Black Friday en Cyber Monday

Black Friday & Cyber Monday

Vrijdag 24 november is het Black Friday en maandag 27 november is het Cyber Monday! Black Friday is de dag na Thanksgiving Day in Amerika en wordt beschouwd als het begin van de periode van de kerstaankopen. Hierdoor spelen veel winkels in op deze dag, waardoor consumenten kunnen profiteren van hoge kortingen en bijzondere aanbiedingen. Om dit niet aan ons voorbij te laten gaan hebben we speciaal voor jou een overzicht opgesteld van alle acties die deze dag te bieden heeft.


Black Friday deals

Met al deze Black Friday deals kun je dus goedkoop de beste producten kopen, maar natuurlijk ook zeer voordelig cadeautjes shoppen voor de feestdagen. Neem dus een kijkje in onderstaande overzicht van alle Black Friday deals en koop de leukste spullen met de hoogste kortingen.

Cyber Monday

De maandag na Black Friday is het Cyber Monday, waarin webshops ook blijven uitpakken met de beste online kortingen. Zo profiteer je online ook nog van dezelfde voordelige Black Friday deals. Heb je dus vrijdag geen tijd? Geen probleem, Cyber Monday zorgt ook voor geweldige deals.

Mode en accessoires

  »

  Van Haren: tot 30% korting

  BIj Van Haren ontvang je de hele week maar liefst 30% korting op een selectie schoenen. Bekijk het aanbod nu.

  »

  Spartoo: 50% + 5% korting

  Bij Spartoo ontvang je tijdens Black Friday (weekend) maar liefst 50% korting op geselecteerde modellen + 5% EXTRA korting met de code CYBERWEEKEND. Geldig van 24 t/m 27 november.

  »

  Ulla Popken: 20% korting op alles

  Van 23 tot en met 27 november ontvang je met de code 1698 20% korting op de gehele collectie.

  »

  Succubus: 10% EXTRA korting

  Succubus geeft 26 en 27 november maar liefst 10% EXTRA korting op alles. Gebruik de actiecode CB102017D tijdens het afrekenen.

Elektronica

  »

  Philips: tot 50% korting

  Bij Philips ontvang je maar liefst tot 50% korting op een groot deel van het assortiment. Dit betekent 50% korting op koffiezetapparaten, stofzuigers, elektrische tandenborstels, scheerapparaten en nog veel meer. Op 24 november worden er extra producten toegevoegd.

  »

  Central Point: Apple Madness

  Bij Central Point is het tijdens Black Friday een Apple MEGA Madness. Apple producten worden dan tegen zeer gunstige prijzen weggezet. Interesse? Klik dan snel verder! Actie loopt tot en met 27 november.

  »

  Amac: 5% korting op Apple producten

  Van 24 tot en met 26 november ontvang je bij Amac maar liefst 5% korting op alle Apple producten. Geen kortingscode nodig!

  »

  Alpha Shop: 5% korting

  Van 24 tot en met 28 november ontvang je bij Alpha Shop 5% korting op het gehele assortiment. Gebruik de code Kortingsdagen.

Black Friday DEALS

  »

  Holland & Barret: tot wel €35 korting!

  Tot en met maandag 27 november ontvang je bij Holland & Barret maar liefst tot €35 korting op gezondheid- verzorgingsproducten.