Gratis voor dieren

Dierenliefhebbers opgelet! Vanaf nu gaan wij ook op zoek naar de leukste gratis acties voor je huisdier(en). Dus heb je een hond, kat, knaagdier of een andere viervoeter? Neem dan regelmatig een kijkje op deze pagina om geen enkele huisdieren actie te missen!

Gratis voor je huisdier

  selective-science-konijn
  »

  Gratis zak Science Selective dierenvoeding

  Heb jij een konijn of knaagdier? Lever dan een lege zak voeding in bij Supreme Petfoods en ontvang een gratis zak Science Selective voeding. Vergeet niet je naam en adres mee te sturen. Het adres is: Veluwehaven 31, 3433 PW in Nieuwegein.

  artis-dierentuin-donker
  »

  Bezoek gratis dierentuin Artis op 6 december

  Bezoek dierentuin Artis op vrijdag 6 december vanaf 17:00 in pyjama en krijg gratis toegang tot de dierentuin. Zo kan je de dierentuin ook een keer in de avond bewonderen.

  »

  Gratis Purina Dentalife kat en hond

  Het gebit van je hond of kat is belangrijk. Je doet er daarom ook goed aan om Purina Dentalife te geven aan je hond/kat. Wil je het eerst proberen? Vraag dan hier een gratis sample aan van Purina Dentalife voor je kat of hond.

  royal-canin-natvoer
  »

  Gratis Royal Canin natvoeding

  Bevorder de eetlust van je hond met Royal Canin natvoer. Wil je het proberen? Vraag dan hier een gratis proefzakje aan én krijg €3 korting op je vervolgaankoop.

  dolfijnen-campagnetas
  »

  Gratis campagnetas dolfijnen

  Stopt de kaartverkoop van dolfijnenattractie via Expedia, zet een handtekening en ontvang gratis de campagnetas dolfijnen. Hiermee voorkom je dierenleed.

  doeboek-cadeau
  »

  Gratis dieren doeboek van de Dierenbescherming

  Ben jij ook zo dol op dieren als de dierenbescherming? Vraag dan een gratis dieren doeboek aan.

  beneful-heerlijke-hapjes
  »

  Gratis Beneful heerlijke hapjes

  Laat je hond gratis kennismaken met Beneful heerlijke hapjes. Koop een variant naar keuze, bewaar je kassabon en vraag via deze actie je geld terug.

  hema-cadeaukaart-verzekering
  »

  Gratis HEMA cadeaukaart bij dierenverzekering

  HEMA trakteert op een gratis cadeaukaart t.w.v. €10 bij het afsluiten van een huisdierenverzekering voor je hond of kat. Zo voorkom hoge kosten bij de dierenarts. De verzekering wordt beoordeeld met een 8,5!

  royal-canin-rassen
  »

  Gratis Royal Canin rashonden- en raskattenvoeding

  Voor elke ras heeft Royal Canin een unieke voeding. Probeer het nu gratis en vraag een gratis pakket aan, inclusief €10 giftcard.

  »

  Landelijke open Imkerijdagen

  Jaarlijks openen de imkers door heel Nederland de deuren voor het publiek. Zo kan je GRATIS een kijkje nemen in de wereld van de honingbij. Ontdek alle locaties en bezoek gratis een imker bij jou in de buurt.

  felix-soup-purina
  »

  Gratis Felix soup sample

  Vraag nu een gratis Felix soup sample aan. Via deze actie krijg je binnen 4 weken één gratis zakje in de brievenbus. Zo kan jouw kat kennismaken met Felix Soup.

  »

  Gratis Beeztees puppypakket

  Ga je een hond nemen of heb je net een hond in huis gehaald? Vraag dan gratis een Beeztees puppypakket aan met o.a. een speeltje en paspoorthoesje. Je betaalt enkel de verzendkosten.

  »

  Gratis PRO PLAN Puppy coach programma

  Heb je recent een puppy gekocht? Meld jouw puppy dan aan voor het PRO PLAN puppy coach programma. Bovendien ontvang per post een aardige attentie.

  »

  Gratis tekenpas (Noord-Holland)

  Woon je in Noord-Holland en heb je een huisdier? Vraag dan een gratis tekenpas aan via het landschapnoordholland.nl. Met de tekenpas verwijder je een teek in een handomdraai.

  »

  Gratis tekenpas (Utrecht)

  Woon je in Utrecht en heb je een huisdier? Vraag dan een gratis tekenpas aan via het Utrechtslandchap.nl. Met de tekenpas verwijder je een teek in een handomdraai.

  »

  Gratis puppy- kittenpakket

  Smolke deelt puppy- en kittenpakketten uit. Heb jij een puppy of kitten? Vraag dan een gratis pakket (t.w.v. €11,95) aan! Het pakket bestaat uit gratis voeding, brochure, kortingsbon en een speeltjes. OP=OP!

  »

  Gratis Smølke puppy- of kittenpakket

  Mag jij een puppy of kitten verwelkomen in huis? Vraag dan een gratis Smølke puppy- of kittenpakket aan. In het pakket vind je een zakje voer, een kortingsbon, een speeltje én een informatiefolder.

  »

  Royal Canin puppy of kittenpakket

  Laat je puppy of kitten gratis kennismaken met Royal Canin en vraag hier jouw gratis proefpakket aan. In dit proefpakket zitten tips, adviezen, een gids en €10 kennismakingsvoordeel.

  »

  Gratis tekenpas aanvragen

  In de lente worden teken weer actief. Dit gebeurd wanneer de temperatuur boven 9 à 10 graden komt. Wordt jij in het voorjaar gebeten door een teek? Verwijder de teek dan veilig met een tekenpas. Een tekenpas kun je gratis aanvragen via deze actie.

  »

  Gratis puppy- of kittenpakket bij Welkoop

  Vul het formulier in op de website en je kan een dag later jouw puppy- of kittenpakket ophalen bij een Welkoop vestiging bij jou in de buurt. Het pakket is gratis bij een besteding van €4,99 of meer.

  »

  Gratis Royal Canin kittenpakket

  Royal Canin geeft gratis kittenpakketten weg! Je dient het pakket enkel wel op te halen bij een dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt. Ontdek op de site een locatie bij jou in de buurt.

  »

  Gratis nummer Lief Dier magazine

  Petsplace geeft gratis het 2e nummer van Lief Dier weg aan klanten. Dus heb je nog wat voor je hond, kat, knaagdier of vogel nodig? Bestel je dierenbenodigdheden dan bij Petplace en ontvang gratis het 2e nummer van Lief Dier!

  »

  Gratis Smolke verjaardagsmaaltijd

  Registreer je hond gratis op de website van Smolke, dan krijgt je hond op zijn/haar verjaardag een gratis verjaardagsmaaltijd. Je ontvangt per e-mail een bon waarmee je bij een dierenspeciaalzaak een gratis Smolke maaltijd kunt halen.

  »

  Gratis Whiskas kittenpakket

  Heb jij een kitten? Vraag dan gratis het kittenpakket aan van Whiskas. Vol met lekkers en handige kortingsbonnen voor jouw kat.

  »

  Gratis Pedigree Puppy-informatiepakket

  Meld je aan voor de Pedigree nieuwsdienst en ontvang daarbij een Pedigree Puppy-informatiepakket met daarbij een gratis puppy-snack en coupons voor puppyvoeding! Mooi meegenomen dus.

  »

  Gratis puppy- en kittenpakket

  Heb jij een puppy of een kitten? Vraag dan een gratis pakket aan boordevol leuke spulletjes zoals een informatiefolder, een kortingsbon, een zakje puppy- of kittenvoeding, een speeltje voor je huisdier en eventueel nog andere leuke aanbiedingen. Af te halen bij een dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt.