Gratis puzzelen

Wil je gratis puzzelen? Wij zetten met liefde alle puzzel website's voor je op een rijtje. Zo vind je hier Sudoku's, Woordzoekers, Kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels en nog veel meer. Speel elke dag een nieuwe uitdagende puzzel.

Gratis puzzelen / puzzels

  puzzelen-ad

  Het Algemeen Dagblad biedt dagelijks gratis puzzels aan via hun site. Je hoeft je enkel te registreren (= gratis) om toegang te krijgen tot alle puzzels. De puzzel van de dag kan je direct spelen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  puzzelbrein-exemplaar-gratis

  Vraag nu een gratis puzzelboek aan van Puzzelbrein en ontvang één gratis proefnummer met daarin 36 verschillende puzzels en een prijzenpot van €20.000. Iedereen kan één gratis nummer aanvragen. Heb je recent al een puzzelboek aangevraagd? Dan dien je 6 maanden te wachten voordat je een nieuw nummer kan aanvragen. Lekker puzzelen in de zomer.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  yakult-puzzelboekje-aanvragen

  Yakult is jarig en trakteert op duizenden unieke Yakult puzzelboekjes. Vraag er snel één aan want OP=OP!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  woordzoeker-puzzel

  Vind je het leuk om woordzoekers op te lossen? Speel dan deze dagelijks woordzoeker! Dagelijks kun je één uitdagende woordzoeker oplossen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  kruidwoordpuzzel-gratis

  Los dagelijks de kruiswoordpuzzel op van Denksport. De puzzel zijn uitdagend en gratis. Wil je meer kruiswoordpuzzels oplossen? Bestel dan een kruiswoordpuzzelboekje.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  sudoku-puzzel-gratis

  Wil je een uitdagende Sudoku oplossen? Los dan de Sudoku van Denksport op! Dagelijks hebben zij een nieuwe Sudoku voor je klaarstaan die je gratis kunt oplossen (online). Wil je een Sudoko boekje bestellen? Bekijk de acties van Denksport.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  zweedse-puzzels

  Elke dag een nieuwe Zweedse puzzel van Denksport. Klik snel verder en los de puzzel van vandaag op. Je kunt de puzzel online invullen! Wil je liever een puzzelboek bestellen? Ook dit is mogelijk bij Denksport!

  Nu bekijken →
  Lees meer

Puzzel website's en tips