Zorgverzekeringen met cadeaus

Je doet er goed aan om dit jaar goed te kijken naar de verschillende zorgpremies. Je kan namelijk al snel honderden euro's per jaar besparen door over te stappen! Door Corona zijn de zorgpremies flink gestegen, dus neem eens een kijkje tussen onze acties. Stap voor 1 januari over en bespaar op de zorgkosten! De eigen bijdrage bedraagt dit jaar €385. Hier vind je alle zorgpremies 2023. Hieronder vind je alle acties.

Zorgverzekeringen acties en gratis

Zorgvergelijkers

Alle premies voor zorgverzekeringen

  fbto-gratisnl

  Bij FBTO kan je kiezen uit 3 verschillende zorgverzekeringen met een basis voor €131,95, Basis Plus voor €147,45 en Basis vrij voor €153,95. Verder kan je kiezen uit verschillende modules om jouw verzekering persoonlijke te maken.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  HEMA-kras-en-win

  Kies nu voor de zorgverzekering van HEMA voor €141,75 per maand. Met HEMA ben je uitstekend verzekering bij Menzis. Daarnaast ontvang je ook nog eens 10% korting op je aankopen bij HEMA, een leuke bijkomstigheid.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  unive-zorgverzekering

  Regel je eigen zorgverzekering met Univé en betaal slechts €138,95 voor de basisverzekering Zorg Select. Met dit pakket mag je altijd naar je eigen huisarts en ontvang je spoedeisende hulp in alle ziekenhuizen. Je kan echter ook nog kiezen uit 2 andere pakketten met een ruimer aanbod van zorgverleners. Bereken je premie en ontdek het aanbod.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  de-freisland-gratis

  De basispremie voor De Friesland zorgverzekering is dit jaar flink verhoogd naar €136,95 per maand. Bereken binnen 3 minuten jouw persoonlijke premie.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  postcode-zorgcollectief

  Met de collectieve zorgverzekering van Nationale Nederlanden, het Postcode Zorgcollectief, ontvang je tot wel 30% korting op aanvullende verzekeringen zoals fysio, tandarts en orthodontie. Bereken je premie en kies voor de zorgverzekering van Postcode Zorgcollectief vanaf €140,50.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  ohra-zorgverzekering-gratis

  Regel je zorgverzekering vandaag nog via Ohra en krijg vrije zorgkeuze. Daarnaast zijn er verschillende aanvullende verzekeringen die je aan kunt zetten. Zo betaal je alleen voor zorg wat je ook echt nodig hebt. Ook kan je dit jaar je fysiobehandelingen uit 2023 meenemen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  christelijke-zorgverzekering

  Bij de Christelijke zorgverzekeraar, voorheen Prolife, start de basisverzekering al vanaf €140,45 per maand. En dat is nog niet alles! Je kunt genieten van wel tot 8% korting op aanvullende verzekeringen en tot 8% korting op de tandartsverzekering. Een mooie kans om niet alleen te zorgen voor je gezondheid maar ook voor je portemonnee. Bereken je premie nu en ontdek de voordelen van de Christelijke zorgverzekeraar!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  onvz-gratisnl

  Ben je op zoek naar een goede zorgverzekering met een ruime dekking? Bekijk dan eens het aanbod van ONVZ. Je ontvangt altijd vrije zorgkeuze en declaraties worden binnen 5 dagen vergoed. ONVZ is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk.

  Nu bekijken →
  Lees meer