Gratis proefmonsters aanvragen

Gratis proefmonsters: gratis producten testen in de vorm van proefmonsters, proefpakketten en probeerverpakkingen. Hierbij kun je denken aan gratis make-up, parfums, babyproducten en etenswaren. Dagelijks zullen we deze pagina vullen met nieuwe proefmonsters, proefpakketten en probeerverpakking. Neem daarom regelmatig een kijkje op deze pagina om geen actie te missen. Hier vraag je simpel en snel een gratis proefmonster aan! In de meeste gevallen is het aanbod beperkt, dus op=op!
Probeer nu gratis de Windmill scheermes

Probeer nu gratis de Windmill scheermes

Maak nu gratis kennis met Windmill en vraag hier je eerste gratis scheerpakket aan. Zelfs de verzending is gratis! Het gratis pakket bestaat uit een scheermes, scheermesjes én scheercrème. Je ontvangt de producten zolang je zelf wilt.
Nu bekijken →

Gratis proefmonsters aanvragen

  bolletje-kruidnoten-proefpakket
  »

  Gratis proefpakket Bolletje Kruidnoten 2x

  Stem nu op jouw favoriete kruidnoten van Bolletje met keuze uit Red Velvet of Hazelnoot Praliné Crunch. Meld je aan om een proefpakket te ontvangen van beide smaken. In totaal worden er 10.000 pakketten weggegeven.

  »

  Gratis lights by TENA-proefpakket

  Via deze actie kan je een gratis proefpakket aanvragen van Lights by Tena. In het proefpakket vind je 2 verschillende inlegkruisjes. Verder wordt het proefpakket gratis en discreet verzonden.

  stainaway-proef
  »

  Gratis 1.500 Stainaway proefdoekjes

  Via deze actie kan je gratis een Stainaway proefdoekje aanvragen. Met dit doekje kan je eenvoudig (oude) vlekken verwijderen. Maximaal 1.500 exemplaren beschikbaar. Maximaal 1 bestelling per adres.

  ob-proefpakket-aanvragen
  »

  Gratis 2 proefpakketten van o.b. tampons

  Via deze actie kan je een gratis proefpakket aanvragen van o.b. ProComfort Night (3 samples) én een o.b. tampons proefpakket voor beginners (4 samples). Maximaal 1 proefpakket per persoon.

  windmill-scheermes-proberen
  »

  Tip! Probeer nu gratis de Windmill scheermes

  Maak nu gratis kennis met Windmill en vraag hier je eerste gratis scheerpakket aan. Zelfs de verzending is gratis! Het gratis pakket bestaat uit een scheermes, scheermesjes én scheercrème. Je ontvangt de producten zolang je zelf wilt.

  kerutabs-proefpakket
  »

  Gratis Kerutabs proefpakket

  Kerutabs helpt lactose te verbeteren en te verteren. Ben jij dus lactose intolerant? Vraag dan hier je gratis proefpakket aan met 5 tabletten.

  »

  Gratis sample Hugo Boss ALIVE + sleutelhanger

  Tegen inlevering van deze waardebon bij een ICI Paris XL winkel bij jou in de buurt ontvang je een gratis sample van HUGO BOSS ALIVE + sleutelhanger. Geldig zolang de voorraad strekt.

  »

  Topper! Gratis Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

  Vraag nu gratis het Zwanger- en Babybox aan van Ouders van Nu boordevol leuke spulletjes voor aanstaande moeders en pasgeboren baby's. De boxen zijn gratis af te halen bij een Blokker bij jou in de buurt, maar je dient de box eerst online aan te vragen.Vraag 'm nu hier aan en geniet! Edit: de Blokker filialen blijven open!

  sample-blue-therapy-gratis
  »

  Gratis sample Blue Therapy Red Algae uplift

  Via deze actie kan je een gratis sample aanvragen van Biotherm Blue Therapy Red Algae uplift. Geschikt voor 8 dagen! Dit is een anti-aging crème dat de huid verstevigd en rimpels aanpakt.

  gkazas-olijfolie-sample
  »

  Gratis blik Gkaza olijfolie 50 ml

  Je kan nu heel eenvoudig een gratis sample van Gkaza olijfolie aanvragen. Maak een account aan en ontvang een gratis exemplaar in blik à 50 ml.

  »

  Gratis Everclear ADM daglenzen

  Maak nu gratis kennis met de Everclear ADM daglenzen. Van deze lenzen kan je een gratis proefpakket aanvragen. Gebruik hiervoor de actiecode GRATIS5.

  »

  Libresse proefpakketten

  Libresse geeft regelmatig een proefpakket weg. Je krijgt dan de kans om een gratis proefpakket te bestellen. Alle actuele acties vind je terug op deze actiepagina van Libresse. Neem snel een kijkje! Is er geen actie? Kom dan op een later moment terug.

  alhydran-proefmonster
  »

  Grats Alhydran proefmonster

  Alhydran is een crème voor een beschadigde huid. Het is bewezen dat de werking van Alhydran werkt tegen verschillende huidaandoeningen. Probeer het zelf en vraag hier je gratis proefmonster aan. De proefmonster is voldoende voor 3 dagen.

  »

  Gratis Lactacyd sample!

  Lactacyd deelt gratis samples uit van Lactacyd verfrissende wasgel. Wil je een gratis exemplaar aanvragen? Klik dan snel verder!

  gratis-naturnes-bio-potje
  »

  Gratis potje NaturNes Bio potje

  Vanaf nu kan je ook kiezen uit een volledig assortiment biologische babyvoeding met NaturNes Bio. Om dit te vieren kan jij één gratis potjes voor je kind helemaal GRATIS proberen.

  becel-starterskit-gratis
  »

  Gratis Becel ProActiv Starterskit

  Vraag nu een Becel ProActiv Starterskit aan. In dit pakket vind je alles wat je nodig hebt om je cholesterol te verlagen. Zo ontvang je een unieke code voor een gratis kuipje Becel ProActiv (250 gram) en ontvang je allerlei recepten en beweegtips.

  »

  Gratis proefmonsters voor Beaphar Friends

  Meld je nu aan als Beaphar Friend, want dan ontvang je gratis proefmonsters met voer voor je huisdier. Ook wordt je op de hoogte gehouden van interessante kortingen en ontvang je handige informatie over dieren.

  nikwax-proefverpakking-gratis
  »

  Gratis proefverpakking Nikwax

  Verdubbel de levensduur van je donzen artikelen. Hierbij kun je denken aan een donjas- of slaapzak. Met Nikwax Down Wash Direct reinig en onderhoud je al jouw dons artikelen.

  »

  Gratis Whiskas kittenpakket

  Heb jij een kitten? Vraag dan gratis het kittenpakket aan van Whiskas. Vol met lekkers en handige kortingsbonnen voor jouw kat.

  »

  1000x Nalu energiedrank

  Nalu is op zoek naar 1000 testpersonen die gratis Nalu energiedrank willen proberen. Meld je gratis aan als trnd-partner om kans te maken op een gratis exemplaar. Daarnaast dien je ook een korte vragenlijst in te vullen voordat je kans maakt.

  »

  Word tester van Jumbo

  Jumbo heeft op Facebook een Testmarkt waar je je voor aan kunt melden. Zo kun je gratis producten testen en anderen laten weten wat je er van vindt. Meld je aan en test gratis producten!

  »

  Gratis puppy- en kittenpakket

  Heb jij een puppy of een kitten? Vraag dan een gratis pakket aan boordevol leuke spulletjes zoals een informatiefolder, een kortingsbon, een zakje puppy- of kittenvoeding, een speeltje voor je huisdier en eventueel nog andere leuke aanbiedingen. Af te halen bij een dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt.

  »

  Gratis probeerverpakking Abena Incontinentiematerialen

  Beantwoord 4 vragen en ontvang een gratis probeerverpakking Abena Incontinentiematerialen naar keuze. In het menu vind je 'Proefpakket'. Klik hier op om naar de proefpakketten te gaan.

  »

  2 gratis samples naar keuze bij Douglas!

  Bestel iets uit het assortiment van Douglas en ontvang 2 samples naar keuze. Zowel de mannen als de vrouwen kunnen kiezen uit 9 verschillende samples. Veel plezier!