Parool abonnement aanbieding

Ontdek nu de voordelen van een Het Parool abonnement met onze geweldige aanbieding! Via deze pagina krijg je tot wel 46% korting op de regionale krant uit Amsterdam. Met een Het Parool abonnement blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen in Amsterdam, Nederland en de rest van de wereld. Of het nu gaat om politiek, cultuur, sport, lifestyle of regionaal nieuws, Het Parool voorziet je van betrouwbare en actuele verslaggeving.
Bekijk ook: gratis kranten, De Telegraaf, AD, NRC, FD, Trouw en de Volkskrant.
Regionale krant: Limburger, Gelderlander, Parool, Tubantia, Stentor, DVHN, Brabants Dagblad, Leeuwarder Courant, NHD, BN DeStem, PZC, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant, De Gooi- en Eemlander, Haarlems Dagblad.

Het Parool abonnementen

  gratis-krant-8weken

  Probeer nu gratis jouw favoriet krant voor 8 weken lang en betaal enkel voor de bezorging. Daarbij heb je keuze uit 11 verschillende kranten zoals het AD, Volkskrant, Het Parool, Trouw en 7 regionale kranten. Je kan de krant aanvragen op papier, de weekendkrant proberen of de digitale krant. Kies en profiteer direct! Selecteer eerst een krant en daarna kan je het aantal weken kiezen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  het-parool-gratisnl

  Neem nu een voordelig proefabonnement op Het Parool en lees de regionale krant 4 weken lang voor slechts €4. Na 4 weken stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast. Ook kan je kiezen voor 6 weken de weekendkrant of 8 weken de krant digitaal.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  het-parool-digitaal-abonnement

  Profiteer nu van een geweldige aanbieding voor een Parool digitaal abonnement met 28% korting! Met dit abonnement krijg je elke dag onbeperkte toegang tot de digitale versie van Het Parool, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws en interessante verhalen. Het Parool biedt hoogwaardige journalistiek en uitgebreide verslaggeving over lokale, nationale en internationale gebeurtenissen. Met het digitale abonnement kun je het nieuws lezen op je smartphone, tablet of computer, waar en wanneer het jou uitkomt.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  het-parool-zaterdag-digitaal

  Profiteer nu van deze aanbieding voor een Parool weekend abonnement, inclusief digitaal lezen! Kies voor een abonnement van 1 jaar met maar liefst 32% korting of 3 jaar met 46% korting. Met het Parool weekend abonnement ontvang je elke zaterdag de uitgebreide weekendkrant, met interessante artikelen, diepgaande reportages en ontspanning. Bovendien krijg je toegang tot de digitale versie van Het Parool, zodat je het laatste nieuws en alle verhalen ook op je smartphone, tablet of computer kunt lezen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  het-parool-abonnement-gratis

  Sluit nu een Het Parool abonnement af voor 1 jaar en ontvang maar liefst 31% korting. Met dit complete abonnement krijg je dagelijks de gedrukte krant, toegang tot de digitale krant op al je apparaten en op zaterdag ontvang je de uitgebreide weekendkrant. Met dit abonnement blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, opinies, achtergrondverhalen, en interessante reportages.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  het-parool-digitaal-basis

  Ontdek nu de voordelen van een Het Parool Digitaal Basis abonnement met een exclusieve korting van maximaal 20%! Met dit abonnement krijg je toegang tot alle premium artikelen op de website van Het Parool, zonder de digitale krant. Met het Het Parool Digitaal Basis abonnement ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, achtergrondverhalen, opinies en meer. Je hebt volledige toegang tot alle kwaliteitsjournalistiek en interessante content die Het Parool te bieden heeft.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  bladen-gratisnl

  Probeer nu je favoriete bladen 4 weken lang voor slechts €4. Stopt automatisch! Tijdschriften: Flair, Margriet, Libelle, Story, Veronica Superguide, Autoweek, Donald Duck en Tina. Kranten: Algemeen Dagblad, Het Parool, Trouw, de Volkskrant, Brabants Dagblad, de Gelderlander, het ED, de PZC, de Stentor en Tubantia.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  proefabonnement-krant

  Lees nu het Algemeen Dagblad, de Gelderlander, Brabants Dagblad, Het Parool, BN DeStem, het ED, Tubantia, de Stentor of de PZC voor slechts 1 euro per week. Na 4 weken stopt de levering automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Heb je recent een proefabonnement afgesloten? Dan ontvang je een alternatief aanbod.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  het-parool-gratisnl

  Wil je Het Parool een keer proberen? Neem dan nu een proefabonnement en ontvang de krant 4, 6 of 8 weken voor €4. Stopt automatisch! Je kan ook kiezen voor 4 weken de krant compleet, 6 weekendkranten of 8 weken digitaal. Je zit nergens aan vast, want dit betreft een proefabonnement.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  kranten1euro-klein

  Lees nu jouw favoriete krant voor slechts €1.50 per week. Je kunt kiezen uit Het AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en 7 regionale dagbladen. Stopt automatisch!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  het-parool-proefabonnement

  Neem nu een proefabonnement op het Parool en ontvang de krant 4 weken lang voor slechts €4. Daarna stopt de levering automatisch. Je betaalt dus slechts 1 euro per week (i.p.v. €14,51). Ook kan je kiezen voor 6 weekendkranten voor 4 euro of 8 weken de krant digitaal.

  Nu bekijken →
  Lees meer