Gratis activiteiten

Het hele jaar door worden er verschillenden activiteiten georganiseerd waar je gratis aan kunt deelnemen óf die je kunt bezoeken. Al deze activiteiten zul je terugvinden op deze pagina. Hier zetten we de leukste activiteiten voor je op een rijtje. De activiteiten kunnen per week verschillen, dus kom regelmatig terug om geen gratis activiteit te missen.

Activiteiten Nederland

  »

  Gratis hamburgers bij Ellis (Amsterdam)

  Ben jij woensdag 25 juli in Amsterdam? Bezoek dan zeker 1 van de 3 Ellis Gourmet Burger restaurants tussen 15:00 en 18:00 voor een gratis hamburger! De locaties zijn Gravenstraat 20, Prinsengracht 422 en Singel 161A. Ben jij erbij?

  Dagje-Uit-Kaarten-Winnen
  »

  Win Dagje Uit kaarten t.w.v. €350

  Deze zomer gratis een dagje uit met familie of vrienden? Je kunt nu Dagje Uit kaarten winnen met een waarde van maar liefst 350 euro. Uiteraard is dit geheel gratis. Deelnemen kost je hooguit enkele minuten. Twijfel dus niet en probeer het direct!

  gratis-oranje-fonds
  »

  Help mee en ontvang 5 wenskaarten

  Eenzaamheid is een groot probleem onder ouderen. Het Oranje Fonds projecten die eenzaamheid tegengaan. Check nu het filmpje 'Veel Liefs'van het Oranje Fonds. Je kunt dan zelf gratis een kaartje sturen naar Maaike (Zie filmpje). Na deelname kun je gratis een setje met 5 stuks wenskaarten aanvragen om naar iemand anders te sturen.

  »

  Bezoek gratis het Olympisch stadion

  Het Olympisch Stadion en Coca Cola Nederland bestaan 90 jaar. Om dit te vieren wordt er op zaterdag 23 juni een feestje georganiseerd van 11:00 tot 15:00, inclusief 2 consumpties.

  »

  Gratis OV-chipkaart aanvragen met €4 tegoed

  Vanaf 24 juni kun je niet langer met contact geld betalen in de bussen van Syntus Gelderland, Syntus Overijssel en Twents (Utrecht volgt). Vraag daarom hier je gratis OV-kaart aan met €4 tegoed. Je betaalt wel €4, maar dit krijg je terug in tegoed. OP=OP!

  »

  Gratis OV-dagkaart voor Amsterdam

  Het OV-netwerk van Amsterdam is vernieuwd. Om dit te vieren kun je nu een gratis OV-dagkaart aanvragen. Je hebt wel een OV-chipkaart nodig. Verder worden er maximaal 50.000 dagkaarten weggegeven.

  vergeet-mij-niet-zaadje
  »

  Gratis Vergeet-mij-niet zaadjes

  Vraag nu gratis de Vergeet-mij-niet zaadjes aan én plant ze in je tuin of plaats ze op je balkon. Hiermee laat je zien dat je kwetsbare kinderen in Nederland niet vergeet.

  »

  Hornbach kinderwerkplaats

  Weer je even in alle rust naar de bouwmarkt? Bezoek dan een Hornbach bij jou in de buurt en breng je kinderen bij de kinderwerkplaats. Je kinderen kunnen dan lekker knutselen onder toezicht terwijl jij je spullen kunt kopen. De Kinderwerkplaats is geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

  »

  Bezoek gratis Walibi op je verjaardag

  Ben je jarig? Dan krijg jij gratis toegang tot attractiepark Walibi. Je mag zelfs 3 vrienden meenemen die €6,50 korting krijgen. Niet geldig tijdens Halloween Fright Nights.

  »

  Internationaal vuurwerk Scheveningen

  Ook dit jaar is er een zomereditie van het internationaal vuurwerk Scheveningen. Op 10, 11, 17 en 18 augustus worden er verschillenden gratis activiteiten georganiseerd en zijn er optredens op de pier.

  »

  Lokale goede doelen maken kans op €1000

  Wecycle deelt 25 sponsorcheques uit aan lokale goede doelen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een oude elektrische apparaat bij naar een Wecycle punt te brengen. Actie loopt tot en met 31 augustus.

  »

  Gratis Fox Sports GO Eredivise dagpas

  Je kunt nu een gratis Fox Sports GO Eredivisie dagpas aanvragen. Met deze dagpas kun je 24 uur lang gratis naar FOX Sports Eredivisie kijken. Je kunt jouw dagpas tot en met 31 mei aanvragen, maar dit is ook gelijk je uiterste datum dat jij je dagpas kunt gebruiken.

  »

  Gratis toegang tot het Van Abbemuseum

  Elke dinsdag van 15:00 en 17:00 ontvang je gratis toegang tot het Abbemuseum in Eindhoven. Daarnaast is het museum iedere eerste donderdag van de maand open voor scholieren, studenten, CJP-houders en CKE-houders.

  »

  Bezoek gratis Animal Farm Beverwijk

  Animal Farm Beverwijk is begonnen als kinderboerderij, maar is uitgegroeid tot een kleine dierentuin. Maak ook kennis met deze kinderboerderij en ontvang altijd gratis toegang!