Mikro Gids aanbieding

Op zoek naar een geweldige aanbieding voor een Mikro Gids abonnement? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ontdek onze speciale deal voor een voordelig abonnement op de Mikro Gids en geniet van een weekblad vol televisiegidsplezier. Met een Mikro Gids abonnement ontvang je elke week een handige gids boordevol informatie over de televisieprogramma's van de komende week. Of je nu op zoek bent naar films, series, sportevenementen of documentaires, de Mikro Gids helpt je bij het plannen van je kijkavonden en zorgt ervoor dat je geen enkel programma mist. Met onze exclusieve aanbieding kun je profiteren van een aantrekkelijke korting op een Mikro Gids abonnement. Blijf op de hoogte van het laatste televisienieuws, ontdek nieuwe programma's en geniet van interessante interviews en achtergrondverhalen.
Ontdek alle tv gidsen: Veronica, TrosKompas, Mikro Gids, TV Krant, MAX Magazine, Avrobode, Visie, TV Film, NCRV Gids, Totaal TV, Televizier, Varagids en VPRO Gids.

Mikro Gids abonnement

  mikrogids-3jaar-gratis

  Mikro Gids is één van de goedkoopste tv gidsen van Nederland. Zo betaal je slechts 71 cent per nummer bij gebruik van deze aanbieding. Ook is Mikro Gids eenvoudig opgezet en wordt het televisieblad gedrukt met weinig kleur (voornamelijk zwart/wit). Maak nu slim gebruik van deze aanbieding en profiteer direct.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  mikrogids-2jaar-gratis

  Wil je een handige tv gids in huis nemen zonder te veel blabla en duurdoenerij? Kies dan voor Mikro Gids! Voor slechts 39 euro ontvang je 1 jaar of 76 euro voor 2 jaar lang(!) deze tv gids op de deurmat met een volledig programma overzicht. Je ontvangt wekelijks een fijne en heldere televisiegids op de deurmat. Je ontvangt 51% korting bij een jaar abonnement en 52% korting bij een 2-jarig abonnement.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  mikrogids-1jaar-gratis

  Wil je ook weten wanneer jouw favoriete programma, serie of film op de televisie is? Neem dan een abonnement op Mikro Gids! Met deze Mikro Gids aanbieding bespaar je maar liefst 51% ten opzichte van de winkelprijs. Zo betaal je slechts 39 euro voor 52 nummers.

  Nu bekijken →
  Lees meer