Gratis LEGO

LEGO is ontzettend populair in Nederland en is geschikt voor jong en oud. Wij van Gratis.nl zijn daarom voor je op zoek gegaan naar gratis LEGO acties en die hebben wij gevonden! Het gaat hier om acties waarbij je een gratis LEGO setje cadeau krijgt. Ook geeft de officiële LEGO webshop regelmatig cadeaus weg. Al deze acties vind je terug op deze pagina. Dus wil je profiteren van gratis LEGO? Bekijk dan snel onze gratis acties.

Gratis Lego acties

  lego-moederdagfotolijst

  Net zoals bij Moederdag, kun je ook voor Vaderdag een gratis Vaderdagfotolijst maken bij een LEGO winkel bij jou in de buurt. Dit is een geweldige kans om iets speciaals te maken voor je vader en samen een leuke activiteit te beleven. Kom langs op 8 of 9 juni in een LEGO vestiging bij jou in de buurt en doe mee aan deze creatieve workshop.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  lego-magazine-gratis

  Vraag nu geheel gratis het LEGO Life Magazine aan voor kinderen van 5 t/m 9 jaar. Het magazine staat vol stripverhalen, activiteiten, creaties en bouwtips. Je ontvangt het blad 4 keer per jaar. Je kunt oudere exemplaren gratis online bekijken.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  lego-star-wars-bouwset

  Bezoek op 3 of 5 mei een LEGO vestiging bij jou in de buurt en bouw je eigen Star Wars Darth Vader en Princess Leia. Na het voltooien van je meesterwerk, mag je jouw creatie mee naar huis nemen om toe te voegen aan je LEGO-collectie.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  bloemenpracht-met-hekwerk

  Bij elke aankoop van minimaal €150 in de LEGO webshop ontvang je gratis het LEGO bloemenpracht met hekwerk t.w.v. €24,99. Dit aanbod is geldig tot en met 14 april.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  lego-vip-2x

  Tijdens de LEGO VIP dagen ontvang je dubbele VIP punten voor al je aankopen, helemaal gratis! Deze punten kan je inruilen voor kortingen en cadeaus. Ook zijn er tijdens deze dagen speciale aanbiedingen beschikbaar. Klik dus snel verder en laat je verleiden en geniet van dubbele VIP punten bij LEGO.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  vip-lego-nieuw

  Heb jij een Nintendo account? Log dan nu in en ontvang 250 VIP points voor LEGO. Je hebt geen Platina punten nodig om deze aanbieding te claimen. Maak hier je LEGO VIP account aan (= gratis).

  Nu bekijken →
  Lees meer
  lego-sleutelhanger

  Meld je nu GRATIS aan als LEGO VIP en ontvang een gratis LEGO sleutelhanger bij je volgende aankoop. Daarnaast ontvang je ook een gratis LEGO McLaren Elva cadeau bij een besteding vanaf €40 + gratis LEGO DOTS fotohouderkubus bij LEGO DOTS, VIDIYO en Friends. Als LEGO VIP ontvang je exclusieve aanbiedingen, beloningen en meer. Aanmelden kan nog steeds, maar de sleutelhangers zijn op. Wel is er een beloningsysteem voor aankopen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  Lego-life-magazine

  In het archief van LEGO van je alle oude nummers van LEGO Life Magazine. Is er een nummer dat je hebt gemist of nog eens wilt bekijken? Download het exemplaar dan nu gratis! Je kan alle nummers gratis downloaden.

  Nu bekijken →
  Lees meer