Gratis tijdschriften en proefabonnementen

Wil jij jouw favoriete tijdschrift gratis thuisbezorgd ontvangen? Op Gratis.nl hebben we een groot aanbod van gratis tijdschriften en proefabonnementen voor jouw verzameld. Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen hebben we een select aanbod gratis tijdschriften en proefabonnementen. Zo kunnen de mannen onder andere kiezen uit: Autoweek en Computer Totaal. Voor de vrouwen: Flair, Viva en Libelle. Tot slot kunnen de kinderen onder andere kiezen uit: Donald Duck Junior. Het complete aanbod van gratis tijdschriften en proefabonnementen vind je hieronder.  
Gratis HEMA bon t.w.v. €10 bij Libelle

Gratis HEMA bon t.w.v. €10 bij Libelle

Je ontvangt nu een GRATIS HEMA cadeaubon t.w.v. €10 bij een proefabonnement op Libelle. Je ontvangt dan 13 nummers tegen 55% korting, inclusief een HEMA bon.
Nu bekijken →

Gratis tijdschriften

  »

  Gratis EVA magazine proefnummer

  EVA magazine bestaat 21 jaar en wordt daarom in een nieuw jasje gestoken. Probeer de vernieuwde EVA magazine nu gratis én vraag hier je gratis proefnummer aan!

  naober-proefnummer
  »

  Naober proefnummer aanvragen

  In Naober lees je alles over het oostelijke platteland. Lees de verhalen, ontdek de cultuur en ontdek heerlijke gerechten. Vraag nu één gratis proefnummer aan en ontdek of Naober iets voor jou is.

  »

  Gratis tijdschriften en kranten lezen via Blendle

  Meld je nu aan voor Blendle en krijg 1 maand lang GRATIS toegang tot alle landelijke tijdschriften en dagbladen. Lees, luister en volg meer dan 3 miljoen artikelen via de site of app. Kom het gewoon gratis proberen en ontdek de vele voordelen.

  eo-beam-magazine-gratis
  »

  Gratis nummer BEAM Magazine

  BEAM is een jongerenmerk van de EO waarbij geloof centraal staat. Wil je het een keer lezen? Vraag dan één gratis nummer aan. Maximaal 1 proefnummer per adres.

  »

  Gratis LEGO Life magazine (4x)

  Vraag nu geheel gratis het LEGO Life Magazine aan voor kinderen van 5 t/m 9 jaar. Het magazine staat vol stripverhalen, activiteiten, creaties en bouwtips. Je ontvangt het blad 4 keer per jaar.

  libelle-gratis-hema-site
  »

  Gratis HEMA bon t.w.v. €10 bij Libelle

  Je ontvangt nu een GRATIS HEMA cadeaubon t.w.v. €10 bij een proefabonnement op Libelle. Je ontvangt dan 13 nummers tegen 55% korting, inclusief een HEMA bon.

  dier-magazine-gratis
  »

  Gratis tijdschrift DIER

  Vraag nu gratis een nummer aan van DIER magazine, het tijdschrift van de dierenbescherming. In dit nummer wordt veel aandacht besteed aan asielhonden.

  ritual-set-aanbieding
  »

  Gratis Ritual set bij Glamour Magazine

  Glamour is het grootste fashion én beauty magazine van Nederland. Neem nu een abonnement en ontvang een gratis cadeau naar keuze zoals een Ritual Set of een prachtige tas. Bekijk hier je aanbieding!

  enter-magazine-actie
  »

  Gratis Enter magazine van SeniorWeb

  SeniorWeb is er voor de ouderen die wel wat hulp kunnen gebruiken met computers en het internet. Wil je graag stap voor stap kennismaken met de digitale wereld? Vraag dan een gratis exemplaar aan van Enter.

  bladen-erfgoed
  »

  Gratis tijdschrift Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

  Wil je op de hoogte blijven van het Cultureel Erfgoed in ons land? Abonneer je dan nu GRATIS op Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Het blad verschijnt vier keer per jaar gratis.

  mooi-gelderland-tijdschrift
  »

  Gratis nummer Mooi Gelderland

  Ontdek het landschap van Gelderland met Mooi Gelderland. Vraag nu een gratis nummer aan. Het blad zit boordevol natuur, cultuur, achtergrondverhalen en tips voor uitjes.

  stella-ebike-brochure
  »

  Gratis Stella e-bike brochure + 40% korting!

  Overweeg je een elektrische fiets te nemen? Laat je dan goed informeren over de mogelijkheden en de kosten en vraag daarom hier je Stella e-bike brochure aan. Tevens ontvang je 40% korting op de aanschaf van een elektrische fiets. Je bent tot niets verplicht.

  readly-gratisnl
  »

  2 maanden Readly voor 99 cent

  Krijg onbeperkt toegang tot meer dan 4.000 tijdschriften zoals Vogue, Rolling Stones, Quest, Plus, Vriendin, Delicious en nog veel meer toptitels. Probeer het nu 2 maanden voor 99 cent, zonder verdere verplichtingen.

  »

  Gratis Weleda magazine

  Meld je nu gratis aan voor een gratis proefnummer van Weleda. Het blad staat boordevol tips over verzorging, zelfzorg en gezondheid. Vraag het blad nu gratis aan.

  »

  Gratis Mobimax brochure

  Met een scootmobiel krijg je een stukje van je vrijheid terug. Wil je er graag over de voor- en nadelen lezen? Vraag dan gratis de MobiMax brochure aan. Zij bieden namelijk ook tweedehandse scootmobiels aan.

  »

  Gratis brochure Well-Fair

  Vraag vandaag de brochure aan van Well-Fair en maak kans op 5x een luxe overnachting in het Well-Fair hotel inclusief ontbijt en diner t.w.v. €89,90. Well-Fair biedt boxsprings aan voor 50-plussers.

  »

  Gratis tips voor je belastingaangifte

  Ontvang nu een jaar lang GRATIS FiscAlert in de brievenbus met 10 nummers over beleggen, belastingen, Pensioen, Bitcoin en persoonlijke financiën. Zo ontvang je zeer handige tips voor je belastingaangifte. Stopt automatisch na 10 nummers.

  »

  10 gratis nummers van FiscAlert

  Vraag nu gratis 10 nummers aan van FiscAlert met zeer veel tips om er financieel beter van te worden. Zo krijg je tips voor je hypotheek, belastingaangifte, pensioen en nog veel meer. Na afloop bepaal je zelf wat de 10 nummers jouw waard zijn geweest (middels een blanco acceptgiro).

  »

  Gratis Vivara vogelmagazine

  Wil je ook meer te weten komen over het leven in je tuin? Vraag dan gratis de Vivara vogelmagazine aan boordevol scherpe acties, innovatieve producten en natuurlijk tips en weetjes.

  »

  Gratis Vier! Magazine

  Is jouw kind 4 en gaat hij of zij voor eerst naar groep 1? Dan kan je vast wel wat tips gebruiken! In Vier! magazine staat alles wat je moet weten voordat jouw kind naar de basisschool gaat. Super handig!

  »

  Gratis Homeopathiewijzer t.w.v. €4,95

  Je kunt nu tijdelijk gratis een Homeopathiewijzer t.w.v. €4,95 aanvragen. Dit betreft een handige informatiegids met de meest voorkomende kwalen en homeopathische zelfzorgoplossingen.

  »

  Gratis Special 'Vogels voeren'

  Op 25 tot en met 27 januari vindt de jaarlijkse tuinvogeltelling plaatst. Op deze dag gaan we massaal vogels tellen in je omgeving. Ter gelegenheid van deze gebeurtenis kan je via de Facebook pagina van Tuinvogeltelling.nl een gratis special 'Vogels Voeren' aanvragen.

  »

  Gratis proefnummer Vertel

  Vertel gaat verder waar de televisieprogramma's ophouden. Dus wil je een kijkje nemen achter de schermen of meer achtergrondverhalen lezen? Vraag dan nu een gratis proefnummer aan van Vertel.

  »

  Gratis RADAR+ magazine

  Laat gratis en vrijblijvend je energie vergelijken door Consumind en ontvang gegarandeerd een digitaal nummer van RADAR+. Het aanbod dat Consumind je doet is vrijblijvend, dus je kunt ook gewoon je gratis magazine aanvragen!

  geldersch-landschap
  »

  Gratis magazine Mooi Gelderland

  Het Geldersch Landschap & Kastelen geeft gratis magazines weg. In het magazine Mooi Gelderland vind je informatie over de Gelderse natuur en cultuur. Met mooie achtergrondverhalen en uiteraard diverse tips. Bestel nu voor niks!

  »

  1 maand lang 50 gratis tijdschriften

  Het is vakantie, dus een goed moment om Tijdschrift.nl één maand lang GRATIS te proberen. Start je proefmaand en ontvang toegang tot maar liefst 50 digitale tijdschriften, elke maand weer! Geschikt voor de computer, laptop, tablet en telefoon.

  »

  Gratis tijdschrift Natuurtalenten

  Ken jij een kind dat gek is op dieren, natuur of koken? Vraag dan hier het gratis tijdschrift aan van Natuurtalenten.

  »

  Gratis tablet bij de Leesmap!

  Laat wekelijke de leukste tijdschriften op je deurmat vallen met een abonnement op de Leesmap. Je krijgt dan een bundel met de leukste tijdschriften en een gratis cadeau naar keuze zoals een Samsung tablet. Je kunt kiezen uit 12 verschillende cadeau.

  »

  Gratis tijdschrift Utrechts Landschap

  Utrecht heeft een mooi landschap waar men geen weet van heeft. Ontdek het met het gratis tijdschrift van Utrechts Landschap. Nu tijdelijk één nummer gratis!

  »

  2 gratis nummers van Kits magazine

  Kits is een christelijke kinderblad voor kinderen tot 13 jaar. Het blad zit boordevol verhalen, puzzels, kleurplaten en interessante artikelen. Wil je jouw kind kennis laten maken met Kits? Vraag dan 2 gratis nummers aan, zonder verdere verplichtingen.

  »

  Tip! 2, 3 of 4 weken de krant - Stopt automatisch!

  Vraag nu 2, 3 of 4 weken jouw favoriete krant aan zoals de Volkskrant, het AD of een regionale krant zoals Tubantia voor slechts €1 per week. In totaal worden er 11 verschillende kranten aangeboden. Bovendien kun je zelf de ingangsdatum bepalen!

  »

  Gratis proefnummer MAX magazine

  Vraag nu een gratis proefnummer aan van MAX magazine! Vul het formulier in en krijg één nummer gratis thuisgestuurd.

  »

  Gratis proefnummer van Lach magazine

  Vind jij het ook belangrijk dat zieke kinderen weer een glimlach krijgen? Maak kennis met de Clini Clowns en vraag hier één gratis proefnummer aan van Lach Magazine.

  »

  Gratis spreekbeurtpakket van de KNRM

  Moet jouw zoon of dochter binnenkort een spreekbeurt doen? Kies dan de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) als onderwerp. Je kunt nu een gratis spreekbeurtpakket aanvragen bij de KNRM. In het pakket zit veel informatie. Ook zijn posters bijgevoegd voor een mooie aankleding van de spreekbeurt.

  »

  Gratis nummer Ranger World

  In Ranger World (vroeger PosterZine) lees je van alles over bijzondere dieren. Vraag nu een gratis proefnummer aan en ontdek wat dit blad allemaal te bieden heeft.

  »

  Gratis tijdschrift Vogels

  Ben je ook nieuwsgierig welke vogels waar vliegen? Met het tijdschrift Vogels ontdek je dit en nog veel meer. Vraag nu je gratis proefnummer aan én ontvang één gratis exemplaar.

  »

  Gratis Grando magazine

  Wil je een nieuwe keuken en/of badkamer? Doe dan inspiratie op in het GRATIS Grando magazine. Je ontvangt je exemplaar binnen 3 werkdagen.

  »

  Gratis nummer Lief Dier magazine

  Petsplace geeft gratis het 2e nummer van Lief Dier weg aan klanten. Dus heb je nog wat voor je hond, kat, knaagdier of vogel nodig? Bestel je dierenbenodigdheden dan bij Petplace en ontvang gratis het 2e nummer van Lief Dier!

  »

  Gratis tijdschrift Landschap Noord-Holland

  Woon jij in Noord-Holland en mag je graag de natuur in? Vraag dan een gratis proefnummer aan van Landschap! Er is geen vergelijkbaar blad dat zo uitputtend de natuur in de provincie behandeld.

  »

  Gratis keukenboek Mandemakers Keukens

  Vraag nu het gratis keukenboek van Mandemakers Keukens aan en laat je inspireren door 116 pagina's boordevol verhalen, foto's en tips van en over keukens. Binnen 3 dagen in huis.Nu met kans op een VTwonen jaarabonnement t.w.v. €75.

  »

  Gratis Kits proefnummer

  Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend 2 nummers aan van Kits magazine. Na 2 nummers stopt de levering automatisch!

  »

  Gratis proefnummer Max magazine

  Vraag nu een gratis proefnummer aan van Max Magazine. Max magazine is voor de vijftigplusser die actief in het leven staat.

  »

  Gratis Woonexpress woonmagazine

  Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend het nieuwe woonmagazine van Woonexpress aan boordevol woonideeen, stylingtips en nieuwe woonspullen waarmee jij je huis helemaal klaarmaakt. Dit woonmagazine is ook digitaal verkrijgbaar!

  »

  Gratis Glossy Magazine digitaal

  Download hier nu een gratis nummer van Glossy in PDF formaat. Je ontvangt vervolgens een 124 dikke tijdschrift boordevol leuke verhalen, glamour en nog veel meer.

  »

  Gratis M*Wonen magazine met inspiratie

  Gratis tijdschrift: vraag nu helemaal gratis het woonmagazine M*Wonen aan van Morres en laat je inspireren door 132 pagina's met de nieuwste trends op het gebied van wonen. Nu tijdelijk met gratis verzending! Het gratis woonmagazine vind je onderaan de pagina.

  »

  Gratis Grando inspiratie magazine

  Vraag nu gratis de Grando inspiratie magazine aan boordevol keuken en badkamer inspiratie. Klanten waarderen Grando met een 8,4 (632 stemmen).

  »

  Gratis Roompot magazine (per post)

  Vraag gratis de Roompot vakantie magazine aan boordevol ervaringen van gasten, rapportages, tips en ideeën voor zowel jou als de kids! Vul het formulier in en krijg een gratis exemplaar thuisgestuurd. Let op: tijdelijk niet leverbaar!

  »

  Gratis keukenmagazine Keukenplaats

  Inspiratie nodig voor een nieuwe keuken? Neem dan eens een kijkje tussen de Duitse keukens van Keukenplaats en download hier je gratis e-book! Download nu het gratis e-book en je ontvangt ook een korting t.w.v. €100.

  »

  Gratis proefnummer Naober

  Proef de sfeer van Naober door een gratis proefnummer aan te vragen. Naober toont als geen ander de kracht en pracht van het oosten.

  »

  Gratis proefnummer Lach magazine

  Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een gratis proefnummer aan van 'Lach' magazine. Voor deze actie geldt OP=OP! Vind je het ook belangrijk dat zieke kinderen weer kunnen lachen? Vraag dan nu een proefnummer aan!

  »

  Gratis proefnummer Hippo

  Vraag nu een gratis nummer aan van Hippo, het vakblad voor Belgische paardensport! Dus wil je ook kennismaken met Hippo?

  »

  Leesmap + gratis tablet!

  Laat nu de leukste tijdschriften bij je thuisbezorgen in 1 handige leesmap en ontvang gratis een tablet t.w.v. €90,-! Of kies voor één van de andere cadeaus.

  »

  Gratis proefnummer Vogelvrije Fietser

  Ontdek de prachtige fietsroutes van Nederland in het gratis proefnummer van de Vogelvrije Fietser, het ledenblad van de Fietsersbond.

  »

  Gratis Proefnummer Boerenvee

  Ben je een liefhebber van boerderijdieren? Vraag een gratis proefexemplaar aan van het tijdschrift Boerenvee.

  »

  Gratis exemplaar WNF-ranger junior

  PipaPanda heet voortaan WNF-Ranger Junior. Wil je dit blad eens een keer proberen? Vraag dan hier je gratis proefnummer aan. Het blad zit nog altijd boordevol spelletjes, knutseltips en natuurlijk heel veel dieren.

Proefabonnementen

  sanoma-tijdschriften
  »

  Gratis proefabonnement op tijdschriften

  Via deze actie kan je gratis al je favoriete tijdschriften 3 weken lang proberen. Hierbij kun je denken aan Libelle, Donald Duck, Margriet, Autoweek of één van de andere tijdschriften. Wel betaal je 2,95 voor de verzendkosten.

  mega-magazine-aanbieding2
  »

  Mega Magazine maand tot wel 64% korting op tijdschriften

  De leukste tijdschriften van Sanoma kan je nu proberen met kortingen tot wel 64%. Hierbij kun je denken aan Libelle, Autoweek, Donald Duck, Flair, Margriet, VTwonen en nog veel meer tijdschriften. Alle proefabonnementen zijn slechts een tientje.

  margriet-gratisnl-site
  »

  Gratis HEMA cadeaubon bij Margriet

  Bij een proefabonnement op Margriet ontvang je nu een gratis HEMA cadeaubon t.w.v. €10. Naast de gratis cadeaubon profiteer je ook nog eens van 55% korting en kan je een proefabonnement afsluiten van 13 nummers voor slechts 29,95.

  vtwonen-aanbieding-beurs
  »

  2 gratis tickets voor de vt wonen & design beurs 2019!

  Neem nu een proefabonnement op vt wonen en ontvang 6 keer het blad vt wonen, inclusief 2 gratis tickets voor het vt wonen & design beurs 2019. Op deze beurs ontdek je de nieuwste woontrends. Je ticket is geldig van 1 t/m 6 oktober.

  historia-aanbieding
  »

  Historia aanbieding met 50% korting

  Je kan nu zeer voordelig een abonnement op het blad Historia. Met dit blad breng je de geschiedenis tot leven. Vraag 'm nu aan met 50% korting en ontvang 9 nummers voor slechts 29,95.

  wetenschap-in-beeld-gratis
  »

  Wetenschap in Beeld aanbieding met 50% korting

  Wetenschap in Beeld is het tijdschrift met het allerlaatste wetenschappelijk nieuws. Neem nu een abonnement op dit te gekke tijdschrift en profiteer van 50% korting. Je ontvangt dan 12 nummers voor slechts 32,50.

  magazine-aanbieding
  »

  Tot 85% korting op Sanoma tijdschriften

  Neem nu een proefabonnementen op je favoriete tijdschrift(en) en bespaar tot wel 85%. Alle proefabonnementen stoppen automatisch met keuze uit Libelle, Donald Duck, Flair, VTwonen, Margriet en nog veel meer!

  vi-2jaar-gratis
  »

  Gratis VI seizoengids 2019/2020 bij VI abonnement

  Blijf nu op de hoogte van al het laatste voetbalnieuws met een abonnement op VI. Nu tijdelijk verkrijgbaar met 48% korting én een GRATIS seizoengids voor 2019/2020.

  »

  Voetbal International met 32% korting

  Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws? Een kijkje achter de schermen nemen bij je favoriete club? Neem dan een abonnement op Voetbal International en ontvang 32% korting.

  »

  Wild de Freek abonnement: 14x voor 43,50

  Wil je ook alles van de natuur en haar dieren weten? Volg dan Wild van Freek in dit prachtige blad. Het blad staat vol weetjes over wilde dieren en natuur. Nu tijdelijk 14 nummers voor slechts 43,50.

  »

  Max Magazine + 2 gratis puzzelboeken

  Neem nu een jaarabonnement op Max Magazine en ontvang 52 weken lang dit fantastische blad op de deurmat. Nu inclusief 2 gratis puzzelboeken bij je abonnement. Max Magazine is een veelzijdig blad met een tv gids, aangrijpende verhalen, puzzels, dagjes uit en nog veel meer.

  »

  Kies je eigen Topgear abonnement

  Wil je graag een abonnement nemen op Topgear magazine met maandelijks het laatste nieuws over auto's? Schaf het blad dan online aan en krijg tot wel €22 korting op het blad. Je kunt kiezen tussen 3 abonnementen.

  »

  Plus Magazine 11x met 38% korting

  Plus Magazine is het blad dat over de mens gaat met artikelen over de samenleving, inspirerende ideeën voor huis en tuin en nog veel meer. Het blad is minsten 200 pagina's dik en wordt tijdelijk aangeboden met 38% korting. Bekijk de aanbieding

  »

  Girlz abonnement met 68% korting

  Neem nu een abonnement op Girlz en ontvang tot wel 68% korting. De korting is afhankelijk van de duur van je abonnement. Zo betaal je slechts €15 voor 5 nummers of €35 voor maar liefst 13 nummers.

  »

  Cosmogirl! abonnement met 68% korting

  Cosmogirl! is het blad voor de écht fashionista's en staat boordevol de nieuwste trends, mode- en beauty shoots, must-haves en handige tutorials. Neem nu een abonnement van 5 nummers voor slechts €15. Er zijn ook andere bundels beschikbaar.

  »

  Santé 13 nummers voor €35

  Santé staat wekelijks boordevol gezondheid, relaties, sport, voeding en de nieuwste beautytrends. Neem nu een voordelig abonnement van 13 nummers en betaal slechts €35. Er zijn meer bundels beschikbaar!

  »

  Royalty abonnement: 5 keer voor 15,-

  Neem nu een voordelig abonnement op het blad Royalty en ontvang 5 nummers voor slechts 15 euro. Ook kan je het blad aanvragen met 3 nummers voor 9,95 of zelfs 17 nummers voor 50 euro. Het blad volgt het Koninklijke huis en brengt op de hoogte van het laatste nieuws.

  »

  Party tijdschrift : 13 nummers voor 25,-

  Neem nu een abonnement op het tijdschrift Party en ontvang 13 nummers voor slechts 25 euro. Het blad is ook verkrijgbaar in andere bundels. Met Party haal je wekelijks een feestje in huis met nieuws over beroemdheden, lekker eten en nog veel meer.

  »

  Weekend abonnement: 13 nummers voor 25,-

  Weekend is jouw wekelijks dosis showbizznieuws. Zo ben je met dit blad weer op de hoogte van alle nieuwtjes. Nu tijdelijk verkrijgbaar met korting. Neem nu een abonnement van 13 nummers voor slechts €25!

  »

  Mijn Geheim 10 nummers voor 25,-

  Neem nu een abonnement op het tijdschrift Mijn Geheim en ontvang 10 nummers voor slechts 25 euro. Het blad staat boordevol levensverhalen die u raken. Een blad voor elke vrouw!

  »

  HP/De Tijd met 44% korting

  Neem nu een abonnement op HP/De Tijd en ontvang maar liefst 44% korting. Zo ontvang je 5 nummers voor slechts 25 euro of 8 nummers voor 35 euro. Het blad verschijnt 10 keer per jaar.

  »

  Glossy abonnement met 37% korting

  Glossy is het glamourblad van Nederland en staat boordevol beauty, fashion, gezondheid, reizen en beroemdheden. Neem nu een abonnement van 3 nummers en bespaar maar liefst 37%. Ook verkrijgbaar in andere bundels!

  »

  Tijdschrift Vriendin: 13 nummers voor €25

  Vriendin is het vrouwenblad van Nederland en staat boordevol persoonlijke verhalen, lekker recepten, de mooiste mode, ideeën voor in huis en nog veel meer. Nu tijdelijk 13 nummers voor €25.

  »

  Max Magazine proefabonnement

  Neem nu een proefabonnement op Max Magazine en ontvang 12 nummers voor slechts een tientje. Met deze aanbieding bespaar je 16%! Na 12 nummers stopt de levering automatisch.

  »

  Plus Magazine proefabonnement van 5 nummers

  Neem nu een proefabonnement op Plus Magazine en ontvang 5 nummers voor slechts 17,50. De bezorging stopt daarna automatisch! Door gebruik te maken van deze aanbieding bespaar je maar liefst 35%.

  »

  Vrouw Glossy aanbieding: 6x voor 21,-

  Neem nu een voordelig abonnement op Vrouw Glossy en ontvang 6 nummers voor slechts 21 euro. Door gebruik te maken van deze aanbieding bespaar je maar liefst 28% op je abonnement. Het blad is minimaal 124 pagina's dik!

  »

  Proefabonnement op Smulweb Magazine

  Neem nu een proefabonnement op Smulweb magazine en ontvang 3 nummers voor slechts een tientje. Smulweb verschijnt eens per drie maanden boordevol recepten en tips over koken.

  »

  6x Landidee met 35% korting!

  Landidee staat maandelijks boordevol tips en ideeën voor in huis en in de tuin. Elk nummer is geïnspireerd op het seizoen. Neem nu een abonnement van 6 nummers en betaal slechts 26,95. Met deze aanbieding ontvang je maar liefst 35%!

  »

  Plus Magazine proefabonnement, stopt automatisch!

  Neem nu een proefabonnement op Plus Magazine en ontvang 5 nummers tegen 35% korting. Na 5 nummers stopt de levering automatisch. Zo kan eens kennismaken met Plus Magazine. Geef het tijdschrift cadeau of neem zelf een abonnement.

  »

  Privé proefabonnement met 50% korting

  Geniet nu van 50% korting op Privé Magazine en ontvang 1 jaar dit fantastische blad in huis voor slechts €6,50 per maand. Privé staat boordevol nieuws over sterren en het koningshuis. Elke woensdag Privé op de deurmat!

  »

  Landleven proefabonnement, stopt automatisch!

  Neem nu een proefabonnement op Landleven en ontvang 3 nummers voor slechts €12,50. Na de 3 nummers stopt de levering automatisch. Je zit dus nergens aan vast! Nu tijdelijk met kans op een elektrische fiets.

  »

  Happinez proefabonnement: 4 nummers voor 21,-

  Vraag nu een proefabonnement aan van Happinez en krijg 4 nummers voor slechts 21 euro. Na 4 nummers stopt de levering automatisch. Happinez is een tijdschrift dat veel positiviteit brengt.

  »

  Truckstar proefabonnement

  Truckstar is het chauffeursblad van Nederland. Probeer het nu ook en vraag een proefabonnement aan van 3 nummers. Na 3 nummers stopt de levering automatisch!

  »

  Halfjaar RADAR+ voor €10

  Laat RADAR+ nu een half jaar bij je thuisbezorgen voor slechts €10! In elk nummer van RADAR+ ontdek je handige bespaartips, onderzoeksresultaten van het testpanel en topics van het RADAR-forum.

  »

  Donald Duck proefabonnement: 10 nummers €30

  Neem nu een proefabonnement op het leukste tijdschrift van Nederland 'Donald Duck'! Nu tijdelijk met 12% korting. Dit betekent 10 nummers voor slechts €30. Stopt automatisch! Ook verkrijgbaar in andere bundels.

  »

  Elsevier Weekblad met 41% korting!

  Laat Elsevier Weekblad wekelijks op de deurmat vallen met korting. Zo bespaar je nu maar liefst 41% op een abonnement en betaal je slechts 18,- per maand in plaats van €25! Zo kan je kennismaken met korting.

  »

  Yoga proefabonnement

  Neem nu proefabonnement op Yoga en ontvang 3 nummers voor slechts €15. Na 3 nummers stopt de levering automatisch. Deze magazine wordt 1x per maand bezorgd.

  »

  Formule 1 proefabonnement

  Neem nu een proefabonnement op Formule 1 en ontvang 3 nummers voor slechts €12,50. Na 3 nummers stopt de levering automatisch.

  »

  8x FietsActief voor €30

  Ben jij ook zo gek op fietsen? Dan kan een abonnement op FietsActief niet ontbreken. In elke uitgave vind je unieke fietsroutes met een uitneembare kaart.

  »

  Voetbal International 13 weken voor €29,95

  Laat Voetbal International nu 13 weken op de deurmat vallen voor slechts €29,95. Je ontvangt dan een korting van maar liefst 42%! Of kies voor 26 weken voor slechts €54,99.

  »

  38% korting op Plus Magazine jaarabonnement

  Neem nu een proefabonnement op Plus Magazine en ontvang 11 nummers voor slechts €35. Dit is een korting van 38%! Plus Magazine wordt maandelijks bezorgd met 200 pagina's over geld, recht, gezondheid en nog veel meer.

  »

  Gratis CD Sela bij EVA tijdschrift

  Laat EVA magazine nu een halfjaar in de brievenbus vallen voor slechts €15 én ontvang een gratis welkomstcadeau naar keuze. Je kunt kiezen uit: CD Sela, CD Kinga Bán of een kookboek Smakelijck Winter.

  »

  Tot wel €22 korting op TopGear

  Neem nu een proefabonnement op TopGear en ontvang tot wel €22 korting! Je hebt al een proefabonnement van 3 nummers voor slechts €14,95. Of kies voor een jaarabonnement voor slechts €54,95 (i.p.v. €77,40)

  »

  Kidsweek 13 weken voor €20

  Neem nu een proefabonnement op Kidsweek en ontvang 13 nummers voor slechts €20. Of kies uit één van de andere abonnementen.

  »

  Voetbal International 8 weken voor €20

  Neem nu een proefabonnement op het populairste voetbalblad van Nederland, Voetbal International! Zo ontvang je nu 8 nummers voor slechts €20. Na 8 nummers stopt de levering automatisch!

  »

  Knippie proefabonnement

  De leukste kindermode maak jezelf met een proefabonnement op Knippie. Elk nummer bevat ruim 38 modellen voor kindermode van 0 t/m 12 jaar. Probeer het nu!

  »

  Grazia proefabonnement

  Grazia, een veelzijdige modeblad voor vrouwen. Neem nu een proefabonnement zonder verplichtingen en ontvang 11 nummers voor slechts €24.Ja je komt op een lelijke witte pagina terecht, maar de aanbieding geldt wel.

  »

  Formule1 proefabonnement

  Het laatste nieuws op het gebied van formule1 vind je in deze magazine! Neem nu een proefabonnement en probeer het eerst 9x.

  »

  Flow proefabonnement

  Gun jezelf een proefabonnement op Flow en geef jezelf meer rust en ruimte in je drukke leven. Neem nu een proefabonnement en ontvang 4 nummers voor €22,50.

  »

  Fiets Actief proefabonnement

  Extra voordelig proefabonnement op Fiets Actief! Wil je Fiets Actief ook een keer lezen? Vraag dan 3 of meer nummers aan met korting.

  »

  Fiets proefabonnement 3x

  Hoe sportief ben jij? Vraag nu een proefabonnement aan van Fiets en laat 3 nummers bij je thuisbezorgen met 16% korting. Abonnement stopt automatisch!

  »

  Donald Duck Junior

  Niet direct een proefabonnement, maar 6 nummers met 12% korting. Dit abonnement stopt automatisch, dus je zit niet vast aan een veel te duur abonnement.

  »

  Autoweek proefabonnement 14x

  Proefabonnement op Autoweek! Met deze aanbieding mag je Autoweek 15 weken lang lezen met 20% korting. En je zit niet vast aan een abonnement, want dit proefabonnement stopt automatisch.

  »

  Ariadne at Home proefabonnement

  Wil je Ariadne at Home proberen? Vraag dan een proefabonnement aan via Gratis.nl en ontvang 20% korting. Je ontvangt vervolgens 3 of 5 nummers, zonder dat je vast zit aan een abonnement.

  »

  Gratis cadeau bij Leesmap

  Probeer de Leesmap nu 13 weken GRATIS of neem een abonnement en ontvang een gratis cadeau. Je kunt kiezen uit een Tablet, Blokker cadeaukaart en Senseo Twist.