Troskompas aanbiedingen

Gratis tv gids | Veronica aanbiedingen | TV Krant aanbiedingen | Avrobode aanbiedingen | Varagids aanbiedingen
Wat is er vandaag op de televisie te zien? Met een abonnement op Troskompas kun je in een oogopslag zien wat er op de televisie is. Zo mis je nooit mee een film, programma of je favoriete serie. Naast een handig televisieoverzicht vind je in deze prachtige tv gids ook handige filminformatie, leuke columns en exclusieve kortingsacties voor lezers. Wil je ook een (proef)abonnement nemen op Troskompas? Maak dan slim gebruik van onze aanbiedingen. Wij hebben alle acties voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een andere televisiegids? Bekijk dan alle tv gidsen met cadeaus en korting.

Troskompas aanbiedingen

  troskompas-italie-gratis
  »

  Gratis 3 nummers van De Smaak van Italië bij Troskompas

  Special 'Wie is de Mol?' actie: ontvang 3 gratis nummers van de Smaak van Italië bij Troskompas. Troskompas is daarentegen ook nog eens 50% goedkoper.

  cadeau-troskompas-actie-gratisv2
  »

  Gratis cadeaubon of Tristar pan bij Troskompas

  Lees Troskompas nu 6 maanden lang gratis én ontvang er een gratis cadeaubon naar keuze of Tristar pan bij. Keuze uit een Wehkamp, Hema en Topbloemen cadeaubon.

  tristar-hapjespan-gratis
  »

  Gratis Tristar hapjespan + 6 maanden Troskompas

  Neem nu een voordelig jaarabonnement op Troskompas en ontvang de tv gids de eerste 6 maanden helemaal gratis! Dit is niet alles, want je ontvangt er nu een gratis Tristar hapjespan bij. Is dit cadeau iets voor jou? Bekijk dan snel de actie.

  troskompas-wehkamp-gratis
  »

  Gratis Wehkamp cadeaubon + 6 maanden Troskompas

  Wil je een tv gids in huis hebben? Maak dan slim gebruik van deze Troskompas aanbieding. Zo lees je 12 maanden Troskompas waarvan 6 maanden gratis + gratis Wehkamp cadeaubon t.w.v. €10.

  hema-cadeaukaart-troskompas
  »

  Troskompas met gratis HEMA cadeaubon t.w.v. €10!

  Met deze waanzinnige troskompas aanbieding ontvang je 26 weken Troskompas op de deurmat met 50% korting én ontvang je een HEMA cadeaukaart t.w.v. €10. Aan het eind van de rit ontvang je Troskompas dus een halfjaar lang gratis! Profiteer nu van dit aanbod.

  troskompas-dekbed-gratis
  »

  Gratis Dekbedovertrek t.w.v. €59

  Neem nu een jaarabonnement op Troskompas en lees de tv gids de eerste 6 maanden GRATIS. Daarnaast krijg je er ook nog eens een gratis dekbedovertrek t.w.v. €59 bij! Ontdek deze superdeal en profiteer. Tijdelijk niet beschikbaar, maar we verwachten hem wel terug.

  troskompas-flashlight-gratis
  »

  Gratis flashlight toolkit bij Troskompas

  Je ontvangt nu een gratis LED flashlight toolkit bij een voordelig abonnement op Troskompas. Zo betaal je slechts €8,50 voor het eerste halfjaar. Dit komt neer op een korting van maar liefst 76%.