Gratis LEGO

LEGO is ontzettend populair in Nederland en is geschikt voor jong en oud. Wij van Gratis.nl zijn daarom voor je op zoek gegaan naar gratis LEGO acties en die hebben wij gevonden! Het gaat hier om acties waarbij je een gratis LEGO setje cadeau krijgt. Ook geeft de officiële LEGO webshop regelmatig cadeaus weg. Al deze acties vind je terug op deze pagina. Dus wil je profiteren van gratis LEGO? Bekijk dan snel onze gratis acties.

Gratis Lego acties

  lego-magazine-gratis

  Vraag nu geheel gratis het LEGO Life Magazine aan voor kinderen van 5 t/m 9 jaar. Het magazine staat vol stripverhalen, activiteiten, creaties en bouwtips. Je ontvangt het blad 4 keer per jaar. Je kunt oudere exemplaren gratis online bekijken.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  lego-vip-2x

  Tijdens de LEGO VIP dagen ontvang je dubbele VIP punten voor al je aankopen, helemaal gratis! Deze punten kan je inruilen voor kortingen en cadeaus. Ook zijn er tijdens deze dagen speciale aanbiedingen beschikbaar. Klik dus snel verder en laat je verleiden en geniet van dubbele VIP punten bij LEGO.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  vip-lego-nieuw

  Heb jij een Nintendo account? Log dan nu in en ontvang 250 VIP points voor LEGO. Je hebt geen Platina punten nodig om deze aanbieding te claimen. Maak hier je LEGO VIP account aan (= gratis).

  Nu bekijken →
  Lees meer
  lego-sleutelhanger

  Meld je nu GRATIS aan als LEGO VIP en ontvang een gratis LEGO sleutelhanger bij je volgende aankoop. Daarnaast ontvang je ook een gratis LEGO McLaren Elva cadeau bij een besteding vanaf €40 + gratis LEGO DOTS fotohouderkubus bij LEGO DOTS, VIDIYO en Friends. Als LEGO VIP ontvang je exclusieve aanbiedingen, beloningen en meer. Aanmelden kan nog steeds, maar de sleutelhangers zijn op. Wel is er een beloningsysteem voor aankopen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  Lego-life-magazine

  In het archief van LEGO van je alle oude nummers van LEGO Life Magazine. Is er een nummer dat je hebt gemist of nog eens wilt bekijken? Download het exemplaar dan nu gratis! Je kan alle nummers gratis downloaden.

  Nu bekijken →
  Lees meer