Gratis activiteiten

Het hele jaar door worden er verschillenden activiteiten georganiseerd waar je gratis aan kunt deelnemen óf die je kunt bezoeken. Al deze activiteiten zul je terugvinden op deze pagina. Hier zetten we de leukste activiteiten voor je op een rijtje. De activiteiten kunnen per week verschillen, dus kom regelmatig terug om geen gratis activiteit te missen.

Activiteiten Nederland

  »

  TT in Assen

  Tot en met 25 juni kun je weer genieten van de TT in Assen met verschillende races en natuurlijk een groot feest in het centrum. Dus heb je zin in een feestje? Ga dan deze week naar de TT in Assen.

  »

  Opname bijwonen van Het Beste Brein

  Je kunt gratis de show Het Beste Brein bijwonen van de Avrotos. De opnames vinden plaats op 4, 5, 7 en 9 juli. Wil jij in het publiek zitten? Geef je dan gratis op!

  »

  De Marinedagen 2017

  De Marinedagen vinden plaats in Den Helder, tegelijkertijd met Sail. Tijdens dit grootschalige evenement kun je schepen bezoeken en spectaculaire demonstraties zien. Vanwege Sail kun je naast marineschepen ook nationaal Varend Erfgoed en tallships zien.

  »

  Sail Den Helder

  Op 22 juni tot en met 25 juni 2017 wordt Sail 2017 georganiseerd in Den Helder met leuke feesten, boottochten, vuurwerkshow en kermis. Bezoek gratis Sail en geniet 4 dagen lang van verschillende gratis activiteiten.