Gratis E-cards

Wil je iemand verrassen met een leuke GRATIS e-card? Dan ben je aan het juiste adres! Wij hebben alle site's voor je verzameld waar je gratis een e-card kunt versturen. Hieronder vind je een totaaloverzicht met site's en gratis acties.

Echte kaart versturen?

Of wil je een échte kaart versturen? Kijk dan eens bij Kaartenhuis, Smartphoto of Hallmark. Als het nu om een e-card of een echte kaart gaat. Wij zullen de beste acties voor je verzamelen. Heb je zelf een tip? Laat het ons dan weten via info@gratis.nl. Veel plezier!

Gratis kaartje versturen

  dela-gratis-kaartje
  »

  15.000 gratis kaartjes t.w.v. €3,72

  Mooi woorden te weinig uitgesproken. Dela wil daar verandering in brengen. Stuur daarom een gratis kaartje naar iemand en vertel hem of haar wat zij voor je betekenen. De eerste 15.000 kaarten zijn gratis en daarna betaal je alleen de postzegel.

  beroerte-alarmpakket
  »

  Gratis Beroerte-alarmpakket

  Herken jij een beroerte? Met dit geheugensteuntje uit het Beroerte-alarmpakket weet jij voortaan wat je moet doen. Bestel het Beroerte-alarmpakket gratis.

  mantelzorg-kaartje
  »

  Gratis Greetz-kaartje t.w.v. €3,72

  In Nederland zijn er circa 4,4 miljoen mantelzorgers. Wil jij iemand daarom in het zonnetje zetten? Verstuur dan een gratis Greetz kaartje t.w.v. €3,72. Kies een kaart, gebruik de code 10NOV in je winkelmandje en ontvang het kaartje gratis. De code werkt alleen als je ingelogd bent. Geldig t/m 18 november.

  oranje-fonds-kaartje
  »

  2 gratis kaarten aanvragen

  Ken je iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Stuur hem of haar dan een kaartje. Via de Oranje Fonds kan je nu 2 gratis wenskaarten aanvragen.

  »

  Gratis ansichtkaart versturen

  Leden van de ANWB kunnen nu gratis een ansichtkaart sturen vanaf hun vakantieadres. Extra leuk is dat je de kaart zelf kunt ontwerpen met de online editor van de ANWB. Check snel de website om te zien hoe het werkt en profiteer. Let op: 1 gratis kaartje per lid.

  »

  Gratis Wakker Dier wenskaarten

  Wakker Dier geeft gratis wenskaarten weg van vrolijke varkens in de zomer en winter. Wil je ook een setje van 4 wenskaarten ontvangen? Klik dan snel verder en bestel je gratis wenskaarten.

  »

  Gratis e-card versturen

  Is er binnenkort iemand jarig? Of wil je iemand gewoon verrassen met een leuk kaartje? Grijp dan nu deze kans om online via Hallmark een GRATIS e-card te sturen. Ga naar het hoofdmenu en klik op "E-cards" om te beginnen.

  »

  Gratis kaartje versturen via GoCards

  Verstuur nu gratis een e-card met persoonlijke boodschap via GoCards. Je hebt keuze uit verschillende thema's, dus voor ieder wat wils!

Kaartenwinkels

  »

  Kaartenhuis

  De leukste kaarten voor elke gelegenheid verstuur je natuurlijk met kaarten van Kaartenhuis. Je hebt keuze uit honderden verschillende kaarten tegen zeer gunstige prijzen.

  »

  Smartphoto

  Ook bij Smartphoto kun je terecht voor de leukste kaarten in verschillende thema's. Hierbij kun je denken aan thema's zoals Trouwen, Vakantie, Geboorte, Verjaardag, Geslaagd en nog veel meer. Of kies er voor om je eigen kaart te ontwerpen met persoonlijke boodschap. Het kan allemaal bij Smartphoto!