Gratis Apps

Op Gratis.nl hebben we speciaal voor jou de beste gratis Apps voor Smartphone of Tablet verzameld. Zo kun je bij Gratis.nl niet alleen terecht voor de leukste en populairste games als Draw Something of Wordfeud, maar ook voor gratis diensten als Whatsapp, Instagram, Facebook en Twitter. Zo houd je altijd, overal en gratis contact met je vrienden en familie. Waar je, je ook bevindt: Appen kan overal! Hieronder hebben we de leukste Apps voor je Smartphone of Tablet op een rijtje gezet.

Gratis Android apps

Heb je op dit moment een Android telefoon? Dan zul je vast op zoek zijn naar gratis Android apps. Deze vind je natuurlijk in de Google Play Store, maar wij hebben een mooi en overzichtelijk lijstje voor je gemaakt met de handigste gratis apps van dit moment.

Gratis iPhone apps

Ben je geen Android, maar een Apple gebruiker? Dan ben je zeker op zoek naar gratis iPhone apps. Dat komt goed uit, ook hiervan hebben wij een overzichtelijk lijstje. Hier ontdek je de huidige meest populaire gratis apps voor Apple telefoons, die je direct kunt downloaden uit de Apple Store.

Andere populaire gratis apps