Gratis activiteiten

Het hele jaar door worden er verschillenden activiteiten georganiseerd waar je gratis aan kunt deelnemen óf die je kunt bezoeken. Al deze activiteiten zul je terugvinden op deze pagina. Hier zetten we de leukste activiteiten voor je op een rijtje. De activiteiten kunnen per week verschillen, dus kom regelmatig terug om geen gratis activiteit te missen.

Activiteiten Nederland

  »

  Gratis kaarten voor 'Sinterklaas, wie kent hem niet?'

  Wil je gratis bij de de show 'Sinterklaas, wie kent hem niet?" zijn? Bestel dan nu hier je kaarten en bezoek de tv-show gratis op dinsdag 27 november om 19:30 in Amsterdam. Gebruik tijdens het bestellen de code SWKHN zodat de kaarten gratis zijn!

  »

  Maak je Sinterklaas surprise bij GAMMA

  Meld je kind nu gratis aan voor kluskids middag van GAMMA op 21, 24 of 25 november. In 2 tot 3 uurtjes zal jou kind een klusworkshop bijwonen en een surprise maken zoals een Sintkasteel, Eenhoorn of een Emoji. Geschikt voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar.

  »

  Gratis Ticketmaster gift card €250

  Ontvang een gratis TicketMaster gift card t.w.v. €150 wanneer je voor de voordelige energietarieven van Oxxio kiest. Je ontvangt jouw gift card al in 2 weken na je startdatum! Bij Ticketmaster koop je entreekaarten voor concerten, evenementen en festivals.

  »

  Gratis programma 'Kanniewaarzijn' bijwonen

  Kanniewaarzijn komt op de televisie en is op zoek naar publiek. Wil jij graag hierbij aanwezig zijn? Meld je dan gratis aan voor de opnames op 11 november, 2 december, 13 januari of 9 fabruari.

  »

  Gratis chocolademelk bij de intocht van Sinterklaas

  Bezoek na de intocht van Sinterklaas een HEMA winkel (10:00-16:00) bij jou in de buurt voor een gratis warme chocolademelk. De intocht vindt plaats op 17 november! Geldig zolang de voorraad strekt.

  »

  Gratis bijzettafeltje maken bij Karwei

  Heb jij een Karwei klantenkaart? Schrijf je dan gratis in voor een workshop bijzettafeltje maken op 17 november bij een Karwei vestiging bij jou in de buurt. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

  »

  Bezoek gratis Madame Tussauds of The Amsterdam Dungeon

  In november kunnen leraren gratis Madame TUssauds of The Amsterdam Dungeon bezoeken! Vul het formulier in en geef aan wanneer je wilt komen. Als leraar mag je ook iemand meenemen!

  »

  Gratis reizen voor 18-jarigen

  Alle 18-jarigen uit Europa kunnen binnenkort weer een gratis Europees InterRail pas aanvragen. Met deze pas kun je gratis door Europa reizen. In totaal worden er 12.000 tickets weggegeven.

  »

  Gratis activiteiten tijdens Week van ons Water

  Van 17 t/m 24 oktober is het weer tijd voor 'Week van ons Water'. In deze week worden er dagelijks gratis activiteiten gehouden bij jou in de buurt. Geef je postcode op en ontdek wat er in jouw omgeving te doen is.

  »

  Gratis kiwi Smoothies op Utrecht Centraal

  Zespri heeft een vestiging geopend op Utrecht Centraal tussen het spoor van 18/19 en 20/21. Om dit te vieren worden er verschillende activiteiten georganiseerd en kan je een gratis kiwi smoothie scoren!

  »

  3x gratis retour met de Valleilijn

  Claim nu 3 gratis e-tickets voor de Valleilijn. Het is de treinverbinding tussen Amersfoort en Ede-Wagingen. Dus even een dagje dierentuin in Amersfoort of winkelen in Ede? Je reist nu gratis met de Valleilijn.

  »

  Bezoek gratis lichtkunstfestival GLOW

  Zoals elk jaar kun je van 10 tot en met 17 november genieten van lichtkunstfestival GLOW. Tijdens GLOW geniet je van 35 verschillende lichtprojecten die je in de binnenstad van Eindhoven vindt. De lichtkunstprojecten zijn met elkaar verbonden middels een looproute.

  »

  Gratis sensationele vliegshow in Scheveningen

  Scheveningen viert op 1 december zijn 200 jarige bestaan als badplaats. Je kunt genieten van een sensationele vliegshow met stuntvliegtuigen, die voorzien zijn van LED-verlichting en pyrotechnieken. Bij slecht weer wordt de show verplaatst naar 2 december.

  »

  Gratis Popronde muziekfestival

  Heb je zin in een gratis muziekfestival? Bezoek dan Popronde! Popronde is een reizende muziekfestival die door Nederland reist. Elke donderdag t/m zondag is er een feestje op een andere locatie. Ben jij erbij?

  »

  Gratis tickets voor Second Home

  Wil je een tweede (vakantie)woning kopen? Weet je alleen niet hoe je moet beginnen of je terecht kunt? Tijdens de Second Home beurs in Utrecht zijn er ruim 140 exposanten en 25 landen vertegenwoordigd die jou verder kunnen helpen. Download snel jouw gratis ticket!

  »

  Gratis film kijken bij Kinepolis bioscopen

  Lekker naar de film voor 0 euro. Bij Kinepolis kan het. Maak een My Kinepolis account aan. Op je verjaardag krijg je dan een gratis ticket cadeau van Kinepolis. Dit is een bioscoopketen met vestigingen in onder meer Utrecht, Breda, Enschede en Groningen. Als je al een account hebt kun je dit aanvullen met je geboortedatum.

  »

  Gratis ontwerp van jouw droomkeuken

  Speciaal voor alle keukenprinsen Bij Keukencoach kun je kosteloos een ontwerp voor jouw droomkeuken aanvragen. Op de homepage vind je een button 'Ik wil een gratis ontwerp'. Klik hierop en ga direct aan de slag. Veel plezier!

  »

  Gratis met de bus naar FC Groningen of SC Heerenveen

  Fans van FC Groningen en SC Heerenveen gaan gratis met de bus naar thuiswedstrijden van hun club. Groningen fans reizen gratis met Qbuzz stadsbussen op vertoon van een seizoenkaart of ticket. Heb je een Heerenveen seizoenkaart? Dan reis je gratis naar het Abe Lenstra Stadion met een Arriva bus of trein.

  »

  Gratis zwemadvies + zwemlocaties ontdekken

  Ontdek de leukste zwemplekken bij jou in de buurt en ontdek direct of het veilig is om te zwemmen. Daarnaast kun je op de kaart ook gratis zwemlocaties vinden.

  »

  Gratis rondleiding bij stichting AAP

  Neem een kijkje achter de schermen van Stichting AAP en krijg een gratis rondleiding. De gratis rondleidingen worden gehouden op vrijdag, zaterdag en zondag om 13:30. Je kunt verder voor maximaal 2 personen tegelijk reserveren.

  »

  Gratis fiets voor HBO/WO studenten

  Ben jij een HBO of WO student in Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rotterdam en fiets jij minimaal 5 KM per dag? Dan kan jij een fiets aanvragen via Student-Bike, inclusief smartlock!

  »

  Hornbach kinderwerkplaats

  Weer je even in alle rust naar de bouwmarkt? Bezoek dan een Hornbach bij jou in de buurt en breng je kinderen bij de kinderwerkplaats. Je kinderen kunnen dan lekker knutselen onder toezicht terwijl jij je spullen kunt kopen. De Kinderwerkplaats is geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

  »

  Bezoek gratis Walibi op je verjaardag

  Ben je jarig? Dan krijg jij gratis toegang tot attractiepark Walibi. Je mag zelfs 3 vrienden meenemen die €6,50 korting krijgen. Niet geldig tijdens Halloween Fright Nights.

  »

  Gratis toegang tot het Van Abbemuseum

  Elke dinsdag van 15:00 en 17:00 ontvang je gratis toegang tot het Abbemuseum in Eindhoven. Daarnaast is het museum iedere eerste donderdag van de maand open voor scholieren, studenten, CJP-houders en CKE-houders.

  »

  Bezoek gratis Animal Farm Beverwijk

  Animal Farm Beverwijk is begonnen als kinderboerderij, maar is uitgegroeid tot een kleine dierentuin. Maak ook kennis met deze kinderboerderij en ontvang altijd gratis toegang!