Gratis kranten en dagbladen

Telegraaf aanbiedingen | AD abonnementen | NRC aanbiedingen | Volkskrant aanbiedingen
Door al het nieuws op de wereld zijn er zoveel kranten en dagbladen dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. Op Gratis.nl hebben we een groot aanbod van gratis kranten, dagbladen en proefabonnementen verzameld. Zo beslis jij zelf welk nieuws je leest. Zo kun je niet alleen kiezen uit regionale dagbladen als De Gelderlander, en Trouw, maar ook proefabonnementen op landelijke kranten zoals het AD, NRC, Volkskrant en De Telegraaf. Zo ontvang je deze dagbladen of kranten vaak gratis en anders met een flinke korting. Daarnaast krijg je er ook vaak een leuk welkomstcadeau bij zoals een gratis Android Tablet, DVD, bioscoopkaartjes of een fiets. Bekijk onderstaande kranten acties voor een compleet overzicht van gratis kranten en kranten aanbiedingen!
4 weken de krant voor 5,- (stopt automatisch)
4 weken de krant voor 5,- (stopt automatisch)
Probeer nu je favoriete regionale krant 4 weken lang voor slechts €5. Je ontvangt dan dagelijks de krant op de deurmat met het allerlaatste nieuws. De levering stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast.
Nu bekijken →

Gratis kranten

Tip van ons

Proefabonnementen

Krantaanbiedingen

  telegraaf-actie-gratis

  Wil je graag een abonnement op De Telegraaf? Kies dan voor dit voordelige jaarabonnement en betaal slechts 24,50 per maand in plaats van €42,48. Tevens ontvang je gratis VROUW magazine op zaterdag.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  algemeen-dagblad-aanbieding

  Met deze aanbieding ontvang je het Algemeen Dagblad een jaar lang tegen 30% korting. Zo betaal je uiteindelijk slechts €6,50 per week in plaats van €9,38. Je ontvangt de krant vervolgens op papier en digitaal.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  telegraaf-premium-gratis

  Met De Telegraaf Premium krijg je exclusief toegang tot alle artikelen, video's en column op de website van De Telegraaf en in de app. Voor slechts €0,81 per week krijg jij dit aanbod. Dit komt neer op een korting van maar liefst 83%!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  telegraaf-actie-gratis

  Kom je doordeweeks niet toe aan de krant, maar vind je het wel fijn om op zaterdag de krant te lezen? Kies dan nu voor De Telegraaf zaterdagabonnement en betaal slechts 17,50 per maand. Dit is inclusief De Telegraaf Digitaal, Vrij en VROUW magazine. Dit komt neer op 46% korting!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  de-telegraaf-digitaal

  Lees jij de krant alleen nog maar digitaal? Kies dan nu voor De Telegraaf Digitaal en betaal slechts €7,66 per maand. Je krijgt vervolgens toegang tot de digitale krant en alle artikelen op de website. Dit komt neer op 67% korting voor nieuwe klanten.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  volkskrant-aanbieding

  Neem nu een zeer voordelig proefabonnement op de Volkskrant en lees de krant 4 weken lang voor slechts €6. Ook kan je kiezen voor 4 weekendkranten of 4 weken de krant digitaal. De levering stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  nrc-digitaal-62korting

  Wil je de NRC krant graag vanaf je laptop, tablet of telefoon lezen? Neem dan nu een voordelig abonnement op NRC digitaal. Met deze aanbieding ontvang je maar liefst 62% korting op de digitale krant. Dit betekent inclusief toegang tot nrc.nl.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  volkskrant-aanbieding

  Neem nu een abonnement op De Volkskrant en profiteer van 33% korting. Je ontvangt vervolgens 6 dagen per week de krant op de deurmat + toegang tot de digitale krant en website. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  nrc-weekend-53korting

  Neem nu een abonnement op NRC weekendkrant en lees de krant wekelijks met 53% korting op zaterdag. Naast de weekendkrant krijg je ook nog eens 24/7 toegang tot nrc.nl én krijg je 6 dagen per week de digitale krant. Bekijk deze NRC zaterdag aanbieding en profiteer.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  nrc-1jaar-42korting

  Wil je graag dagelijks NRC op de deurmat hebben? Neem dan een voordelig abonnement via Gratis.nl. Met behulp van deze aanbieding ontvang je maar liefst 42% korting op een compleet abonnement. Je ontvangt dan zowel de fysieke als de digitale krant.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  nrc-digitaal-62korting

  Wil je een abonnement op NRC? Dan heb je keuze uit 4 pakketten van compleet, zaterdag, digitaal of toegang tot nrc.nl. Het maakt niet uit wat je kiest, want met deze NRC aanbieding ontvang je tot wel 62% korting!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  Detelegraaf-2jaar

  Wil je graag een voordelig abonnement nemen op De Telegraaf? Maak dan slim gebruik van deze aanbieding en betaal slechts 24,50 euro per maand voor de krant, inclusief VRIJ en VROUW magazine. De krant wordt 6 dagen per week thuisbezorgd. Met deze actie ontvang je 42% korting! Edit: Tijdelijk alleen 1-jarige abonnementen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  ad-zaterdag-gratis

  Wil je elke zaterdag een dikke AD krant ontvangen? Maak dan slim gebruik van deze aanbieding en bespaar maar liefst tot 33% op de prijs! Zo ontvang je op zaterdag fysiek de krant op de deurmat en de rest van de week lees je de krant digitaal. Je ontvangt 25% korting op een jaarabonnement en 33% korting bij een 3-jarig abonnement.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  volkskrant-gratis-digitaal

  De Volkskrant is ook verkrijgbaar in een digitale krant, dat dagelijks vanaf 06:00 al beschikbaar is. Lees de krant vanaf je tablet, telefoon of laptop en krijg onbeperkt toegang tot de website. Interesse? Maak dan slim gebruik van deze actie en bespaar 29%.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  het-ad-digitaal

  Lees je het Algemeen Dagblad het liefst vanaf je laptop, smartphone of tablet? Neem dan nu een abonnement op Het Algemeen Dagblad Digitaal en betaal slechts €4 per week. Dit komt neer op een korting van maar liefst 24%. Profiteer direct van deze aanbieding.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  Detelegraaf-2jaar

  Wil je graag een abonnement nemen op De Telegraaf? Maak dan slim gebruik van deze actie en krijg 2 jaar de krant op de deurmat tegen 39% korting! Zo betaal je slechts 24,5 per maand! Dit is inclusief VRIJ En VROUW magazine en toegang tot alle digitale artikelen.

  Nu bekijken →
  Lees meer

Regionale Dagbladen