Gratis voor dieren

Dierenliefhebbers opgelet! Vanaf nu gaan wij ook op zoek naar de leukste gratis acties voor je huisdier(en). Dus heb je een hond, kat, knaagdier of een andere viervoeter? Neem dan regelmatig een kijkje op deze pagina om geen enkele huisdieren actie te missen!

Gratis voor je huisdier

  bonzo-meatballs-geld-terug
  »

  100% geld terug op Bonzo Snacks Meatballs

  Je ontvangt nu 100% cashback op de Bonzo Snacks Meatballs. Koop een verpakking bij een Albert Heijn bij jou in de buurt en vraag via deze actie je geld terug.

  »

  Gratis tekenpas bij het Zuid-Hollands Landschap

  Woon jij in Zuid-Holland? Vraag dan een gratis tekenpas aan bij het Zuid-Hollands Landschap. Zo kan je op een veilige manier een teek verwijderen. bij mens en dier. Voor deze actie geldt OP=OP!

  nationale-dierenquiz
  »

  Gratis cadeaukaart naar keuze t.w.v. €450

  Doe nu mee aan de Nationale DierenQuiz en beantwoord 10 vragen over dieren met kans op een cadeaukaart naar keuze t.w.v. €450. Ga jij voor een MediaMarkt, Zooplus, Bol.com of een andere cadeaukaart?

  dierenvoer-intratuin
  »

  Gratis Intratuin puppy- of kittenvoer

  Heb jij een puppy of kitten die nog geen 1 jaar is? Geef je hond of kat dan op bij Intratuin en ontvang een gratis zak premium puppy- (3 KG) of kittenvoer (2 KG). Maximaal 1 aanvraag per huisdier.

  »

  Gratis Smolke verjaardagsmaaltijd

  Registreer je hond gratis op de website van Smolke, dan krijgt je hond op zijn/haar verjaardag een gratis verjaardagsmaaltijd. Je ontvangt per e-mail een bon waarmee je bij een dierenspeciaalzaak een gratis Smolke maaltijd kunt halen.

  bloemzaadjes-zuid-holland
  »

  Gratis bloemzaadje Zuid-Holland

  Woon jij in Zuid-Holland? Dan kan je een gratis zakje bloemzaadjes aanvragen voor de wilde bij. In totaal worden er 4.000 zakjes beschikbaar gesteld. Wees er dus snel bij, want OP=OP!

  oerrr-actiepakket-gratisnl
  »

  Gratis Oerrr actiepakket met bloemzaadjes

  Help jij de dieren en planten in jouw tuin? Kom nu in actie met het Oerrr actiepakket met gratis bloemzaadjes en zorg voor de dieren, planten en insecten in jouw tuin.

  sample-felix-play-tubes
  »

  Gratis 2 samples Felix Play Tubes

  Via deze actie kan je een gratis sample aanvragen van Felix Play Tubes voor je kat. Je ontvangt vervolgens 2 samples waarvan 1 sample in de smaak Kalkoen & Ham en 1 sample met Kip & Lever.

  bijen-zaadjes
  »

  Gratis biologische bloemzaad voor Bijen

  Haal nu een zakje biologische bloemzaadjes op bij een voedselbank bij jou in de buurt en zaai op 22 april mee met The Pollinators. Iedere voedselbank voor Bijen heeft 30 zakjes zaad.

  gratis-online-vogelcursus
  »

  Gratis online vogelcursus

  Via deze actie kan je gratis 2 beginnerscursussen volgen over vogels met keuze uit een cursus tuinvogels of vogels in Nederland. Welke cursus wil jij volgen?

  zakzaadje-bij
  »

  Gratis zaadzakje van wilde bloemen of lespakket

  Red de bij door de petitie te tekenen. Iedereen die de petitie tekent ontvangt sowieso een gratis zaadzakje zodat jij je eigen bloem(en) kan kweken. Voor scholen is er een gratis lespakket beschikbaar gesteld.

  kat-egdard-cooper-gratis
  »

  Gratis proefbox Edgard & Cooper voor je kat

  Heb je een kat? Dan kan jij een gratis proefbox aanvragen voor je kat van Edgard & Cooper. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal vragen over je kat te beantwoord zoals leeftijd, soort en gewicht. Daarna krijg je een gratis proefbox met 3 samples. Edit: een proefpakket kost nu €3!

  edgard-proefpakket
  »

  Gratis proefbox Edgard & Cooper voor je hond

  Beantwoord een paar vragen over je hond en vraag na de mini-enquête een gratis proefbox aan van Edgard & Cooper bestaande 2 gratis samples. Let op: je betaalt 1 euro voor de verzending. Edit: een proefpakket kost nu €3!

  doeboek-cadeau
  »

  Gratis dieren doeboek van de Dierenbescherming

  Ben jij ook zo dol op dieren als de dierenbescherming? Vraag dan een gratis dieren doeboek aan.

  royal-canin-rassen
  »

  Gratis Royal Canin rashonden- en raskattenvoeding

  Voor elke ras heeft Royal Canin een unieke voeding. Probeer het nu gratis en vraag een gratis pakket aan, inclusief €10 giftcard.

  »

  Landelijke open Imkerijdagen

  Jaarlijks openen de imkers door heel Nederland de deuren voor het publiek. Zo kan je GRATIS een kijkje nemen in de wereld van de honingbij. Ontdek alle locaties en bezoek gratis een imker bij jou in de buurt.

  »

  Gratis Beeztees puppypakket

  Ga je een hond nemen of heb je net een hond in huis gehaald? Vraag dan gratis een Beeztees puppypakket aan met o.a. een speeltje en paspoorthoesje. Je betaalt enkel de verzendkosten.

  »

  Gratis PRO PLAN Puppy coach programma

  Heb je recent een puppy gekocht? Meld jouw puppy dan aan voor het PRO PLAN puppy coach programma. Bovendien ontvang per post een aardige attentie.

  »

  Gratis tekenpas (Noord-Holland)

  Woon je in Noord-Holland en heb je een huisdier? Vraag dan een gratis tekenpas aan via het landschapnoordholland.nl. Met de tekenpas verwijder je een teek in een handomdraai.

  »

  Gratis tekenpas (Utrecht)

  Woon je in Utrecht en heb je een huisdier? Vraag dan een gratis tekenpas aan via het Utrechtslandchap.nl. Met de tekenpas verwijder je een teek in een handomdraai.

  »

  Royal Canin puppy of kittenpakket

  Laat je puppy of kitten gratis kennismaken met Royal Canin en vraag hier jouw gratis proefpakket aan. In dit proefpakket zitten tips, adviezen, een gids en €10 kennismakingsvoordeel.

  »

  Gratis tekenpas aanvragen

  In de lente worden teken weer actief. Dit gebeurd wanneer de temperatuur boven 9 à 10 graden komt. Wordt jij in het voorjaar gebeten door een teek? Verwijder de teek dan veilig met een tekenpas. Een tekenpas kun je gratis aanvragen via deze actie.

  »

  Gratis puppy- of kittenpakket bij Welkoop

  Vul het formulier in op de website en je kan een dag later jouw puppy- of kittenpakket ophalen bij een Welkoop vestiging bij jou in de buurt. Het pakket is gratis bij een besteding van €4,99 of meer.

  »

  Gratis Royal Canin kittenpakket

  Royal Canin geeft gratis kittenpakketten weg! Je dient het pakket enkel wel op te halen bij een dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt. Ontdek op de site een locatie bij jou in de buurt.

  »

  Gratis nummer Lief Dier magazine

  Petsplace geeft gratis het 2e nummer van Lief Dier weg aan klanten. Dus heb je nog wat voor je hond, kat, knaagdier of vogel nodig? Bestel je dierenbenodigdheden dan bij Petplace en ontvang gratis het 2e nummer van Lief Dier!

  »

  Gratis Whiskas kittenpakket

  Heb jij een kitten? Vraag dan gratis het kittenpakket aan van Whiskas. Vol met lekkers en handige kortingsbonnen voor jouw kat.

  »

  Gratis puppy- en kittenpakket van Smolke

  Heb jij een puppy of een kitten? Vraag dan een gratis pakket aan boordevol leuke spulletjes zoals een informatiefolder, een kortingsbon, een zakje puppy- of kittenvoeding, een speeltje voor je huisdier en eventueel nog andere leuke aanbiedingen. Af te halen bij een dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt.