Troskompas aanbiedingen

Gratis tv gids | Veronica aanbiedingen | TV Krant aanbiedingen | Avrobode aanbiedingen | Varagids aanbiedingen
Wat is er vandaag op de televisie te zien? Met een abonnement op Troskompas kun je in een oogopslag zien wat er op de televisie is. Zo mis je nooit mee een film, programma of je favoriete serie. Naast een handig televisieoverzicht vind je in deze prachtige tv gids ook handige filminformatie, leuke columns en exclusieve kortingsacties voor lezers. Wil je ook een (proef)abonnement nemen op Troskompas? Maak dan slim gebruik van onze aanbiedingen. Wij hebben alle acties voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een andere televisiegids? Bekijk dan hier ons complete aanbieding.

Troskompas aanbiedingen

  gouden-collier-troskompas
  »

  Gratis collier met Swarovski parels bij Tros

  Deze prachtige gouden collier met Swarovski parels wil elke vrouw wel hebben. Je ontvangt de collier cadeau bij een abonnement op Troskompas, die je de eerste 6 maanden ook nog eens gratis ontvangt! Bekijk de actie en profiteer direct.

  troskompas-cadeau-klein
  »

  Gratis cadeau bij Troskompas

  Je ontvangt nu een gratis cadeau naar keuze bij Troskompas. Je hebt keuze uit een 18 karaats gouden collier, 5-delige cocktailset of een elektrische deken met 3 verwarmingsniveaus. Voor welk cadeau ga jij?

  troskompas-dekbed-gratis
  »

  Gratis Dekbedovertrek t.w.v. €59

  Neem nu een jaarabonnement op Troskompas en lees de tv gids de eerste 6 maanden GRATIS. Daarnaast krijg je er ook nog eens een gratis dekbedovertrek t.w.v. €59 bij! Ontdek deze superdeal en profiteer. Tijdelijk niet beschikbaar, maar we verwachten hem wel terug.

  troskompas-flashlight-gratis
  »

  Gratis flashlight toolkit bij Troskompas

  Je ontvangt nu een gratis LED flashlight toolkit bij een voordelig abonnement op Troskompas. Zo betaal je slechts €8,50 voor het eerste halfjaar. Dit komt neer op een korting van maar liefst 76%.

  »

  Troskompas met gratis HEMA cadeaubon t.w.v. €10!

  Met deze waanzinnige troskompas aanbieding ontvang je 26 weken Troskompas op de deurmat met 50% korting én ontvang je een HEMA cadeaukaart t.w.v. €10. Aan het eind van de rit ontvang je Troskompas dus een halfjaar lang gratis! Profiteer nu van dit aanbod.