Gratis Apps

Op Gratis.nl hebben we speciaal voor jou de beste gratis Apps voor Smartphone of Tablet verzameld. Zo kun je bij Gratis.nl niet alleen terecht voor de leukste en populairste games als Draw Something of Wordfeud, maar ook voor gratis diensten als Whatsapp, Instagram, Facebook en Twitter. Zo houd je altijd, overal en gratis contact met je vrienden en familie. Waar je, je ook bevindt: Appen kan overal! Hieronder hebben we de leukste Apps voor je Smartphone of Tablet op een rijtje gezet.

Gratis Android apps

Heb je op dit moment een Android telefoon? Dan zul je vast op zoek zijn naar gratis Android apps. Deze vind je natuurlijk in de Google Play Store, maar wij hebben een mooi en overzichtelijk lijstje voor je gemaakt met de handigste gratis apps van dit moment.

Gratis iPhone apps

Ben je geen Android, maar een Apple gebruiker? Dan ben je zeker op zoek naar gratis iPhone apps. Dat komt goed uit, ook hiervan hebben wij een overzichtelijk lijstje. Hier ontdek je de huidige meest populaire gratis apps voor Apple telefoons, die je direct kunt downloaden uit de Apple Store.

Andere populaire gratis apps

  nonoki-gratis-app

  Nonoki is een geweldige app voor zowel Android als iOS waarmee jij reclamevrij gratis muziek en video's kunt streamen. Selecteer eenvoudig je favoriete hits, voeg ze toe aan je persoonlijke bibliotheek en ontdek tegelijkertijd nieuwe nummers. Geniet ongestoord van je muzikale reis met Nonoki! Keuze uit de Android app en IOS app.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  xlocker-actie

  XLocker is een zeer nuttige app voor het beheersen van schermtijd, speciaal ontworpen voor ouders. Het biedt flexibele en effectieve functies om ouders te helpen de tijd te beheren die hun kinderen op apparaten doorbrengen. De app kan je nu gratis downloaden voor IOS t.w.v. €8,99.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  woolsocks-geld-terug

  Woolsocks is een handige app waarmee je eenvoudig geld terug kan vragen op geselecteerde producten. Je vindt in deze app ook de gratis producten van Scoupy. Download de app, maak een account aan en ontdek op welke boodschappen jij geld terug krijgt.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  applock-pro-aanbieding

  Met de AppLock PRO kan je elke app op je telefoon beveiligen met vingerafdruk, wachtwoord of pincode. Zo kan niemand zomaar je apps openen. Het is een extra beveiliging in jouw privé gegevens. Nu gratis te downloaden voor Android. Normaal kost de app €3,79.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  glimble-gratis

  Maak gebruik van één reisplanner die je van deur tot deur brengt, dat is Glimble. Het maakt daarbij niet uit of je gebruik maakt van het ov, fiets, auto of deelvervoer. Werkt beter dan 9292 en NS! Nu gratis te downloaden voor Android en IOS.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  tikkie-app-actie

  TIKKIE is niet alleen handig om een betaalverzoek mee te versturen, maar je kan ook via TIKKIE gratis producten proberen. Download daarom de app naar je telefoon en ga in het menu naar 'acties'. Hier vind je vaak gratis producten en geld terug acties. Tip: je dient een actie eerst te claimen voordat je een product koopt.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  VakantieBieb-gratis

  Download gratis de app 'VakantieBieb' en krijg tot wel 60 gratis e-books. De app is tot en met 31 augustus gratis en is voorzien van gratis e-books. Leuk voor op vakantie!

  Nu bekijken →
  Lees meer