Gratis voor je verjaardag

Ben je jarig of word je binnenkort jarig? Gefeliciteerd! Bezoek dan zeker onderstaande acties en profiteer van verschillende gratis producten. Als je jarig bent dan zijn er verschillende merken en bedrijven die trakteren op een gratis product. Bezoek daarom onderstaande winkels voor jouw cadeau.

Verjaardagacties

  tele2-sim-only

  Ben je klant van Tele2? Dan krijg je ongeveer een week voor je verjaardag een e-mail van Tele2 met jouw cadeau. Dit betreft 24 uur gratis unlimited data op een dag naar keuze. Je hoeft de unlimited data dus niet op je verjaardag te gebruiken, maar dit kan ook op een andere dag! Ben je nog geen klant? Meld je dan nu alsnog aan.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  tompouce-hema

  Maak nu een account aan bij HEMA, download de app en vul je persoonlijke profiel in. Nadat je dit hebt gedaan krijg je een week voor je verjaardag een voucher in je account. Dit betreft een gratis tompouce! Bezoek een HEMA bij jou in de buurt en activeer de voucher. Eetsmakelijk!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  lidl-plus-gratis

  Download nu de Lidl Plus app vul je persoonlijke profiel in en ontvang een gratis presentje als je jarig bent. Je ontvangt dan een persoonlijke voucher in je account. Activeer de voucher en ga naar de winkel voor jouw cadeau. Met een account spaar je tevens voor gratis producten.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  jumbo-extra-actie

  Download de Jumbo Extra's App en maak een account aan. Als je vervolgens jarig bent ontvang je een persoonlijk cadeau in je account. Het cadeau verschilt per persoon en is gebaseerd op je recente aankopen. Tevens spaar je met de Jumbo Extra's app voor gratis cadeaus! Niet te vergeten ontvang je ook 20% korting op taart bij Jumbo.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  dunkin-donuts

  Download de Dunkin' Donuts App en vul je profiel in (sowieso geboortedatum) en je ontvangt op je verjaardag een gratis donut naar keuze. Je mag dus zelf kiezen welke donut je wilt! Teven spaar je ook voor gratis producten met aankopen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  samsung-actie

  Maak een account aan bij Samsung en wordt een Member. Je ontvangt vervolgens ongeveer een week voor je verjaardag een e-mail met daarin toegang tot de Members webshop. Dit is een besloten webshop van Samsung waarbij je tot wel 30% korting krijgt op je aankopen. Ook ontvang je vaker gratis producten met je Member Account.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  kinepolis-gratis-ticket

  Op je verjaardag ontvang je een gratis ticket van Kinepolis. De ticket is op de dag van je verjaardag en de dag daarna geldig. Maak een account aan en vul je profiel in (minimaal 80%) en je ontvangt jouw gratis Kinepolis ticket.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  mcdonald_logo

  Download nu de McDonald's app en ontvang een coupon op je verjaardag! Deze coupon kan je inwisselen voor één gratis hamburger, McNuggets (6 stuks) of een McFlurry. De coupon is tot 7 dagen na je verjaardag geldig.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  rituals-doucheolie

  Ben je jarig? Gefeliciteerd! Rituals trakteert jou op een gratis doucheolie bij je volgende aankoop. Je hebt wel een account nodig en je moet aangemeld zijn voor de nieuwsbrief. Op je verjaardag ontvang je namelijk een voucher per e-mail. De voucher kan je vervolgens in de winkel inleveren of gebruiken in de webshop.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  anwb

  Ben je ANWB lid? Dan ontvang je een dag na je verjaardag een persoonlijke e-mail met daarin €5 cadeautegoed. Dit bedrag kan je zowel in de winkel (met barcode) of in de webwinkel (code) gebruiken. Ook is het cadeautegoed erg lang geldig, dus je hebt alle tijd.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  gratis-black-friday-bolcom

  Ben je jarig en heb je een account bij Bol.com? Dan ontvang je per e-mail een kortingscode toegestuurd. Je ontvangt vervolgens €2,50 korting op je eerst volgende aankoop.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  douglas-logo-gratis

  Heb je een account bij Douglas? Dan krijg je op je verjaardag een kortingsbon t.w.v. €5. De bon kan je gebruiken bij een besteding vanaf €30. Trakteer jezelf op een lekker geurtje of op skincare producten! Maak wel eerst een account aan.

  Nu bekijken →
  Lees meer