EO Visie abonnement

Wil je graag op de hoogte blijven van inspirerende verhalen, diepgaande interviews en relevant nieuws op het gebied van geloof en spiritualiteit? Dan is een abonnement op EO Visie iets voor jou! EO Visie is een tijdschrift dat je meeneemt in de wereld van de Evangelische Omroep (EO) en je voorziet van waardevolle content die je inspireert en verrijkt. Het blad is ook voorzien van een uitgebreide televisiegids.
Ontdek alle tv gidsen: Veronica, TrosKompas, Mikro Gids, TV Krant, MAX Magazine, Avrobode, Visie, TV Film, NCRV Gids, Totaal TV, Televizier, Varagids en VPRO Gids.

EO Visie aanbieding

  eo-visie-met-cadeau

  Als je nu een jaarabonnement neemt op EO Visie, heb je de keuze uit een fikse korting of een welkomstcadeau. Bij het welkomstcadeau kun je kiezen uit drie opties. Het aanbod van deze cadeauopties wisselt om de x-aantal weken. Dit betekent dat je verrast zult worden met wat je als cadeau ontvangt. Je hebt echter ook de mogelijkheid om jouw cadeau in te ruilen voor een geweldige korting. De keuze is volledig aan jou.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  eo-visie-nieuw

  Vraag nu een gratis proefnummer aan van Visie. Dit is een Christelijke tijdschrift van de EO en staat boordevol interviews, acties en prachtige verhalen over het leven en geloof. Uiteraard vind je in het blad ook een uitgebreide tv gids. Jij kan gratis en vrijblijvend één proefnummer aanvragen.

  Nu bekijken →
  Lees meer