Prijsvragen: Prijzen winnen!

Op Gratis.nl verzamelen we alle gratis prijsvragen en winacties die over het internet zwerven. Met deze prijsvragen maak je kans op de leukste prijzen. Hierbij kun je denken aan boodschappen, tablets, vakanties, shoptegoed, tanktegoed en nog veel meer schitterende prijzen. Heb je een e-mailadres? Dan kun jij gratis deelnemen aan onderstaande prijsvragen. Wij hebben de leukste prijsvragen alvast voor je verzameld. Ben jij de volgende winnaar? Daar kom je pas achter als je meespeelt aan een prijsvraag. Doe vandaag nog mee met een willekeurige prijsvraag en wie weet ben jij straks degene die prachtige prijzen wint. Heb je zelf een prijsvraag gevonden? Laat het ons dan weten en stuur een e-mail naar info@gratis.nl.

Prijzen winnen

Wij voegen regelmatig nieuwe prijsvragen toe waardoor de prijzen per dag kunnen verschillen. De meest voorkomende prijzen zijn vakanties, gadgets, geldbedragen, shoptegoed en talloze andere prijzen. In bijna alle gevallen worden de winnaar per e-mail op de hoogte gebracht van hun prijs. Verder is de deelname aan deze prijsvragen gratis!
Ontvang 5, 10 of 45 gratis loten + kans op €10.000!
Ontvang 5, 10 of 45 gratis loten + kans op €10.000!
Speel nu automatisch mee met Lotto en ontvang direct 5, 10 of zelfs 45 gratis Lotto loten. Daarnaast maak je direct kans op een geldbedrag van maar liefst €10.000.
Nu bekijken →

Win mooie prijzen

  45lottenballen-gratis-gouden
  »

  Topper! Ontvang 5, 10 of 45 gratis loten + kans op €10.000!

  Speel nu automatisch mee met Lotto en ontvang direct 5, 10 of zelfs 45 gratis Lotto loten. Daarnaast maak je direct kans op een geldbedrag van maar liefst €10.000.

  staatsloterij-grijp-je-kans-gratis
  »

  Tip! Gratis 5x 1/5 Staatslot, 50 Staatsloten of €5.000!

  Ga nu (extra) meespelen met de Staatsloterij en grijp direct prijs. je krijgt 5x 1/5 Staatslot, 50 Staatsloten of €5.000 op je bankrekening. In drie stappen ontdek je direct jouw prijs!

  rituals-pakket-gratis-vriendenloterij
  »

  Tip! Gratis Rituals pakket of ander cadeau

  Nieuwe speler ontvang een gratis cadeau naar keuze! Zo kan je nu een gratis Rituals pakket, bloemen cadeaubon of voor WE Fashion shoptegoed kiezen. Daarnaast ontdek je binnen 1 minuut of er nog meer in je goodiebag zit.

  grijp-je-rijk-aanbieding
  »

  Tip! Gratis €20 in grijp je rijk!

  Vul je gegevens in en speel gratis het grijpspel van de BankGiro Loterij. Je ziet direct wat je hebt gewonnen met een gegarandeerd bedrag van maar liefst €20. Speel mee en win!

  vaste-lasten-vriendenloterij
  »

  Gratis 1 jaar lasten vrij dankzij de Vriendenloterij + €15 cadeau!

  Wil je dat de VriendenLoterij één van je vaste lasten overneemt voor een jaar? Denk hierbij aan je huur, hypotheek, zorgverzekering of elektra. Speel mee met de VriendenLoterij om kans te maken op deze prijs én ontvang sowieso €15 op je bankrekening.

  cadeau-kiezen-postcodev2
  »

  Gratis één maand Postcode Loterij spelen

  Ga nu (extra) meespelen in de Nationale Postcode Loterij en kies een welkomstcadeau. Je kunt kiezen uit: extra kans op €25.000, een gratis maand meespelen of €15 op je bankrekening. Welk cadeau kies jij?

  luxe-hangmat-winnen2
  »

  Gratis luxe hangmat in je tuin!

  Geniet deze zomer van je eigen luxe hangmat. De hangmat heeft een draagvermogen tot 204 KG en bestaat ui massief FSC hout! Geef je snel op als testpersoon en geniet.

  feitoffabel-actiev2
  »

  Gratis 5x Bol.com cadeaukaart t.w.v. €250!

  Doe nu gratis mee met feit of fabel. Start de quiz direct en maak kans op 1 van de 5 Bol.com cadeaukaarten t.w.v. €250. Ben jij de volgende winnaar?

  cortina-ebike-winnen-actiev2
  »

  Gratis kans op een Cortina elektrische fiets t.w.v. €1299

  Ben jij de winnaar van deze Cortina elektrische fiets t.w.v. €1299? Deelnemen is heel eenvoudig. Raad ongeveer hoeveel elektrische fietsen er in Nederland zijn en maak kans op een Cortina e-bike.

  vakantiegeld-winnen-500euro
  »

  Gratis kans op €500,00 vakantiegeld

  Doe voor 15 juli een gratis tariefcheck en maak kans op maar liefst €500,00 vakantiegeld. Met de tariefcheck ontdek je wat je kunt besparen op energie. Uiteraard geheel vrijblijvend!

  kinderboeken-cadeauv2
  »

  Gratis kinderboeken + kans op 1 jaar kinderboeken!

  Beantwoord 6 eenvoudige vragen over de zomervakantie van jouw (klein)kinderen en maak kans op 1 jaar lang gratis kinderboeken. Bij deelname ontvang je sowieso een gratis kinderboekenpakket.

  »

  Gratis kans op Bol.com cadeaukaart €200 + tot €495 besparen

  Energie is geen jaren zo goedkoop geweest. Wil je ook tot €495 besparen? Check dan of jij in aanmerking komt voor dit aanbod. Deelnemers maak bovendien kans op €200 shoptegoed bij Bol.com. Start de gratis check en win!

  mobiele-airco-winnen
  »

  Tip! Gratis kans op mobiele airco t.w.v. €549

  Wat eet jij tijdens de warme zomerdagen? Laat het ons weten en maak direct gratis kans op een mobiele airco t.w.v. €549. Zo kan jij je woon- of slaapkamer heerlijk verkoelen.

  hightea-bon-50euro
  »

  Kans op een gratis hightea bon t.w.v. €50

  Zijn er meer mensen eenzaam geworden door de gevolgen van het Coronavirus? Beantwoord deze stelling en maak kans op een hightea bon t.w.v. €50.

  ebike-winnen-plusonline
  »

  Tip! Gratis Stella e-bike Vienna Comfort t.w.v. €2000

  Fiets jij straks op een (nieuwe) e-bike? Meld je nu gratis aan voor de PlusOnline nieuwsbrief en maak daarmee kans op een Stella e-bike Vienna Comfort t.w.v. €2000. Je kunt je zelfs eenvoudig weer uitschrijven als het je niet bevalt. Leden spelen automatisch mee.

  prijzenrad-fantastische-prijzen
  »

  Gratis prijzenrad met gegarandeerd prijs!

  Draai nu aan het prijzenrad en maak kans op een Sonos PLAY, Philips 3000 koffiemachine of een geldbedrag t.w.v. €300. Als deelnemer ontvang je altijd prijs met korting bij Center Parcs, Bladen cadeaukaart en een Groupdeal kortingscode.

  »

  30 jaar lang €10.000 per maand

  Doe ook mee aan de droomsalaristrekking op 1 juli met kans op 30 jaar lang €10.000 per maand. Je hebt al een lot vanaf 3 euro per stuk. Koop je voor 22 juni je lot? Dan maak je ook kans op 100 extra loten.

  bolcom-cadeaukaart200-klein
  »

  Gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v. €200 bij quiz

  Doe nu mee aan de Consumind energie quiz, beantwoord de vragen en maak kans op een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €200. Als voorbeeld: bespaar en vervang alle lampen in huis door ...? Vul het ontbrekende woord in en win!

  gratis-stempunt-vrouwen-klein
  »

  Gratis cadeaubonnen sparen bij StemPunt

  Meld je nu gratis aan voor Stempunt en ontvang direct 100 punten bij je eerste profielenquête. Deze punten kun je inwisselen voor gratis cadeaubonnen van o.a. Zalando, Bol.com of HEMA. Bovendien maak je direct kans op een gratis cadeaubon.

  »

  Topper! Gratis cadeau t.w.v. €350 bij 1 jaar Vattenfall

  Tijdens de Vattenfall XL weken ontvangen nieuwe klanten een gratis XL cadeau t.w.v. €350. Hierbij kun je denken aan een Samsung Galaxy Tab A, Philips Airfryer XL, Bosch gereedschapspakket, Xbox One S én talloze andere cadeaus.

  nationale-dierenquiz
  »

  Gratis cadeaukaart naar keuze t.w.v. €450

  Doe nu mee aan de Nationale DierenQuiz en beantwoord 10 vragen over dieren met kans op een cadeaukaart naar keuze t.w.v. €450. Ga jij voor een MediaMarkt, Zooplus, Bol.com of een andere cadeaukaart?

  »

  Tip! Zit er €30.000 in jouw portemonnee?

  Kies nu jouw portemonnee en maak direct kans op €30.000! Bij het kiezen van een portemonnee ontvang je een gegarandeerd bedrag van €15, €1000, €5000, €10.000 of €30.000!

  honeywell-thermostaat-gratis
  »

  Gratis Honeywell Lyric T6

  Doe nu gratis mee aan deze winactie met kans op een Honeywell Yric T7 slimme thermostaat. Je kan dan voortaan je thermostaat bedienen met je mobiel.

  raad-de-lamp-gratis-nieuw
  »

  Raad de lamp en kom gratis winkelen bij Bol.com

  Achter welke lamp schuilt de prijs? Klik op de juiste lamp en speel automatisch mee voor een gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v. €200. In totaal heb je 3 pogingen! Je kunt de prijs haast niet missen.

  bolcom-cadeaukaart200-klein
  »

  Gratis Bol.com cadeaukaart bij deze energiequiz

  Welk apparaat verbruikt het meeste stroom? Doe nu mee aan deze energiequiz van Klant Advies en maak met jou deelname kans op een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €200.

  prijzenpot-bgl-gratisv2
  »

  Topper! Gratis minimaal €20 op je bankrekening

  Speel nu mee met de grootste prijzenpot ooit van de BankGiro Loterij en maak direct kans op €100.000, €10.000, €1.000, €500, €50 of €20. Je ontvangt gegarandeerd een prijs. De prijzenpot bedraagt €59,9 miljoen!

  thuiskantoor-prijzenpakket
  »

  Gratis thuiskantoor prijzenpakket t.w.v. €400

  Wat vind jij het lastigste van thuiswerken? Geef je antwoord door en maak kans op een thuiskantoor prijzenpakket t.w.v. €400. Het pakket bestaat uit een 24" beeldscherm, noise cancelling koptelefoon, webcam en draadloos toetsenbord.

  kinderboekenpakket-winnen
  »

  Gratis kinderboekenpakket bij 'zoek de verschillen'

  Ga op zoek naar de 3 verschillen in de afbeelding, klik er op en speel mee voor een gratis Kidzclub kinderboekenpakket. Heb jij de verschillen gevonden?

  kinderboeken-cadeauv2
  »

  Gratis kinderboekenpakket + kans op 1 jaar boeken!

  Je ontvangt nu een gratis kinderboekenpakket voor al je kinderen. Daarnaast wordt er ook een winnaar getrokken onder de aanvragers die kans maken op 1 jaar lang kinderboeken. Doe je mee?

  »

  Gratis 10 Lotto loten claimen

  Ga nu (extra) meespelen met Lotto en krijg 10 gratis Lotto loten cadeau. Je speelt al mee voor slechts €2 per lot met kans op de jackpot van maar liefst €7,5 miljoen. Ben jij de volgende winnaar?

  trampoline-winnen
  »

  Gratis trampoline testers gezocht

  Wij zijn op zoek naar trampoline testers. Als deelnemer ontvang je een gratis trampoline t.w.v. €289, inclusief veiligheidsnet. Wat vind jij van deze trampoline? Meld je nu aan als tester!

  bankgiroloterij-winnen20-gratis
  »

  Gratis €20 + kans op €100.000

  Ga nu (extra) meespelen met de BankGiro Loterij en ontvang gegarandeerd een bedrag van €20. Dit bedrag kan echter oplopen tot wel €100.000! Kies 1 van de 6 cheques en ontdek binnen 1 minuut welk bedrag jij hebt gewonnen.

  fitnesspakket-actie
  »

  Gratis Home fitness pakket t.w.v. €315

  Wat is het wereldrecord touwtje springen? Geef je antwoord door en maak kans op een gratis home fitness pakket t.w.v. €315. Dit pakket bestaat uit een crosstrainer, bank, springtouw, dumbells, band en matje.

  consumind-bespaarmeter-bol
  »

  Gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v. €200 met de bespaarmeter

  Doe nu gratis mee aan de Consumind bespaarmeter en maak kans op een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €200. Je vult de bespaarmeter door simpele vragen te beantwoorden. Hoe vaker je 'JA' beantwoord, hoe sneller de bespaarmeter vol is.

  opinieland-beloningenv2
  »

  Gratis diverse beloningen met Opinieland

  Wie wil er nu niet vanuit zijn luie stoel beloond te worden voor het geven van zijn mening? Meld je gratis aan voor Opinieland en ontvang de leukste cadeaus met het geven van je mening.

  portemonnee-vriendenloterij
  »

  Ontvang sowieso €15 bij de VriendenLoterij

  Wat zit er in jouw portemonnee? Kies een portemonnee naar keuze en ontvang een geldbedrag tussen de €15 en €30.000. Met welke prijs ga jij naar huis? Je ontdekt het in 3 minuten.

  boodschappen-250euro
  »

  Tip! Gratis 10x boodschappen t.w.v. €250!

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Aanbieding.nl en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Onder alle deelnemers worden gratis boodschappenpakketten weggeven t.w.v. €250. In totaal worden er 10 gratis pakketten beschikbaar gesteld.

  fitbit-winnen
  »

  Win jij een Fitbit smartwatch?

  Wil je al je activiteiten bijhouden? Dat kan met een Fitbit sporthorloge. Al je prestaties en calorieën worden daarin bijgehouden. Wil je ook een exemplaar winnen? Laat dan je gegevens achter.

  audi-a1-winnen
  »

  Maak kans op een Audi A1

  Zie jij jezelf al rijden in een Audi A1? Dan moet je nog wel even meedoen aan deze winactie. Laat je gegevens achter en speel automatisch mee voor een Audi A1.

  formule1-winnen-gratis
  »

  Maak kans op 2 Formule 1 tickets

  Wil je ook aanwezig zijn bij een Formule 1 wedstrijd? Scoor dan 2 tickets via deze actie! In slechts 3 vragen kom jij een stap dichterbij 2 gratis Formule 1 tickets.

  nivea-testpakket
  »

  Maak kans op een NIVEA testpakket

  Hou fijn zou je het vinden om dit NIVEA pakket te winnen? Dit pakket kan van jou zijn. Je hoeft slechts 3 simpele vragen te beantwoorden om kans te maken op dit NIVEA pakket.

  ebike-winnen-prijsvraag
  »

  Win een elektrische fiets met deze prijsvraag

  Hou je van fietsen? Doe dan nu mee aan deze prijsvraag! Door 3 vragen te beantwoorden maak je kans op een elektrische fiets. De vragen gaan over fietsen.

  victoria-secret-shoptegoed
  »

  Win Vitoria's Secret shoptegoed t.w.v. €500

  Wil je gratis winkelen bij Victoria's Secret? Laat dan je gegevens achter bij deze winactie en speel gratis mee voor €500 shoptegoed.

  bankgiroloterij-kalender-win-gratis
  »

  Tip! Staat er €30.000 op jouw cheque?

  Kies een cheque naar keuze en win gegarandeerd een geldbedrag tot wel €30.000! Je ontvangt sowieso €20 bij deelname. Ontdek binnen 2 minuten je prijs. Daarnaast krijg je een VIP-kaart met gratis toegang tot de top 50 musea. Meespelen zolang je zelf wilt.

  »

  Speel GRATIS mee met Luck Day!

  Maak nu GRATIS kans op een geldbedrag tot wel €13,5 miljoen. Hoe? Claim nu een gratis Lucky Day lot met behulp van deze actie. Met de code FR33D4Y ontvang je één lot t.w.v. €1,50 helemaal gratis.

  ritel-25jaar
  »

  Win een droomreis t.w.v. €1500 of een Nissan Micra

  Ritel bestaat 25 jaar! Om dit te vieren geven zijn elke maand een prijs weg met als hoofdprijs een droomreis t.w.v. €1500 en een Nissan Micra N-sport t.w.v. €22.500. Je maakt kans met elke aankoop of abonnement via Ritel.nl.

  vandervalk-winnen
  »

  Win een verblijf bij Van der Valk

  Wil je genieten van een weekendje weg? Bevestig dan je deelname in deze winactie en maak kans op een Van der Valk cadeaukaart t.w.v. €250!

  »

  Win een €100 Bol.com cadeaukaart

  Wil je een dagje gratis winkelen bij Bol.com? Doe dan nu gratis mee aan deze winactie, bevestig je deelname en speel mee voor een €100 Bol.com cadeaukaart.

  kfc-fastfood
  »

  Win 4 fastfood menu's

  Doe mee aan deze winactie en maak kans op 4 fastfood menu's van je favoriete fastfoodrestaurant. Als voorbeeld: 4 keer gratis eten bij KFC!

  »

  Win €500 + gratis €10 + kortingen tot 70%

  Meld je nu gratis aan voor Limango en krijg als dank €10 welkomstvoucher, krijg tot 70% korting op fashion en maak automatisch kans op €500 shoptegoed. Meld je gratis aan binnen 1 minuut!

  »

  €5 GRATIS + kans op Apple Macbook

  Meld je nu gratis aan voor de nieuwsbrief van Groupdeal en ontvang exclusieve aanbiedingen per e-mail. Als nieuwe lid ontvang je direct €5 shoptegoed en speel je gratis mee voor een refurbished MacBook Pro 13,3 inch!

  »

  Gratis Skala waardebon tot €120

  Met deze Skala kraskaart ontvang je een gratis waardebon die kan oplopen tot wel €120. Laat je gegevens achter en ontvang jouw kortingsvoucher direct per e-mail. Je ontvangt altijd prijs!

  »

  Gratis Staatslot t.w.v. €15

  Als je nu meespeelt in de Staatsloterij, dan ontvang je eenmalig een gratis Staatslot t.w.v. €15. Hiermee maak je dus extra kans op de hoofdprijs!

  »

  De eerste maand GRATIS meespelen!

  Speel nu mee met de Nationale Postcode Loterij met elke zaterdag kans op €100.000, zondag €25.000 en een BMW en elke dag kans op €1000 per lot. Speel nu de eerste maand gratis mee!