Solcon aanbiedingen

Op zoek naar een geweldige Solcon-aanbieding? Goed nieuws, je hebt zojuist de juiste bestemming bereikt! Hier bij ons vind je een uitgebreid overzicht van alle Solcon-aanbiedingen die je helpen besparen op je internet- en tv-pakket. Maar dat is niet alles, want we gaan nog een stapje verder. We houden je ook op de hoogte van de nieuwste cadeaus en extra's die je bij je abonnement ontvangt. Compleet overzicht van cadeaus.
Providers: KPN, Ziggo, Budget alles-in-1, Delta, Solcon, Caiway, Youfone, Odido, T-Mobile Thuis en Online.nl.

Solcon acties

  gratis-wifi-versterker-solcon

  Bij het afsluiten van een nieuw Solcon abonnement kun je nu profiteren van een geweldige aanbieding: je ontvangt gratis 2 WiFi versterkers ter waarde van €179,90. Daarnaast krijg je toegang tot WiFi 6-technologie. Deze WiFi versterkers zullen je helpen om het bereik en de prestaties van je draadloze netwerk te verbeteren, zodat je in huis kunt genieten van een snelle en betrouwbare internetverbinding, zelfs op plaatsen waar het signaal normaal gesproken zwakker is.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  wifi-versterker-solcon

  Ontvang nu 2 gratis wifi-versterkers t.w.v. €179,90 + tijdelijk geen activatiekosten t.w.v. €25,00 bij een glasvezel abonnement van Solcon! Zo geniet je van supersnel glasvezel internet overal in huis.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  solcon-aansluiten

  Kies nu voor snelle glasvezel van Solcon en een monteur komt langs om het voor je te installeren t.w.v. €90,50. Verder betaal je geen aansluitkosten t.w.v. €25. Dit is het moment om over te stappen!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  gratis-wifi-repeater

  Kies nu voor glasvezel internet van Solcon en ontvang 2 gratis Wifi-versterkers t.w.v. €179,90 en betaal geen activatiekosten t.w.v. €25. Het gaat om de AVM Fritz 1200AX repeaters. Met de gratis overstapservice blijf je altijd online, dus stap nu over!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  gratis-netwerk-solcon

  Geniet nu van glasvezelinternet van Solcon door over te stappen. Er komt vervolgens een monteur langs die alles voor je aansluit en installeert t.w.v. €90,50. Tot en met 1 mei profiteer je van deze actie.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  gratis-philips-tv

  Stopt maandag om 10:00, dus laatste kans! Goed nieuws! Bij het afsluiten van een nieuw internetabonnement bij Solcon kun je nu genieten van een geweldige aanbieding: een gratis 4K Philips Smart TV bij je abonnement. Met deze 4K Philips Smart TV haal je de nieuwste technologie in huis. Geniet van haarscherpe beelden, levendige kleuren en een indrukwekkende kijkervaring.

  Nu bekijken →
  Lees meer