Gratis proberen

Tegenwoordig kun je verschillende producten en diensten eerst een maand proberen voordat je een abonnement aan gaat. Een goed voorbeeld hiervan is Netflix en Spotify. Je kunt deze diensten een maand lang gratis proberen, zonder verdere verplichtingen. Het internet zit vol met diensten en producten die je eerst een maand gratis kunt proberen. Wij van Gratis.nl verzamelen op deze pagina alle diensten en producten die je één maand lang gratis kunt proberen. Het aanbod varieert enorm, dus voor iedereen wat wils.

Probeer vandaag nog gratis

Als je hieronder een dienst of product hebt gevonden, dan hoef jij je alleen maar aan te melden. Je probeert de dienst een maand lang gratis en daarna stopt het automatisch. Er zijn uitzonderingen. Zo betaal je bij Videoland 1 cent voor een proefperiode van 2 weken. Hier dien jij je zelf af te melden. Dus waar wacht je nog op? Kies hieronder je dienst of product en probeer het vandaag nog gratis!

Probeer de eerste maand gratis

  Gratis-Tweezer
  »

  Ontvang een gratis Tweezer pincet

  Je kunt nu een gratis Tweezer pincet ter waarde van €12,95 aanvragen. Hoe? Schrijf je in de voor de Yolora Nieuwsbrief. Je kunt je dan ook nog aanmelden om een leuk cadeautje te ontvangen op je verjaardag. Profiteer nu van deze actie!

  »

  Unox deelt gratis Good Pasta Spaghetti Carbonara uit

  Unox Good Pasta Spaghetti Carbonara is lekker en razendsnel te maken. De bereidingstijd is slechts 5 minuten. Dit product uitproberen? Dat kan. Kijk wanneer het promoteam bij jou in de buurt is.

  Dope-Free
  »

  Gratis Dope Free - True Winner armbandje

  Heb jij het ook helemaal gehad met alle dopingschandalen? Check dan nu het statement 100% Dope Free - True Winner van NOC*NCF en de Dopingautoriteit. Vul het formulier in, onderteken het en verklaar dat jij je aansluit bij het statement. Je krijgt dan een gratis armbandje thuisgestuurd.

  »

  Probeer Thinq 30 dagen gratis

  Zelf online boekhouden is verleden tijden met Thinq. Je scant of maakt een foto van je bonnen en thinq regelt de rest. Zo houd jij meer tijd over voor je onderneming. Probeer het nu 30 dagen lang gratis!

  »

  Spotify Premium gratis proberen

  Probeer nu gratis 30 dagen Spotify Premium en luister naar muziek zonder reclame! Tevens kun je muziek nu naar je telefoon, tablet of laptop downloaden, handig hè? Het is ook mogelijk om te kiezen voor Spotify Free, dan luister je altijd gratis naar muziek met reclame.

  »

  Probeer Videoland 2 weken lang

  Videoland kun je nu 2 weken lang proberen voor slecht 1 cent. Na de proefperiode gaat het automatisch over naar een maandelijkse abonnement van €8,99. Videoland is op ieder moment makkelijk opzegbaar.

  »

  Netflix één maand gratis

  Je kunt Netflix nu een maand lang gratis proberen. Dit betekent een maand lang onbeperkt films en series kijken. De proefabonnement stopt automatisch!

  »

  Squla gratis proberen

  Altijd al benieuwd hoe Squla werkt? Hier kun je gratis quizzen proberen! Kies je groep, speel de quiz en kom erachter hoe leuk Squla is.

  »

  Tip! Gratis boekhoudprogramma

  Online boekhouden is een fluitje van een cent, tenminste met Yoursmic! Facturering, urenregistratie, offertes maken en nog veel meer mogelijkheden met Yoursmic. Probeer het nu gratis!