Gratis kranten en dagbladen

Telegraaf aanbiedingen | AD abonnementen | NRC aanbiedingen | Volkskrant aanbiedingen
Door al het nieuws op de wereld zijn er zoveel kranten en dagbladen dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. Op Gratis.nl hebben we een groot aanbod van gratis kranten, dagbladen en proefabonnementen verzameld. Zo beslis jij zelf welk nieuws je leest. Zo kun je niet alleen kiezen uit regionale dagbladen als De Gelderlander, en Trouw, maar ook proefabonnementen op landelijke kranten zoals het AD, NRC, Volkskrant en De Telegraaf. Zo ontvang je deze dagbladen of kranten vaak gratis en anders met een flinke korting. Daarnaast krijg je er ook vaak een leuk welkomstcadeau bij zoals een gratis Android Tablet, DVD, bioscoopkaartjes of een fiets. Bekijk onderstaande kranten acties voor een compleet overzicht van gratis kranten en kranten aanbiedingen!
Exclusief: 6 weken de krant voor 2 euro + stopt automatisch
Exclusief: 6 weken de krant voor 2 euro + stopt automatisch
Exclusief via ons ontvang je nu tot wel 6 weken de krant voor slechts €2. De levering stopt automatisch. Keuze uit 11 kranten zoals de Volkskrant, Het Algemeen Dagblad of Parool. Bekijk de actie en profiteer.
Nu bekijken →

Gratis kranten

  krant-aanvragen-84korting
  »

  Topper! Exclusief: 6 weken de krant voor 2 euro + stopt automatisch

  Exclusief via ons ontvang je nu tot wel 6 weken de krant voor slechts €2. De levering stopt automatisch. Keuze uit 11 kranten zoals de Volkskrant, Het Algemeen Dagblad of Parool. Bekijk de actie en profiteer.

  leeuwarder-courant-actie
  »

  2 weken gratis Leeuwarder Courant

  Probeer nu 2 weken lang gratis de Leeuwarder Courant! Je ontvangt de krant 6 dagen per week in de brievenbus en je krijgt toegang tot de digitale krant. Na 2 weken stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast.

  dvhn-gratissite
  »

  2 weken gratis Dagblad van het Noorden

  Maak kennis met het Dagblad van het Noorden en ontvang de krant 2 weken lang GRATIS op de deurmat en krijg toegang tot de digitale krant. Na 2 weken stopt de levering automatisch!

  leesjerijk-kranten-aanbieding
  »

  Topper! Lees je rijk: 4 weken de krant proberen

  Lees je rijk met je favoriete krant. Probeer het nu 4 weken lang voor slechts 4 euro. Stopt daarna automatisch. Zo kan je bv. het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Trouw of één van de regionale kranten proberen.

  blendle-gratis-proefabonnement-klein
  »

  Gratis 100+ tijdschriften en kranten lezen

  Wil je al het nieuws volgen over bv. het Coronavirus? Op zoek naar ontspanning met je favoriete tijdschrift? Probeer nu één maand lang Blendle met toegang tot 100+ tijdschriften en dagbladen. Lezen kan vanaf je computer, laptop, tablet en telefoon.

  dekanttekening-proefabonnement
  »

  4 weken gratis de Kanttekening + magazine

  Maak nu kennis met een nieuwe krant in Nederland, De Kanttekening. Probeer de krant nu 4 weken GRATIS én krijg er een gratis magazine bij. Na 4 nummers stopt de levering automatisch!

  gratis-limburger2
  »

  3 weken gratis De Limburger

  Speciaal voor onze Limburgse fans! Ontvang De Limburger nu 3 weken lang in de brievenbus of lees de krant 4 weken uitsluitend digitaal. Beide varianten zijn gratis en stoppen automatisch! Gebruik de actiecode "digitaal". Helaas niet verkrijgbaar. Wij sturen je door naar een jaarabonnement met korting.

  metro
  »

  Gratis Metro Digitaal

  Lees Metro gratis direct vanaf het scherm! Dagelijks vind je hier een gratis editie.

Gratis cadeaus bij de krant

  parool-dinerbon-cadeau
  »

  Gratis dinerbon t.w.v. €100 bij Het Parool

  Neem nu een abonnement op Het Parool en ontvang de krant 12 maanden lang met 31% korting + gratis dinerbon t.w.v. €100. Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal bonnen beschikbaar.

  kranten-proberen2
  »

  Tip! Probeer de vernieuwde kranten

  Je kunt nu jouw favoriete krant 4 weken lang proberen voor slechts €4. Je ontvangt de krant 4 weken lang op papier, tablet en mobiel en na 4 weken stopt de levering automatisch. Dus maak kennis met het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Trouw of één van de regionale dagbladen.

Krantaanbiedingen

  4weken-krant-gratis-actie
  »

  Topper! 4 weken de krant voor €4, stopt automatisch!

  Lees nu 6 dagen per week voor 4 weken lang de krant digitaal en op papier voor slechts €4! Na 4 weken stopt de levering automatisch. Je krijgt keuze uit 11 verschillende kranten zoals de Volkskrant, het AD of Trouw.

  telegraaf-premium-gratis
  »

  Telegraaf Premium met 34% korting

  Met De Telegraaf Premium krijg je exclusief toegang tot alle artikelen, video's en column op de website van De Telegraaf en in de app. Voor slechts €1,77 per maand krijg jij dit aanbod. Dit komt neer op een korting van maar liefst 34%!

  nrc-next-digitaal-gratis
  »

  NRC Next digitaal 1 jaar met 62% korting

  Wil je de NRC krant graag vanaf je laptop, tablet of telefoon lezen? Neem dan nu een voordelig abonnement op NRC Next digitaal. Met deze aanbieding ontvang je maar liefst 62% korting op de digitale krant. Dit betekent inclusief toegang tot nrc.nl.

  telegraaf-actie-gratis
  »

  De Telegraaf aanbieding 1 jaar met 39% korting

  Wil je graag een abonnement op De Telegraaf? Kies dan voor dit voordelige jaarabonnement en betaal slechts 24,50 per maand in plaats van €40. Tevens ontvang je gratis VRIJ en VROUW magazine op zaterdag.

  de-volkskrant-compleet-1jaar
  »

  De Volkskrant aanbieding met 57% korting

  Neem nu een abonnement op De Volkskrant en profiteer van 57% korting. Je ontvangt vervolgens 6 dagen per week de krant op de deurmat + toegang tot de digitale krant. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

  nrc-weekend-aanbiedingen
  »

  NRC Weekend aanbieding met 54% korting

  Neem nu een abonnement op NRC Weekend en lees de krant wekelijks met 54% korting op zaterdag. Naast de weekendkrant krijg je ook nog eens 24/7 toegang tot nrc.nl én krijg je 6 dagen per week de digitale krant. Bekijk deze NRC Weekend aanbieding en profiteer.

  nrc-next-abonnement
  »

  NRC Next abonnement met 37% korting

  Wil je graag dagelijks NRC Next op de deurmat hebben? Neem dan een voordelig abonnement via Gratis.nl. Met behulp van deze aanbieding ontvang je maar liefst 37% korting op een compleet abonnement. Je ontvangt dan zowel de fysieke als digitale krant.

  nrc-handelsblad-aanbieding
  »

  NRC Handelsblad aanbieding met 62% korting

  Wil je een abonnement op NRC Handelsblad? Dan heb je keuze uit 4 pakketten van compleet, zaterdag, digitaal of toegang tot nrc.nl. Het maakt niet uit wat je kiest, want met deze NRC Handelsblad aanbieding ontvang je tot wel 62% korting!

  Detelegraaf-2jaar
  »

  De Telegraaf 3 jaar voor 18,50 p/m

  Wil je graag een voordelig abonnement nemen op De Telegraaf? Maak dan slim gebruik van deze aanbieding en betaal slechts 18,50 euro per maand voor de krant, inclusief VRIJ en VROUW magazine. De krant wordt 6 dagen per week thuisbezorgd. Met deze actie ontvang je 54% korting!

  ad-zaterdag-gratis
  »

  41% korting op het AD zaterdag+

  Wil je elke zaterdag een dikke AD krant ontvangen? Maak dan slim gebruik van deze aanbieding en bespaar maar liefst 41% op de prijs! Zo ontvang je op zaterdag fysiek de krant op de deurmat en de rest van de week lees je de krant digitaal.

  volkskrant-gratis-digitaal
  »

  De Volkskrant digitaal voor 2,25 per week

  Wil je niet vast zitten aan een contract, maar wil je de Volkskrant wel digitaal nemen? Met deze aanbieding lees je De Volkskrant maandelijks voor slechts €2,25 per week. Bij een jaarabonnement is dit slechts €1,75 per week!

  telegraaf-actie-gratis
  »

  De Telegraaf zaterdagabonnement 13,31

  Kom je doordeweeks niet toe aan de krant, maar vind je het wel fijn om op zaterdag de krant te lezen? Kies dan nu voor De Telegraaf zaterdagabonnement en betaal slechts 13,31 per maand. Dit is inclusief De Telegraaf Digitaal, Vrij en VROUW magazine.

  het-ad-digitaal
  »

  Het Algemeen Dagblad Digitaal actie voor €3 p/wk

  Lees je het Algemeen Dagblad alleen vanaf je laptop, smartphone of tablet? Neem dan nu een abonnement op Het Algemeen Dagblad Digitaal en betaal slechts €3 per week. Dit komt neer op een korting van maar liefst 11%. Profiteer direct van deze aanbieding.

  algemeen-dagblad-aanbieding
  »

  Het Algemeen Dagblad aanbieding met 54% korting

  Met deze aanbieding ontvang je het Algemeen Dagblad een jaar lang tegen 54% korting. Zo betaal je uiteindelijk slechts €6,50 per week in plaats van €14,13. Je ontvangt de krant op papier en digitaal.

  Detelegraaf-2jaar
  »

  De Telegraaf 2 jaar met 39% korting

  Wil je graag een abonnement nemen op De Telegraaf? Maak dan slim gebruik van deze actie en krijg 2 jaar de krant op de deurmat tegen 39% korting! Zo betaal je slechts 24,5 per maand! Dit is inclusief VRIJ En VROUW magazine en toegang tot alle digitale artikelen.

  de-telegraaf-digitaal
  »

  De Telegraaf Digitaal aanbieding 1 jaar

  Lees jij de krant alleen nog maar digitaal? Kies dan nu voor De Telegraaf Digitaal en betaal slechts €9,46 per maand. Je krijgt vervolgens toegang tot de digitale krant en alle artikelen op de website.

Proefabonnementen

  4weken-krant-gratis-actie
  »

  Topper! 4 weken de krant voor €4, stopt automatisch!

  Lees nu 6 dagen per week voor 4 weken lang de krant digitaal en op papier voor slechts €4! Na 4 weken stopt de levering automatisch. Je krijgt keuze uit 11 verschillende kranten zoals de Volkskrant, het AD of Trouw.

  volkskrant-proefabonnement
  »

  Volkskrant proefabonnement: 4 weken voor €4

  Neem nu een Volkskrant proefabonnement van 4 weken en betaal slechts €4. Na 4 weken stopt de levering automatisch! Dit is inclusief weekendspecials Volkskrant magazine en Sir Edmund.

  telegraaf-abonnementen
  »

  Telegraaf proefabonnementen

  Wil je De Telegraaf graag lezen met korting? Kies dan voor deze actie en krijg tot wel 60% korting op de krant. Zo kan je met deze Telegraaf aanbieding kiezen tussen dagelijks de krant met korting, de krant digitaal of enkele een zaterdagabonnement. Je profiteert in ieder geval maximaal!

  ad-proefabonnement-gratis
  »

  Tip! Probeer het AD nu 4 weken lang!

  Laat het Algemeen Dagblad nu 4 weken lang bij je thuisbezorgen voor slechts 1 euro per week, inclusief weekendspecial. Dit betreft een proefabonnement en stopt automatisch. Je betaalt 1 euro per week voor de bezorging, want de krant zelf is gratis!

  dekanttekening-proefabonnement
  »

  De Kanttekening compleet voor €8

  Ontvang 4 weken lang De Kanttekening online én krijg 4 weken lang de zaterdagkrant voor slechts €8. Na 4 weken stopt de proefabonnement automatisch!

  kranten-proberen-gratis
  »

  Probeer je favoriete krant 4 weken!

  De krant is vernieuwd en verbeterd. Dit betekent dat jij jouw favoriete krant nu tijdelijk mag proberen voor slechts 1 euro per week. Zo ontvang je de krant 4 weken lang voor slechts €4. Stopt automatisch!

  Detelegraaf-2jaar
  »

  De Telegraaf €4,27 euro per week!

  De Telegraaf is het goedkoopst in combinatie met een 3-jarig abonnement. Zo betaal je slechts €4,27 per week voor De Telegraaf, inclusief VRIJ en VROUW magazine. Dit komt neer op een korting van 54% per maand.

  dekanttekening-proefabonnement
  »

  De Kanttekening digitaal voor €2

  Probeer nu De Kanttekening 4 weken lang digitaal voor slechts €2. De Kanttekening is een nieuwe krant die zich primair richt op de Nederlandse samenleving.

  krant-kiezen
  »

  Proefabonnementen: kranten voor slechts 1 euro!

  Probeer nu 1 van de 7 regionale of 1 van de 4 landelijke dagbladen voor slechts €1 per week. Je kunt kiezen uit een proefabonnement van 2, 3 of 4 weken en je betaalt slechts €1 per week. De levering stopt automatisch! Welke krant wil jij graag proberen?

  gratis krant
  »

  Proefabonnement kranten

  Ben je op zoek naar een proefabonnement op jouw favoriete krant? Probeer je favoriete krant nu 4 weken lang voor slechts 1 euro per week. De levering stopt automatisch na 4 weken, dus je zit nergens aan vast. Zo kan je jouw favoriete krant eerst proberen.

  het-parool-proefabonnement
  »

  Het Parool Proefabonnement: 4 weken voor €4

  Neem nu een proefabonnement op het Parool en ontvang de krant 4 weken lang voor slechts €4. Daarna stopt de levering automatisch. Je betaalt dus slechts 1 euro per week (i.p.v. €13,50).

  trouw-proefabonnement
  »

  Trouw proefabonnement: 4 weken voor 4 euro!

  Neem nu een proefabonnement op Trouw en ontvang de krant 4 weken lang in huis voor slechts €4. Zo lees je dagelijks de krant tegen 90% korting. Na 4 weken stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast!

  kranten-gratis
  »

  Topper! Probeer landelijke- en regionale kranten!

  We hebben speciaal voor Gratis.nl leden deze unieke actie geselecteerd! Je kunt nu 4 weken lang een krant naar keuze ontvangen voor slechts €1 per week! Stopt automatisch. Keuze uit 4 landelijke -en 7 regionale kranten.

Regionale Dagbladen

  limburger-1jaar
  »

  12% korting op De Limburger compleet 1 jaar

  Neem nu een jaarabonnement op De Limburger en lees de krant 1 jaar lang met maar liefst 12% korting. Zo ontvang je de krant 6 dagen per week op de deurmat en lees je de krant digitaal.

  Noordhollands-dagblad
  »

  Tot 57% korting op het Noordholland Dagblad

  Wil je graag een abonnement nemen op het Noordhollands Dagblad? Met deze aanbieding krijg je de keuze tussen 3 abonnementen waarbij jouw voordeel kan oplopen tot wel 57%. Ga jij voor een compleet abonnement of kies je enkel voor de digitale krant? Bekijk de abonnementen en profiteer van een fikse korting.

  Haarlems-dagblad
  »

  Haarlems Dagblad abonnement, tot 57% korting

  Wil je graag een abonnement op het Haarlems Dagblad? Met deze aanbieding krijg je de keuze tussen een compleet abonnement, zaterdagabonnement of digitaal. Met deze aanbieding kun je tot wel 57% besparen op een abonnement. Selecteer je gewenste abonnement en bespaar direct. Onderaan de pagina kan jij je eigen krantenbundel samenstellen.

  ijmuider-courant-gratis
  »

  IJmuider Courant aanbiedingen en abonnementen

  Met deze aanbieding op Ijmuider Courant kan je heel voordelig een abonnement afsluiten. Zo bespaar je tot wel 57% op de krant. Je hebt keuze uit een digitaal, weekend en compleet abonnement. Bekijk de aanbieding en bespaar maximaal!

  Leidsch-dagblad
  »

  Krijg tot 57% korting op het Leidsch dagblad

  Een jaarabonnement, digitale krant of een weekendkrant? Met deze Leidsch Dagblad aanbieding bespaar je tot wel 57% op de krant. Daarbij heb je de keuze uit 1, 2 en 3-jarige abonnementen. Wat kies jij?

  dvhn-proefabonnement-gratis
  »

  Dagblad van het Noorden proefabonnement 6 weken voor €21

  Neem nu een proefabonnement op het Dagblad van het Noorden en maak kennis met de krant. Je ontvangt de krant vervolgens 6 weken lang voor slechts €21. Na 6 weken stopt de levering automatisch!

  dvhn-proefabonnement
  »

  Dagblad van het Noorden weekend proefabonnement

  Neem nu een weekend proefabonnement op het Dagblad van het Noorden en profiteer van 52% korting. Je ontvangt de krant vervolgens elk weekend op de deurmat voor 10 weken lang. Na 10 weken stopt de levering automatisch.

  de-gooi-eemlander
  »

  De Gooi- en Eemlander met kortingen tot 57%

  Neem nu een jaarabonnement op De Gooi- en Eemlander en ontvang deze krant dagelijks op de deurmat of kies voor enkel de digitale krant. Met deze aanbieding bespaar je tot wel 57% op een abonnement.

  dvhn-proefabonnement
  »

  Dagblad van het Noorden proefabonnement

  Probeer het Dagblad van het Noorden 10 weken lang tegen 52% korting en betaal slechts €20 (digitaal), €25 (weekend) of €35 (compleet). Na 10 weken stopt de levering automatisch. Uitermate geschikt om de krant even te proberen.

  leeuwarder-courant-action
  »

  Leeuwarder Courant proefabonnement

  Probeer Leeuwarder Courant nu 6 weken lang voor slechts €21! Na 6 weken stopt de levering automatisch. Inclusief onbeperkt digitaal toegang tot de krant!

  leeuwarder-courant-allesin1
  »

  Leeuwarder Courant compleet voor €34,99

  Kies nu voor een compleet abonnement op de Leeuwarder Courant. Je ontvangt vervolgens de krant 6 dagen per week in de brievenbus + onbeperkt toegang tot de website. Dit samen voor slechts €34,99 per maand. In totaal profiteer je van maar liefst 23% korting! Je kunt ook kiezen voor andere bundels.

  tc-tubantia
  »

  TC Tubania proefabonnement

  Neem nu een proefabonnement op TC Tubantie en lees de krant 4 weken lang voor slechts 1 euro per week. Daarna stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast. Zo kan je de krant 4 weken lang lezen voor slechts €4!

  de-stentor-actie
  »

  De Stentor proefabonnement van 4 weken

  Neem nu een voordelig proefabonnement op De Stentor en lees de krant 4 weken lang voor slechts 4 euro. Na 4 weken stopt de levering automatisch. Zo kan je (bijna gratis) de krant proberen.

  pzc-proefabonnement
  »

  PZC aanbieding: 4 weken voor 4 euro!

  Neem nu een proefabonnement op PZC en betaal slechts 1 euro per week voor de krant, inclusief weekendspecial & Magazine. De levering stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast. Met deze aanbieding ontvang je de krant 4 weken voor 4 euro!

  eindhovens-dagblad
  »

  Eindhovens Dagblad proefabonnement voor 1 euro p/w

  Het Eindhovens Dagblad kun je nu al lezen voor slechts 1 euro per week. Sluit nu dus nu een voordelig proefabonnement af van 4 weken voor slechts €4! De levering stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast.

  De-gelderlander
  »

  De Gelderlander proefabonnement

  Neem nu een proefabonnement op De Gelderlander en lees de krant 4 weken lang voor slechts 1 euro per week. De levering stopt daarna automatisch. Probeer het nu ook 4 weken lang voor slechts 4 euro. Koopje!

  bndestem-proefabonnement
  »

  BN DeStem proefabonnement, stopt automatisch!

  Neem nu een proefabonnement op BN DeStem en lees de krant 4 weken lang voor slechts €1 per week. Daarna stopt de levering automatisch. Gebruik deze aanbieding en lees voordelig de krant. Zo lees je BN DeStem voordelig!

  brabants-dagblad-gratis2
  »

  Brabants Dagblad proefabonnement: 4 weken voor €4

  Ontvang nu 6 dagen per week de krant op de deurmat voor slechts 1 euro per week. Uiteindelijk ontvang je met deze aanbieding 4 weken de krant voor slechts €4. Stopt automatisch!