Gratis activiteiten

Het hele jaar door worden er verschillenden activiteiten georganiseerd waar je gratis aan kunt deelnemen óf die je kunt bezoeken. Al deze activiteiten zul je terugvinden op deze pagina. Hier zetten we de leukste activiteiten voor je op een rijtje. De activiteiten kunnen per week verschillen, dus kom regelmatig terug om geen gratis activiteit te missen.

Activiteiten Nederland

  »

  Bezoek gratis de landmachtdagen 2018

  Tussen 22 én 26 mei kun je gratis een bezoekje brengen aan de landmachtdagen. Tijdens deze dagen worden er verschillende gratis evenementen georganiseerd door heel Nederland. Op de website vind je een agenda per stad.

  »

  Gratis 2e kaartje voor Monkey Town gratis

  Bij een besteding van €10 of meer bij Intertoys ontvang je nu gratis het 2e kaartje voor Monkey Town gratis! Niet geldig op producten van externe verkopers.

  »

  Gratis cursus reanimatie op 2 juni

  Op 2 juni organiseert Radio 10 op verschillenden plekken in Nederland een reanimatiecursus. Kom naar één van de aangewezen plekken en leer gratis de basis van het reanimeren.

  »

  IVN Slootjesdagen 2018

  Op 8 t/m 10 juni wordt de IVN Slootjesdagen 2018 gehouden. Tijdens dit weekend staan er op 150 plekken in het land IVN natuurgidsen voor je klaar met schepnetjes, loeppotjes en zoekkaarten. Je kunt dan deelnemen aan leuke onderzoekjes en er is een fotowedstrijd!

  »

  Lokale goede doelen maken kans op €1000

  Wecycle deelt 25 sponsorcheques uit aan lokale goede doelen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een oude elektrische apparaat bij naar een Wecycle punt te brengen. Actie loopt tot en met 31 augustus.

  »

  Gratis NS treinpakkers couponboekje 2018

  Heb jij het Treinpakkers couponboekje nog niet ontvangen? Dan kan jij via deze actie een gratis Treinpakkers couponboekje bestellen. Maximaal één boekje per adres.

  »

  Gratis Tony's Chcolonely reep in Amsterdam

  Op 13 april opent Tony's Chcolonely een SUper Store in Amsterdam (Oudebrugsteeg 15). Om dit te vieren geeft Tony's Chcolonely 1000 chocolade repen weg. Download je afhaalbewijs voor een gratis reep op zaterdag 14 april. OP=OP!

  »

  Open dag bij Yakult

  Op zaterdag 16 juni opent Yakult haar deuren tijdens een Open dag! Ben jij erbij? Meld je gratis aan voor een tour van 30 minuten.

  »

  Gratis kaarten voor The Sound of Brothers

  Jim van der Zee (winnaar The Voice of Holland 2018) komt op eerste Paasdag naar Brothers in Bunnik. Samen met Vinchenzo en Kimberly Maasdamme trakteren zij op een live optreden. Wil jij hier bij zijn? Gebruik dan de actiecode 1april en krijg je entreekaartje gratis!

  »

  Gratis Fox Sports GO Eredivise dagpas

  Je kunt nu een gratis Fox Sports GO Eredivisie dagpas aanvragen. Met deze dagpas kun je 24 uur lang gratis naar FOX Sports Eredivisie kijken. Je kunt jouw dagpas tot en met 31 mei aanvragen, maar dit is ook gelijk je uiterste datum dat jij je dagpas kunt gebruiken.

  »

  Gratis BEN & Jerry's ijsje tijdens Free Con Day

  Op 10 april 2018 is het Free Con Day! Op deze dag worden op verschillende plekken in Nederland tussen 10:00 en 20:00 gratis BEN 7 Jerry's ijsjes uitgedeeld. Bezoek de website en ontdek alle locaties.

  »

  Gratis kamperen bij Europarcs

  Tijdens het openingsweekend van EuroParcs Resort Zuiderzee kun jij gratis kamperen! Reserveer snel een plek en geniet van een gratis weekendje weg. Let op: voor deze actie geldt OP=OP. Het gaat om het openingsweekend van 7 t/m 9 april.

  »

  De Compostdagen 2018 op 17 maart

  Op zaterdag 17 maart kun je weer op verschillende plekken in Nederland gratis compost afhalen. Vraag aan jouw gemeenten naar de afhaallocaties.

  »

  Gratis paascadeautje bij Intratuin

  Kom tussen 12 en 25 maart naar een Intratuin bij jou in de buurt en haal een paasknutselvel op. Ga thuis lekker creatief aan de slag en laat jouw paasmandje zien tijdens het paasweekend op 31 maart of 2 april voor een gratis cadeautje!

  »

  Gratis Vegetarische burger bij Febo Ferdinand Bolstraat

  Bezoek vandaag de Febo op de Ferdinand Bolstraat en vraag naar een gratis vegetarische burger. Alleen vandaag geldig!

  »

  De AH Buitendag op 2 april

  Op de 2e paasdag openen de leverancier van Albert Heijn haar deuren. Je krijgt dan een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van alle leveranciers. Zo ontdek je waar de producten uit jouw Albert Heijn vandaan komen.

  »

  Gratis toegang tot het Van Abbemuseum

  Elke dinsdag van 15:00 en 17:00 ontvang je gratis toegang tot het Abbemuseum in Eindhoven. Daarnaast is het museum iedere eerste donderdag van de maand open voor scholieren, studenten, CJP-houders en CKE-houders.

  »

  Gratis bootcamp workout bij Hudson's Bay

  Ja je leest het goed! Dit weekend op zaterdag 24 februari kun je meedoen aan een gratis Bootcamp Workout van Hudson's Bay!

  »

  Bezoek gratis Animal Farm Beverwijk

  Animal Farm Beverwijk is begonnen als kinderboerderij, maar is uitgegroeid tot een kleine dierentuin. Maak ook kennis met deze kinderboerderij en ontvang altijd gratis toegang!

  »

  Gratis College Tour bijwonen

  Studenten tot 30 jaar kunnen zich gratis opgeven voor College Tour. Je kunt dan gratis het programma van College Tour bijwonen met Klaas Dijkhoff (15 feb.), Simone Kleinsma (30 jan.) of Rico Verhoeven (25 jan.) als gast. Ben jij erbij?