Gratis activiteiten

Het hele jaar door worden er verschillenden activiteiten georganiseerd waar je gratis aan kunt deelnemen óf die je kunt bezoeken. Al deze activiteiten zul je terugvinden op deze pagina. Hier zetten we de leukste activiteiten voor je op een rijtje. De activiteiten kunnen per week verschillen, dus kom regelmatig terug om geen gratis activiteit te missen.

Activiteiten Nederland

  »

  Gratis Popronde muziekfestival

  Heb je zin in een gratis muziekfestival? Bezoek dan Popronde! Popronde is een reizende muziekfestival die door Nederland reist. Elke donderdag t/m zondag is er een feestje op een andere locatie. Ben jij erbij?

  »

  Walibi strooit met gratis kaarten!

  Bezoek nu Walibi Holland, maak een selfie in het park en deel jouw locatie op Instagram en haal een gratis ticket op bij de Guest Service. Het is onduidelijk hoeveel gratis kaarten er worden weggegeven.

  »

  ING Wilde Buiten Dagen

  ING en OERRR organiseren in de herfstvakantie de ING Wilde Buiten Dagen. Op 10 plaatsen in Nederland kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar avontuurlijke natuur-challenges aangaan. Is jouw kind erbij?

  »

  Gratis toegang tot World of Technology & Science

  Bezoek tussen 2 en 5 oktober gratis de World of Technology & Science beurs in de jaarbeurs van Utrecht. Meld je aan en gebruik de actiecode WOTS1137 voor gratis toegang!

  »

  Gratis tickets voor Second Home

  Wil je een tweede (vakantie)woning kopen? Weet je alleen niet hoe je moet beginnen of je terecht kunt? Tijdens de Second Home beurs in Utrecht zijn er ruim 140 exposanten en 25 landen vertegenwoordigd die jou verder kunnen helpen. Download snel jouw gratis ticket!

  »

  Gratis film kijken bij Kinepolis bioscopen

  Lekker naar de film voor 0 euro. Bij Kinepolis kan het. Maak een My Kinepolis account aan. Op je verjaardag krijg je dan een gratis ticket cadeau van Kinepolis. Dit is een bioscoopketen met vestigingen in onder meer Utrecht, Breda, Enschede en Groningen. Als je al een account hebt kun je dit aanvullen met je geboortedatum.

  »

  Gratis ontwerp van jouw droomkeuken

  Speciaal voor alle keukenprinsen Bij Keukencoach kun je kosteloos een ontwerp voor jouw droomkeuken aanvragen. Op de homepage vind je een button 'Ik wil een gratis ontwerp'. Klik hierop en ga direct aan de slag. Veel plezier!

  »

  Gratis met de bus naar FC Groningen of SC Heerenveen

  Fans van FC Groningen en SC Heerenveen gaan gratis met de bus naar thuiswedstrijden van hun club. Groningen fans reizen gratis met Qbuzz stadsbussen op vertoon van een seizoenkaart of ticket. Heb je een Heerenveen seizoenkaart? Dan reis je gratis naar het Abe Lenstra Stadion met een Arriva bus of trein.

  »

  Gratis film kijken in Amsterdam

  In augustus en september kun je op elke vrijdag een gratis film kijken in het Istituto Italiano di Cultura aan de Keizersgracht 564 in Amsterdam. Het zijn Italiaanse films en reserveren is verplicht!

  »

  Gratis zwemadvies + zwemlocaties ontdekken

  Ontdek de leukste zwemplekken bij jou in de buurt en ontdek direct of het veilig is om te zwemmen. Daarnaast kun je op de kaart ook gratis zwemlocaties vinden.

  »

  Gratis rondleiding bij stichting AAP

  Neem een kijkje achter de schermen van Stichting AAP en krijg een gratis rondleiding. De gratis rondleidingen worden gehouden op vrijdag, zaterdag en zondag om 13:30. Je kunt verder voor maximaal 2 personen tegelijk reserveren.

  »

  Gratis fiets voor HBO/WO studenten

  Ben jij een HBO of WO student in Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rotterdam en fiets jij minimaal 5 KM per dag? Dan kan jij een fiets aanvragen via Student-Bike, inclusief smartlock!

  »

  Gratis Ticketmaster gift card €150

  Ontvang een gratis TicketMaster gift card t.w.v. €150 wanneer je voor de voordelige energietarieven van Oxxio kiest. Je ontvangt jouw gift card al in 2 weken na je startdatum! Bij Ticketmaster koop je entreekaarten voor concerten, evenementen en festivals.

  »

  Gratis activiteit bij aankoop van Nalys

  Koop nu 1 van de Nalys actieproducten naar keuze, vul het formulier in en ontvang een e-voucher voor één groene actief naar keuze.

  »

  Gratis reizen in Noord Holland (29 juli)

  Vraag nu een tickets aan van Connexxion en reis op zondag 29 juli gratis door Noord Holland. Niet geldig op de lijnen 71, 73 en 79. Het ticket is geldig voor maximaal 4 personen.

  Dagje-Uit-Kaarten-Winnen
  »

  Win Dagje Uit kaarten t.w.v. €350

  Deze zomer gratis een dagje uit met familie of vrienden? Je kunt nu Dagje Uit kaarten winnen met een waarde van maar liefst 350 euro. Uiteraard is dit geheel gratis. Deelnemen kost je hooguit enkele minuten. Twijfel dus niet en probeer het direct!

  »

  Bezoek gratis het Olympisch stadion

  Het Olympisch Stadion en Coca Cola Nederland bestaan 90 jaar. Om dit te vieren wordt er op zaterdag 23 juni een feestje georganiseerd van 11:00 tot 15:00, inclusief 2 consumpties.

  »

  Gratis OV-dagkaart voor Amsterdam

  Het OV-netwerk van Amsterdam is vernieuwd. Om dit te vieren kun je nu een gratis OV-dagkaart aanvragen. Je hebt wel een OV-chipkaart nodig. Verder worden er maximaal 50.000 dagkaarten weggegeven.

  vergeet-mij-niet-zaadje
  »

  Gratis Vergeet-mij-niet zaadjes

  Vraag nu gratis de Vergeet-mij-niet zaadjes aan én plant ze in je tuin of plaats ze op je balkon. Hiermee laat je zien dat je kwetsbare kinderen in Nederland niet vergeet.

  »

  Hornbach kinderwerkplaats

  Weer je even in alle rust naar de bouwmarkt? Bezoek dan een Hornbach bij jou in de buurt en breng je kinderen bij de kinderwerkplaats. Je kinderen kunnen dan lekker knutselen onder toezicht terwijl jij je spullen kunt kopen. De Kinderwerkplaats is geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

  »

  Bezoek gratis Walibi op je verjaardag

  Ben je jarig? Dan krijg jij gratis toegang tot attractiepark Walibi. Je mag zelfs 3 vrienden meenemen die €6,50 korting krijgen. Niet geldig tijdens Halloween Fright Nights.

  »

  Gratis Fox Sports GO Eredivise dagpas

  Je kunt nu een gratis Fox Sports GO Eredivisie dagpas aanvragen. Met deze dagpas kun je 24 uur lang gratis naar FOX Sports Eredivisie kijken. Je kunt jouw dagpas tot en met 31 mei aanvragen, maar dit is ook gelijk je uiterste datum dat jij je dagpas kunt gebruiken.

  »

  Gratis toegang tot het Van Abbemuseum

  Elke dinsdag van 15:00 en 17:00 ontvang je gratis toegang tot het Abbemuseum in Eindhoven. Daarnaast is het museum iedere eerste donderdag van de maand open voor scholieren, studenten, CJP-houders en CKE-houders.

  »

  Bezoek gratis Animal Farm Beverwijk

  Animal Farm Beverwijk is begonnen als kinderboerderij, maar is uitgegroeid tot een kleine dierentuin. Maak ook kennis met deze kinderboerderij en ontvang altijd gratis toegang!