Gratis virusscanner

Ben jij op zoek naar de beste gratis virusscanner? Dan ben je aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van alle gratis virusscanners van dit moment. Hiermee kun je je computer scannen op virussen en met een gratis antivirus kun je deze in de toekomst beschermen! Om hier geen geld aan kwijt te zijn kun je hier kiezen uit de beste gratis virusscanners en gratis antivirus programma's. 

Gratis virusscanner

  avira-antivirus

  Avira biedt een gratis versie van hun antivirus software aan dat je computer beschermt tegen virussen. Het fijne van dit pakket is dat je computer niet trager wordt. Geschikt voor Windows, Mac, Android en iOS. Zij bieden ook een PRO variant aan met korting. Dit pakket zorgt voor een volledige bescherming tegen bijvoorbeeld phishing en ransomware.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  kaspersky

  Kaspersky is één van de beste virusscanners ter wereld. Wil je het zelf ervaren? Start dan een gratis proefperiode van 30 dagen. Daarna besluit je zelf of je verder wilt gaan met Kaspersky of niet.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  avira-logo

  Één van de beste antivirusprogramma's van dit moment is Avast. Zij bieden nu een gratis versie aan! Bescherm je computer met deze gratis antivirus. Download 'm nu online en bescherm je computer of laptop.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  gratis-virusscanner-avg

  Op zoek naar een goede gratis virusscanner? AVG AntiVirus Free is een compleet gratis applicatie voor je computer waarmee je veiliger je pc of laptop kunt gebruiken. Het programma verwijderd virussen en schadelijke programma's.

  Nu bekijken →
  Lees meer

Gratis virusscanner proefversies