Limburger abonnement aanbieding

Ben je geïnteresseerd in het lezen van nieuws en informatie uit de provincie Limburg? Dan is een abonnement op De Limburger wellicht iets voor jou! Als je op zoek bent naar een speciale aanbieding voor een Limburger abonnement, is het altijd de moeite waard om deze pagina te bekijken.

Regionale krant uit Limburg

Met een Limburger abonnement blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, zowel regionaal als nationaal. Je krijgt toegang tot artikelen, reportages en achtergrondverhalen die betrekking hebben op Limburg en de omliggende regio's. Of het nu gaat om politiek, sport, cultuur of lokale evenementen, je zult altijd goed geïnformeerd zijn.
Bekijk ook: gratis kranten, De Telegraaf, AD, NRC, FD, Trouw en de Volkskrant.
Regionale krant: Limburger, Gelderlander, Parool, Tubantia, Stentor, DVHN, Brabants Dagblad, Leeuwarder Courant, NHD, BN DeStem, PZC, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant, De Gooi- en Eemlander, Haarlems Dagblad.

Kies je abonnement

  limburger-digitaal-extra

  Je kunt nu profiteren van een exclusieve aanbieding voor De Limburger Digitaal Extra met 20% korting. Met dit abonnement krijg je toegang tot alle Plus-artikelen op de website van De Limburger, evenals de digitale versie van de krant. Met De Limburger Digitaal Extra blijf je op de hoogte van het allerlaatste nieuws uit Limburg en daarbuiten. Je hebt onbeperkte toegang tot alle Plus-artikelen, die diepgaande reportages, analyses en achtergrondverhalen bieden.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  de-limburger-digitaal-aanbieding

  Met De Limburger Digitaal krijg je dagelijks toegang tot het allerlaatste nieuws op de website van De Limburger, inclusief alle Plus-artikelen. En het goede nieuws is dat je nu kunt profiteren van een geweldige korting van maar liefst 57%. Wil je daarnaast ook de digitale krant ontvangen? Klik dan hier en ontvang 20% korting.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  limburger-1jaar

  Ben je op zoek naar een flexibel abonnement op De Limburger? Dan is het weekendabonnement precies wat je nodig hebt! Met het weekendabonnement lees je de krant 1 jaar lang met een aantrekkelijke korting van 22%. Je ontvangt de krant elke zaterdag op papier, inclusief de weekendbijlagen, en de rest van de week kun je de krant digitaal lezen met onbeperkte toegang tot de website.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  limburger-1jaar

  Wil je genieten van de uitgebreide berichtgeving van De Limburger? Dan is dit het perfecte moment om een jaarabonnement af te sluiten! Met een jaarabonnement ontvang je de krant maar liefst 6 dagen per week op je deurmat én heb je toegang tot de digitale versie van de krant. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens 20% korting op de normale abonnementsprijs.

  Nu bekijken →
  Lees meer