Gratis stickers bestellen

Op onze sticker pagina vind je een overzicht van gratis stickers. Wat dacht je van stickers van films, sterren, dieren of voetballers. Of wil je de stickers liever zelf maken? Dat kan natuurlijk ook! Kijk snel verder voor ons aanbod gratis stickers.
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
blankLaden...

Populaire acties

  be-traceable-sticker
  »

  Gratis BeTraceable sticker voor surfers

  Plak nu een gratis BeTraceable sticker op je materiaals zoals zeil, kite, board of boot. Wanneer je vervolgens je materiaal kwijtraakt kan de KNRM eenvoudig de eigenaar traceren. Je ontvangt een setje van 3 stickers.

  koele-stickers
  »

  Gratis koele stickers aanvragen

  Vraag de gratis koele stickers aan van het voedingscentrum en ontdek welke producten in de koelkast horen en hoe lang je bepaalde producten in de vriezer kunt laten. Zo haal je meer uit je voeding.

  beroerte-alarmpakket
  »

  Gratis Beroerte-alarmpakket

  Herken jij een beroerte? Met dit geheugensteuntje uit het Beroerte-alarmpakket weet jij voortaan wat je moet doen. Bestel het Beroerte-alarmpakket gratis.

  be-traceable-sticker
  »

  Gratis Be Traceable sticker

  Vraag gratis de Be Traceable sticker aan. Deze sticker kan je op jouw zeil, kite, board, boot of andere materiaal plakken. Raak je dan iets kwijt, dan ben je snel te traceren.

  »

  Gratis gloeimonster stickervel

  Vraag nu het gloeimonster stickervel aan. Heb je de stickers ontvangen? Start dan het online spel op je smartphone en ga op zoek naar gloeilampen. Erg leuk spel om samen met je kinderen te spelen.

  »

  Gratis Ja-Nee sticker voor op je brievenbus

  Ben je zat van al die reclame in de brievenbus? Op het gemeentehuis kun je gratis een ja-nee of nee-nee sticker ophalen. De brievenbusstickers zijn ook aan te vragen via het servicenummer 0900-2025095 (€ 0,25 cent per minuut). Nu ook GRATIS online verkrijgbaar via Nudge!

  »

  Gratis NEE NEE sticker

  Ook last van ongewenste post en reclame op de deurmat? Vraag dan een NEE NEE sticker aan van Nudge en zeg NEE tegen reclame en NEE tegen huis aan huis bladen. De sticker wordt gratis thuisbezorgd.

Andere gratis stickers

  dierenstickers-aanvragenv2
  »

  Gratis 2 dierenstickers

  Via het Asiel in Amsterdam kan je nu 2 leuke en gratis dierenstickers aanvragen. Vul het formulier in en ontvang 2 losse stickers. Zo laat je zien dat je van dieren houdt.

  »

  Gratis deursticker tegen energie verkoop!

  Ben je de energieverkopers aan de deur ook zat? Vraag dan gratis de "Nee, geen deurverkoop voor energie" sticker aan via Gaslicht.com. Je vindt de actie onderaan de pagina.

  avery-proefsets
  »

  Gratis naambadges en etiketten bij Avery

  Via deze actie je eenmalig een gratis setjes voorbeeldvellen bestellen. Je ontvangt dan naambadges, adres- en verzendetiketten en weerbestendige etiketten.

  »

  Gratis NEE/NEE of JA/NEE sticker

  Geen behoefte aan ongewenste reclame in de brievenbus? Vraag gratis dé JA/NEE of NEE/NEE sticker aan van de milieudefensie. Je kunt telefonisch een sticker aanvragen bij de Milieudefensie Servicelijn: 020 6262 620 (ma-do 9.30-16.30).

Stickerwinkels

  fotosticker-gratisnl
  »

  Bestel fotostickers via Fotosticker.net

  Bij Fotosticker.net kan je voordelig alle formaten fotostickers laten maken voor op je auto, motor, raam, wand, deuren of kliko's. Maak nu je fotosticker!

  »

  Goedkope stickers vind je op Stickermaster.nl

  Voor een uitgebreid aanbod goedkope stickers ga je naar Stickermaster.nl. Hier vind je alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van stickers.

  »

  Stickers gratis thuisbezorg bij besteding vanaf 20 euro

  Op Stickerland.nl kun je stickers voor je auto, motor, scooter, trailer en aanhanger laten maken die ook geschikt zijn voor bijvoorbeeld je caravan, boot, fiets en meer. Je kunt kiezen uit meer dan 1000 ontwerpen en bestel je voor meer dan €20 dan wordt je bestelling gratis bezorgd.