Gratis Apps

Op Gratis.nl hebben we speciaal voor jou de beste gratis Apps voor Smartphone of Tablet verzameld. Zo kun je bij Gratis.nl niet alleen terecht voor de leukste en populairste games als Draw Something of Wordfeud, maar ook voor gratis diensten als Whatsapp, Instagram, Facebook en Twitter. Zo houd je altijd, overal en gratis contact met je vrienden en familie. Waar je, je ook bevindt: Appen kan overal! Hieronder hebben we de leukste Apps voor je Smartphone of Tablet op een rijtje gezet.

Gratis Android apps

Heb je op dit moment een Android telefoon? Dan zul je vast op zoek zijn naar gratis Android apps. Deze vind je natuurlijk in de Google Play Store, maar wij hebben een mooi en overzichtelijk lijstje voor je gemaakt met de handigste gratis apps van dit moment.

gratis Android apps

Gratis iPhone apps

Ben je geen Android, maar een Apple gebruiker? Dan ben je zeker op zoek naar gratis iPhone apps. Dat komt goed uit, ook hiervan hebben wij een overzichtelijk lijstje. Hier ontdek je de huidige meest populaire gratis apps voor Apple telefoons, die je direct kunt downloaden uit de Apple Store.

gratis iPhone apps

Spotify
Een van de populairste apps van dit moment is Spotify. Met Spotify luister je altijd en overal jouw favoriete muziek. De app is gratis te downloaden en gebruiken als je een Spotify premium account hebt.

Die kun je gratis krijgen bij KPN! Bij een alles-in-1 thuis standaard of premium pakket van KPN ontvang je nu namelijk gratis een Spotify premium account. Hiermee luister je op al je apparaten (computer, smartphone, tablet, etc.) gratis je favoriete muziek.

Bekijk de actie

spotify

Andere populaire gratis apps

  »

  60 gratis e-books met de VakantieBieb

  Download gratis de app 'VakantieBieb' en krijg tot wel 60 gratis e-books. De app is tot en met 31 augustus gratis en is voorzien van gratis e-books. Leuk voor op vakantie!

  »

  BlaBlaCar app voor Android

  Download nu de gratis meereis app van BlaBlaCar op je Android telefoon. Met deze app kun je voordelig met mensen carpoolen zodat je de gemaakte kosten kunt delen: dat is pas goedkoop reizen! De app is gratis te downloaden.

  »

  Must-have gratis reis app

  Download de gratis app van BlaBlaCar nu voor iPhone. Hiermee kun je mensen zoeken die hetzelfde traject als jij willen afleggen met de auto, zodat jullie samen kunnen carpoolen en de kosten kunnen delen.

  »

  Bol.com app op je Android telefoon

  Als je een Android besturingssysteem op je telefoon hebt, kun je de Bol.com app downloaden. Deze is helemaal gratis en maakt mobiel shoppen op Bol.com een stuk gemakkelijker! Download de app voor niets en shopze!

  »

  Bol.com app voor iPhone

  Shop je graag op Bol.com? Dat kan nu ook gemakkelijk op je smartphone. Download deze gratis app gemakkelijk via Gratis.nl en shop al je nieuwe spullen op je iPhone met deze Bol.com app voor iOS.