Gratis Tablets

Op Gratis.nl ontdek je de beste manieren om een gratis tablet in ontvangt te nemen. Dit kan in de vorm van een enquête, prijsvraag of aanbieding zijn. Het is in ieder geval zeker dat je een gratis tablet krijgt! Om dat we je zo snel als mogelijk een gratis tablet willen bezorgen hebben we alvast alle acties voor je op een rijtje gezet. Kies een actie en profiteer direct van een gratis tablet. Ga jij naar huis met een iPad, Samsung Galaxy Tab of één van de andere gratis tablets? Maak je keuze en profiteer. Wil je profiteren van onze Gratis iPads? Klik dan hier!

Gratis Kobo Aura 2nd edition bij De Telegraaf

Gratis Kobo Aura 2nd edition bij De Telegraaf

Je ontvangt nu een gratis Kobo Aura 2nd edition bij De Telegraaf, die je met 40% korting leest! De Kobo Aura 2nd edition is verkozen tot beste koop volgens de consumentenbond (oktober 2016). Nu inclusief elke vrijdag Vrouw magazine.

Gratis tablets

  »

  Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving

  Volg nu een beroepsopleiding of cursus van NHA en krijg een gratis tablet met toetsenbord bij je inschrijving. NHA biedt al 80 jaar cursussen en opleidingen aan, dus voor iedereen wat wils. Tevens kun je elke cursus 15 dagen lang vrijblijvend proberen!

  »

  Ontvang een KOBO e-reader bij de Varagids

  Lees de Varagids een jaar lang supervoordelig en krijg er een gratis KOBO e-reader t.w.v. €119,95 bij! Je ontvangt dan 52 weken het leukste mediatijdschrift van Nederland en je kunt handig boeken lezen van je e-reader. Leuk voor op vakantie!

  »

  Gratis Kobo Aura 2nd edition t.w.v. €119,00

  Je ontvangt nu gratis De Kobo Aura 2nd Edition t.w.v. €119 bij een voordelig abonnement op de Telegraaf. Zo lees je de krant met maar liefst 40% korting én krijg je deze Kobo Aura er gratis bij. Tevens ontvang je gratis VRIJ en VROUW magazines op vrijdag.

  »

  Gratis tablet bij de Leesmap!

  Laat wekelijke de leukste tijdschriften op je deurmat vallen met een abonnement op de Leesmap. Je krijgt dan een bundel met de leukste tijdschriften en een gratis cadeau naar keuze zoals een Samsung tablet. Je kunt kiezen uit 12 verschillende cadeau.

  »

  Kans op een iPad t.w.v. €409

  Overweeg je een alarmsysteem aan te schaffen? Laat je dan gratis en vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en kosten van Securitas. Alle aanvragen maken automatisch kans op een iPad t.w.v. €409.

  »

  Tip! Gratis Samsung Galaxy E bij Essent

  Je ontvangt nu gratis een Samsung Galaxy E bij een energiecontract van Essent. Deze actie is slechts tijdelijk geldig, dus wees er snel bij!

  »

  Leesmap + gratis tablet!

  Laat nu de leukste tijdschriften bij je thuisbezorgen in 1 handige leesmap en ontvang gratis een tablet t.w.v. €90,-! Of kies voor één van de andere cadeaus.