Telegraaf aanbiedingen en abonnementen

Ben je op zoek naar een De Telegraaf aanbieding? Blijf dan rustig zitten, want wij zetten alle Telegraaf aanbiedingen en abonnementen voor je op een rijtje. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste actie. Je vindt alle Telegraaf aanbiedingen hieronder, dus neem snel een kijkje!

De Telegraaf krant ontvangen

Met een abonnement op De Telegraaf blijf je altijd op de hoogte van het allernieuwste nieuws. Elke dag word je op de hoogte gehouden van lokaal, landelijk en internationaal nieuws. Wil je een abonnement afsluiten? Maak dan slim gebruik van onze Telegraaf aanbiedingen en ontvang 6 dagen per week de krant.
Bekijk ook: gratis kranten, De Telegraaf, AD, NRC, Trouw en de Volkskrant.
Regionale krant: Limburger, Gelderlander, Parool, Tubantia, Stentor, DVHN, Brabants Dagblad, Leeuwarder Courant, NHD, BN DeStem, PZC, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant, De Gooi- en Eemlander, Haarlems Dagblad.

Telegraaf aanbiedingen

  telegraaf-premium-gratis

  Met De Telegraaf Premium krijg je exclusief toegang tot alle artikelen, video's en column op de website van De Telegraaf en in de app. Voor slechts 99 cent per week krijg jij dit aanbod. Dit komt neer op een korting van maar liefst 67%! Zeer populair.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  telegraaf-abonnementen

  Wil je De Telegraaf graag lezen met korting? Kies dan voor deze actie en krijg tot wel 74% korting op de krant. Zo kan je met deze Telegraaf aanbieding kiezen tussen dagelijks de krant met korting, de krant digitaal of enkele een zaterdagabonnement. Je profiteert in ieder geval maximaal!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  telegraaf-weekend-abonnement

  Met een De Telegraaf Weekend abonnement ben je elk weekend verzekerd van het laatste nieuws, boeiende reportages en interessante interviews. Je ontvangt elke zaterdag de dikke weekendkrant, boordevol achtergrondverhalen en diepgravende journalistiek. Ook krijg je toegang tot de digitale versie van De Telegraaf en kun je profiteren van exclusieve abonnee voordelen. Wil je niks missen van het weekendnieuws? Neem dan nu een De Telegraaf Weekend abonnement en blijf op de hoogte!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  telegraaf-actie-gratis

  Wil je graag een abonnement op De Telegraaf? Kies dan voor dit voordelige jaarabonnement en betaal slechts 24,50 per maand in plaats van €42,48. Tevens ontvang je gratis VROUW magazine op zaterdag.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  telegraaf-actie-gratis

  Kom je doordeweeks niet toe aan de krant, maar vind je het wel fijn om op zaterdag de krant te lezen? Kies dan nu voor De Telegraaf zaterdagabonnement en betaal slechts 17,50 per maand. Dit is inclusief De Telegraaf Digitaal, Vrij en VROUW magazine. Dit komt neer op 46% korting!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  de-telegraaf-digitaal

  Lees jij de krant alleen nog maar digitaal? Kies dan nu voor De Telegraaf Digitaal en betaal slechts €8,62 per maand. Je krijgt vervolgens toegang tot de digitale krant en alle artikelen op de website (en in de app). Dit komt neer op 47% korting voor nieuwe klanten.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  Detelegraaf-2jaar

  Wil je graag een voordelig abonnement nemen op De Telegraaf? Maak dan slim gebruik van deze aanbieding en betaal slechts 24,50 euro per maand voor de krant, inclusief VRIJ en VROUW magazine. De krant wordt 6 dagen per week thuisbezorgd. Met deze actie ontvang je 42% korting! Edit: Tijdelijk alleen 1-jarige abonnementen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  Detelegraaf-2jaar

  De Telegraaf is het goedkoopst in combinatie met een 1-jarig abonnement. Zo betaal je slechts €5,65 per week voor De Telegraaf, inclusief de digitale krant en  VROUW & VRIJ katern op zaterdag. Dit komt neer op een korting van 47% per maand.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  Detelegraaf-2jaar

  Wil je graag een abonnement nemen op De Telegraaf? Maak dan slim gebruik van deze actie en krijg 2 jaar de krant op de deurmat tegen 39% korting! Zo betaal je slechts 24,5 per maand! Dit is inclusief VRIJ En VROUW magazine en toegang tot alle digitale artikelen.

  Nu bekijken →
  Lees meer