Gratis email

Ben je op zoek naar een gratis e-maildienst? Dan ben je aan het juiste adres. Wij verzamelen alle populaire webmaildiensten die makkelijk toegankelijk zijn via het web of via handige apps. Een voordeel van deze maildiensten is dat je veel meer opslag krijgt dan bij je provider. Denk hierbij aan Gmail, Outlook of Yahoo.

E-mailprogramma

Als je een e-mailadres hebt, dan wil je natuurlijk ook eenvoudig toegang krijgen tot je inbox. Als je een Gmail of Outlook e-mailadres hebt, dan kun je eenvoudig via het web toegang krijgen tot je inbox. Heb je echter een e-mailadres gekregen van je provider bv. Ziggo of KPN, dan adviseren wij je handige e-mailprogramma's die makkelijk in gebruik zijn.G-suite proberen

Gratis e-mailadressen

  hotmail-emailadres

  Bij Microsoft kun je kiezen uit 2 verschillende e-mailadressen: Outlook of Hotmail. Het grote voordeel is dat je geen opslaglimiet hebt. Je account groeit naar mate je meer gebruikt. Verder is een minpunt: reclame aan de rechterkant.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  gmail-email

  Klik op onderstaande knop en begin met het maken van je eigen Gmail emailadres. Na aanmelding ontvang je een account met 10 GB opslag die volledig in het Nederlands is. Daarnaast is Gmail geheel aan te passen naar jouw smaak en wensen. Een minpunt is persoonsgerichte reclame.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  yahoo-emailadres

  Wil je een Yahoo! emailadres? Klik dan snel op onderstaande knop! Yahoo! is in vergelijking met Gmail en Hotmail iets simpeler en beperkte in de functionaliteiten, maar je ontvangt nog steeds onbeperkt opslag. Het grootste nadeel is dat geavanceerde opties alleen toegankelijk zijn tegen betaling (optioneel).

  Nu bekijken →
  Lees meer

E-mail progamma's