Producten testen

Op deze pagina vind je allerlei nieuwe producten die getest moeten worden! In ruil voor jouw testervaring krijg je het product gratis en mag je het na het testen ook houden. Zo kun je dus de leukste producten gratis ontvangen! Bekijk hieronder alle producten die op zoek zijn naar een tester. Let op: bij een testpanel maak je kans op een plek in het testpanel en een prijs is nooit gegarandeerd. Verder zijn de genoemde merken vaak niet de aanbieder.
Gratis Philips of Inventum airfryer testen
Gratis Philips of Inventum airfryer testen
Meld je nu gratis aan voor het testpanel en krijg een gratis Philips of Inventum airfryer. Zo kan je deze heteluchtfriteuses proberen. Na de test mag je het product houden.
Nu bekijken →

Gratis producten testen

  samsung-tv-testen-gratis
  »

  Tip! Gratis 40" UHD Samsung tv testen en houden!

  Meld je nu gratis aan voor de testpanel en maak kans op een 40" UHD Samsung televisie t.w.v. €449. Na de test mag je de televisie houden. Interesse? Meld je dan gratis aan.

  dyson-ventilator-aanbieding
  »

  Gratis Dyson ventilator testen

  Wil jij de moderne Dyson ventilator t.w.v. €399 testen? Meld dan nu aan als testpersoon en maak gratis kans. De Dyson ventilator wordt geleverd met afstandsbediening.

  verisure-alarmsysteem
  »

  100 testpersonen gezocht voor Verisure alarmsysteem

  Verisure is op zoek naar testpersonen die het nieuwe alarmsysteem willen proberen. Bekijk of jouw woning geschikt is en vraag gratis informatie aan. Bij interesse ontvang je direct 40% korting!

  wattestjij-airfryer
  »

  Gratis Philips of Inventum airfryer testen

  Meld je nu gratis aan voor het testpanel en krijg een gratis Philips of Inventum airfryer. Zo kan je deze heteluchtfriteuses proberen. Na de test mag je het product houden.

  producten testen2
  »

  Tip! Gratis producten testen bij Toluna

  Meld je gratis aan voor het testpanel van Toluna én vraag gratis producten aan. Elke week kun jij je aanmelden voor gratis producten.

  testers-gezocht-andrelon
  »

  Gratis Andrélon Happy Hair Day shampoo

  Andrélon viert haart 75 ste verjaardag met jou. Meld je aan als testpersoon en maak kans op een gratis exemplaar van Andrélon Happy Hair Day Shampoo. Wil je de shampoo proberen? Meld je dan aan als tester.

  milka-testers
  »

  Gratis Milka chocolade reep

  Meld je nu gratis aan voor dit testpanel en maak kans op een gratis Milka chocolade reep in een variant naar keuze. Welke smaak zou jij willen ontvangen? Je hebt keuze uit wit, melk of puur.

  toluna-cadeau2
  »

  Test gratis producten en ontvang beloningen

  Beloond worden voor het test van producten, het invullen van onderzoeken en het beantwoorden van vragen. Wie wil dit nu niet? Wij geven jou nu de mogelijkheid om je aan te melden voor het testpanel van Toluna. Meld je aan en geniet van verschillende gratis producten en beloningen.

  promoboer-sleutelhanger
  »

  Gratis sleutelhanger aanvragen

  Promoboer is jaarlijks verantwoordelijk voor talloze sleutelhanger producties. Van al deze houden ze een aantal sleutelhangers achter de hand die jij GRATIS kan aanvragen. Laat je gegevens achter voor een gratis exemplaar.

  kips-testpanel
  »

  Kips testpanel

  Wil je graag meedenken over de producten van Kips? Dat kan! Meld je gratis aan voor het Kips testpanel en laat je mening horen.

  plus-testpanel
  »

  Het PLUS testpanel

  Een aantal keren per jaar krijg je een vragenlijst van PLUS met een beloning bij deelname. De beloning(en) verschillen per keer, maar je krijgt sowieso een gratis product. Dus wil je graag je mening geven over PLUS supermarkt? Meld je dan gratis aan voor het Mijnpluspanel.

  coop-boodschappen-gratis
  »

  COOP luisterpanel

  Meld je gratis aan voor het COOP luisterpanel. Als deelnemer doe je mee aan verschillende onderzoeken en word je beloond met je deelname. Zo ontvang je gratis producten, krijg je korting op producten en worden er regelmatig cadeaubonnen weggegeven.

  jumbo-testmarkt
  »

  Word tester van Jumbo

  Jumbo heeft op Facebook een Testmarkt waar je je voor aan kunt melden. Zo kun je gratis producten testen en anderen laten weten wat je er van vindt. Meld je aan en test gratis producten!