Gratis activiteiten

Het hele jaar door worden er verschillenden activiteiten georganiseerd waar je gratis aan kunt deelnemen óf die je kunt bezoeken. Al deze activiteiten zul je terugvinden op deze pagina. Hier zetten we de leukste activiteiten voor je op een rijtje. De activiteiten kunnen per week verschillen, dus kom regelmatig terug om geen gratis activiteit te missen.

Activiteiten Nederland

  tropenmuseum-gratis
  »

  Gratis toegang tot het Tropenmuseum

  Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar ontvangen gratis toegang tot het Tropenmuseum op donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2020. Nog geen plannen? Kom dan langs!

  »

  Kijken en proeven bij Yakult

  Tot en met 31 maart 2020 kan je gratis de fabriek van Yakult in Almere bezoeken. Je kan dan komen kijken en proeven tijdens een programma van 1:30 minuten. Reserveer een plekje!

  avondkaarten-kruidvat
  »

  Gratis avondkaarten Negenmaandenbeurs

  Klanten van Kruidvat kunnen 2 gratis avondkaarten voor de Negenmaandenbeurs aanvragen. Het gaat om avondkaarten van donderdag 27 en vrijdag 28 februari van 17:00 tot 22:00. Voor deze actie geldt OP=OP!

  het-vergeten-kind
  »

  Gratis promotiepakket Het Vergeten Kind

  Wil jij 'Het Vergeten Kind' steunen door zelf een actie op te zetten? Dan kan jij een gratis promotiepakket aanvragen om jou te ondersteunen. Vul het formulier in om het promotiepakket aan te vragen.

  kpn-thialf
  »

  Gratis kaarten voor ISU EK Afstanden

  KPN heeft gratis kaarten weg aan klanten voor het ISU EK afstanden schaatsen op 10, 11 en 12 januari. Wil je hierbij zijn? Claim dan nu snel je toegangskaarten. Volg de stappen op de actiepagina om er gratis bij te zijn.

  gratis-bueaukalender
  »

  Bestel een gratis bureaukalender

  Via Weeman kan je een gratis bureaukalenders voor 2020 bestellen. Wees er wel snel bij, want voor deze actie geldt OP=OP!

  myheritage-aanbieding
  »

  Gratis familiestamboom maken

  Bij MyHeritage kan je gratis je stamboom en familiegeschiedenis maken. Het maken van de stamboom is gratis, maar je kan ook een DNA kit bestellen zodat je meer te weten komt over je familiegeschiedenis. Probeer het eerst gratis en ontdek de mogelijkheden.

  »

  2 gratis kaarten voor de emigratiebeurs 2020

  Bezoek op 8 en 9 februari 2020 gratis de EmigratieBeurs via Gratis.nl. Met de code DZY279 kan je namelijk 2 vrijkaarten bestellen. Normaal kost één kaartje maar liefst €12,50. Wees er snel bij, want OP=OP!

  batterij-bewaardoos-kersteditie
  »

  Gratis batterij bewaardoos Kerst editie

  Ook in december maak je weer kans op je eigen batterij bewaardoos. Dit keer maak je 250x kans op een Limited Kerst editie. Laat je gegevens achter om kans te maken. Op maandag 16 december worden de winnaar gekozen.

  suriname-film
  »

  Gratis kaarten voor de voorpremière van Suriname

  Bezoek nu gratis de film Suriname in de bioscopen van Pathé Amsterdam Arena of Pathé Rotterdam. In totaal worden er 600 kaarten weggegeven, dus reserveer snel je kaarten.

  »

  Gratis Denneboom omzagen op De Hoge Veluwe

  Bezoek op zaterdag 7, zondag 8, zaterdag 14 en zondag 15 december De Hoge Veluwe en zaag je eigen kerstboom! Het omzagen van de Denneboom is gratis, maar er is wel entree voor het park.

  trein-18jarigen
  »

  Gratis treinticket voor 18-jarigen

  Ben jij in 2019 18 jaar geworden of word je 18? Vraag dan voor 29 november je gratis Interrail treinticket aan waarmee je 30 dagen lang gratis door Europa kan reizen. Er worden maximaal 50.000 tickets weggegeven.

  wecycle-bordspel-aanvragen
  »

  Gratis Wecycle bordspel

  Lever nu een elektrische apparaat of een lamp in bij een kringloopwinkel bij jou in de buurt en ontvang gratis het Wecycle bordspel. Voor deze actie geldt OP=OP!

  koffie-thee-aanvragen
  »

  Gratis koffie of thee bij La Place

  Word nu member van La Place en krijg een gratis kopje koffie of thee bij je eerste bezoek, ontvang exclusieve aanbiedingen, krijg een gratis product bij elk 5e bezoek en ontvang een gratis taartje op je verjaardag. Download de app en wordt vandaag nog member.

  fitforfree-dagpas-gratis
  »

  Gratis Fit For Free dagpas t.w.v. €8,99

  Wil je ontdekken of Fit For Free iets voor jou is? Kom dan nu tijdelijk een gratis dagje sporten bij Fit For Free. Vraag via deze actie je gratis dagpas aan t.w.v. €8,99!

  activiteiten-hornbach
  »

  Gratis activiteiten voor kinderen bij Hornbach

  In alle Hornbach vestigingen vind je een kinderwerkplaats waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Zo kan jij ongestoord winkelen terwijl je kind heerlijk aan het knutselen is.

  kunstgrasstalen
  »

  4 gratis kunstgras stalen

  Overweeg je om kunstgras te plaatsen? Vraag dan hier 4 gratis kunstgras stalen aan naar keuze. Zo kan je eerst kijken hoe kunstgras je bevalt en welke soort je wilt hebben.

  rode-kruis-coop
  »

  Gratis EHBO cursus bij COOP

  Meld je nu gratis aan voor een EHBO cursus bij een COOP winkel bij jou in de buurt. Aanmelden kan tot en met 26 augustus. Wees er snel bij, want per winkel zijn er 12 plekken beschikbaar. Verder duurt de cursus circa 2 uur.

  station-groningen
  »

  Gratis bouwplaat van Station Groningen

  Het bouwplaat van Station Groningen uit 1996 kan je nu ook online downloaden. Het bouwplaat werd ontworpen vanwege het 100-jarig bestaan. Begin vandaag nog met knutselen.

  stedelijk-museum-schiedam
  »

  Gratis naar Stedelijk Museum Schiedam

  Alle spelers van de BankGiro Loterij met een VIP-kaart krijgen vanaf nu gratis toegang tot het Stedelijk Museum in Schiedam.

  buurtkadoos-aanvragen-gratis
  »

  Gratis de buurtKadoos aanvragen

  Leer je nieuwe buurt kennen met de BuurtKadooes. Dit is een pakket vol met fantastische kortingen en leuke en verrassende cadeautjes. Zo kan je de buurt eenvoudig leren kennen.

  gup-en-watermonster
  »

  Gratis boek Gup en de watermonsters

  Schoon water is belangrijk voor ons, maar ook voor de natuur. Ga op onderzoek uit en test een water bij jou in de buurt. Vraag dit gratis meetkit aan inclusief boek Gup en de watermonsters. Je helpt hiermee de waterkwaliteit te meten.

  longfonds-feestpakket
  »

  Gratis Longfonds feestpakket

  Wil je graag geld ophalen voor het Longfonds? Schaf dan het gratis Longfonds feestpakket aan t.w.v. €6,95. Je ontvang een giftenbox met ballonnen en vlaggetjeslijn.

  p-r-fiets
  »

  Gratis P+R fiets proberen in Groningen

  In Groningen wordt er gewerkt aan de weg en het spoor. Sommige plekken zjin daarom moeilijk bereikbaar. Dit is een goed moment om de auto op een P+R te droppen en gratis met de fiets naar je bestemming te gaan. Probeer het een week lang gratis.

  noordbrabants-museumv2
  »

  Bezoek gratis het Noordbrabants museum

  Heb jij een bloemennaam zoals Roos, Margriet, Jasmijn of een andere bloem? Dan ontvang jij in de maand juli gratis toegang tot het Noordbrabants museum.

  best-deal-campingcard
  »

  Gratis Best Deal campingcard

  Met jou Best Deal campingcard bespaar je maximaal op jouw kampeervakantie. Op vertoon van je kaart ontvang je korting bij honderden campings in Europa.

  »

  Landelijke open Imkerijdagen

  Jaarlijks openen de imkers door heel Nederland de deuren voor het publiek. Zo kan je GRATIS een kijkje nemen in de wereld van de honingbij. Ontdek alle locaties en bezoek gratis een imker bij jou in de buurt.

  wild-kamperen-gratis
  »

  Gratis kamperen in Europa

  Wil je graag wild kamperen in Europa? Ontdek dan de beste locaties via 'We are Travelers'. Ook ontdek je alle landen waar wild kamperen is verboden.

  camper-parkeerplaatsen-europa
  »

  Gratis Camper parkeerplaatsen in Europa

  Door heel Europa zijn er verschillende gratis parkeerplaatsen van je Camper. Zo kan je voordelig met de Camper door Europa reizen. Ontdek snel alle locaties.

  bulbs4kids
  »

  Gratis bloembollen voor basisscholen

  Vraag nu een bloembollen pakket aan voor je basisschool. Geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Er wordt maximaal 1 pakket per basisschool gegeven.

  »

  Gratis Nieuw-Zeeland toeristenkaart

  Download en print hier je Nieuw-Zeeland toeristenkaart met een plattegrond en tips voor een geweldig avontuur. Handig wanneer je Nieuw-Zeeland wilt bezoeken.

  »

  Kinderen tot 4 jaar reizen gratis in de bus

  Heb je een kind dat jonger is dan 4 jaar? Dan reist je kind gratis in het openbaar vervoer. Dit geldt voor heel Nederland! In Brabant reizen kinderen tot 12 jaar gratis mee! Per volwassenen mogen er 2 kinderen gratis meereizen.

  »

  Bezoek GRATIS het Schuilkeldermuseum

  Elke derde zondag van de maand tussen maart en oktober kan je gratis het Schuilkeldermuseum in Maastricht bezoeken. Je kan dan GRATIS een kijkje nemen in het ondergrondse gangenstelsel.

  »

  Gratis wandel- en fietsroutes in Nederland

  Ontvang nu gratis een wandel- en fietsroutes boekje van Natuurmonumenten. Je ontvangt de wandel- en fietsroutes bij jou in de buurt tot maximaal 5 regio's.

  »

  Gratis Intratuin speurtocht

  Elke maand heeft Intratuin een nieuwe speurtocht gemaakt voor kinderen. Haal de speurtocht op bij de servicebalie en ga op onderzoek uit in de winkel. De speurtocht wordt aangepast op het seizoen.

  »

  Gratis rondvaart in Vlissingen

  Meld je nu gratis aan voor een rondvaart in Vlissingen. De rondvaart duurt circa 2,5 tot 3 uur en inschrijven is verplicht.

  »

  Gratis koffie op de Grote Markt in Groningen

  Stap nu de ABN AMRO binnen aan de Grote Markt in Groningen en ontvang een gratis kopje koffie. Het addertje onder het gratis is dat je de koffie in gebarentaal moet bestellen. Voor mensen die de gebarentaal niet kennen er is een touchscreen met uitleg.

  »

  Gratis uitzending RADAR bijwonen

  Wekelijks kun je een gratis uitzending van RADAR bijwonen. Geef je voorkeursdatum op en bestel direct je gratis kaarten. Maximaal 10 kaarten per keer!

  gratis-kpn
  »

  Gratis zitplaatsen voor evenementen

  Met KPN kan je naar de leukste evenementen zoals voetbal- en schaatswedstrijden of een dagje naar het museum. Wil je hier ook kans op maken? Meld je dan gratis aan voor Seaters en schrijf jezelf in voor de wachtrij!

  »

  Gratis War Child spreekbeurtenpakket

  Voor iedereen die een spreekbeurt wilt houden over War Child kan een gratis spreekbeurtenpakket downloaden met foto's en video's om jouw spreekbeurt nog beter te maken.

  »

  Gratis film kijken bij Kinepolis bioscopen

  Lekker naar de film voor 0 euro. Bij Kinepolis kan het. Maak een My Kinepolis account aan. Op je verjaardag krijg je dan een gratis ticket cadeau van Kinepolis. Dit is een bioscoopketen met vestigingen in onder meer Utrecht, Breda, Enschede en Groningen. Als je al een account hebt kun je dit aanvullen met je geboortedatum.

  »

  Gratis keuken ontwerpen met de Keukencoach

  Speciaal voor alle keukenprinsen Bij Keukencoach kun je kosteloos een ontwerp voor jouw droomkeuken aanvragen. Op de homepage vind je een button 'Ik wil een gratis ontwerp'. Klik hierop en ga direct aan de slag. Veel plezier!

  bus-gratis-reizen-fcgroningen
  »

  Gratis met de bus naar FC Groningen of SC Heerenveen

  Fans van FC Groningen en SC Heerenveen gaan gratis met de bus naar thuiswedstrijden van hun club. Groningen fans reizen gratis met Qbuzz stadsbussen op vertoon van een seizoenkaart of ticket. Heb je een Heerenveen seizoenkaart? Dan reis je gratis naar het Abe Lenstra Stadion met een Arriva bus of trein.

  »

  Gratis zwemadvies + zwemlocaties ontdekken

  Ontdek de leukste zwemplekken bij jou in de buurt en ontdek direct of het veilig is om te zwemmen. Daarnaast kun je op de kaart ook gratis zwemlocaties vinden.

  »

  Gratis rondleiding bij stichting AAP

  Neem een kijkje achter de schermen van Stichting AAP en krijg een gratis rondleiding. De gratis rondleidingen worden gehouden op vrijdag, zaterdag en zondag om 13:30. Je kunt verder voor maximaal 2 personen tegelijk reserveren.

  »

  Hornbach kinderwerkplaats

  Weer je even in alle rust naar de bouwmarkt? Bezoek dan een Hornbach bij jou in de buurt en breng je kinderen bij de kinderwerkplaats. Je kinderen kunnen dan lekker knutselen onder toezicht terwijl jij je spullen kunt kopen. De Kinderwerkplaats is geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

  »

  Gratis toegang tot het Van Abbemuseum

  Elke dinsdag van 15:00 en 17:00 ontvang je gratis toegang tot het Abbemuseum in Eindhoven. Daarnaast is het museum iedere eerste donderdag van de maand open voor scholieren, studenten, CJP-houders en CKE-houders.

  dierentuin-animal-farm
  »

  Bezoek gratis Animal Farm Beverwijk

  Animal Farm Beverwijk is begonnen als kinderboerderij, maar is uitgegroeid tot een kleine dierentuin. Maak ook kennis met deze kinderboerderij en ontvang altijd gratis toegang!