Prijsvragen: Prijzen winnen!

Op Gratis.nl verzamelen we alle gratis prijsvragen en winacties die over het internet zwerven. Met deze prijsvragen maak je kans op de leukste prijzen. Hierbij kun je denken aan boodschappen, tablets, vakanties, shoptegoed, tanktegoed en nog veel meer schitterende prijzen. Heb je een e-mailadres? Dan kun jij gratis deelnemen aan onderstaande prijsvragen. Wij hebben de leukste prijsvragen alvast voor je verzameld. Ben jij de volgende winnaar? Daar kom je pas achter als je meespeelt aan een prijsvraag. Doe vandaag nog mee met een willekeurige prijsvraag en wie weet ben jij straks degene die prachtige prijzen wint. Heb je een prijsvraag gevonden? Laat het ons dan weten en stuur een e-mail naar info@gratis.nl.

Prijzen winnen

Wij voegen regelmatig nieuwe prijsvragen toe waardoor de prijzen per dag kunnen verschillen. De meest voorkomende prijzen zijn vakanties, gadgets, geldbedragen, shoptegoed en talloze andere prijzen. In bijna alle gevallen worden de winnaar per e-mail op de hoogte gebracht van hun prijs. Verder is de deelname aan deze prijsvragen gratis!

Is jouw gouden code €25.000 waard?

Is jouw gouden code €25.000 waard?

De BankGiro Loterij deelt codes uit die geld waard zijn. Is jouw gouden code €25.000 waard? Iedereen ontvangt gegarandeerd een geldbedrag. Je ontdekt het binnen 1 minuut.

Win mooie prijzen

  »

  Test gratis een super gave loungeset

  Je krijgt nu de kans op deze 2-in-1 loungeset te testen. De loungeset is voorzien van een zonnescherm en is weerbestendig. Meld je aan om kans te maken op een exemplaar!

  »

  HelloFresh verloot een Weber barbecue t.w.v. €499

  HelloFresh geeft nu een gratis Weber barbecue weg met een doorsnee van 67 cm en t.w.v. €499. Wil je deze barbecue winnen? Speel dan nu GRATIS mee!

  »

  Topper! Bingo nu GRATIS mee voor miljoenen

  Speel tot mei gratis mee in de Nationale Postcode Loterij met GRATIS kans op miljoenen. Tevens maak je direct kans tot wel €25.000! Open nu jouw gratis jacht op miljoenen.

  »

  Win €250 shoptegoed bij Karwei

  Karwei geeft 2 cadeaukaarten weg t.w.v. €250. Wil je ook gratis winkelen bij Karwei? Beantwoord dan de 3 meerkeuzevragen, bevestig je deelname en maak direct kans op €250 shoptegoed!

  »

  Tip! Gratis tankpas van Central Beheer

  Centraal Beheer heeft een kennisquiz samengesteld met 3 vragen. Beantwoord jij de vragen goed? Dan maak je kans op een GRATIS tankpas t.w.v. €50!

  »

  Ontvang €20 op je rekening met Lotto

  Speel nu (extra) mee met Lotto en ontvang €20 op je rekening. Kies je lotnummer en gelukskleur en speel direct mee. Je hebt al een lot voor slechts €3!

  »

  Tip! Win een JBL koptelefoon

  Wil jij rondlopen met deze prachtige koptelefoon van JBL? Speel dan nu GRATIS mee met de winactie van Coupaza en win een JBL koptelefoon t.w.v. €99. Tevens heeft Coupaza voor elke deelnemer een prijs klaarliggen. Altijd prijs!

  »

  €25.000 of 1 van de 100 televisies?

  Speel nu mee in de Vriendenloterij en maak direct kans op €25.000, 1 van de honderden tv's én steun jouw favoriete voetbalclub. Bovendien ontvang je gegarandeerd een welkomstcadeau naar keuze. Kies uit Fox Sports GO Eredivisie of Pathé Thuis t.w.v. €60!

  »

  Hoeveel geld kras jij?

  Kras nu 1 van de 3 bloemen en maak kans op de gekraste prijs óf 1 van de 10 bloem cadeaubonnen t.w.v. €20. Hoeveel geld kras jij?

  »

  10 gratis NS Dagkaarten per week!

  Wil je er een dagje tussenuit glippen met de trein? Speel dan mee voor gratis NS dagkaarten. Wekelijks worden er 10 GRATIS dagkaarten weggegeven. Ben jij de volgende winnaar?

  »

  Is jouw gouden code €25.000 waard?

  De BankGiro Loterij deelt codes uit die geld waard zijn. Is jouw gouden code €25.000 waard? Iedereen ontvangt gegarandeerd een geldbedrag. Je ontdekt het binnen 1 minuut.

  »

  Milka testers gezocht

  Ben jij ook zo gek van chocola? Meld je dan aan voor het testpanel van Milka en ontvang een gratis chocoladepakket. In totaal worden er 52 mensen blij gemaakt. Winnaars worden later bekend gemaakt.

  »

  Win een IKEA cadeaubon

  Wil je gratis winkelen bij IKEA? Speel dan mee met deze mini-quiz en maak kans op een IKEA cadeaubon t.w.v. €500! In totaal worden er 50 cadeaubonnen weggegeven.

  »

  Tip! Gegarandeerd €120 shoptegoed

  Gegarandeerd voor €120 gratis shoppen en GRATIS kans op €2 miljoen! Speel nu mee met de Vriendenloterij en ontvang direct €120 shoptegoed cadeau. Dit bestaat uit: een cadeaukaart naar keuze, een dagje uit voor vier personen naar keuze en een boek naar keuze. Wat kies jij?

  »

  Tip! 50x gratis GAMMA cadeaupassen

  Loopt nog steeds! Het Oranje Fonds geeft 50 GAMMA cadeaupassen weg t.w.v. €50! Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is één vraag te beantwoorden over vrijwilligerswerk. Speel nu GRATIS mee!

  »

  Tip! 2 gratis kaarten voor Wildlands

  Coupaza geeft 2 gratis kaarten weg voor Wildlands t.w.v. €26,50 per stuk. Speel daarom nu GRATIS mee voor 2 entreekaarten. Je hebt altijd prijs, dus wacht niet te lang.

  »

  Gratis Intratuin cadeaukaart t.w.v. €500

  Haal nu de mooiste bloemen en planten in huis met een gratis Intratuin cadeaukaart t.w.v. €500! Speel het Intratuin spel om kans te maken op deze prachtige prijs!

  »

  Tip! Gratis exemplaar PuzzelBrein

  Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een gratis exemplaar aan van PuzzelBrein en puzzel mee voor fantastische prijzen. Het blad zit vol met puzzels zoals sudoku’s, kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, cryptogrammen en nog veel meer.

  »

  Kans op Batavus Milano E-GO t.w.v. €2699

  Meld je aan voor de Fietserbond (vanaf €2,17 per maand) én maak kans op een Batavus Milano E-GO e-bike t.w.v. €2699! Daarnaast ontvang je gegarandeerd de Fietsersbond magazine, toegang tot de online routeplanners en korting op fiets gerelateerde producten.

  »

  Win een Yves Rocher pakket t.w.v. €500

  Speel nu mee voor een gratis beautypakket van Yves Rocher t.w.v. €500. Je hoeft slechts 3 vragen te beantwoorden en jouw deelname te bevestigen. Speel nu GRATIS mee!

  »

  Win een HelloFresh Familybox

  Wil jij kans maken op een HelloFresh Familybox? Speel dan nu gratis mee voor een HelloFresh Familybox t.w.v. €59 en wie weet krijg jij deze box vol met eten thuisbezorgd.

  »

  Win een paar Nike's

  Wanneer verscheen de eerste Nike Air Max? Weet jij het antwoord? Speel dan nu mee en maak kans op een paar nieuwe Nike's. Elke week een nieuwe winnaar!

  »

  Test gratis een iRobot Roomba

  Er worden product testers gezocht voor de iRobot Roomba. Wil jij ook GRATIS een robotstofzuiger proberen? Meld je dan nu aan als testpersoon. Slechts enkele plekken beschikbaar!

  »

  ZARA zoekt mysteryguests

  Wil je een nieuwe outfit scoren bij ZARA? Meld je dan aan als Mysteryshopper en krijg €450 shoptegoed. Dit bedrag kun je besteden naar eigen wensen en je hoeft alleen je ervaringen te delen.

  »

  Draai aan het rad en win 1 van de 4 prijzen

  Sla nu je slag aan het prijzen rad met kans op 1 van de 4 prijzen: geld, vakantie, e-bike of een nieuwe televisie. Wat heb jij gedraaid? Speel nu GRATIS mee!

  »

  Win een 50 inch televisie

  Maak gemakkelijk kans op een 50 inch televisie! Vraag een gratis keukenmagazine van KeukenKampioen aan en maak direct kans op een 50 inch tv.

  »

  Gegarandeerde prijs + VIP-kaart

  Speel nu (extra) mee in de BankGiro Loterij en ontvang gegarandeerd een geldbedrag tussen de €15 en €30.000! Tevens ontvang je een gratis VIP-kaart waarmee je gratis toegang krijgt tot 50 topmusea, 50% korting krijgt op dagje uit en kans maakt op een VIP-arrangement.

  »

  Gratis Robijn testen

  Meld je gratis aan voor het Robijn testlab en test een jaar lang gratis Robijn producten. Ben jij de gelukkige winnaar? Slechts enkele deelnemers nodig!

  »

  Kans op een iPad bij JFK munt

  Bestel nu een vergulde 1 dollar van John F. Kennedy voor slechts €9,95. In Nederland zijn slechts 500 Kennedy dollars beschikbaar, dus OP=OP. Bovendien maken de eerste 250 bestellers kans op een iPad.

  »

  Win een dinerbon met de KWF quiz

  Wat weet jij over kanker? Beantwoord 6 meerkeuzevragen en maak automatisch kans op een goede doelen dinerkaarten. In totaal geeft KWF 3 dinerkaarten weg! De quiz duurt circa 2 minuten.

  »

  Win een 50" tv met een gratis keukenmagazine

  Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend het Keuken Kampioen keukenmagazine aan én maak daarmee direct kans op een 50" televisie! Ben jij de volgende winnaar?

  »

  Win een steigerhouten tuinset

  Zit jij komende zomer in de tuin met je nieuwe tuinset? Wij geven nu tijdelijk een steigerhouten tuinset t.w.v. €449 weg! Doe nu GRATIS mee om kans te maken.

  »

  Win een elektrische fiets van Batavus

  Rijd jij straks rond op je nieuwe elektrisch Batavus fiets? Speel nu mee, want wij mogen er één weggeven t.w.v. €1449. Bevestig je deelname om kans te maken.

  »

  Win een luxe verblijf in Dubai

  Speel nu mee voor een geheel verzorgde reis naar Dubai. De reis is inclusief: 4 vliegtickets, 2 hotelkamers en overnachtingen in een 5-sterrenhotel met een totale waarde van €6500.

  »

  Open je pakje en maak kans op fantastische prijzen!

  Wij hebben weer een pakje voor je klaarliggen. Open je pakje en ontdek wat jij hebt gewonnen. Dit kan een iPhone 6, GoPro of een luxe waterkoker zijn. Je ontvangt gegarandeerd prijs!

  »

  Tip! De BankGiro Loterij 1 maand gratis meespelen

  Speel nu je eerste maand gratis mee met de BankGiro Loterij. Bij de BankGiro Loterij wordt er op alle werkdagen een winnaar bekendgemaakt van € 10.000,-, elke zondag een auto, elke zaterdag € 100.000,- en elke maand gaat er € 1 Miljoen uit!

  »

  Win €500 shoptegoed bij H&M

  Hoe heerlijk is het om kleding te kopen, maar dat je bij de kassa niet hoeft te betalen? Speel nu mee en claim 1 van de 3 H&M cadeaubonnen t.w.v. €500!

  »

  Product battle: BOSE vs JBL

  De JBL Xtreme of BOSE Soundlink... welk product zou jij kiezen? Geef je mening, beantwoord 3 vragen en maak kans op een bluetooth speaker naar keuze.

  »

  Gratis 1/5 Staatsloten bij Lotto

  Speel Lotto nu 1 maand gratis en ontvang vervolgens 5 maanden lang een online 1/5 Staatslot cadeau! Als deelnemer maak je maandelijks kans op €7,5 miljoen.

  »

  Win een gratis krant voor een jaar!

  Breng je stem uit voor de beste krant van 2016 en maak kans op een jaar lang gratis een weekendkrant naar keuze!

  »

  Gratis Bingo kaart

  Speel direct Bingo met deze gratis Bingo kaart. Je hebt de keuze uit 4 verschillende kaarten waarmee je leuke welkomstcadeaus kunt winnen bij Bingocams.

  »

  Win een jaar lang Liga!

  Ben jij fan van Liga? Dan is deze actie iets voor jou! Je kunt namelijk een jaar lang Liga winnen. Dit houdt in dat je elke maand een pakket met verschillende producten van Liga ontvangt, een jaar lang! Vul een code (die krijg je bij aankoop van een product) in en je doet automatisch mee!

  »

  Gratis cadeaubonnen van Bol.com, Hema of Zalando

  Meld je nu gratis aan voor Stempunt en ontvang direct 100 credit bij je eerste profielenquête. Deze punten kun je inwisselen voor gratis cadeaubonnen van o.a. Zalando, Bol.com of HEMA. Bovendien verloot Stempunt direct een Bol.com cadeaubon aan nieuwe leden.

  »

  Maak kans op een Samsung Galaxy S7 (Edge)

  Heb je al een abonnement, maar weet je niet wanneer je weer gebruik kunt maken van een scherpe deal? Gebruik dan de verlengingschecker van de Media Markt! Je ontdekt direct wanneer jij je abonnement kunt verlengen. Tevens maak je direct kans op de Samsung Galaxy S7 of S7 Edge.

  »

  Win vliegtickets van easyJet

  EasyJet geeft gratis vliegtickets weg naar jouw favoriete bestemming. Bevestig je deelname, geef je bestemming op en maak direct kans op gratis vliegtickets!

  »

  Win een €200 Primark cadeaubon

  Wil je gratis winkelen bij Primark? Dan kom je met een cadeaubon van €200 aardig ver! Speel nu mee en bevestig je deelname om kans te maken op een Primark cadeaubon t.w.v. €200!

  »

  Win een jaar lang LIGA

  Koop jij regelmatig een LIGA product? Dan maak jij nu kans op een jaar lang LIGA! Vul je code in om te kijken of je hebt gewonnen. In totaal worden er 10 winnaars geselecteerd. Je kunt maximaal 10x per dag meedoen.

  »

  AD Actiedagen!

  Het zijn de AD actiedagen! Dit betekent dat je van verschillende cadeaus en prijzen profiteert. Klik snel verder en ontdek welke prijzen en kortingen er op jou liggen te wachten.

  »

  Win een jaar lang Netflix Premium

  Wil jij een jaar lang gratis films en series kijken? Beantwoord dan 5 vragen en speel gratis mee voor een Netflix Premium abonnement t.w.v. €145!

  »

  Win een 5 KG Nutella pot

  Speel de miniquiz van 5 vragen om kans te maken op een 5 KG Nutella pot. In totaal worden er 52 potten weggegeven, dus speel nu mee!

  »

  Win een Amerikaanse koelkast

  Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Keukenkampioen en ontvang de beste keukentrends, tips en aanbiedingen gewoon in je inbox. Je ontvangt 1x per week de nieuwsbrief over de laatste trends + direct kans op een Amerikaanse koelkast!

  »

  30x Philips Airfryer

  Cora zit al 30 jaar bij Mora en trakteert daarom op 30 Philips Airfryers. Wil je ook een gratis exemplaar ontvangen? Laat dan je gegevens achter om kans te maken.

  »

  4x Apple iPhone 7 bij Toluna

  Toluna deelt 4x een Apple iPhone 7 uit aan nieuwe leden. Nog geen lid van Toluna? Meld je dan vandaag aan en maak kans op 1 van de 4 gratis iPhone 7 toestellen.

  »

  Test en ontvang Swiffer producten

  Swiffer is op zoek naar testpersonen die gratis verschillende Swiffer producten willen proberen. Na de test mag je alle ontvangen producten houden. Het pakket bestaat uit Swiffer producten met een totaalwaarde van maar liefst €150!

  »

  Tip! Win een Batavus e-Bike t.w.v. €2899

  Steun de fietsersbond voor slechts €2,50 per maand en ontvang elk kwartaal het Fietsersbond magazine, routeplanner, korting op fietsproducten en maak kans op een elektrische Batavus t.w.v. €2899!

  »

  7 vragen voor een iPhone 7

  Speel nu mee voor een Apple iPhone 7. Laat je gegevens achter, beantwoord 7 vragen en maak kans op een Apple iPhone 7 met een opslag tot wel 256 GB.

  »

  Rij jij straks in een Mini?

  Wil jij dit jaar nog in een nieuwe Mini rijden? Speel dan mee met deze winactie! Kies je interieur, kleur en bijpassende velgen en maak kans op een splinternieuwe Mini.

  »

  Maak kans op jouw lievelingsprijs van Apple

  Een iMac, iPhone 7 Plus of een iPad. Wat is jouw lievelingsprijs? Geef het door om kans te maken op jouw lievelingsprijs!

  »

  Test jouw muziekkennis en win een armband

  Test jouw muziekkennis en maak kans op een Abrazi vergulde roségouden sieradenset met Swarovski kristallen. Je hoeft slechts 3 vragen te beantwoorden om kans te maken.

  »

  Gratis Staatslot bij aanschaf Staatslot

  Bestel nu een Staatslot voor €15 en ontvang een 2e Staatslot helemaal gratis! Ook geldig op een Straatje.

  »

  Gratis Durex condooms

  Durex is jarig en trakteert op 10 Durex play pakketten. Wil je kans maken? Bevestig je deelname en maak direct kans! Het pakket bestaat uit 200 condooms, Durex Play vibrations, massage gel, eetbare massage gel, de Durex devil ring en Durex ultra ring.

  »

  Win 1 jaar lang De Telegraaf

  Breng nu je stem uit voor de stelling van de week en maak kans op 1 jaar lang gratis De Telegraaf. Meedoen is uiteraard gratis en de stelling veranderd per week.

  »

  Win een Bluetooth speaker

  Kies nu jouw favoriete bluetooth speaker én maak kans om deze te winnen. Je hebt keuze uit de BOSE soundlink t.w.v. €230 of de JBL extreme t.w.v. €299.

  »

  Tip! Win de nieuwe iPhone 7 + Airpods

  Wil jij als eerste rondlopen met de Apple iPhone 7? Speel dan nu gratis mee en maak kans op een iPhone 7 in een kleur naar keuze. Wij doen er gratis een set Airpods bij!

  »

  Tip! 25 gratis Look-O-Look pizza's

  Snoepertjes opgelet! Wij geven 25 Look-O-Look pizza's weg boordevol Look-O-Look snoep! De CandyPizza is een fantastisch cadeau om iemand mee te verrassen en het is ook erg leuk om te krijgen!

  »

  Win een 4-daagse stedentrip Parijs

  Schrijf je ervaring met een reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij en maak kans op een 4-daagse stedentrip naar Parijs voor 2 personen.

  »

  Een jaar lang gratis sporten!

  Wil je ook een jaar lang gratis sporten bij Basic-Fit? Geef jezelf dan op en maak kans op 1 van de 3 Basic-Fit abonnementen, inclusief groepslessen en een sporttas.

  »

  Win een Airplay soundbar

  Wil jij de nieuwste Airplay soundbar voor je televisie? Doe dan nu mee met deze enquête, bevestig je deelname en maak kans!

  »

  Win een stofzuiger t.w.v. €350

  Win nu een geldbedrag van €350 waarmee jij je eigen stofzuiger kunt kiezen. Ga jij voor een Dyson? De winnaar wordt op 1 december bekend gemaakt.

  »

  Topper! Pringles testers gezocht

  Wij zijn op zoek naar 25 testpersonen die gratis het Pringles Partypakket willen proberen. Dus ben jij gek op chips? Meld je dan nu gratis aan voor het Pringles testpanel!

  »

  Tip! Win een Ritual Gift Card t.w.v. €500

  Geef je mening over Rituals en maak kans op een Ritual Gift Card t.w.v. €500. Er worden een beperkt aantal Gift cards weggegeven, dus wees er snel bij!

  »

  Win een Brabantia prullenbak

  Doe mee en win een limited edition Orla Kiely Retro prullenbak van Brabantie. Bevestig je deelname in slechts 1 minuut!

  »

  Test gratis Robijn intense wasverzachter

  Win & test gratis de nieuwe Robijn intense wasverzachter. Vul deze korte enquête in, bevestig je gegevens en maak direct kans op een fles Robijn intense wasverzachter.

  »

  Knorr zoek testpersonen

  Knorr is op zoek naar testpersonen voor het testpanel. Als lid ontvang je gratis Knorr producten voordat ze in supermarkt liggen. Als nieuw lid ontvang je direct het Knorr testpakket.

  »

  10x kans op 14.500 Pokécoins

  Om te vieren dat Pokemon Go nu ook in Nederland verkrijgbaar is, geven wij de komende weken rijk gevulde virtuele buidels weg! In totaal geven wij 10 pakketten van 14.500 Pokécoins! Geef je op en speel mee.

  »

  Win een ICI Paris XL giftcard t.w.v. €100

  Beantwoord 3 korte vragen om kans te maken op een gratis ICI Paris XL giftcard t.w.v. €100. In totaal worden er 5 kaarten weggegeven!

  »

  Win een Kruidvat cadeaukaart t.w.v. €500

  Wil jij ook gratis winkelen bij Kruidvat? Dat kan! Speel nu gratis mee voor een Kruidvat cadeaukaart t.w.v. €500. De winnaars ontvangen een e-mail. Let op: de vragen achteraf zijn optioneel!

  »

  Bakfiets winnen

  Mamaplaats is op zoek naar testmama's die gratis een Bamboe bakfiets willen proberen. Wil jij deze bakfiets winnen? Meld je dan aan voor Mamaplaats en maak kans op een Bakfiets t.w.v. €3999!

  »

  Win een jaar gratis Netflix!

  Een jaar lang gratis genieten van je favoriete films en series, dat klinkt perfect, toch? Met deze prijsvraag maak je kans om een jaar lang gratis Netflix te winnen voor het hele gezin. Speel mee en maak kans!

  »

  Win een reis naar Thailand

  Maak kans op een reis naar Thailand voor 2 personen. Wat zou jij op Thailand willen doen? Kies uit: duiken, rondtrekken of relaxen. Maak je keuze en speel gratis mee voor een gratis reis naar Thailand.

  »

  5 minuten gratis boodschappen doen

  Wil jij 5 minuten gratis boodschappen doen bij de Albert Heijn, Jumbo of Aldi? Speel dan nu mee met deze winactie! De winnaars ontvangen een cadeaukaart van een winkel naar keuze en t.w.v. €450.

  »

  Kans op een weekendtrip naar Disneyland Parijs

  Bezoek gratis met je familie of partner Disneyland Parijs. Beantwoord de vragen, vul je gegevens in en speel mee voor deze te gekke prijs. Na het invullen van je NAW-gegevens krijg je nog een aantal aanbiedingen te zien die optioneel zijn, kun je wegklikken.

  »

  Win een Audi A1

  Speel nu mee voor een Audi A1. Kies de kleur van je interieur, de kleur van je auto en de type velgen. Laat vervolgens je gegevens achter om kans te maken op deze prachtige auto!

  »

  Win een Mercedes A classe

  Ben jij de nieuwe eigenaar van deze Mercedes A classe? Speel nu gratis mee voor een Mercedes in een kleur naar keuze. Je kunt zelfs je eigen interieur en velgen kiezen!

  »

  Maak kans op een Apple prijs

  Speel nu mee voor een iMac, iPhone 6 of een iPad. Bij deze winactie kies jij zelf je prijs. Maak je keuze, laat je gegevens achter en wie weet ben jij straks de winnaar. De winnaars worden per e-mail benaderd.

  »

  Win een BMW 1 serie

  Je maakt nu kans op een prachtige BMW 1 serie in een kleur naar keuze. Bevestig je deelname en maak kans op deze prachtige auto.

  »

  Win hoverboard t.w.v. €299,95

  Speel nu gratis mee met de prijsvraag van Outspot en maak automatisch kans op een hoverboard t.w.v. €299,95!

  »

  Oral-B testpersonen gezocht

  Oral-B is op zoek naar testers om onze nieuwe Oral-B intelligente elektrische tandenborstel te testen in ruil voor jouw mening. Je hoeft enkel een korte vragenlijst in te vullen om mee te doen.

  »

  Kans op een Intratuin cadeaukaart t.w.v. €500

  Speel het Intratuin Lentespel en maak kans op een Intratuin cadeaukaart t.w.v. €500! Perfect om jouw tuin weer lente klaar te maken.

  »

  Win gratis vliegtickets van KLM

  Speel nu gratis mee voor gratis vliegtickets van KLM en ter waarde van max €2500. Vul je gegevens in om je deelname te bevestigen.

  »

  Win een KitchenAid t.w.v. €479

  Heb je hulp nodig in de keuken? Dan komt de KitchenAid wel van pas! Doe nu gratis mee met deze actie en maak kans om er één te winnen t.w.v. €479. Neem jij deze keukenrobot mee naar huis?

  »

  Win een Cowboysbag t.w.v. €130

  Herken jij een echte Cowboysbag? Speel dan mee met deze actie en maak kans op een Cowboysbag t.w.v. €130! Ben jij de volgende winnaar?

  »

  Bingo met gratis €5 speeltegoed

  Meld je gratis aan voor BeterBingo en ontvang direct €5 speeltegoed (geen storting nodig). Met je gratis speeltegoed maak je kans op geldprijzen boven de €2000.

  »

  Win €250 shoptegoed bij Zeeman

  Wil je voor €250 gratis winkelen bij Zeeman? Speel dan mee met deze actie, beantwoord 3 simpele vragen en maak direct kans op €250 shoptegoed.

  »

  Gratis dinercheque t.w.v. €150

  Zin om eens heerlijk te dineren in een chique restaurant? Meld je nu aan voor de Kranten.com nieuwsbrief en maak kans op een dinercheque t.w.v. €150.

  »

  Win een kookboek van Rudolph van Veen

  Serveer de lekkerste gerechten op tafel met dit gratis kookboek van Rudolph van Veen. Bevestig je deelname en win!