TrosKompas aanbieding

Op zoek naar de beste TrosKompas aanbieding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een abonnement op de TrosKompas ontvang je wekelijks het laatste televisienieuws en een handig overzicht van alle programma's op televisie. Kies uit verschillende abonnementsvormen en profiteer van aantrekkelijke kortingen. Mis deze kans niet en sluit vandaag nog een abonnement af op de TrosKompas via onze website! Wil je ook een (proef)abonnement nemen op TrosKompas? Maak dan slim gebruik van onze aanbiedingen. Wij hebben alle acties voor je op een rijtje gezet.
Ontdek alle tv gidsen: Veronica, TrosKompas, Mikro Gids, TV Krant, MAX Magazine, Avrobode, Visie, TV Film, NCRV Gids, Totaal TV, Televizier, Varagids en VPRO Gids.

TrosKompas abonnement

  troskompas-bol-10euro

  Met deze aanbieding ontvang je een gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. €10 bij 1 jaar TrosKompas. Dit is één van de grootste tv gidsen van Nederland. Nu verkrijgbaar met een fikse korting van 42% en een gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. €10.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  troskompas-hema-cadeaukaart-gratisnl

  Met deze TrosKompas actie ontvang je een HEMA bon bij een jaarabonnement. Ook krijg je direct 42% korting op je abonnement. Zo kan je voordelig kennismaken met TrosKompas en genieten van een geweldige tv gids. Het blad wordt wekelijks thuisbezorgd en staat boordevol filmtips, recensies, aanbiedingen, huishoudtips en nog veel meer.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  troskompas-hema-cadeaukaart-gratisnl

  Je ontvangt een gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. €10 bij een abonnement op TrosKompas. Je ontvangt vervolgens wekelijks de tv gids op de deurmat met het meest uitgebreide tv-overzicht van Nederland. Bovendien profiteer je ook van 32% korting. Nergens anders goedkoper!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  troskompas-gratis-dekbedovertrek

  Je ontvangt nu een gratis Walra dekbedovertrek cadeau t.w.v. €99,95 bij 1 jaar TrosKompas . Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in de maten 140x220 (2x), 200x220 of 240x220. TrosKompas is de meest handige tv-gids van Nederland. Nu verkrijgbaar voor slechts 96 cent per week. Tijdelijk niet beschikbaar.

  Nu bekijken →
  Lees meer