunnen een gratis KNAB creditcard aanvragen (in samenwerking met ICS). Deze creditcard blijft ook gratis indien je een Knab Plus pakket hebt. Ben je nog geen klant? Open dan nu je rekening en maak gebruik van de gratis overstapservice.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  anwb-gold-creditcard

  Ben je op zoek naar een goedkope creditcard met een ruimte bestedingslimiet? Dan ben je bij de ANWB aan het juiste adres. Zo betaal je nu tijdelijk 50% minder voor de ANWB Visa Gold Card. Deze creditcard biedt ook een aantal handige reisverzekeringen, zoals een reisongevallenverzekering, reisvertragingsverzekering en bagageverzekering. Bovendien profiteer je met de ANWB Visa Gold Card van extra voordelen, zoals korting op reis- en vrijetijdsartikelen bij de ANWB winkels en webshop, en krijg je een hogere bestedingslimiet. Met de ANWB Visa Gold Card ben je dus goed voorbereid op reis en kun je optimaal genieten van je vakantie.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  n26-gratis-creditcard

  Een N26 creditcard is een populaire gratis prepaid Mastercard die uitgegeven wordt door de Duitse online bank N26. Met deze gratis creditcard kun je wereldwijd betalen en geld opnemen bij geldautomaten waar Mastercard geaccepteerd wordt. Het voordeel van de N26 creditcard is dat je geen jaarlijkse kosten betaalt en dat je gemakkelijk geld kunt overmaken naar andere N26-gebruikers. De N26 creditcard is vooral populair bij reizigers, omdat je er wereldwijd mee kunt betalen en geld opnemen zonder extra kosten. Daarnaast biedt N26 enkele handige functies, zoals push-notificaties bij elke transactie en de mogelijkheid om je pincode te wijzigen via de N26-app.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  mastercard-gratis-nieuw

  Met de Mastercard Business heb je een zakelijke creditcard bij de hand. Om deze creditcard te kunnen aanvragen, heb je een KVK nummer nodig. Jouw jaarlijkse bijdrage bedraagt €35 per jaar.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  mastercard-gratis-nieuw

  Ga je op vakantie? Of ben je veel online aan het winkelen? Verzeker dan al je (online) aankopen en neem een MasterCard. Je aankopen zijn tot wel 180 gratis verzekerd. De kosten van de creditcard bedraagt slechts €26 per jaar.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  visa-world-card-gratis

  Vraag nu gratis de Visa World Card aan én betaal het eerste jaar helemaal niets! De Visa World Card is ideaal voor hotels, autohuur en tolwegen. Daarnaast profiteer je van een 180 dagen aankoopverzekering. Gestopt. Kost nu €39,95

  Nu bekijken →
  Lees meer
  visa-world-card-gratis

  Ga je binnenkort op vakantie? Of koop je vaak online? Verzeker dan al je aankopen met een Visa World Card. Vraag nu een Visa World Card aan en betaal het eerste jaar helemaal niets.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  visa-world-card-business

  Visa World Card Business is een creditcard speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik. Met deze kaart kunnen ondernemers wereldwijd betalen en geld opnemen bij geldautomaten waar Visa geaccepteerd wordt. Het voordeel van de Visa World Card Business is dat je de uitgaven van je bedrijf gemakkelijk kunt bijhouden en dat je profiteert van aanvullende verzekeringen en garanties. Zo is je bedrijf onder andere verzekerd tegen diefstal en verlies van spullen en ben je verzekerd tegen schade en verlies van huurauto's. Daarnaast kun je met de Visa World Card Business gebruik maken van exclusieve kortingsacties en aanbiedingen. Nu vanaf €35 per jaar aan te vragen.

  Nu bekijken →
  Lees meer