Archive for the ‘Kranten’ Category

Ontvang een gratis Chocoladeletter!

dinsdag, november 20th, 2018

Je ontvangt nu een gratis chocoladeletter van HEMA bij een proefabonnement op de krant! Zo ontvang je de krant 3 weken lang en 6 dagen per week op de deurmat voor slechts 3 euro + chocoladeletter. Stopt automatisch!

5 weken GRATIS de krant + 1/5 Staatslot

maandag, november 19th, 2018

Lees nu jouw favoriete krant 5 weken lang GRATIS én ontvang een gratis 1/5 Staatslot. Je ontvangt de krant 6 dagen per week in de brievenbus en je leest ‘m digitaal. Stopt automatisch!

Trouw proefabonnement: 7 weken voor 5,-

dinsdag, november 13th, 2018

Trouw is 75 jaar oud! Om dit te vieren kan je nu wel heel voordelig een proefabonnement afsluiten. Met deze actie ontvang je 7 weken de krant op de deurmat voor slechts 5 euro. Na 7 weken stopt de levering automatisch.

2 weken gratis Leeuwarder Courant

woensdag, november 7th, 2018

Probeer nu 2 weken lang gratis de Leeuwarder Courant! Je ontvangt de krant 6 dagen per week in de brievenbus en je krijgt toegang tot de digitale krant. Na 2 weken stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast.

2 weken gratis Dagblad van het Noorden

dinsdag, november 6th, 2018

Maak kennis met het Dagblad van het Noorden en ontvang de 2 krant 2 weken lang op de deurmat en krijg toegang tot de digitale krant. Na 2 weken stopt de levering automatisch!

Volkskrant proefabonnement + gratis boek!

vrijdag, november 2nd, 2018

Neem nu een proefabonnement op de Volkskrant en ontvang de krant 4 weken lang op de deurmat voor slechts €4! Dit is inclusief een gratis baanbrekend boek naar keuze t.w.v. €24,95. Je hebt keuze uit 4 verschillende boeken. De proefabonnement stopt automatisch!

De Telegraaf 3 jaar voor 18,- p/m

donderdag, november 1st, 2018

Wil je graag een voordelig abonnement nemen op De Telegraaf? Maak dan slim gebruik van deze aanbieding en betaal slechts 18 euro per maand voor de krant, inclusief VRIJ en VROUW magazine. De krant wordt 6 dagen per week thuisbezorgd.

3 weken GRATIS de krant lezen!

vrijdag, oktober 12th, 2018

Lees dagelijks nieuws en achtergronden in jouw favoriete krant. Je leest nu een krant naar keuze 3 weken helemaal gratis. Kies uit een ruim aanbod van landelijke en regionale kranten. Je krijgt niet alleen de papieren krant, maar kunt ook digitaal lezen. Het proefabonnement stopt vanzelf, je zit nergens aan vast.

41% korting op het AD zaterdag+

vrijdag, oktober 5th, 2018

Wil je elke zaterdag een dikke AD krant ontvangen? Maak dan slim gebruik van deze aanbieding en bespaar maar liefst 41% op de prijs! Zo ontvang je op zaterdag fysiek de krant op de deurmat en de rest van de week lees je de krant digitaal.

4 weken de krant voor €4, stopt automatisch!

zaterdag, september 1st, 2018

Neem nu een proefabonnement op een landelijk of regionale dagblad en betaal slechts 4 euro voor 4 weken. Na 4 weken stopt de levering automatisch! Je hebt keuze uit 11 verschillende kranten.