Gratis stickers bestellen

Op onze sticker pagina vind je een overzicht van gratis stickers. Wat dacht je van stickers van films, sterren, dieren of voetballers. Of wil je de stickers liever zelf maken? Dat kan natuurlijk ook! Kijk snel verder voor ons aanbod gratis stickers.

Populaire acties

  hulphond-toegestaan

  Via deze actie kan je een gratis setje KNGF stickers en posters aanvragen voor winkels en openbare plekken. Hiermee kan je aangeven waar hulphonden wel zijn toegestaan. Help je mee?

  Nu bekijken →
  Lees meer
  zuivelvrij-actiepakket-nieuw

  Ben jij opgetogen over je zuivelvrije eetkeuzes? Dan hebben we iets speciaals voor jou! Vraag nu ons gratis actiepakket aan en deel vol trots met je omgeving dat je de weg van zuivelvrij eten bewandelt. In het pakket vind je maar liefst 3 actiestickers, elk met een uniek ontwerp dat jouw enthousiasme voor zuivelvrij eten weergeeft + 1 koelkastmagneet.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  joy-to-the-world

  Breng een glimlach op de gezichten van voorbijgangers en verspreid een golf van vreugde met de gratis raamsticker 'Joy to the world'! Plak deze betoverende boodschap op je ramen en laat de positieve energie stralen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  knrm-be-traceable-sticker

  Vraag nu gratis jouw Be Traceable-sticker aan en plak hem op je zeil, kite, board, boot of ander materiaal. Als je ooit iets verliest, helpt deze slimme sticker je om snel getraceerd te worden. Geniet van zorgeloze avonturen, wetende dat je waardevolle bezittingen veilig zijn met de Be Traceable-sticker. Na aanvraag ontvang je 3 Be Traceable stickers in huis.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  diepvriessticker-actie

  Via het voedingscentrum kan je een gratis setje vriezerstickers aanvragen. Met het invriezen van eten kan je eten langer bewaren. Hoelang vind je terug op de stickers. Reageer snel, want OP=OP! Edit: vanaf nu betaal je €2,80 verzendkosten.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  koelkast-sticker

  Welke producten plaats je in de koelkast en welke niet? Met deze gratis koelkaststicker zie je in oogopslag waar jij je producten moet worden. Je betaalt wel €2,80 aan verzendkosten.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  radionl-stickers

  De RADIONL stickers zijn het afgelopen jaar zo populair geworden, dat je de stickers nu gratis kan ophalen bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Maximaal 5 stickers per persoon!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  gratis-sticker-sample-pakket

  Vraag nu een gratis sample pakket aan van 'Stickers That Stick'. Het pakket bestaat uit verschillende sticker materialen zodat je de kwaliteit kunt beoordelen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  gratis-webcamsticker

  Voorkom misbruik van je webcam en vraag een gratis webcamsticker aan. Het betreft een Duitse website. Klik op 'Bestellen' en daarna op 'Ok' en je vindt de gratis webcamstickers in je winkelmandje bovenin.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  be-traceable-sticker

  Plak nu een gratis BeTraceable sticker op je materiaals zoals zeil, kite, board of boot. Wanneer je vervolgens je materiaal kwijtraakt kan de KNRM eenvoudig de eigenaar traceren. Je ontvangt een setje van 3 stickers.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  koele-stickers

  Vraag de gratis koele stickers aan van het voedingscentrum en ontdek welke producten in de koelkast horen en hoe lang je bepaalde producten in de vriezer kunt laten. Zo haal je meer uit je voeding.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  ja-nee-sticker

  Ben je zat van al die reclame in de brievenbus? Op het gemeentehuis kun je gratis een ja-nee of nee-nee sticker ophalen. De brievenbusstickers zijn ook aan te vragen via het servicenummer 0900-2025095 (€ 0,25 cent per minuut). Wil je een JA-sticker? Klik dan hier. Je ontvangt dan juist wel reclame.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  nee-nee-sticker-gratis

  Ook last van ongewenste post en reclame op de deurmat? Vraag dan een NEE NEE sticker aan bij jouw gemeente en zeg NEE tegen reclame en NEE tegen huis aan huis bladen. De stickers kan je gratis ophalen bij een gemeente bij jou in de buurt, maar je kan je ook digitaal aanmelden voor Postfilter.

  Nu bekijken →
  Lees meer

Andere gratis stickers

  snelheidssticker

  Rijden mensen bij jou in de straat ook te hard? Meld dan nu een onveilige verkeerssituatie aan via VVN en vraag dan ook direct een gratis snelheidssticker aan. Keuze uit 15, 30, 50 en 60 km-stickers.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  geen-deurverkoop-energie

  Ontvang nu een gratis deursticker om je te beschermen tegen ongewenste energieverkoop! Plak deze sticker op je deur en geef duidelijk aan dat je niet geïnteresseerd bent in energieaanbiedingen aan de deur. Bescherm jezelf tegen onnodige verkoopgesprekken en geniet van een energierustige deur. Bestel de sticker vandaag nog en zeg nee tegen ongewenste energieverkoop!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  avery-proefsets

  Via deze actie je eenmalig een gratis setjes voorbeeldvellen bestellen. Je ontvangt dan naambadges, adres- en verzendetiketten en weerbestendige etiketten.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  ja-nee-sticker

  Geen behoefte aan ongewenste reclame in de brievenbus? Vraag gratis dé JA/NEE of NEE/NEE sticker aan van de milieudefensie. Je kunt telefonisch een sticker aanvragen bij de Milieudefensie Servicelijn: 020 6262 620 (ma-do 9.30-16.30).

  Nu bekijken →
  Lees meer

Stickerwinkels