Producten testen

Op deze pagina vind je allerlei nieuwe producten die getest moeten worden! In ruil voor jouw testervaring krijg je het product gratis en mag je het na het testen ook houden. Zo kun je dus de leukste producten gratis ontvangen! Bekijk hieronder alle producten die op zoek zijn naar een tester.
 
C&A zoekt mysteryshoppers

C&A zoekt mysteryshoppers

Wil je gratis winkelen bij C&A? Meld je dan aan als Mysteryshopper en ontvang €450 shoptegoed. Na het shoppen hoef je enkel jouw ervaringen te delen. Start met je aanmelding!

Gratis producten testen

  »

  Efteling Mysteryguests gezocht

  Meld je gratis aan als Mysteryguest van De Efteling en ontvang gratis toegang tot het attractiepark samen met 5 vrienden. Na je bezoek beoordeel je het attractiepark met een cijfer.

  »

  Testers gezocht voor de Nokia 3310

  De Nokia 3310 komt terug en beter dan ooit! Wil jij dit toestel proberen? Meld je dan aan voor het testpanel en ontvang de Nokia 3310 GRATIS!

  »

  Milka testers gezocht

  Ben jij ook zo gek van chocola? Meld je dan aan voor het testpanel van Milka en ontvang een gratis chocoladepakket. In totaal worden er 52 mensen blij gemaakt. Winnaars worden later bekend gemaakt.

  »

  595x L'Oreal Shine Caresse

  Wil je gratis L'Oreal Shine Caresse proberen? Meld je dan nu gratis aan voor Toluna en meld je aan als testpersoon. In totaal worden er 595 stuks weggegeven!

  »

  Test gratis een iRobot Roomba

  Er worden product testers gezocht voor de iRobot Roomba. Wil jij ook GRATIS een robotstofzuiger proberen? Meld je dan nu aan als testpersoon. Slechts enkele plekken beschikbaar!

  »

  Voor €450 gratis shoppen bij H&M

  Meld je nu GRATIS aan als mystery shopper van H&M en ga GRATIS winkelen. Als mystery shopper ontvang je maar liefst €450 shoptegoed. Interesse? Meld je dan nu aan!

  »

  ZARA zoekt mysteryguests

  Wil je een nieuwe outfit scoren bij ZARA? Meld je dan aan als Mysteryshopper en krijg €450 shoptegoed. Dit bedrag kun je besteden naar eigen wensen en je hoeft alleen je ervaringen te delen.

  »

  Verblijf gratis in een Van Der Valk

  Van Der Valk zoekt naar mysteryguests. Als mysteryguest verblijf je een heel weekend GRATIS in een Van Der Valk hotel naar keuze. Na je verblijf hoef je alleen jouw ervaringen te delen.

  »

  C&A zoekt mysteryshoppers

  Wil je gratis winkelen bij C&A? Meld je dan aan als Mysteryshopper en ontvang €450 shoptegoed. Na het shoppen hoef je enkel jouw ervaringen te delen. Start met je aanmelding!

  »

  Gratis producten testen

  Wil je gratis producten testen? Meld je dan aan voor het testpanel en krijg gratis producten thuisgestuurd die je mag proberen. Slechts enkele plekken beschikbaar!

  »

  Gratis Samsung Galaxy S7 testen

  Er worden weer testpersonen gezocht voor de Samsung Galaxy S7. En wat je test mag je houden! Dus meld je snel aan en claim een gratis toestel.

  »

  Pampers producttesters gezocht!

  Probeer nu gratis Pamper premium protection, inclusief vochtige luierdoekjes. Interesse? Meld dan gratis aan als producttester!

  »

  Tefal testers gezocht: compleet pannenset

  Meld je aan als tester voor Tefal pannen! Je ontvangt dan gratis een Tefal pannenset ter waarde van €149,99 en deze kun je dan proberen. Geef je gegevens door en wellicht ben jij de nieuwe tester van dit fantastische product.

  »

  Probeer gratis Sebamed

  Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een gratis proefmonster aan van Sebamed, een zeepvrije wasemulsie.

  »

  Topper! Pringles testers gezocht

  Wij zijn op zoek naar 25 testpersonen die gratis het Pringles Partypakket willen proberen. Dus ben jij gek op chips? Meld je dan nu gratis aan voor het Pringles testpanel!

  »

  Ben & Jerry's zoekt testpersonen

  Wil jij in aanmerking komen voor 3 KG gratis Ben & Jerry's ijs? Meld je dan gratis aan voor het Ben & Jerry's testpanel en probeer gratis nieuwe smaken!

  »

  Gratis Dekbedden testen

  Dekbed-discounter is op zoek naar testpersonen die gratis een Dekbedovertrek willen proberen. Na de test mag je het dekbed houden. Let op: er vindt regelmatig een update plaats waarbij er een andere dekbed wordt weggegeven.

  »

  Tip! Gratis Depend Probeerpakket

  In samenwerking met Depend mogen wij onze bezoekers een gratis probeerpakket sturen. Dus vraag hier je gratis Depend probeerpakket aan! Dames kunnen kiezen uit 3 verschillende varianten en heren uit 2 verschillende pakketten. Dus voor ieder wat wils.

  »

  Test gratis de iRobot Roomba

  Vind je stofzuigen ook zó vreselijk? Meld je dan aan als testpersoon voor een gratis iRobot Roomba. Haast je, want de selectieprocedure loopt nog slechts 15 dagen.

  »

  Test gratis producten en ontvang beloningen

  Beloond worden voor het test van producten, het invullen van onderzoeken en het beantwoorden van vragen. Wie wil dit nou niet? Wij geven jou nu de mogelijkheid om je aan te melden voor het testpanel van Toluna. Meld je aan en geniet van verschillenden gratis producten en beloningen.

  »

  1000x Nalu energiedrank

  Nalu is op zoek naar 1000 testpersonen die gratis Nalu energiedrank willen proberen. Meld je gratis aan als trnd-partner om kans te maken op een gratis exemplaar. Daarnaast dien je ook een korte vragenlijst in te vullen voordat je kans maakt.

  »

  Oral-B testpersonen gezocht

  Oral-B is op zoek naar testers om onze nieuwe Oral-B intelligente elektrische tandenborstel te testen in ruil voor jouw mening. Je hoeft enkel een korte vragenlijst in te vullen om mee te doen.

  »

  Gratis producten / smaken proberen

  Meld je gratis aan voor de Onderzoek Groep en test als eerste nieuwe producten en smaken voordat ze op de markt komen. Jij zult samen met 20.000 anderen je mening geven over producten en diensten. Bovendien bepaal je zelf aan welk onderzoek je deelneemt.

  »

  L'ORÉAL testers gezocht

  L'ORÉAL is op zoek naar testpersonen die gratis de nieuwste producten willen proberen. Interesse? Meld je dan nu gratis aan voor het testpanel en wie weet word jij uitgekozen.

  »

  Word tester van Jumbo

  Jumbo heeft op Facebook een Testmarkt waar je je voor aan kunt melden. Zo kun je gratis producten testen en anderen laten weten wat je er van vindt. Meld je aan en test gratis producten!

  »

  Gratis Happy Hair Day shampoo

  Ter ere van hun 75ste verjaardag zoekt Andrélon testers voor hun nieuwe Happy Hair Day shampoo. Geef je op en wie weet mag je voor Andrélon testen.

  »

  Gratis producten testen!

  Meld je gratis aan voor het testpanel van Toluna én vraag gratis producten aan. Elke week kun jij je aanmelden voor gratis producten.

  »

  Gratis producten testen van Zeeman

  Zeeman is op zoek naar kritische maar rechtvaardige klanten om een aantal Zeeman artikelen te beoordelen. Voel jij je geroepen? Meld je dan nu gratis aan!