Leidsch Dagblad abonnementen aanbiedingen

Ontdek nu de veelzijdige wereld van Leidsch Dagblad abonnementen aanbiedingen! Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de gebeurtenissen in Leiden en omstreken met een abonnement op deze lokale krant. Of je nu de voorkeur geeft aan het gemak van een dagelijkse krant bij jou thuis, het plezier van de gedrukte versie alleen op zaterdag, of het gemak van digitaal lezen op je tablet of smartphone, er is een abonnement dat perfect bij jou past.
Bekijk ook: gratis kranten, De Telegraaf, AD, NRC, FD, Trouw en de Volkskrant.
Regionale krant: Limburger, Gelderlander, Parool, Tubantia, Stentor, DVHN, Brabants Dagblad, Leeuwarder Courant, NHD, BN DeStem, PZC, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant, De Gooi- en Eemlander, Haarlems Dagblad.

Leidsch Dagblad is tijdelijk niet beschikbaar. Kies een andere krant!

Leidsch Dagblad abonnementen

  gooi-en-eemlander-abonnement

  Met het Premium abonnement op het Leidsch Dagblad krijg je toegang tot exclusieve en diepgravende verhalen, achtergrondreportages en speciale content die speciaal voor Premium abonnees is samengesteld. Dit betekent dat je toegang krijgt tot premium journalistiek en bijzondere artikelen die je niet in de reguliere versie van de krant zult vinden.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  gooi-en-eemlander-abonnement

  Met dit digitale abonnement krijg je dagelijks toegang tot de digitale versie van Leidsch Dagblad op je tablet, smartphone of computer. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en gebeurtenissen in Leiden en omstreken, waar je ook bent. Mis geen enkel lokaal nieuws meer en geniet van het gemak van digitaal lezen. Met de digitale versie heb je altijd het nieuws binnen handbereik en ben je direct op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  gooi-en-eemlander-abonnement

  Ontdek nu de aantrekkelijke aanbieding voor een Leidsch Dagblad weekend abonnement met maar liefst 42% korting! Met dit weekend abonnement ontvang je de krant elke zaterdag bij jou thuis, zodat je in het weekend kunt genieten van het laatste nieuws en interessante artikelen uit Leiden en omgeving. De rest van de week krijg je een digitale versie van de krant, zodat je altijd op de hoogte blijft.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  gooi-en-eemlander-abonnement

  Ontdek nu de speciale aanbieding voor een compleet Leidsch Dagblad abonnement met maar liefst 18% korting! Met dit compleet abonnement ontvang je dagelijks de krant bij jou thuis, inclusief toegang tot de digitale versie op je tablet, smartphone of computer. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en gebeurtenissen in Leiden en omstreken. Mis geen enkel lokaal nieuws meer en geniet van betrouwbare en actuele berichtgeving over politiek, sport, cultuur en meer.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  Leidsch-dagblad

  Een jaarabonnement, digitale krant of een weekendkrant? Met deze Leidsch Dagblad aanbieding bespaar je tot wel 67% op de regionale krant uit Leiden en omgeving. Je beslist zelf hoe je de krant wilt lezen. Wij zorgen voor een geschikte aanbieding. Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe lezers.

  Nu bekijken →
  Lees meer