Gratis activiteiten

Het hele jaar door worden er verschillenden activiteiten georganiseerd waar je gratis aan kunt deelnemen óf die je kunt bezoeken. Al deze activiteiten zul je terugvinden op deze pagina. Hier zetten we de leukste activiteiten voor je op een rijtje. De activiteiten kunnen per week verschillen, dus kom regelmatig terug om geen gratis activiteit te missen.

Activiteiten Nederland

  »

  Gratis De Wereld Draait Door bijwonen

  Wil je gratis het programma De Wereld Draait Door bijwonen? Dat kan! Kies een geschikte datum en vul de kortingscode HRFST2017 in tijdens het afrekenen. Je kunt dan gratis het programma in oktober bijwonen.

  »

  Gratis workshop opbergkist maken

  Op zaterdag 11 november organiseert Karwei een workshop opbergkist maken. Het fijne is dag je jouw opbergkist na de workshop mee naar huis mag nemen. Heb je interesse? Schrijf je dan voor 8 november in met je Karwei klantenkaart. Deze kun je gratis aanvragen bij de kassa.

  »

  Gratis naar Second Home in Utrecht

  Droom je van een 2e woning in het buitenland? Registreer dan bij Second Home voor gratis entreekaarten voor 7 of 8 oktober in de Jaarbeurs, te Utrecht.

  »

  Weekend van de Wetenschap

  Dit weekend wordt op 7 en 8 oktober het weekend van de Wetenschap gevierd. Neem ook GRATIS een kijkje achter de schermen van bedrijven, instituten, universiteiten, instellingen en musea.