Gratis Tablets

Op Gratis.nl ontdek je de beste manieren om een gratis tablet in ontvangt te nemen. Dit kan in de vorm van een enquête, prijsvraag of aanbieding zijn. Het is in ieder geval zeker dat je een gratis tablet krijgt! Om dat we je zo snel als mogelijk een gratis tablet willen bezorgen hebben we alvast alle acties voor je op een rijtje gezet. Kies een actie en profiteer direct van een gratis tablet. Ga jij naar huis met een iPad, Samsung Galaxy Tab of één van de andere gratis tablets? Maak je keuze en profiteer. Wil je profiteren van onze Gratis iPads? Klik dan hier!

Gratis tablets

  »

  Gratis tablet bij de Leesmap!

  Laat wekelijke de leukste tijdschriften op je deurmat vallen met een abonnement op de Leesmap. Al vanaf €3,35 + tablet cadeau! Of kies één van de andere GRATIS cadeaus.

  »

  Gratis tablet of smartwatch bij boxershortpakket

  Maak nu kennis met de boxershortcollectie van MY COLLECTIONS en bestel je eerste boxershort voor slechts €4,95. Tevens ontvang je een gratis kado bij je eerste kennismakingspakket. Je kunt kiezen uit een gratis tablet of smartwatch.

  »

  iPad mini 2 voor €49 bij HBO of Master

  Als je een volledige HBO- of masteropleiding volgt bij NTI, dan ontvang je de iPad Mini voor slechts €49! Zo heb je altijd en overal toegang tot al je documenten.

  »

  Gratis Asus tablet bij Tubantie

  Neem nu een abonnement op Tubantie en ontvang een gratis Asus ZendPad tablet t.w.wv. €129. Tevens lees je de krant het gehele contract met maar liefst 46% korting!

  »

  Gratis Asus ZendPad tablet bij Trouw

  Lees Trouw nu op je nieuwe tablet! Met deze aanbieding ontvang je namelijk een gratis Asus ZendPad tablet bij de Trouw. Je leest de krant al vanaf €6,75 per week!

  »

  De Stentor + gratis Asus ZendPad C 7.0

  Je ontvangt nu een gratis Asus ZendPad C 7.0 tablet t.w.v. €129 bij een abonnement op De Stentor. Met deze aanbieding profiteer je van maar liefst 46% korting op de krant en ontvang je een gratis tablet.

  »

  Gratis Asus Tablet bij PZC

  Neem nu een abonnement op PZC voor slechts €6,75 per week. Je ontvangt vervolgens 6 dagen per week de krant in de brievenbus en na de derde betaling ontvang je ook een gratis Asus ZanPad C 7.0 tablet t.w.v. €129! In totaal ontvang je maar liefst 46% korting op de krant.

  »

  Gratis Asus ZenPad C 7.0 bij Het Parool

  Lees Het Parool nu voor slechts €6,75 per week in plaats van €12,46. Dit betekent een korting van maar liefst 46%! Tevens ontvang je er een gratis Asus ZenPad C 7.0 gratis bij!

  »

  Gratis Asus tablet bij het Eindhovens Dagblad

  Je ontvangt nu een Asus ZenPad C 7.0 cadeau als je een abonnement neemt op het Eindhovens Dagblad. De krant lees je vervolgens tegen 46% korting en je kunt zelf de ingangsdatum bepalen.

  »

  Gratis Asus tablet bij de Gelderlander

  Neem nu een abonnement op de Gelderlander en ontvang een Asus ZenPad C 7.0 cadeau. Tevens profiteer je van een korting van 46% op je abonnement. Je ontvangt de tablet na de derde betaling.

  »

  Gratis Asus tablet bij BN deStem

  Lees BN deStem nu met 46% korting én ontvang er een gratis Asus tablet bij! Je kunt zelf je ingangsdatum bepalen. Claim nu je gratis tablet!

  »

  Gratis Asus tablet bij het Brabants Dagblad

  Je krijgt nu een Asus ZenPad C 7.0 bij een abonnement op het Brabants dagblad. Je krijgt de krant wekelijks op de deurmat voor slechts €6,75 per week (normaal 12,46). Dit komt neer op 46% korting.

  »

  Gratis Asus ZendPad tablet bij het AD

  Je ontvangt nu een gratis Asus ZendPad C 7.0 bij het Algemeen Dagblad. Niet te vergeten lees je het AD ook nog eens met 46% korting! Bekijk de aanbieding en profiteer nu van een gratis tablet.

  »

  Gratis Samsung Galaxy E bij Essent

  Je ontvangt nu gratis een Samsung Galaxy E bij een energiecontract van Essent. Deze actie is slechts tijdelijk geldig, dus wees er snel bij!

  »

  Leesmap + gratis tablet!

  Laat nu de leukste tijdschriften bij je thuisbezorgen in 1 handige leesmap en ontvang gratis een tablet t.w.v. €90,-! Of kies voor één van de andere cadeaus.