Black Friday & Cyber Monday aanbiedingen

Vrijdag 23 november is het Black Friday en maandag 26 november is het Cyber Monday! Black Friday is de dag na Thanksgiving Day in Amerika en wordt beschouwd als het begin van de periode van de kerstaankopen. Hierdoor spelen veel winkels in op deze dag, waardoor consumenten kunnen profiteren van hoge kortingen en bijzondere aanbiedingen. Om dit niet aan ons voorbij te laten gaan hebben we speciaal voor jou een overzicht opgesteld van alle acties die deze dag te bieden heeft.

Wij werken samen met Aanbieding.nl, die nog meer Black Friday deals heeft!

Black Friday deals

Met al deze Black Friday deals kun je dus goedkoop de beste producten kopen, maar natuurlijk ook zeer voordelig cadeautjes shoppen voor de feestdagen. Neem dus een kijkje in onderstaande overzicht van alle Black Friday deals en koop de leukste spullen met de hoogste kortingen.

Cyber Monday

De maandag na Black Friday is het Cyber Monday, waarin webshops ook blijven uitpakken met de beste online kortingen. Zo profiteer je online ook nog van dezelfde voordelige Black Friday deals. Heb je dus vrijdag geen tijd? Geen probleem, Cyber Monday zorgt ook voor geweldige deals.

Mode en accessoires

  »

  Van Haren: tot 30% korting

  BIj Van Haren ontvang je de hele week maar liefst 30% korting op een selectie schoenen. Bekijk het aanbod nu.

Elektronica

  Andere Black Friday aanbiedingen

   »

   Tientallen euro's korting op games van Nedgame!

   Bij Nedgame gaat het dag er af! Je ontvangt nu namelijk al tientallen euro's korting op de nieuwste games. Met honderden aanbiedingen is er voor iedereen wat wils! Op Black Friday wordt de sale aangevuld met meer games en accessoires.