Gratis E-cards

Wil je iemand verrassen met een leuke GRATIS e-card? Dan ben je aan het juiste adres! Wij hebben alle site's voor je verzameld waar je gratis een e-card kunt versturen. Hieronder vind je een totaaloverzicht met site's en gratis acties.

Echte kaart versturen?

Of wil je een échte kaart versturen? Kijk dan eens bij Greetz, Smartphoto of Hallmark. Als het nu om een e-card of een kartonnen kaart gaat. Wij zullen de beste acties voor je verzamelen. Heb je zelf een tip? Laat het ons dan weten via info@gratis.nl. Veel plezier!

Gratis kaartje versturen

  setje-dierenkaarten-gratis
  »

  Gratis setje dierenkaarten (5 stuks)

  De dierenopvang in Amsterdam trakteert op 5 gratis dierenkaarten. Je ontvangt het setje dierenkaarten binnen 10 werkdagen. Voor deze actie geldt OP=OP!

  kaarten-aanvragen
  »

  5 gratis kaarten #opadem

  Via de Protestantse Kerk kan je nu een gratis setje kaarten aanvragen van 10x 15 cm. De kaarten kan je sturen naar mensen die wat hoop en aandacht kunnen gebruiken.

  greetz-kaartje-aanvragen
  »

  Gratis Kaart versturen van Greetz t.w.v. €2,95

  Verstuur nu gratis 1 van de 8 kaarten van Greetz t.w.v. €2,95 met de actiecode PATHE. Je kan dan kiezen uit leuke kaarten van de bioscoopfilm 'Alles is zoals het zou moeten zijn'. Geldig tot en met 30 november.

  zomerse-ansichtkaarten-gratisnl
  »

  Gratis ‘Groeten uit Nederland!’ ansichtkaarten

  Je kunt nu een gratis setje ansichtkaarten met 'Groeten uit Nederland' aanvragen. Het setje bestaat uit 5 zomerse kaarten van Nederland. Naar wie wil jij een kaart sturen? Op de ansichtkaarten vind je tips met prachtige routes door natuurgebieden.

  gratis-kaartje-makeawish
  »

  Gratis Make-a-Wish kaartje versturen

  Via Make-a-Wish kan je een actiecode aanvragen voor één gratis kaartje bij Kaartje2Go. Je hebt keuze uit 36 verschillende kaarten, inclusief postzegel! In totaal zijn er 70.000 gratis kaarten beschikbaar.

  loavies-kaartje-aanvragen
  »

  Gratis Greetz Loavies kaart t.w.v. €2,95

  Loavies geeft een gratis Greetz kaartje weg aan alle moeders. Wil jij dus een moeder vertellen dat zij de beste is? Volg dan de stappen om een gratis Greetz kaartjes t.w.v. €2,95 aan te vragen. De postzegel moet je zelf betalen.

  beroerte-alarmpakket
  »

  Gratis Beroerte-alarmpakket

  Herken jij een beroerte? Met dit geheugensteuntje uit het Beroerte-alarmpakket weet jij voortaan wat je moet doen. Bestel het Beroerte-alarmpakket gratis.

  oranje-fonds-kaartje
  »

  2 gratis kaarten aanvragen

  Ken je iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Stuur hem of haar dan een kaartje. Via het Oranje Fonds kan je nu 2 gratis wenskaarten aanvragen.

  Gratis-ansichtkaart
  »

  Gratis ansichtkaart versturen

  Leden van de ANWB kunnen nu gratis een ansichtkaart sturen vanaf hun vakantieadres. Extra leuk is dat je de kaart zelf kunt ontwerpen met de online editor van de ANWB. Check snel de website om te zien hoe het werkt en profiteer. Let op: 1 gratis kaartje per lid.

  e-card-go
  »

  Gratis kaartje versturen via GoCards

  Verstuur nu gratis een e-card met persoonlijke boodschap via GoCards. Je hebt keuze uit verschillende thema's, dus voor ieder wat wils!

Kaartenwinkels

  smartphoto-gratis
  »

  Smartphoto

  Ook bij Smartphoto kun je terecht voor de leukste kaarten in verschillende thema's. Hierbij kun je denken aan thema's zoals Trouwen, Vakantie, Geboorte, Verjaardag, Geslaagd en nog veel meer. Of kies er voor om je eigen kaart te ontwerpen met persoonlijke boodschap. Het kan allemaal bij Smartphoto!