Gratis boeken downloaden en lezen

Gratis boeken downloaden voor op je PC, Android tablet, smartphone of e-reader wordt steeds populairder. Zo staat het internet vol met gratis e-books die je kunt downloaden of gratis boeken die je bij aankoop van een tijdschrift krijgt. Op Gratis.nl hebben we alle acties waarbij je gratis e-books kunt downloaden voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben Bruna, Cosmox, Selexyz en bol.com vaak leuke acties waarbij je fikse kortingen op de nieuwste boeken ontvangt. Zo kun je dus ook terecht voor goedkope en gratis boeken bij Gratis.nl. Gratis Studieboeken, reisgidsen en kinderboeken: we hebben de acties hieronder overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

GRATIS boeken en tijdschriften lezen!

GRATIS boeken en tijdschriften lezen!

Vergeet de leesmap! Lees voortaan onbeperkt boeken en tijdschriften met Bliyoo! Meld je nu aan en krijg de 1e maand gratis toegang tot alle boeken en tijdschriften! Na de eerste maand kun je overstappen na een abonnement vanaf €9,95.

Populaire gratis boeken

  »

  Gratis e-book basisprincipes beleggen

  Leer de kunst van beleggen en voorkom de vele gemaakte fouten. Je leert het in deze gratis e-book over de basisprincipes van beleggen. De e-book t.w.v. €99 is tijdelijk gratis verkrijgbaar.

  »

  Gratis Bijbel in gewone taal

  Speciaal voor lezers van Bible in One Year kun je gratis Bijbel in gewone taal aanvragen. Dit is de meest leesbare Bijbel ooit in het Nederlands.

  »

  Gratis Webinar met tips voor het kopen van een huis

  Ben jij ook zo bang dat je een bouwval koopt? Laat je gratis informeren over het kopen van een huis. Schrijf je in voor een gratis online training en ontvang de Gouden Aankooptips. Daarnaast ontvang je een handige e-book met tips.

  »

  Gratis boek bij de bieb

  Democratie is het thema van Nederland leest. Beantwoord daarom nu 5 stellingen en ontvang een gratis boek bij je bieb.

  »

  Gratis het boek 'Zeg kleine grutto ... Wat zoek jij toch?'

  Doe nu de kennisquiz van de vogelbescherming, beantwoord 4 meerkeuze vragen en maak 5x kans op het boek 'Zeg kleine grutto ... Wat zoek jij toch?' en een speciale vogelpennenset.

  »

  Tip! GRATIS boeken en tijdschriften lezen!

  Vergeet de leesmap! Lees voortaan onbeperkt boeken en tijdschriften met Bliyoo! Meld je nu aan en krijg de 1e maand gratis toegang tot alle boeken en tijdschriften! Na de eerste maand kun je overstappen na een abonnement vanaf €9,95.

  »

  Gratis Kwebbels boekenpakket

  Maak kennis met het unieke Kwebbels kinderboekenpakket! Je ontvangt 4 gratis lees-, leer- en doeboeken die afgestemd zijn op de leeftijd en het geslacht van je kind.

  »

  Gratis luisterboeken downloaden

  Download gratis de leukste luisterboeken van 123luisterboek.nl. Je hebt keuze uit ruim 40 verschillende luisterboeken!

  »

  Gratis boek: The Great Gatsby - F. Scott Fitzgerald

  Een gratis Engelstalige roman: The Great Gatsby van F.Scott Fitzgerald.

  »

  Gratis boek: De Hel - Dante

  Door het nieuwe boek van 'Dan Brown: Inferno' is de interesse in Dante's heel toegenomen. Wil je dit boek ook lezen? Download dit boek gratis via Gratis.nl.

Boekwinkels

  »

  Gratis tweedehandsboeken

  Op Marktplaats vind je naast betaalde tweedehandsboeken ook gratis boeken! Neem een kijkje tussen het vaak wisselende aanbod.

  »

  Bruna, de online webshop

  Bestel simpel en snel via de online webshop van Bruna of bezoek een filiaal bij jou in de buurt! Hier vind je werkelijk alle soorten boeken.

  »

  Boeken van Bol.com

  Op zoek naar een specifiek boek? Dan kan Bol.com je vast helpen! Bol.com is de grootste online boekenverkoper!

Andere gratis boeken

  »

  Gratis werkboek 'Straks heb je het nodig'

  Tegenwoordig heb je steeds meer eigen geld nodig voor bv. de studie van je kind, pensioen en het kopen van een huis. In het werkboek 'Straks heb je het nodig' krijg je tips en hulpmiddelen om je financiën op een rij te zetten. Vraag hier gratis het boek aan (onderaan de pagina)!

  »

  Gratis Kwebbels boekenpakket

  Vraag nu je gratis Kwebbels boekenpakket aan en ontvang 4 kinderboeken afgestemd op geslacht en leeftijd. Vraag het boekenpakket direct aan en ontvang tijdelijk gratis een minifotoboek.

  »

  Gratis Kwebbels boekenpakket

  Kinderboeken lezen of voorlezen? Met Kwebbels is het altijd feest! Vraag nu een gratis Kwebbels proefpakket (t.w.v. €13,95) aan bestaande uit 4 gratis leerzame boeken aangepast op leeftijd en geslacht.

  »

  Gratis boeken lezen met de VakantieBieb - IOS

  Deze zomer krijg je met de VakantieBieb toegang tot 60 mooie e-books voor het hele gezin. Dus wil je deze zomer een boek lezen op het strand? Download dan de VakantieBieb voor IOS.

  »

  Gratis boek lezen met de VakantieBieb Android

  Deze zomer krijg je met de VakantieBieb toegang tot 60 mooie e-books voor het hele gezin. Dus wil je deze zomer een boek lezen op het strand? Download dan de VakantieBieb voor Android.

  »

  Gratis het rode boekje 2017

  Je kunt bij Tempo Team weer GRATIS het rode boekje voor 2017 aanvragen. Dit boekje bevat antwoorden van veelgestelde vragen over arbeidswetgeving.

  »

  Gratis beleggingsgids voor Pro's

  Wil jij ook een professionele belegger worden? Begin dan bij iForex en vraag hier je gratis pakket aan, inclusief beleggingsgids.

  »

  Gratis Quaker ontbijt e-book

  Download het gratis Quaker ontbijt e-book met 70 overheerlijke ontbijtjes, inclusief handige foodstylingtips.

  »

  4 gratis kinderboeken t.w.v. €14,95

  Vraag nu 4 leuke kinderboeken helemaal gratis aan, afgestemd op leeftijd! Je betaalt alleen de verzendkosten van slechts €5,95.

  »

  Gratis boek 'Q10 - voor een gezond en lang leven'

  Ontvang gratis het boek 'Q10 - voor een gezond en lang leven'! Je kunt een digitaal én fysiek exemplaar aanvragen.

  »

  Win een kookboek van Rudolph van Veen

  Serveer de lekkerste gerechten op tafel met dit gratis kookboek van Rudolph van Veen. Bevestig je deelname en win!

  »

  Gratis luisterboeken downloaden

  Download gratis de leukste luisterboeken van 123luisterboek.nl. Je hebt keuze uit ruim 40 verschillende luisterboeken!

  »

  Honderden gratis Nederlandstalige boeken

  Op de website van Gutenberg.org vind je honderden Nederlandstalige boeken die je gratis kunt downloaden. Het zijn oude boeken waarvan het copyright van zijn verstreken.

  »

  Gratis digitale kinderboeken

  Download gratis deze kinderboeken! Geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Let op: het duurt even voordat het boek geladen is.

  »

  Top 100 gratis boeken

  Bekijk en download de top 100 beste eBooks gratis o.a. met Alice in Wonderland, Pride and Prejudice en de Kama Sutra.

  »

  Gratis studieboeken downloaden

  Studieboeken zijn vaak erg duur daarom kun je nu Nederlandstalige boeken voor studenten voor studies als Natuurkunde, wiskunde, economie, statistiek en informatica voor niks downloaden! Kijk snel of er een boek bij zit voor jouw studie!