Gratis virusscanner

Ben jij op zoek naar de beste gratis virusscanner? Dan ben je aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van alle gratis virusscanners van dit moment. Hiermee kun je je computer scannen op virussen en met een gratis antivirus kun je deze in de toekomst beschermen! Om hier geen geld aan kwijt te zijn kun je hier kiezen uit de beste gratis virusscanners en gratis antivirus programma's. 

Gratis virusscanner

  »

  Gratis antivirus

  Één van de beste antivirusprogramma's van dit moment is Avast. En ook nog gratis! Bescherm je computer met deze gratis antivirus: download hem online.

  »

  Gratis virusscanner

  Op zoek naar een goede gratis virusscanner? AVG AntiVirus Free is een compleet gratis applicatie voor je computer waarmee je veiliger je pc of laptop kunt gebruiken.

  »

  Gratis Kaspersky antivirus

  Kaspersky is één van de beste virusscanners ter wereld. Download via deze link de gratis virusscanner!

  »

  Avast! Home Edition

  Avast! Home Edition is ook een gratis antivirus pakket maar dan zonder merkbare vertraging van je pc. Nu inclusief een gratis mailscanner.

  »

  Gratis virusscanner van AVG

  AVG is een gratis antivirus programma waarmee je eenvoudig je computer kunt scannen op virussen. Download via deze link AVG gratis en kijk wat deze virusscanner voor jouw computer kan betekenen.

Gratis virusscanner proefversies

  »

  Bullguard Internet Security

  Bullguard beschermt op dit moment ruim 50.000.000 apparaten tegen online gevaren. Download de gratis virusscanner voor een proefperiode van 60 dagen of profiteer van 50% korting op het hele pakket.

  »

  Virusvrij. 100% gegarandeerd

  Download nu de proefversie van de virusscanner en firewall van ZoneAlarm en je bent vrij van virussen. 100% gegarandeerd op basis van een AV-test.

  »

  Kaspersky Internet Security

  Veilig online met de software van Kaspersky. Probeer de software nu gratis voor 30 dagen en kijk of het iets voor je is. Daarnaast hebben ze ook een gratis virusscanner beschikbaar.