Gratis VPN verbindingen

Ben je op zoek naar een gratis VPN verbinding? Wij van Gratis.nl zetten de beste VPN aanbieders en oplossingen voor je op een rijtje. Zo kan je veilig internetten zonder dat er iemand meekijkt of dat er gegevens van je worden opgeslagen. Houd er rekening mee dan er bij gratis VPN verbindingen beperkingen zijn. Dit kan bijvoorbeeld de internet snelheid zijn of dat er slechts één apparaat gebruik kan maken van de VPN verbinding.

Goedkope VPN verbinding

Naast de gratis VPN mogelijkheden zijn er natuurlijk ook betaalde oplossingen verkrijgbaar. Deze betaalde oplossingen zijn een stuk uitgebreide en bieden nog meer privacy. Ook merk je met een betaalde VPN verbinding geen snelheidsverschil. Dus mocht je hier interesse in hebben, dan vind je onderaan deze pagina een selectie goedkope VPN oplossingen.

Gratis VPN

  atlastvpn

  AtlasVPN is nu verkrijgbaar met een korting tot wel 86%. Meld je aan en profiteer van 30-dagen geld terug garantie. Bevalt het toch niet? Dan ontvang jij 100% geld terug.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  nordvpn-gratisnl

  Wil je jouw internetverbinding en surfgedrag ook beveiligen? Kies dan nu voor NordVPN met 100% geld terug garantie. Zo kan je risicovrij een VPN verbinding proberen. Met een VPN verbinding krijg je volledige privacy. Nu de proefperiode ontvang je zelf een leuke aanbieding.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  vpn-nederland-gratis

  Bewaak je privacy met een VPN verbinding. Probeer het nu 3 maanden lang gratis via VPN Nederland, zonder addertjes. Met 1 klik internet jij voortaan anoniem!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  nordvpn-aanbiedin

  Ben je vaak online? Maak dan slim gebruik van een VPN verbinding. Je blijft dan volledig anoniem en je computer blijft beschermd. Kies nu voor een 3-jarig abonnement met 70% korting én ontvang 1 maand tot 1 jaar bovenop het 3-jaren-plan GRATIS!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  vpn-hola

  VPN Hola is nu beschikbaar voor alle apparaten en browsers. Download gratis de desktop applicatie om te beginnen. Zo kan jij veilig online internetten. Ook verkrijgbaar in premium met meer voordelen vanaf $2,99.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  gratis-vpn-verbinding

  Wil je gebruik maken van een gratis VPN verbinding? Maak dan slim gebruik van Hide.me. Je kunt gebruik maken van 3 locaties met maximaal 2 GB data overdracht. Is dit te weinig? Dan kun je altijd nog een betaalde abonnement nemen!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  vpn-gratis-wind

  Ben je op zoek naar een gratis VPN verbinding? Kies dan nu voor Windscribe! Met het gratis account kun je tot wel 10 GB data gebruiken en worden al je apparaten ondersteund. Het enige nadeel is dat er een beperkt aantal servers beschikbaar zijn. Hierdoor kan je verbinding af en toe traag zijn.

  Nu bekijken →
  Lees meer

Goedkope VPN verbinding