Gratis boeken downloaden en lezen

Gratis boeken downloaden voor op je PC, Android tablet, smartphone of e-reader wordt steeds populairder. Zo staat het internet vol met gratis e-books die je kunt downloaden of gratis boeken die je bij aankoop van een tijdschrift krijgt. Op Gratis.nl hebben we alle acties waarbij je gratis e-books kunt downloaden voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben Bruna, Cosmox, Selexyz en bol.com vaak leuke acties waarbij je fikse kortingen op de nieuwste boeken ontvangt. Zo kun je dus ook terecht voor goedkope en gratis boeken bij Gratis.nl. Gratis Studieboeken, reisgidsen en kinderboeken: we hebben de acties hieronder overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.
4 gratis kinderboeken t.w.v. €14,95
4 gratis kinderboeken t.w.v. €14,95
Ontvang nu een gratis kinderboekenpakket bestaande ui 4 lees- en doeboeken. De kinderboeken zijn afgestemd op leeftijd en geslacht. Zo krijg je altijd de leukste boeken. Je betaalt enkel de verzendkosten.
Nu bekijken →

Populaire gratis boeken

  »

  Gratis digitale boeken via de VakantieBieb

  Download nu de VakantieBieb-app voor je iPhone en lees tussen 1 juli en 31 augustus 2020 gratis. In de app heb je keuze uit ruim 30 gratis boeken voor volwassenen en 45 boeken voor jongeren. De app wordt later beschikbaar gemaakt voor Android.

  boek-bol-spannende-boek
  »

  Gratis thriller boek bij Bol.com

  Tijdens de spannende boekenweken 2020 ontvang je een gratis thriller bij een besteding van €15 aan Nederlandse boeken. Geldig tot en met 21 juni 2020.

  kinderboekenpakket-winnen
  »

  Gratis kinderboekenpakket bij 'zoek de verschillen'

  Ga op zoek naar de 3 verschillen in de afbeelding, klik er op en speel mee voor een gratis Kidzclub kinderboekenpakket. Heb jij de verschillen gevonden?

  kinderboeken-kwebbels-actie
  »

  Ontvang 4 leuke kinderboeken

  Via deze actie kan je eenmalig een gratis kinderboekenpakket aanvragen voor je kind afgestemd op leeftijd en geslacht. Vul je gegevens in en ontvang je kinderboeken thuis!

  het-water-komt
  »

  Gratis boek 'Het water komt' van Rutger Bregman

  Vraag nu gratis de e-book of luisterboek aan van 'Het water komt' van Rutger Bregman. Het verhaal gaat over een stijgende zeespiegel en is een verhaal voor elke Nederlander!

  kinderboeken-winnen-gratis-klein
  »

  Raad de zin & win een jaar kinderboeken

  Weet jij de zin te raden die wij zoeken? Dan maak jij direct kans op een jaar lang gratis kinderboeken. Als deelnemer ontvang je altijd eenmalig een gratis kinderboekenpakket als dank voor je deelname.

  »

  Gratis Kwebbels boekenpakket

  Maak kennis met het unieke Kwebbels kinderboekenpakket! Je ontvangt 4 gratis lees-, leer- en doeboeken die afgestemd zijn op de leeftijd en het geslacht van je kind.

  »

  Gratis luisterboeken downloaden

  Download gratis de leukste luisterboeken van 123luisterboek.nl. Je hebt keuze uit ruim 40 verschillende luisterboeken!

  »

  Gratis boek: The Great Gatsby - F. Scott Fitzgerald

  Een gratis Engelstalige roman: The Great Gatsby van F.Scott Fitzgerald.

  »

  Gratis boek: De Hel - Dante

  Door het nieuwe boek van 'Dan Brown: Inferno' is de interesse in Dante's heel toegenomen. Wil je dit boek ook lezen? Download dit boek gratis via Gratis.nl.

Boekwinkels

  »

  Geld verdienen met je oude studieboeken!

  Heb jij nog oude studieboeken op de plank liggen? Verkoop je boeken dan online via Studystore en krijg geld voor je boeken! Daarnaast krijg je ook nog eens tot 10% korting op nieuwe studieboeken en profiteer je van gratis verzending. Dus zoek je een studieboek? Bezoek dan Studystore.nl.

  »

  Gratis tweedehandsboeken

  Op Marktplaats vind je naast betaalde tweedehandsboeken ook gratis boeken! Neem een kijkje tussen het vaak wisselende aanbod.

  »

  Bruna, de online webshop

  Bestel simpel en snel via de online webshop van Bruna of bezoek een filiaal bij jou in de buurt! Hier vind je werkelijk alle soorten boeken.

  »

  Boeken van Bol.com

  Op zoek naar een specifiek boek? Dan kan Bol.com je vast helpen! Bol.com is de grootste online boekenverkoper!

Andere gratis boeken

  kinderboeken-winnen-kidzclub
  »

  Win gratis Kidzclub kinderbboeken met dit spel!

  Ga nu op zoek naar de 3 verschillen, laat je gegevens achter en maak direct kans op een Kidzclub kinderboeken pakket. Hoe snel heb jij de verschillen gevonden? Deelname is uiteraard gratis!

  gratis-boek-persgroep-site
  »

  Tip! Gratis Bestseller naar keuze t.w.v. €20 bij de krant!

  Je ontvangt nu een gratis Bestseller naar keuze t.w.v. €20 bij een voordelig proefabonnement op de krant! Zo lees je de krant 4 weken voor slechts 4 euro + gratis boek. De levering stopt automatisch. OP=OP!

  kinderboeken-cadeauv2
  »

  Gratis kinderboeken + kans op 1 jaar kinderboeken!

  Beantwoord 6 eenvoudige vragen over de zomervakantie van jouw (klein)kinderen en maak kans op 1 jaar lang gratis kinderboeken. Bij deelname ontvang je sowieso een gratis kinderboekenpakket.

  nationaal-onderzoek-kinderboeken
  »

  Tip! Gratis kinderboekenpakket na mini-enquête!

  Doe nu mee aan het Nationaal Onderzoek kinderboeken en ontvang na deelname je eigen kinderboeken pakket. Zo ontvang je 4 leuke kinderboeken afgestemd op geslacht en leeftijd.

  kwebbels-kinderboekenv2
  »

  4 gratis kinderboeken t.w.v. €14,95

  Ontvang nu een gratis kinderboekenpakket bestaande ui 4 lees- en doeboeken. De kinderboeken zijn afgestemd op leeftijd en geslacht. Zo krijg je altijd de leukste boeken. Je betaalt enkel de verzendkosten.

  super-granny-boek
  »

  Gratis kinderboek Super Granny

  In dit leuke kinderboek beleven Megan en Granny allerlei grappige avonturen. Het boek is ideaal om uit voor te lezen en is geschikt voor kleine kinderen. Onderaan de pagina kan je ook deel 2 en 3 downloaden.

  kinderboeken-kwebbels-smart-gratis
  »

  Ontvang 4 gratis lees- en doeboeken voor jouw kind!

  Maak nu gratis kennis met de kinderboeken van Kwebbels en ontvang je eerst pakket met 4 lees- en doeboeken helemaal gratis. Je ontvangt boeken van bekende merken van Dora, Cars, Zapp, Nickelodeon en nog veel meer. Bekijk de beschikbare pakketten.

  wolvenboekje-gratis
  »

  Gratis het Wolvenboekje via Oerrr

  De Wolf is terug in Nederland. Daarom heeft Paul van Loon er een spannende sprookje over geschreven. Vraag 'm nu gratis aan en ontvang jouw wolvenboekje binnen 10 dagen + weetjes over de wolf.

  »

  5x wandelen met kleine kinderen

  Ontdek de 5 mooiste plekken in Nederland waar jij met de kinderwagen of buggy kunt wandelen. Vul het formulier in en ontvang binnen 10 dagen het gratis routeboekje '5x wandelen met kleine kinderen'.

  »

  Gratis hardloopboekje met 5 hardlooproutes

  Vraag nu het gratis hardloopboekje aan met 5 prachtige hardlooproutes bij jou in de omgeving. Je kunt kiezen uit 5 verschillende regio's, dus voor iedereen wat wils.

  »

  Gratis scheidingsboekje aanvragen

  Ga je scheiden? Vraag dan dit gratis scheidingsboekje aan zodat je precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode.

  »

  Gratis boek 'De Moestuin' van Floor Korte

  Ben je bezig met je eigen moestuin(tje)? Dan kan je vast wel wat tips gebruiken! Vraag daarom gratis het boek 'De Moestuin' aan van Floor Korte. Registreer je bij Mijn Pokon en mail je naam en adres naar app@pokon.nl. Het boek wordt gratis naar je huisadres bezorgd, maar OP=OP! Let op: de actie verschijnt als popup.

  »

  Gratis Kwebbels boekenpakket + minifotoboek

  Maak kennis met Kwebbels en vraag hier een gratis kinderboekenpakket aan. Dit pakket bestaat uit 4 leuke lees-, leer- en doeboeken afgestemd op geslacht en leeftijd. Nu tijdelijk met gratis minifotoboek van Pixum!

  »

  Gratis werkboek 'Straks heb je het nodig'

  Tegenwoordig heb je steeds meer eigen geld nodig voor bv. de studie van je kind, pensioen en het kopen van een huis. In het werkboek 'Straks heb je het nodig' krijg je tips en hulpmiddelen om je financiën op een rij te zetten. Vraag hier gratis het boek aan (onderaan de pagina)!

  »

  Gratis Kwebbels boekenpakket aanvragen

  Vraag nu je gratis Kwebbels boekenpakket aan en ontvang 4 kinderboeken afgestemd op geslacht en leeftijd. Vraag het boekenpakket direct aan en ontvang tijdelijk gratis een minifotoboek.

  »

  Gratis boeken lezen met de VakantieBieb - IOS

  Deze zomer krijg je met de VakantieBieb toegang tot 60 mooie e-books voor het hele gezin. Dus wil je deze zomer een boek lezen op het strand? Download dan de VakantieBieb voor IOS.

  »

  Gratis boek lezen met de VakantieBieb Android

  Deze zomer krijg je met de VakantieBieb toegang tot 60 mooie e-books voor het hele gezin. Dus wil je deze zomer een boek lezen op het strand? Download dan de VakantieBieb voor Android.

  »

  Gratis het rode boekje

  Je kunt bij Tempo Team weer GRATIS het rode boekje aanvragen. Dit boekje bevat antwoorden van veelgestelde vragen over arbeidswetgeving. Al is het boekje nu niet meer rood, maar blauw.

  »

  Gratis boek 'Q10 - voor een gezond en lang leven'

  Ontvang gratis het boek 'Q10 - voor een gezond en lang leven'! Je kunt een digitaal én fysiek exemplaar aanvragen.

  »

  Gratis luisterboeken downloaden

  Download gratis de leukste luisterboeken van 123luisterboek.nl. Je hebt keuze uit ruim 40 verschillende luisterboeken!

  »

  Honderden gratis Nederlandstalige boeken

  Op de website van Gutenberg.org vind je honderden Nederlandstalige boeken die je gratis kunt downloaden. Het zijn oude boeken waarvan het copyright van zijn verstreken.

  »

  Gratis digitale kinderboeken

  Download gratis deze kinderboeken! Geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Let op: het duurt even voordat het boek geladen is.

  »

  Top 100 gratis boeken

  Bekijk en download de top 100 beste eBooks gratis o.a. met Alice in Wonderland, Pride and Prejudice en de Kama Sutra.

  »

  Gratis studieboeken downloaden

  Studieboeken zijn vaak erg duur daarom kun je nu Nederlandstalige boeken voor studenten voor studies als Natuurkunde, wiskunde, economie, statistiek en informatica voor niks downloaden! Kijk snel of er een boek bij zit voor jouw studie!