Over Gratis.nl

Gratis.nl is één van de oudste voordeel website van Nederland dat in 1996 is opgericht. Sindsdien is de website in een raptempo uitgegroeid tot één van de meest geliefde gratis-website van Nederland. Al snel groeide de website uit met allerlei nieuwe actiepagina’s zoals gratis kranten, gratis boodschappen, gratis producten en gratis proefmonsters. Wij helpen 100.000 Nederlanders maandelijks met de beste gratis acties, aanbiedingen en prijsvragen.

Door ons steeds groeiende netwerk krijgen wij vaak exclusieve acties die je nergens anders vindt. Dit is dan ook één van de redenen waarom Gratis.nl zo ontzettend populair is. Laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van gratis? Daar zijn wij natuurlijk Nederlanders voor! Gratis.nl helpt jou met het vinden van de leukste, beste en scherpste acties op het internet.

Op dit moment wordt Gratis.nl onderhouden voor Liondeals uit Groningen. Zij verzorgen de acties op de website en bereiden de website uit met gratis parfum samples, energie aanbiedingen en zonnepanelen.