Gratis tijdschriften en proefabonnementen

Libelle aanbiedingen | Margriet aanbiedingen | Autoweek aanbiedingen | Flair aanbiedingen
Wil jij jouw favoriete tijdschrift gratis thuisbezorgd ontvangen? Op Gratis.nl hebben we een groot aanbod van gratis tijdschriften en proefabonnementen voor jouw verzameld. Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen hebben we een select aanbod gratis tijdschriften en proefabonnementen. Zo kunnen de mannen onder andere kiezen uit: Autoweek en Computer Totaal. Voor de vrouwen: Flair, Margriet en Libelle. Tot slot kunnen de kinderen onder andere kiezen uit: Donald Duck Junior. Het complete aanbod van gratis tijdschriften en proefabonnementen vind je hieronder.  
Gratis EVA magazine proefnummer
Gratis EVA magazine proefnummer
Maak nu gratis kennis met EVA magazine, het grootste christelijke vrouwenmagazine van Nederland. Na aanvraag ontvang je gratis en vrijblijvend één nummer op de deurmat. Dus waar wacht je nog op? Vraag nu een gratis proefnummer aan!
Nu bekijken →

Gratis tijdschriften

  goossens-magazine-gratis-aanvragen
  »

  Gratis Goossens magazine (nieuwe editie)

  Goossens Wonen & Slapen heeft een nieuwe magazine uitgebracht met heel veel interieurstyling tips & tricks, woon- en slaapinspiraties en meer. Het blad is 84 pagina's dik en wordt gratis thuisbezorgd.

  liv-magazine-actie
  »

  Gratis LIV magazine

  Je kunt nu gratis één nummer van LIV magazine aanvragen. LIV staat voor Leven in verwondering en is een christelijke tijdschrift met focus op christelijke zorg. Geschikt voor iedereen! Klanten van Pro Life ontvangen het blad automatisch.

  alz-nederland
  »

  Gratis ALZ magazine aanvragen

  Vraag nu een gratis nummer aan van ALZ magazine, het tijdschrift over Alzheimer in Nederland. In dit nieuwe nummer worden onderwerpen zoals dementie en corona besproken. Met deze actie ontvang je één gratis nummer.

  »

  Gratis Vivara vogelmagazine

  Wil je ook meer te weten komen over het leven in je tuin? Vraag dan gratis de Vivara vogelmagazine aan boordevol scherpe acties, innovatieve producten en natuurlijk tips en weetjes.

  readly-2maanden-gratis
  »

  Gratis Readly lezen voor 2 maanden

  Vanwege het Coronavirus ontvang jij 2 maanden lang gratis toegang tot Readly. Dit betekent dat je nu duizenden tijdschriften gratis kunt lezen vanaf je computer, laptop, telefoon of tablet. Probeer het nu ook gratis!

  gratis-keukenboek-wonenonline
  »

  Gratis Wonenonline keukenboek

  Vraag nu gratis en vrijblijvend de Wonenonline keukenboek aan boordevol keukeninspiratie en keukentrends van 2020-2021. Het boek bevat meer dan 80 pagina's nuttige informatie, inspiratie, trends tips en meer.

  verwondering-proefnummer
  »

  Gratis proefnummer de Verwondering

  Vraag nu een gratis proefnummer aan van het tijdschrift De Verwondering. Dit is een christelijke tijdschrift dat 4 keer per jaar verschijnt. Het is uniek dat er een gratis proefnummer aan te vragen is, dus maak hier zeker gebruik van.

  stella-brochure-actie
  »

  Gratis Stella brochure

  Wil je meer te weten komen over de elektrische fietsen van Stella? Vraag dan de gratis brochure aan! Je ontvangt zowel een digitaal als fysiek exemplaar zodat je alles rustig kan lezen.

  sanidirect-magazine
  »

  Gratis online badkamer magazine Sanidirect

  Wil je de badkamer renoveren? Vraag dan de gratis online badkamer magazine van Sanidirect in. Het blad staat boordevol inspiratie en doe-het-zelf tips zodat je direct aan de slag kunt. Ook ontdek je de nieuwste trends en innovaties.

  caravannen-tijdschrift
  »

  2 gratis nummers van Caravannen tijdschrift

  Heb jij een caravan of overweeg je er één te kopen? Dan is dit blad jouw informatiebron voor alles rondom caravans en caravanaccessoires. Via deze actie kan je 2 gratis nummers aanvragen.

  rangers-doeboek-gratisv2
  »

  Gratis Rangers Doeboek aanvragen

  Je kind(eren) hoeven zich deze zomer niet te vervelen. Vraag hier gratis de Ranger Doeboek aan. Het blad zit boordevol puzzels, quizzen, wedstrijden en tips. Je kunt het blad nu online aanvragen.

  »

  Gratis LEGO Life magazine oude nummers

  In het archief van LEGO van je alle oude nummers van LEGO Life Magazine. Is er een nummer dat je hebt gemist of nog eens wilt bekijken? Download het exemplaar dan nu gratis! Je kan alle nummers gratis downloaden.

  fiscalert-10gratis-nummers
  »

  Topper! Gratis geldtips tijdens Coronacrisis

  De Coronacrisis raakt ons allemaal. Fiscalert helpt jou om er financieel beter van te worden met tips voor je hypotheek, belastingen, sparen, beleggen en meer. Na 10 nummers ontvang je een blanco acceptgiro en kan je geven wat je wilt. Als je niets geeft, stopt de levering automatisch.

  psoriasis-tijdschrift-gratis
  »

  Gratis tijdschrift Psoriasis Nederland

  Heb jij psoriasis of ken jij iemand die dit heeft? Vraag dan het blad Psoriasis Nederland aan. Het blad zit boordevol informatie en tips om met de huidaandoening te leven. Je ontvangt 1 gratis nummer.

  »

  Tip! Gratis LEGO Life magazine (4x) + voucher!

  Vraag nu geheel gratis het LEGO Life Magazine aan voor kinderen van 5 t/m 9 jaar. Het magazine staat vol stripverhalen, activiteiten, creaties en bouwtips. Je ontvangt het blad 4 keer per jaar. Daarnaast maak je met jouw aanvraag ook 3x kans op een voucher t.w.v. €100!

  brandnewday-gratisnl
  »

  Gratis brochure Brand New Day

  Krijg nu meer vermogen voor je pensioen, de studie van je kind of voor de aflossing van je hypotheek. Met deze gratis brochure van Brand New Day ontdek je hoe je meer vermogen krijgt en houdt!

  gratis-eva-magazine-proefnummer
  »

  Gratis EVA magazine proefnummer

  Maak nu gratis kennis met EVA magazine, het grootste christelijke vrouwenmagazine van Nederland. Na aanvraag ontvang je gratis en vrijblijvend één nummer op de deurmat. Dus waar wacht je nog op? Vraag nu een gratis proefnummer aan!

  blendle-gratis-proefabonnement-klein
  »

  Gratis 100+ tijdschriften en kranten lezen

  Wil je al het nieuws volgen over bv. het Coronavirus? Op zoek naar ontspanning met je favoriete tijdschrift? Probeer nu één maand lang Blendle met toegang tot 100+ tijdschriften en dagbladen. Lezen kan vanaf je computer, laptop, tablet en telefoon.

  tijdschrift-gratis-proberen
  »

  Gratis 75 tijdschriften lezen met Tijdschrift.nl

  Maak nu gratis kennis met Tijdschrift.nl. Via deze actie kan je één maand lang de 75 populairste tijdschriften van Nederland GRATIS lezen vanaf het scherm, telefoon of tablet. Lees waar en wanneer je wilt met maximaal 5 gebruikers tegelijk. Probeer het nu 1 maand gratis!

  readly-gratisnl
  »

  Gratis toegang tot 4500+ magazines met Readly

  Krijg onbeperkt toegang tot meer dan 4.500 tijdschriften zoals Vogue, Rolling Stones, Quest, Plus, Vriendin, Delicious, Historia en nog veel meer grote namen. Probeer het nu één maand lang gratis, zonder verdere verplichtingen.

  »

  Gratis brochure Well-Fair

  Well Fair biedt uitstekende bedden aan voor mensen die moeilijk te been zijn of al op leeftijd zijn. Alle bedden zijn op maat gemaakt en bieden de beste ondersteuning. Vraag nu een gratis brochure aan en ontdek de mogelijkheden.

  kampeer-kampioen-tijdschrift
  »

  Gratis tijdschrift van de ANWB

  De ANWB geeft 2 gratis digitale tijdschriften weg van Go Camping en Kampeer en Caravan Kampioen (KCK). De exemplaren kan je online bekijken en downloaden.

  max-magazine-gratisnl-nieuw
  »

  6 maanden gratis Max Magazine

  Profiteer nu van deze superaanbieding en ontvang tijdelijk Max Magazine 6 maanden lang gratis bij een jaarabonnement. Het blad zit boordevol aangrijpende verhalen, puzzels, uitgebreide radio- en tv gids, dagjes uit en nog veel meer fijne artikelen over een plezier leven. Jouw korting bedraagt 60%.

  rpm-magazine-gratis
  »

  Gratis RPM magazine #3

  Het nieuwe auto tijdschrift RPM Magazine kan je nu gratis proberen door hier jouw gratis proefnummer aan te vragen van de derde editie.

  eo-beam-magazine-gratis
  »

  Gratis nummer BEAM Magazine

  BEAM is een jongerenmerk van de EO waarbij geloof centraal staat. Wil je het een keer lezen? Vraag dan één gratis nummer aan. Maximaal 1 proefnummer per adres.

  dier-magazine-gratis
  »

  Gratis tijdschrift DIER

  Vraag nu gratis een nummer aan van DIER magazine, het tijdschrift van de dierenbescherming. In dit nummer wordt veel aandacht besteed aan asielhonden.

  glamour-aanbieding-gratis
  »

  Tot 73% korting op Glamour magazine

  Glamour is het grootste fashion én beauty magazine van Nederland. Neem nu een abonnement en ontvang een gratis cadeau naar keuze. zo ontvang je tot wel 73% korting op het blad in combinatie met een cadeau. Neem snel een kijkje, want er zijn verschillende bundels beschikbaar.

  enter-magazine-actie
  »

  Gratis Enter magazine van SeniorWeb

  SeniorWeb is er voor de ouderen die wel wat hulp kunnen gebruiken met computers en het internet. Wil je graag stap voor stap kennismaken met de digitale wereld? Vraag dan een gratis exemplaar aan van Enter.

  bladen-erfgoed
  »

  Gratis tijdschrift Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

  Wil je op de hoogte blijven van het Cultureel Erfgoed in ons land? Abonneer je dan nu GRATIS op Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Het blad verschijnt vier keer per jaar gratis.

  stella-ebike-brochure
  »

  Gratis Stella e-bike brochure + 40% korting!

  Overweeg je een elektrische fiets te nemen? Laat je dan goed informeren over de mogelijkheden en de kosten en vraag daarom hier je Stella e-bike brochure aan. Tevens ontvang je 40% korting op de aanschaf van een elektrische fiets. Je bent tot niets verplicht.

  »

  Gratis Weleda magazine

  Meld je nu gratis aan voor een gratis proefnummer van Weleda. Het blad staat boordevol tips over verzorging, zelfzorg en gezondheid. Vraag het blad nu gratis aan.

  »

  Gratis tips voor je belastingaangifte

  Ontvang nu een jaar lang GRATIS FiscAlert in de brievenbus met 10 nummers over beleggen, belastingen, Pensioen, Bitcoin en persoonlijke financiën. Zo ontvang je zeer handige tips voor je belastingaangifte. Stopt automatisch na 10 nummers.

  »

  Gratis Homeopathiewijzer t.w.v. €4,95

  Je kunt nu tijdelijk gratis een Homeopathiewijzer t.w.v. €4,95 aanvragen. Dit betreft een handige informatiegids met de meest voorkomende kwalen en homeopathische zelfzorgoplossingen.

  »

  Gratis proefnummer Vertel

  Vertel gaat verder waar de televisieprogramma's ophouden. Dus wil je een kijkje nemen achter de schermen of meer achtergrondverhalen lezen? Vraag dan nu een gratis proefnummer aan van Vertel.

  geldersch-landschap
  »

  Gratis magazine Mooi Gelderland

  Het Geldersch Landschap & Kastelen geeft gratis magazines weg. In het magazine Mooi Gelderland vind je informatie over de Gelderse natuur en cultuur. Met mooie achtergrondverhalen en uiteraard diverse tips. Bestel nu voor niks!

  »

  Gratis tijdschrift Utrechts Landschap

  Utrecht heeft een mooi landschap waar men geen weet van heeft. Ontdek het met het gratis tijdschrift van Utrechts Landschap. Nu tijdelijk één nummer gratis!

  »

  2 gratis nummers van Kits magazine

  Kits is een christelijke kinderblad voor kinderen tot 13 jaar. Het blad zit boordevol verhalen, puzzels, kleurplaten en interessante artikelen. Wil je jouw kind kennis laten maken met Kits? Vraag dan 2 gratis nummers aan, zonder verdere verplichtingen.

  »

  Tip! 4 weken de krant proberen, stopt automatisch!

  Vraag nu 4 weken jouw favoriete krant aan zoals de Volkskrant, het AD of een regionale krant zoals Tubantia voor slechts €1 per week. In totaal worden er 11 verschillende kranten aangeboden. Bovendien kun je zelf de ingangsdatum bepalen!

  »

  Gratis spreekbeurtpakket van de KNRM

  Moet jouw zoon of dochter binnenkort een spreekbeurt doen? Kies dan de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) als onderwerp. Je kunt nu een gratis spreekbeurtpakket aanvragen bij de KNRM. In het pakket zit veel informatie. Ook zijn posters bijgevoegd voor een mooie aankleding van de spreekbeurt.

  »

  Gratis tijdschrift Vogels

  Ben je ook nieuwsgierig welke vogels waar vliegen? Met het tijdschrift Vogels ontdek je dit en nog veel meer. Vraag nu je gratis proefnummer aan én ontvang één gratis exemplaar.

  »

  Gratis Grando magazine

  Wil je een nieuwe keuken en/of badkamer? Doe dan inspiratie op in het GRATIS Grando magazine. Je ontvangt je exemplaar binnen 3 werkdagen.

  »

  Gratis nummer Lief Dier magazine

  Petsplace geeft gratis het 2e nummer van Lief Dier weg aan klanten. Dus heb je nog wat voor je hond, kat, knaagdier of vogel nodig? Bestel je dierenbenodigdheden dan bij Petplace en ontvang gratis het 2e nummer van Lief Dier!

  »

  Gratis tijdschrift Landschap Noord-Holland

  Woon jij in Noord-Holland en mag je graag de natuur in? Vraag dan een gratis proefnummer aan van Landschap! Er is geen vergelijkbaar blad dat zo uitputtend de natuur in de provincie behandeld.

  »

  Gratis keukenboek Mandemakers Keukens

  Vraag nu het gratis keukenboek van Mandemakers Keukens aan en laat je inspireren door 116 pagina's boordevol verhalen, foto's en tips van en over keukens. Binnen 3 dagen in huis.

  »

  Gratis proefnummer Max magazine

  Vraag nu een gratis proefnummer aan van Max Magazine. Max magazine is voor de vijftigplusser die actief in het leven staat.

  »

  Gratis Woonexpress woonmagazine

  Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend het nieuwe woonmagazine van Woonexpress aan boordevol woonideeen, stylingtips en nieuwe woonspullen waarmee jij je huis helemaal klaarmaakt. Dit woonmagazine is ook digitaal verkrijgbaar!

  »

  Gratis Glossy Magazine digitaal

  Download hier nu een gratis nummer van Glossy in PDF formaat. Je ontvangt vervolgens een 124 dikke tijdschrift boordevol leuke verhalen, glamour en nog veel meer.

  »

  Gratis Grando inspiratie magazine

  Vraag nu gratis de Grando inspiratie magazine aan boordevol keuken en badkamer inspiratie. Klanten waarderen Grando met een 8,4 (632 stemmen).

  »

  Gratis proefnummer Naober

  Proef de sfeer van Naober door een gratis proefnummer aan te vragen. Naober toont als geen ander de kracht en pracht van het oosten.

  »

  Gratis proefnummer Lach magazine

  Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een gratis proefnummer aan van 'Lach' magazine. Voor deze actie geldt OP=OP! Vind je het ook belangrijk dat zieke kinderen weer kunnen lachen? Vraag dan nu een proefnummer aan!

  »

  Gratis proefnummer Hippo

  Vraag nu een gratis nummer aan van Hippo, het vakblad voor Belgische paardensport! Dus wil je ook kennismaken met Hippo?

  »

  Gratis proefnummer Vogelvrije Fietser

  Ontdek de prachtige fietsroutes van Nederland in het gratis proefnummer van de Vogelvrije Fietser, het ledenblad van de Fietsersbond.

Proefabonnementen

  pes-2021-gratis
  »

  Gratis PES 2021 of F1 2020 bij Topgear magazine

  Je ontvangt nu gratis het spel PES 2021 voor op de PS4 of XBOX ONE bij een voordelig abonnement op Topgear magazine. Zo ontvang je 6 nummers + het spel samen voor slechts €44,95. OP=OP! Ook verkrijgbaar met F1 2020.

  landleven-agenda-gratis
  »

  Gratis agenda 2021 bij Landleven magazine

  Neem nu een zeer voordelig abonnement op Landleven met 10 nummers voor slechts €29,50 en ontvang er een gratis agenda 2021 t.w.v. €12,95 bij. Elk blad van Landleven is 164 pagina's dik met tuintips, recepten en inspiratie. Stopt automatisch!

  donald-duck-gratis-actie
  »

  16% korting op Donald Duck + 8 gratis specials

  Neem nu een voordelig abonnement op Donald Duck en profiteer van 16% korting. Je ontvangt dan wekelijks Donald Duck op de deurmat, inclusief digitaal lezen! Een aanbieding voor de fans!

  viva-magazine-gratis
  »

  Kies je korting bij Viva magazine

  Bij Viva magazine kies je nu je eigen korting. Hoe meer nummers je neemt, hoe hoger je korting. Zo ontvang je tot wel 45% korting op Viva Magazine. Aangezien Viva Magazine is vernieuwd, is het zeker de moeite waard. Keuze uit 4, 8 of 14 nummers met korting.

  libelle-always-gratis
  »

  Speciale Libelle aanbieding met 17% korting

  Wil je graag een abonnement afsluiten op Libelle? Maak dan slim gebruik van deze aanbieding en ontvang het blad nu met 17% korting. Zo ontvang je 112 nummers voor slechts €16,95 per maand. Koopje!

  formule1-proefabonnement
  »

  Formule1 proefabonnement: 3x voor slechts €15

  Volg het laatste Formule1 nieuws met alle hoogtepunten, achtergrondverhalen en meer. Probeer nu 3 nummers voor slechts €15. Het proefabonnement stopt automatisch!

  autoweek-tijdschrift-gratis
  »

  Topper! Autoweek abonnement voor slechts 11,50 p/m

  Ben je ook een fan van auto's? Neem dan nu een abonnement op het grootste autoblad van Nederland 'Autoweek'. Met deze actie ontvang je 59 nummers voor slechts €11,50 per maand. Dit komt neer op een korting van maar liefst 26%.

  flair-actie-gratis
  »

  38% korting bij Flair magazine

  Met deze Flair aanbieding lees het blad een jaar lang tegen maar liefst 38% korting. Je ontvangt uiteindelijk 57 nummers voor slechts 10,25 per maand. Inclusief digitaal lezen.

  sanoma-tijdschriften-actie
  »

  Superaanbieding op tijdschriften, tot 60% korting!

  Lees nu jouw favoriete tijdschrift voor slechts €10 of €12,50. Je hebt keuze uit Libelle, Margriet, Donald Duck, Veronica, Flair, Story, vtwonen, Autoweek en nog veel meer. Alle proefabonnementen stoppen automatisch!

  elsevier-weekblad-proefabonnement
  »

  Elsevier weekblad aanbieding met 54% korting

  Met Elsevier Weekblad ontvang je wekelijks het grootste en kritische opinieblad van Nederland. Alleen met deze aanbieding wordt het wel 54% goedkoper! Sluit nu een abonnement af en krijg 12 maanden Elsevier Weekblad op de deurmat voor slechts 15,50 per maand.

  quest-aanbieding-gratisnl
  »

  Quest aanbieding met 30% korting op 1 jaar!

  Laat nu een jaar lang Quest op de deurmat vallen boordevol geschiedenis, techniek, psychologie, natuur en nog veel meer wetenschappelijk onderwerpen met korting. Met deze Quest aanbieding bespaar je maar liefst 28%!

  psychologie-magazine-proefabonnement
  »

  Psychologie magazine proefabonnement met 37% korting

  Neem nu een proefabonnement op Psychologie magazine en profiteer van maar liefst 37% korting. Je ontvangt vervolgens 3 nummers voor slechts €17,50 en daarna stopt de levering automatisch.

  plus-magazine-stoptautomatisch
  »

  35% korting op Plus Magazine

  Neem nu een proefabonnement op Plus Magazine en ontvang 5 nummers voor slechts €17,50. Dit komt neer op een korting van maar liefst 35%. Na 5 nummers stopt de levering automatisch. Plus Magazine wordt maandelijks bezorgd met 200 pagina's betrouwbare informatie over mens en samenleving.

  vegan-magazine-kortingsactie
  »

  16% korting op Vegan magazine

  Ben je een veganist of wil je veganistisch eten? Dan is Vegan Magazine voor jou op het lijf geschreven. In dit blad ontdek je alle nodige informatie, tips van experts en talloze recepten om als veganist door het leven te gaan. Neem nu een proefabonnement met 16% korting.

  royalty-proefabonnementen
  »

  Royalty proefabonnementen

  Volg het Koningshuis op de voet met het blad Royalty. Via deze aanbieding kan je voordelig een abonnement afsluiten. Zo ontvang je nu 10 nummers voor slechts €35. Je hebt keuze uit 4 proefabonnementen. Daarnaast kan je dit blad ook cadeau geven.

  mijn-geheim-proefabonnementen
  »

  Mijn Geheim proefabonnementen

  Neem nu extra voordelig een proefabonnement op het blad Mijn Geheim en lees elke week over 7 persoonlijke verhalen en columns. Kies je proefabonnement en ontvang het blad met korting. Wat dacht je van 16 nummers voor €25!

  cosmogirl-korting68
  »

  68% korting op Cosmogirl!

  Wil je graag een proefabonnement nemen op het vrouwenblad Cosmogirl? Dan kan dit nu met 68% korting via deze aanbieding. Zo ontvang je 4 nummers voor €15 of 7 nummers voor €25.

  historia-aanbieding
  »

  Gratis cadeaus of korting bij Historia

  Ben je ook nieuwsgierig naar de geschiedenis? Neem dan een abonnement op Historia! Je kiest dan zelf je korting of één van de te gekke cadeaus. Wat kies jij?

  wetenschap-in-beeld-gratis
  »

  Gratis cadeaus of korting bij Wetenschap in Beeld

  Iedereen die geïnteresseerd is in de wetenschap heeft een abonnement op Wetenschap in beeld nodig. Nu met heel veel cadeaus of fikse korting in combinatie met een abonnement.

  magazine-aanbieding
  »

  Tot 65% korting op Sanoma tijdschriften

  Neem nu een proefabonnementen op je favoriete tijdschrift(en) en bespaar tot wel 65%. Alle proefabonnementen stoppen automatisch met keuze uit Libelle, Donald Duck, Flair, VTwonen, Margriet en nog veel meer!

  vi-2jaar-gratis
  »

  Gratis VI seizoengids 2019/2020 bij VI abonnement

  Blijf nu op de hoogte van al het laatste voetbalnieuws met een abonnement op VI. Nu tijdelijk verkrijgbaar met 48% korting én een GRATIS seizoengids voor 2019/2020.

  »

  VI aanbieding met 16% korting op je abonnement

  Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws? Een kijkje achter de schermen nemen bij je favoriete club? Neem dan een abonnement op Voetbal International en ontvang 16% korting op een jaarabonnement. Profiteer van deze VI aanbieding.

  »

  Wild de Freek abonnement: 13x voor 43,50

  Wil je ook alles van de natuur en haar dieren weten? Volg dan Wild van Freek in dit prachtige blad. Het blad staat vol weetjes over wilde dieren en natuur. Nu tijdelijk 12 nummers + 1 special voor slechts 43,50. Geschikt voor avonturiers vanaf 7 jaar.

  »

  Max Magazine + 2 gratis puzzelboeken

  Neem nu een jaarabonnement op Max Magazine en ontvang 52 weken lang dit fantastische blad op de deurmat. Nu inclusief 2 gratis puzzelboeken bij je abonnement. Max Magazine is een veelzijdig blad met een tv gids, aangrijpende verhalen, puzzels, dagjes uit en nog veel meer.

  »

  Tot €22 korting op Top Gear magazine!

  Wil je graag een abonnement nemen op Topgear magazine met maandelijks het laatste nieuws over auto's? Schaf het blad dan online aan en krijg tot wel €22 korting op het blad. Je kunt kiezen tussen 2 abonnementen.

  »

  Plus Magazine 11x met 38% korting

  Plus Magazine is het blad dat over de mens gaat met artikelen over de samenleving, inspirerende ideeën voor huis en tuin en nog veel meer. Het blad is minsten 200 pagina's dik en wordt tijdelijk aangeboden met 38% korting. Bekijk de aanbieding

  »

  Girlz abonnement met 68% korting

  Neem nu een abonnement op Girlz en ontvang tot wel 68% korting. De korting is afhankelijk van de duur van je abonnement. Zo betaal je slechts €25 voor 9 nummers of €15 voor 5 nummers.

  »

  Santé 10 nummers voor €35

  Santé staat wekelijks boordevol gezondheid, relaties, sport, voeding en de nieuwste beautytrends. Neem nu een voordelig abonnement van 10 nummers en betaal slechts €35. Je krijgt keuze uit 4 abonnementen.

  »

  Royalty abonnement: 4 keer voor 15,-

  Neem nu een voordelig abonnement op het blad Royalty en ontvang 4 nummers voor slechts 15 euro. Ook kan je het blad aanvragen met 7 nummers voor 25,- of zelfs 15 nummers voor 50 euro. Het blad volgt het Koninklijke huis en brengt op de hoogte van het laatste nieuws.

  »

  Party tijdschrift : 11 nummers voor 25,-

  Neem nu een abonnement op het tijdschrift Party en ontvang 11 nummers voor slechts 25 euro. Het blad is ook verkrijgbaar in andere abonnementen. Met Party haal je wekelijks een feestje in huis met nieuws over beroemdheden, lekker eten en nog veel meer.

  »

  Weekend abonnement: 11 nummers voor 25,-

  Weekend is jouw wekelijks dosis showbizznieuws. Zo ben je met dit blad weer op de hoogte van alle nieuwtjes. Nu tijdelijk verkrijgbaar met korting. Neem nu een abonnement van 11 nummers voor slechts €25!

  »

  Mijn Geheim 9 nummers voor 25,-

  Neem nu een abonnement op het tijdschrift Mijn Geheim en ontvang 9 nummers voor slechts 25 euro. Het blad staat boordevol levensverhalen die u raken. Een blad voor elke vrouw!

  »

  Glossy abonnement met 37% korting

  Glossy is het glamourblad van Nederland en staat boordevol beauty, fashion, gezondheid, reizen en beroemdheden. Neem nu een abonnement van 3 nummers en bespaar maar liefst 37%. Ook verkrijgbaar in andere bundels!

  »

  Tijdschrift Vriendin: 11 nummers voor €25

  Vriendin is het vrouwenblad van Nederland en staat boordevol persoonlijke verhalen, lekker recepten, de mooiste mode, ideeën voor in huis en nog veel meer. Nu tijdelijk 11 nummers voor €25. Ook verkrijgbaar in andere abonnementsvormen.

  »

  Max Magazine proefabonnement

  Neem nu een proefabonnement op Max Magazine en ontvang 12 nummers voor slechts een tientje. Met deze aanbieding bespaar je 16%! Na 12 nummers stopt de levering automatisch.

  »

  Plus Magazine proefabonnement van 5 nummers

  Neem nu een proefabonnement op Plus Magazine en ontvang 5 nummers voor slechts 17,50. De bezorging stopt daarna automatisch! Door gebruik te maken van deze aanbieding bespaar je maar liefst 35%.

  »

  Autovisie aanbieding: tot 57% korting!

  Wil je ook op de hoogte blijven van al het autonieuws? Neem dan een abonnement op Autovisie en ontvang elke 2 weken dit prachtige blad op de deurmat met een korting tot 57%!

  »

  Vrouw Glossy aanbieding: 6x voor 21,-

  Neem nu een voordelig abonnement op Vrouw Glossy en ontvang 6 nummers voor slechts 21 euro. Door gebruik te maken van deze aanbieding bespaar je maar liefst 28% op je abonnement. Het blad is minimaal 124 pagina's dik!

  landidee-proefabonnement-gratis
  »

  4x Landidee met 28% korting!

  Landidee staat maandelijks boordevol tips en ideeën voor in huis en in de tuin. Elk nummer is geïnspireerd op het seizoen. Neem nu een abonnement van 4 nummers en betaal slechts 18,95. Met deze aanbieding ontvang je maar liefst 28%!

  »

  Plus Magazine proefabonnement, stopt automatisch!

  Neem nu een proefabonnement op Plus Magazine en ontvang 5 nummers tegen 35% korting. Na 5 nummers stopt de levering automatisch. Zo kan eens kennismaken met Plus Magazine. Geef het tijdschrift cadeau of neem zelf een abonnement.

  »

  Privé proefabonnement met 62% korting

  Geniet nu van 50% korting op Privé Magazine en ontvang 1 jaar dit fantastische blad in huis vanaf €5,50 per maand. Privé staat boordevol nieuws over sterren en het koningshuis. Elke woensdag Privé op de deurmat!

  »

  Landleven proefabonnement, stopt automatisch!

  Neem nu een proefabonnement op Landleven en ontvang 3 nummers voor slechts €12,50. Na de 3 nummers stopt de levering automatisch. Je zit dus nergens aan vast! De abonnementen met 6 of 9 nummers lopen tot wederopzegging.

  happinez-gratisnl
  »

  Happinez proefabonnement: 4 nummers voor 22,50

  Vraag nu een proefabonnement aan van Happinez en krijg 4 nummers voor slechts 22,50 euro. Na 4 nummers stopt de levering automatisch. Happinez is een tijdschrift dat veel positiviteit brengt.

  »

  Truckstar proefabonnement

  Truckstar is het chauffeursblad van Nederland. Probeer het nu ook en vraag een proefabonnement aan van 3 nummers. Na 3 nummers stopt de levering automatisch!

  »

  Halfjaar RADAR+ voor €10

  Laat RADAR+ nu een half jaar bij je thuisbezorgen voor slechts €10! In elk nummer van RADAR+ ontdek je handige bespaartips, onderzoeksresultaten van het testpanel en topics van het RADAR-forum.

  »

  Donald Duck proefabonnementen

  Neem nu een (proef)abonnement op het leukste tijdschrift van Nederland 'Donald Duck'! Nu tijdelijk met 12% korting. Zo kan je 13, 26 of 52x Donald Duck lezen voor een scherpe korting.

  »

  Formule 1 proefabonnement

  Neem nu een proefabonnement op Formule 1 en ontvang 3 nummers voor slechts €12,50. Na 3 nummers stopt de levering automatisch.

  »

  FietsActief aanbieding: 9x voor €35

  Ben jij ook zo gek op fietsen? Dan kan een abonnement op FietsActief niet ontbreken. In elke uitgave vind je unieke fietsroutes met een uitneembare kaart. Met deze aanbieding verkrijgbaar in verschillende abonnementsvormen zoals 9 nummers voor €25 of 3 nummers voor €17,50.

  »

  40% korting op Plus Magazine jaarabonnement

  Neem nu een proefabonnement op Plus Magazine en ontvang 11 nummers voor slechts €35. Dit is een korting van 38%! Plus Magazine wordt maandelijks bezorgd met 200 pagina's over geld, recht, gezondheid en nog veel meer.

  eva-magazine-actie
  »

  Gratis cadeau bij EVA magazine

  Laat nu EVA magazine 9 keer bij je thuis bezorgen, inclusief 3 extra dikke nummers voor een zeer scherpe prijs, tot wel 47% korting. Je kan echter ook een cadeau uitzoeken! Keuze uit een Zebra Trends tas, Kookboek Smakelijck of boek Koorden van liefde.

  »

  Tot wel €22 korting op TopGear

  Neem nu een proefabonnement op TopGear en ontvang tot wel €22 korting! Je hebt al een proefabonnement van 3 nummers voor slechts €14,95. Of kies voor een jaarabonnement voor slechts €54,95 (i.p.v. €77,40)

  »

  Kidsweek 13 weken voor €20

  Neem nu een proefabonnement op Kidsweek en ontvang 13 nummers voor slechts €20. Of kies uit één van de andere abonnementen.

  »

  Knippie proefabonnement

  De leukste kindermode maak jezelf met een proefabonnement op Knippie. Elk nummer bevat ruim 38 modellen voor kindermode van 0 t/m 12 jaar. Probeer het nu!

  »

  Formule1 proefabonnement

  Het laatste nieuws op het gebied van formule1 vind je in deze magazine! Neem nu een proefabonnement en probeer het eerst 9x.

  »

  Flow proefabonnement

  Gun jezelf een proefabonnement op Flow en geef jezelf meer rust en ruimte in je drukke leven. Neem nu een proefabonnement en ontvang 5 nummers voor €28,50.

  »

  Fiets Actief proefabonnement

  Extra voordelig proefabonnement op Fiets Actief! Wil je Fiets Actief ook een keer lezen? Vraag dan 3 of meer nummers aan met korting.

  »

  Fiets proefabonnement met 14% korting

  Hoe sportief ben jij? Vraag nu een proefabonnement aan van Fiets en laat 3 nummers bij je thuisbezorgen met 14% korting. Abonnement stopt automatisch!

  »

  Donald Duck Junior: 5x voor €15

  Niet direct een proefabonnement, maar 5 nummers voor slechts €15. Dit abonnement stopt automatisch, dus je zit niet vast aan een veel te duur abonnement. Ook verkrijgbaar met 13 nummers voor €35.

  autoweek-proefabonnementen-gratisnl
  »

  Autoweek proefabonnementen

  Proefabonnementen op Autoweek! Met deze aanbieding mag je zelf een proefabonnement kiezen op het leukste autoblad van Nederland, namelijk Autoweek. Lees Autoweek 3 tot 12 maanden lang met korting. Met een proefabonnement stopt de levering automatisch. Dit staat altijd bij de aanbieding vermeld.

  »

  Ariadne at Home proefabonnement

  Wil je Ariadne at Home proberen? Vraag dan een proefabonnement aan via Gratis.nl en ontvang 20% korting. Je ontvangt vervolgens 3 of 5 nummers, zonder dat je vast zit aan een abonnement.

  »

  Gratis cadeau bij Leesmap

  Probeer de Leesmap nu 13 weken GRATIS of neem een abonnement en ontvang een gratis cadeau. Je kunt kiezen uit een Tablet, Blokker cadeaukaart en Senseo Twist.