Gratis boeken downloaden en lezen

Gratis boeken downloaden voor op je PC, Android tablet, smartphone of e-reader wordt steeds populairder. Zo staat het internet vol met gratis e-books die je kunt downloaden of gratis boeken die je bij aankoop van een tijdschrift krijgt. Op Gratis.nl hebben we alle acties waarbij je gratis e-books kunt downloaden voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben Bruna, Cosmox, Selexyz en bol.com vaak leuke acties waarbij je fikse kortingen op de nieuwste boeken ontvangt. Zo kun je dus ook terecht voor goedkope en gratis boeken bij Gratis.nl. Gratis Studieboeken, reisgidsen en kinderboeken: we hebben de acties hieronder overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

Populaire gratis boeken

  »

  Gratis ontbijtboek bij Paleo magazine

  Je ontvangt nu een gratis ontbijtboek met 70 heerlijke ontbijtjes bij een proefabonnement op Paleo magazine. Je ontvangt in totaal 4 nummers en het gratis ontbijtboek. Stopt automatisch!

  »

  Gratis e-book basisprincipes beleggen

  Leer de kunst van beleggen en voorkom de vele gemaakte fouten. Je leert het in deze gratis e-book over de basisprincipes van beleggen. De e-book t.w.v. €99 is tijdelijk gratis verkrijgbaar.

  »

  Gratis Webinar met tips voor het kopen van een huis

  Ben jij ook zo bang dat je een bouwval koopt? Laat je gratis informeren over het kopen van een huis. Schrijf je in voor een gratis online training en ontvang de Gouden Aankooptips. Daarnaast ontvang je een handige e-book met tips.

  »

  Gratis boek bij de bieb

  Democratie is het thema van Nederland leest. Beantwoord daarom nu 5 stellingen en ontvang een gratis boek bij je bieb.

  »

  Gratis het boek 'Zeg kleine grutto ... Wat zoek jij toch?'

  Doe nu de kennisquiz van de vogelbescherming, beantwoord 4 meerkeuze vragen en maak 5x kans op het boek 'Zeg kleine grutto ... Wat zoek jij toch?' en een speciale vogelpennenset.

  »

  Tip! GRATIS boeken en tijdschriften lezen!

  Vergeet de leesmap! Lees voortaan onbeperkt boeken en tijdschriften met Bliyoo! Meld je nu aan en krijg de 1e maand gratis toegang tot alle boeken en tijdschriften! Na de eerste maand kun je overstappen na een abonnement vanaf €9,95.

  »

  Gratis Kwebbels boekenpakket

  Maak kennis met het unieke Kwebbels kinderboekenpakket! Je ontvangt 4 gratis lees-, leer- en doeboeken die afgestemd zijn op de leeftijd en het geslacht van je kind.

  »

  Gratis luisterboeken downloaden

  Download gratis de leukste luisterboeken van 123luisterboek.nl. Je hebt keuze uit ruim 40 verschillende luisterboeken!

  »

  Gratis boek: The Great Gatsby - F. Scott Fitzgerald

  Een gratis Engelstalige roman: The Great Gatsby van F.Scott Fitzgerald.

  »

  Gratis boek: De Hel - Dante

  Door het nieuwe boek van 'Dan Brown: Inferno' is de interesse in Dante's heel toegenomen. Wil je dit boek ook lezen? Download dit boek gratis via Gratis.nl.

Boekwinkels

  »

  Geld verdienen met je oude studieboeken!

  Heb jij nog oude studieboeken op de plank liggen? Verkoop je boeken dan online via Studystore en krijg geld voor je boeken! Daarnaast krijg je ook nog eens tot 10% korting op nieuwe studieboeken en profiteer je van gratis verzending. Dus zoek je een studieboek? Bezoek dan Studystore.nl.

  »

  Gratis tweedehandsboeken

  Op Marktplaats vind je naast betaalde tweedehandsboeken ook gratis boeken! Neem een kijkje tussen het vaak wisselende aanbod.

  »

  Bruna, de online webshop

  Bestel simpel en snel via de online webshop van Bruna of bezoek een filiaal bij jou in de buurt! Hier vind je werkelijk alle soorten boeken.

  »

  Boeken van Bol.com

  Op zoek naar een specifiek boek? Dan kan Bol.com je vast helpen! Bol.com is de grootste online boekenverkoper!

Andere gratis boeken

  »

  5x wandelen met kleine kinderen

  Ontdek de 5 mooiste plekken in Nederland waar jij met de kinderwagen of buggy kunt wandelen. Vul het formulier in en ontvang binnen 10 dagen het gratis routeboekje '5x wandelen met kleine kinderen'.

  »

  1000x gratis GROHE Tap to Table boek

  Deze week kun je gratis het boek 'Tap to Table' van GROHE aanvragen. In totaal worden er 1000 exemplaren weggegeven.

  »

  Gratis hardloopboekje met 5 hardlooproutes

  Vraag nu het gratis hardloopboekje aan met 5 prachtige hardlooproutes bij jou in de omgeving. Je kunt kiezen uit 5 verschillende regio's, dus voor iedereen wat wils.

  »

  4 gratis kinderboeken t.w.v. €14,95

  Vraag nu 4 leuke kinderboeken helemaal gratis aan, afgestemd op leeftijd! Je betaalt alleen de verzendkosten van slechts €5,95.

  »

  Gratis scheidingsboekje aanvragen

  Ga je scheiden? Vraag dan dit gratis scheidingsboekje aan zodat je precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode.

  »

  Gratis vakantiedagboek en strandbal bij Booqees

  Neem nu een proefabonnement van 4 weken op Booqees en lees onbeperkt kinderboeken op vakantie, krijg een gratis vakantiedagboek en een strandbal. Dit alles voor slechts 1 cent, zonder verdere verplichtingen!

  »

  Gratis boek 'De Moestuin' van Floor Korte

  Ben je bezig met je eigen moestuin(tje)? Dan kan je vast wel wat tips gebruiken! Vraag daarom gratis het boek 'De Moestuin' aan van Floor Korte. Registreer je bij Mijn Pokon en mail je naam en adres naar app@pokon.nl. Het boek wordt gratis naar je huisadres bezorgd, maar OP=OP! Let op: de actie verschijnt als popup.

  »

  Gratis Kwebbels boekenpakket + minifotoboek

  Maak kennis met Kwebbels en vraag hier een gratis kinderboekenpakket aan. Dit pakket bestaat uit 4 leuke lees-, leer- en doeboeken afgestemd op geslacht en leeftijd. Nu tijdelijk met gratis minifotoboek van Pixum!

  »

  Gratis werkboek 'Straks heb je het nodig'

  Tegenwoordig heb je steeds meer eigen geld nodig voor bv. de studie van je kind, pensioen en het kopen van een huis. In het werkboek 'Straks heb je het nodig' krijg je tips en hulpmiddelen om je financiën op een rij te zetten. Vraag hier gratis het boek aan (onderaan de pagina)!

  »

  Gratis Kwebbels boekenpakket

  Vraag nu je gratis Kwebbels boekenpakket aan en ontvang 4 kinderboeken afgestemd op geslacht en leeftijd. Vraag het boekenpakket direct aan en ontvang tijdelijk gratis een minifotoboek.

  »

  Gratis boeken lezen met de VakantieBieb - IOS

  Deze zomer krijg je met de VakantieBieb toegang tot 60 mooie e-books voor het hele gezin. Dus wil je deze zomer een boek lezen op het strand? Download dan de VakantieBieb voor IOS.

  »

  Gratis boek lezen met de VakantieBieb Android

  Deze zomer krijg je met de VakantieBieb toegang tot 60 mooie e-books voor het hele gezin. Dus wil je deze zomer een boek lezen op het strand? Download dan de VakantieBieb voor Android.

  »

  Gratis het rode boekje

  Je kunt bij Tempo Team weer GRATIS het rode boekje aanvragen. Dit boekje bevat antwoorden van veelgestelde vragen over arbeidswetgeving. Al is het boekje nu niet meer rood, maar blauw.

  »

  Gratis beleggingsgids voor Pro's

  Wil jij ook een professionele belegger worden? Begin dan bij iForex en vraag hier je gratis pakket aan, inclusief beleggingsgids.

  »

  Gratis Quaker ontbijt e-book

  Download het gratis Quaker ontbijt e-book met 70 overheerlijke ontbijtjes, inclusief handige foodstylingtips.

  »

  Gratis boek 'Q10 - voor een gezond en lang leven'

  Ontvang gratis het boek 'Q10 - voor een gezond en lang leven'! Je kunt een digitaal én fysiek exemplaar aanvragen.

  »

  Gratis luisterboeken downloaden

  Download gratis de leukste luisterboeken van 123luisterboek.nl. Je hebt keuze uit ruim 40 verschillende luisterboeken!

  »

  Honderden gratis Nederlandstalige boeken

  Op de website van Gutenberg.org vind je honderden Nederlandstalige boeken die je gratis kunt downloaden. Het zijn oude boeken waarvan het copyright van zijn verstreken.

  »

  Gratis digitale kinderboeken

  Download gratis deze kinderboeken! Geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Let op: het duurt even voordat het boek geladen is.

  »

  Top 100 gratis boeken

  Bekijk en download de top 100 beste eBooks gratis o.a. met Alice in Wonderland, Pride and Prejudice en de Kama Sutra.

  »

  Gratis studieboeken downloaden

  Studieboeken zijn vaak erg duur daarom kun je nu Nederlandstalige boeken voor studenten voor studies als Natuurkunde, wiskunde, economie, statistiek en informatica voor niks downloaden! Kijk snel of er een boek bij zit voor jouw studie!