Gratis tv gidsen

Veronica aanbiedingen | Troskompas aanbiedingen | TV Krant aanbiedingen | Avrobode aanbiedingen | Varagids aanbiedingen
Laat wekelijks de Veronica, Troskompas, Mikro Gids, TV Krant, Visie of een ander tv gids op de deurmat vallen én ontvang een gratis cadeau. Bij alle onderstaande aanbiedingen ontvang je niet alleen een fikse korting, maar ook een gratis cadeau! Soms geven we zelfs gratis TV gidsen weg, dus neem regelmatig een kijkje om geen actie te missen. Heb je niet gevonden wat je zocht? Laat het ons dan weten!

Kado bij TV gids

Heel vaak ontvang je een gratis kado bij de tv gids. Hierbij kun je denken aan een gratis film, boek of zelfs een cadeaukaart van o.a. HEMA, Wehkamp of Bol.com. Je ontvangt dan dubbel voordeel. Zo ontvang je korting op de tv gids en een gratis cadeau. Zo kan je voordelig kennismaken met je favoriete tv gids.
Gratis VARAgids aanvragen
Gratis VARAgids aanvragen
VARAgids is het beste mediatijdschrift van Nederland. In iedere editie staan steengoede journalistieke artikelen, inspirerende interviews, recensies en natuurlijk een totaal media met programma aanbod. Vraag de tv gids nu gratis aan! Je zit nergens aan vast, dus proberen kan altijd.
Nu bekijken →

Gratis Kado bij TV Gids

Tv gidsen in Nederland

  max-magazine-actie

  Profiteer nu van deze superaanbieding en ontvang tijdelijk Max Magazine 6 maanden lang gratis bij een jaarabonnement. Het blad zit boordevol aangrijpende verhalen, puzzels, uitgebreide radio- en tv gids, dagjes uit en nog veel meer fijne artikelen over een plezier leven. Jouw korting bedraagt 59%. Nu van €63,50 voor slechts 25,90!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  televizier-3jaar-gratis

  Met deze actie ontvang je Televizier extra voordelig! Je leest dan namelijk Televizier 3 jaar lang met 55% korting. Dit komt neer op 79 cent per nummer. In elk nummer vind je een programma overzicht van 78 zenders. Daarnaast vind je in het televisieblad veel entertainment, kijktips, interviews en meer.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  mikrogids-3jaar-gratis

  Mikro Gids is één van de goedkoopste tv gidsen van Nederland. Zo betaal je slechts 66 cent per nummer bij gebruik van deze aanbieding. Ook is Mikro Gids eenvoudig opgezet en wordt het televisieblad gedrukt met weinig kleur (voornamelijk zwart/wit). Maak nu slim gebruik van deze aanbieding en profiteer direct.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  veronica-superguide-proefabonnement

  Neem nu een zeer voordelig proefabonnement op Veronica Magazine en ontvang 4 nummers voor slechts 4 euro. Na 4 nummers stopt de levering automatisch. Probeer Veronica Magazine nu ook!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  max-magazine-proefnummer

  Neem nu een voordelig proefabonnement op MAX Magazine van 12 weken. Je ontvangt vervolgens 12 nummers voor slechts een tientje. Na 10 weken stopt de levering automatisch!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  totaal-tv-proefabonnement

  Totaal TV is een 2-wekelijks tv gids in Nederland met een uitgebreide programma overzicht, de nieuwste films en alles over de streamingdiensten Netflix en Videoland. Probeer het nu en ontvang 4 nummers voor slechts €6,99. Stopt automatisch!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  televizier-2jaar-gratis

  Weet je niet waar je naar moet kijken op de tv? Met Televizier weet je altijd welk programma, serie of film op welke zender is. Neem nu een abonnement op Televizier en bespaar 55% op je abonnement.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  tvfilm-abonnement-1jaar

  Met deze TV Film aanbieding ontvang je 1 jaar lang TV Film op de deurmat voor slechts 33 euro. TV Film is een 130 pagina's dikke tv gids boordevol filmtips, recensies, interviews, achtergrondverhalen en natuurlijk een programma overzicht. Een must-have voor elke filmliefhebber!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  televizier-1jaar-gratis

  Met deze Televizier aanbieding krijg je maar liefst 54% korting op de tv gids! Dit betekent dat je voor 52 nummers slechts €42 betaald. Dat is minder dan 1 euro per week! Neem nu een abonnement en profiteer van deze aanbieding!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  ncrvgids-2jaar-gratis

  De NCRV-gids is ook verkrijgbaar in een 2-jarige abonnement. Zo ontvang je 2 jaar lang deze te gekke tv gids op de deurmat boordevol kijktips, interviews, achtergrondverhalen en een uitgebreid programma overzicht voor een eenmalig bedrag van 94 euro. Dit komt neer op 47% korting.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  mikrogids-2jaar-gratis

  Wil je een handige tv gids in huis nemen zonder te veel blabla en duurdoenerij? Kies dan voor Mikro Gids! Voor slechts 33 euro ontvang je 1 jaar of 71 euro voor 2 jaar lang(!) deze tv gids op de deurmat met een volledig programma overzicht. Je ontvangt wekelijks een fijne en heldere televisiegids op de deurmat. Je ontvangt 50% korting bij een jaar abonnement en 51% korting bij een 2-jarig abonnement.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  kro-magazine-2jaar-gratis

  Voor slechts €3,87 per maand geniet je 104 weken lang van KRO Magazine op de deurmat. Elke week kun je weer genieten van een te gekke tv gids boordevol kijktips, interviews en programma informatie. Nu 2 jaar lang tegen 51% korting.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  kro-magazine-1jaar-gratis

  KRO Magazine lees je al voor slechts 47 euro per jaar. Voor een eenmalig bedrag geniet je elke week (52x) weer van een dikke tv gids met filmtips, interviews, achtergrondverhalen en krijg je natuurlijk een uitgebreid programma overzicht. Je bespaart maar liefst 50%.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  avrobode-2jaar-gratis

  Ontvang elke week voor 2 jaar lang de Avrobode in huis. Je ontvangt dan een complete tv gids boordevol interviews, achtergrondverhalen en natuurlijk een uitgebreid programma overzicht voor een eenmalig bedrag van 89 euro. Met deze aanbieding bespaar je 51% op Avrobode!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  avrobode-1jaar-gratis

  Avrobode is een wekelijks tv gids met een uitgebreide programma overzicht, achtergrondverhalen, interviews en actuele nieuws. Neem nu een jaarabonnement en betaal slechts 46,- per jaar. Niet gek toch? Met deze aanbieding bespaar je 49% op Avrobode! Je betaalt slechts 88 cent per nummer.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  veronica-proefabonnement-gratis

  Neem nu een abonnement op het leukste en grootste tv-blad van Nederland, Veronica Superguide. Nu met 29% korting verkrijgbaar bij een jaarabonnement. Dit is inclusief 4 keer per jaar de Veronica Superguide Special (4 nummers).

  Nu bekijken →
  Lees meer
  varagids-aanbieding-nieuw

  Neem nu een abonnement op de Varagids en ontvang 1 jaar lang de Varagids op de deurmat voor slechts 39,99. Dit komt neer op een korting van maar liefst 46%! Met de Varagids ontvang je wekelijks een handige tv gids met een uitgebreid programma overzicht.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  tvfilm-gratis

  Wil je nooit meer je favoriete tv-programma's, series en films missen? Neem dan nu een abonnement op TVFilm. Met deze aanbieding ontvang je 40% korting en betaal je slechts €33 voor 1 jaar. Ook ontdek je met TVFilm welke nieuwe films er in de bioscoop komen en welke er op dvd verschijnen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  ncrvgids-1jaar-gratis

  Met deze aanbieding profiteer je van 46% korting op het populaire tv gids NCRV-gids. Zo betaal je eenmalig slechts 48,- voor één jaar de NCRV op de deurmat. Met NCRV mis je nooit meer een programma, serie of film!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  mikrogids-1jaar-gratis

  Wil je ook weten wanneer jouw favoriete programma, serie of film op de televisie is? Neem dan een abonnement op Mikro Gids! Met deze Mikro Gids aanbieding bespaar je maar liefst 50% ten opzichte van de winkelprijs. Zo betaal je slechts 33 euro voor 52 nummers.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  VPRO gids actie

  Een abonnement proefabonnement op de VPRO Gids is nu slechts €10, voor 10 weken! Abonnement stopt automatisch.

  Nu bekijken →
  Lees meer