TV gids gratis of aanbieding

Veronica aanbiedingen | Troskompas aanbiedingen | TV Krant aanbiedingen | Avrobode aanbiedingen | Varagids aanbiedingen
Laat wekelijks de Veronica, Troskompas, Mikro Gids, TV Krant, Visie of een ander tv gids op de deurmat vallen én ontvang een gratis cadeau. Bij alle onderstaande aanbiedingen ontvang je niet alleen een fikse korting, maar ook een gratis cadeau! Soms geven we zelfs gratis TV gidsen weg, dus neem regelmatig een kijkje om geen actie te missen. Heb je niet gevonden wat je zocht? Laat het ons dan weten!

Kado bij TV gids

Heel vaak ontvang je een gratis kado bij de tv gids. Hierbij kun je denken aan een gratis film, boek of zelfs een cadeaukaart van o.a. HEMA, Wehkamp of Bol.com. Je ontvangt dan dubbel voordeel. Zo ontvang je korting op de tv gids en een gratis cadeau. Zo kan je voordelig kennismaken met je favoriete tv gids.
Gratis Wehkamp cadeaubon + 6 maanden Troskompas
Gratis Wehkamp cadeaubon + 6 maanden Troskompas
Wil je een tv gids in huis hebben? Maak dan slim gebruik van deze Troskompas aanbieding. Zo lees je 12 maanden Troskompas waarvan 6 maanden gratis + gratis Wehkamp cadeaubon t.w.v. €10.
Nu bekijken →

Gratis Kado bij TV Gids

  troskompas-italie-gratis
  »

  Gratis 3 nummers van De Smaak van Italië bij Troskompas

  Special 'Wie is de Mol?' actie: ontvang 3 gratis nummers van de Smaak van Italië bij Troskompas. Troskompas is daarentegen ook nog eens 50% goedkoper.

  gratis-tvgids-visie
  »

  Gratis EO Visie tv-gids proefnummer

  Visie is het christelijke tv gids van de EO én kun je hier gratis aanvragen! Visie zit boordevol interview, acties en prachtige verhalen over leven en geloof. Jouw eerste nummer kun je hier gratis en vrijblijvend aanvragen. Handig voor het nieuwe televisieseizoen!

  tvkrant-hema-gratisnl
  »

  Topper! Gratis HEMA-cadeaubon bij TV Krant

  Het nieuwe tv-seizoen staat voor de deur! Tijd voor een complete tv gids. Neem nu een voordelig abonnement op TV Krant en profiteer van 50% korting + gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. €10. Inclusief de gids voor on-demand aanbieders zoals Netflix en Videoland.

  cadeau-troskompas-actie-gratisv2
  »

  Gratis cadeaubon of Tristar pan bij Troskompas

  Lees Troskompas nu 6 maanden lang gratis én ontvang er een gratis cadeaubon naar keuze of Tristar pan bij. Keuze uit een Wehkamp, Hema en Topbloemen cadeaubon.

  tristar-hapjespan-gratis
  »

  Gratis Tristar hapjespan + 6 maanden Troskompas

  Neem nu een voordelig jaarabonnement op Troskompas en ontvang de tv gids de eerste 6 maanden helemaal gratis! Dit is niet alles, want je ontvangt er nu een gratis Tristar hapjespan bij. Is dit cadeau iets voor jou? Bekijk dan snel de actie.

  troskompas-wehkamp-gratis
  »

  Gratis Wehkamp cadeaubon + 6 maanden Troskompas

  Wil je een tv gids in huis hebben? Maak dan slim gebruik van deze Troskompas aanbieding. Zo lees je 12 maanden Troskompas waarvan 6 maanden gratis + gratis Wehkamp cadeaubon t.w.v. €10.

  tvkrant-hema-gratisnl
  »

  Gratis HEMA cadeaukaart bij TV Krant

  TV Krant is vernieuwd! Probeer TV Krant nu ook 12 maanden lang met maar liefst 50% korting en krijg er een gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. €10 bij. Uiteindelijk lees je Troskompas het eerste halfjaar GRATIS én ontvang je een HEMA cadeaubon bij het blad. Aanvragen kan binnen 1 minuut.

  troskompas-hema-cadeaukaart-actie
  »

  Gratis HEMA cadeaukaart bij Troskompas!

  Je ontvangt een gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. €10 bij een abonnement op Troskompas, die je de eerste 6 maanden ook nog eens GRATIS leest. Bekijk de superdeal en profiteer direct.

  troskompas-dekbed-gratis
  »

  Gratis Dekbedovertrek t.w.v. €59

  Neem nu een jaarabonnement op Troskompas en lees de tv gids de eerste 6 maanden GRATIS. Daarnaast krijg je er ook nog eens een gratis dekbedovertrek t.w.v. €59 bij! Ontdek deze superdeal en profiteer. Tijdelijk niet beschikbaar, maar we verwachten hem wel terug.

  troskompas-flashlight-gratis
  »

  Gratis flashlight toolkit bij Troskompas

  Je ontvangt nu een gratis LED flashlight toolkit bij een voordelig abonnement op Troskompas. Zo betaal je slechts €8,50 voor het eerste halfjaar. Dit komt neer op een korting van maar liefst 76%.

  gratis-tvgids-visie
  »

  Gratis proefnummer Visie tv gids

  Maak nu gratis en vrijblijvend kennis met de christelijke televisiegids Visie en ontvang één gratis nummer, zonder verdere verplichtingen. Naast een uitgebreide televisieprogramma staat het blad ook vol verhalen en rapportages.

  vpro-gids-dvd-actie
  »

  Gratis dvd Chinese Dromer bij VPRO gids

  De VPRO gids houd je op de hoogte van het beste van radio, televisie en internet en praatje bij over de nieuwe films, boeken en muziek. Neem nu een abonnement en ontvang gratis de dvd Chinese Dromen van Ruben Terlou.

  varagids-kobo-cadeaukaart
  »

  Gratis Kobo cadeaukaart t.w.v €25 bij 1 jaar Varagids

  Ontvang wekelijks het beste mediatijdschrift van Nederland in huis met een gratis Kobo cadeaukaart t.w.v. €25. Zo kan je direct jouw favoriete ebooks downloaden. Bekijk de Varagids aanbieding en profiteer.

  troskompas-hema-cadeaukaart-actie
  »

  Tip! Gratis HEMA cadeaukaart €10 bij Troskompas

  Je ontvangt nu een HEMA cadeaukaart t.w.v. €10 cadeau bij een jaar Troskompas, die je met 50% korting krijgt. Uiteindelijk lees je Troskompas dus een halfjaar lang GRATIS! Troskompas verschijnt wekelijks in de brievenbus boordevol filmtips, recensies, aanbiedingen, huishoudtips en nog veel meer.

  tvkrant-hema-gratisnl
  »

  Topper! Gratis HEMA cadeaubon bij vernieuwde TV Krant

  TV Krant is vernieuwd met nu nog meer aanbod en duidelijker aanbod. Probeer deze vernieuwde tv gids nu met 50% korting. Zo ontvang je TV Krant de eerste halfjaar helemaal gratis, inclusief een HEMA cadeaubon t.w.v. €10.

  tvkrant-hema
  »

  Gratis HEMA cadeaubon t.w.v. €10

  Maak nu slim gebruik van deze actie en ontvang 52 weken TV Krant op de deurmat met maar liefst 50% korting én ontvang een gratis HEMA cadeaubon t.w.v. €10. Zo lees je TV Krant de eerste halfjaar helemaal GRATIS.

  Wild brazil visie
  »

  Gratis cadeau bij tv gids Visie

  Vraag het chritelijke tv gids Visie aan én ontvang een cadeau naar keuze. De cadeaus verschillen continu, dus neem regelmatig een kijkje. Je mag maximaal één cadeau kiezen.

Tv gidsen in Nederland

  televizier-tvgids-gratis
  »

  Televizier 2 jaar met 50% korting

  Weet je niet waar je naar moet kijken op de tv? Met Televizier weet je altijd welk programma, serie of film op welke zender is. Neem nu een abonnement op Televizier en bespaar 50% op je abonnement.

  tvfilm-abonnement-1jaar
  »

  TV Film abonnement: 1 jaar voor 30,-

  Met deze TV Film aanbieding ontvang je 1 jaar lang TV Film op de deurmat voor slechts 30 euro. TV Film is een 130 pagina's dikke tv gids boordevol filmtips, recensies, interviews, achtergrondverhalen en natuurlijk een programma-overzicht. Een must-have voor elke filmliefhebber!

  televizier-abonnement-1jaar
  »

  Televizier 1 jaar voor 39,-(50% korting)

  Met deze Televizier aanbieding krijg je maar liefst 50% korting op de tv gids! Dit betekent dat je voor 52 nummers slechts 39,- betaald. Dat is minder dan 1 euro per week! Neem nu een abonnement en profiteer van deze aanbieding!

  ncrv-gids-abonnement
  »

  NCRV-Gids abonnement 2 jaar voor 84,-

  De NCRV-gids is ook verkrijgbaar in een 2-jarige abonnement. Zo ontvang je 2 jaar lang deze te gekke tv gids op de deurmat boordevol kijktips, interviews, achtergrondverhalen en een uitgebreid programma-overzicht voor een eenmalig bedrag van 84 euro.

  mikro-gids-1jaar
  »

  Mikro Gids 2 jaar abonnement met 40% korting!

  Wil je een handige tv gids in huis nemen zonder te veel blabla en duurdoenerij? Kies dan voor Mikro Gids! Voor slechts 66 euro ontvang je 2 jaar lang(!) deze tv gids op de deurmat met een volledig programma-overzicht. Zo ontvang je met deze aanbieding 40% korting.

  kro-magazine-aanbieding
  »

  KRO Magazine 2 jaar lang voor €3,5 p/m

  Voor slechts €3,5 per maand geniet je 104 weken lang van KRO Magazine op de deurmat. Elke week kun je weer genieten van een te gekke tv gids boordevol kijktips, interviews en programma-informatie.

  kro-magazine-abonnement-1jaar
  »

  KRO Magazine abonnement 1 jaar voor 42,-

  KRO Magazine lees je al voor slechts 42 euro per jaar. Voor een eenmalig bedrag geniet je elke week (52x) weer van een dikke tv gids met filmtips, interviews, achtergrondverhalen en krijg je natuurlijk een uitgebreid programma-overzicht.

  avrobode-abonnement-2jaar
  »

  Avrobode abonnement 2 jaar voor 84,-

  Ontvang elke week voor 2 jaar lang de Avrobode in huis. Je ontvangt dan een complete tv gids boordevol interviews, achtergrondverhalen en natuurlijk een uitgebreid programma-overzicht voor een eenmalig bedrag van 84 euro. Met deze aanbieding bespaar je 40% op Avrobode!

  avrobode-abonnement-1jaar
  »

  Avrobode abonnement 1 jaar voor 42,-

  Avrobode is een wekelijks tv gids met een uitgebreide programma-overzicht, achtergrondverhalen, interviews en actuele nieuws. Neem nu een jaarabonnement en betaal slechts 42,- per jaar. Niet gek toch? Met deze aanbieding bespaar je 40% op Avrobode!

  veronica-proefabonnement-gratis
  »

  10 weken Veronica Magazine met 42% korting

  Neem nu een proefabonnement op Veronica Magazine en ontvang 10 nummers voor slechts €15. Dit komt neer op een korting van maar liefst 42%.

  varagids-1jaar-gratis
  »

  Varagids aanbieding: 50% korting!

  Neem nu een abonnement op de Varagids en ontvang 1 jaar lang de Varagids op de deurmat voor slechts 29,95. Dit komt neer op een korting van maar liefst 50%! Met de Varagids ontvang je wekelijks een handige tv gids met een uitgebreid programma-overzicht.

  tvfilm-gratis
  »

  TVFilm 1 jaar lang voor €30

  Wil je nooit meer je favoriete tv-programma's, series en films missen? Neem dan nu een abonnement op TVFilm. Met deze aanbieding ontvang je 26% korting en betaal je slechts €30 voor 1 jaar. Ook ontdek je met TVFilm welke nieuwe films er in de bioscoop komen en welke er op dvd verschijnen.

  ncrv-gids-abonnement
  »

  NCRV aanbieding 1 jaar voor 42,-

  Met deze aanbieding profiteer je van 40% korting op het populaire tv gids NCRV-gids. Zo betaal je eenmalig slechts 42,- voor één jaar de NCRV op de deurmat. Met NCRV mis je nooit meer een programma, serie of film!

  mikro-gids-1jaar
  »

  Mikro Gids abonnement 1 jaar voor 33,-

  Wil je ook weten wanneer jouw favoriete programma, serie of film op de televisie is? Neem dan een abonnement op Mikro Gids! Met deze Mikro Gids aanbieding bespaar je maar liefst 40% ten opzichte van de winkelprijs. Zo betaal je slechts 33 euro voor 52 nummers.

  VPRO gids actie
  »

  10 weken VPRO Gids voor €10

  Een abonnement proefabonnement op de VPRO Gids is nu slechts €10, voor 10 weken! Abonnement stopt automatisch.