Gratis activiteiten

Het hele jaar door worden er verschillenden activiteiten georganiseerd waar je gratis aan kunt deelnemen óf die je kunt bezoeken. Al deze activiteiten zul je terugvinden op deze pagina. Hier zetten we de leukste activiteiten voor je op een rijtje. De activiteiten kunnen per week verschillen, dus kom regelmatig terug om geen gratis activiteit te missen.

Activiteiten Nederland

  »

  Gratis kaarten voor The Psalm Project

  Tussen 15 en 31 maart reist de band van The Psalm Project door het land met verschillende gratis concerten. Wil je een concert bijwonen? Reserveer dan nu je gratis kaarten!

  »

  De Compostdagen 2018 op 17 maart

  Op zaterdag 17 maart kun je weer op verschillende plekken in Nederland gratis compost afhalen. Vraag aan jouw gemeenten naar de afhaallocaties.

  »

  Gratis paascadeautje bij Intratuin

  Kom tussen 12 en 25 maart naar een Intratuin bij jou in de buurt en haal een paasknutselvel op. Ga thuis lekker creatief aan de slag en laat jouw paasmandje zien tijdens het paasweekend op 31 maart of 2 april voor een gratis cadeautje!

  »

  Gratis Vegetarische burger bij Febo Ferdinand Bolstraat

  Bezoek vandaag de Febo op de Ferdinand Bolstraat en vraag naar een gratis vegetarische burger. Alleen vandaag geldig!

  »

  De AH Buitendag op 2 april

  Op de 2e paasdag openen de leverancier van Albert Heijn haar deuren. Je krijgt dan een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van alle leveranciers. Zo ontdek je waar de producten uit jouw Albert Heijn vandaan komen.

  »

  Gratis toegang tot het Van Abbemuseum

  Elke dinsdag van 15:00 en 17:00 ontvang je gratis toegang tot het Abbemuseum in Eindhoven. Daarnaast is het museum iedere eerste donderdag van de maand open voor scholieren, studenten, CJP-houders en CKE-houders.

  »

  Gratis bootcamp workout bij Hudson's Bay

  Ja je leest het goed! Dit weekend op zaterdag 24 februari kun je meedoen aan een gratis Bootcamp Workout van Hudson's Bay!

  »

  Bezoek gratis Animal Farm Beverwijk

  Animal Farm Beverwijk is begonnen als kinderboerderij, maar is uitgegroeid tot een kleine dierentuin. Maak ook kennis met deze kinderboerderij en ontvang altijd gratis toegang!

  »

  Gratis bezoek aan de Yakult fabriek

  Breng nu gratis een bezoek aan de Yakult fabriek en krijg een rondleiding van circa anderhalf uur. Je kunt online je afspraak inplannen.

  »

  Gratis College Tour bijwonen

  Studenten tot 30 jaar kunnen zich gratis opgeven voor College Tour. Je kunt dan gratis het programma van College Tour bijwonen met Klaas Dijkhoff (15 feb.), Simone Kleinsma (30 jan.) of Rico Verhoeven (25 jan.) als gast. Ben jij erbij?