Zorgverzekeringen acties en gratis

Wil jij honderden euro’s besparen op je zorgverzekering? Stap dan voor 1 januari over en profiteer van de vele stuntaanbiedingen! Hieronder vind je de zorgpremies op basis van €385,- wettelijke eigen risico.
Wil je jouw zorgverzekering vergelijken op basis van jouw gegevens? Klik dan hier en vergelijk alle zorgverzekeringen!

Zorgverzekeringen acties en gratis

  »

  10% korting bij HEMA met zorgverzekering

  Kies nu voor de HEMA zorgverzekering en betaal slechts €113 per maand voor de basisverzekering. Daarnaast ontvang je met jouw zorgpas het hele jaar door maar liefst 10% korting op al je aankopen van HEMA!

  »

  Gratis tandongeval verzekering bij Independer

  Als je via Independer overstapt van zorgverzekering, dan ontvang je gratis een tandongeval verzekering bij het afsluiten van jouw verzekering. Het maakt dan niet uit welke zorgverzekering je kiest. Je kan overstappen naar elke zorgverzekeraar! Handig zo'n extraatje.

  oralb-zorgkiezer
  »

  Tip! Gratis Oral-B tandenborstel bij Zorgkiezer

  Wil je overstappen van zorgverzekering? Vergelijk dan alle 55 zorgverzekeringen via Zorgkiezer, stap over en ontvang een gratis Oral-B tandenborstel.

Zorgvergelijkers

  zorgkiezer-gratisnl
  »

  Vergelijk 55 zorgverzekeraars op prijs en inhoud

  Een zorgverzekering met 100% vergoeding op tandzorg? Een goedkope basisverzekering? Of liever een compleet pakket? Via Zorgkiezer vergelijk je alle 55 zorgverzekeraars op prijs en inhoud. Zo kan je tot wel €300 per jaar besparen.

  independer-vergelijken-gratisnl
  »

  Zorgverzekering vergelijken via Independer

  Wil je eenvoudig alle zorgverzekeringen vergelijken op basis van prijs en jouw wensen? Dan kan dit eenvoudig via Independer. Zo ontdek je welke zorgverzekering de beste zorg biedt of het goedkoopst is. Vul je wensen in en ontdek direct het aanbod!

Alle premies voor zorgverzekeringen

  just-zorgverzekering-gratis
  »

  Just zorgverzekering vanaf €107,95

  De Just zorgverzekering is onderdeel van CZ en heeft één van de laagste premies in Nederland. Daarnaast werkt het ook heel simpel. Je kan kiezen uit 3 pakketten om je zorgverzekering te regelen. Geschikt voor iedereen die het simpel willen houden.

  postcode-zorgcollectief
  »

  Postcode Zorgcollectief zorgverzekering vanaf €117,85

  Postcode Zorgcollectief is een populaire collectieve zorgverzekering met korting op de zorgverzekering van Nationale Nederlanden. Je ontvangt bij Zorgcollectief vrije zorgkeuze en je voordeel kan oplopen tot wel 30%.

  ohra-zorgverzekering-gratis
  »

  Ohra zorgverzekering vanaf €116,50

  Regel je zorgverzekering vandaag nog via Ohra en krijg vrije zorgkeuze. Daarnaast zijn er verschillende aanvullende verzekeringen die je aan kunt zetten. Zo betaal je alleen voor zorg wat je ook echt nodig hebt.

  czdirect-zorgverzekering
  »

  CZdirect zorgverzekering vanaf €109,95

  Ben je op zoek naar een goede zorgverzekering die snel declareert en een scherpe premie heeft? CZ Direct heeft met een premie van €109,95 één van de laagste premies in Nederland. Bereken je premie en ontdek het zelf.

  besured-gratis
  »

  Besured studentenverzekering vanaf €115,25

  Besured is een zorgverzekering voor studenten en young professionals. Zo krijg je een zorgverzekering met zorg wat je echt nodig hebt. Bereken je premie en ontdek wat Besured voor jou gaat kosten.

  unive-zorgverzekering
  »

  Univé zorgverzekering vanaf €107,95

  Regel je eigen zorgverzekering met Univé en betaal slechts €107,95 voor de basisverzekering Zorg Select. Met dit pakket mag je altijd naar je eigen huisarts en ontvang je spoedeisende hulp in alle ziekenhuizen.

  promovendum-gratis
  »

  Promovendum zorgverzekering vanaf €115,50

  Kies voor een lage zorgpremie van Promovendum en je krijgt een uitgebreide dekking met 100% keuzevrijheid. Daarnaast krijg je een gratis tandongevallenverzekering cadeau bij je basisverzekering. Bereken je premie in 1 minuut.

  unitedconsumers-zorgverzekering
  »

  UnitedConsumers zorgverzekering vanaf €113,95

  Bij UnitedConsumers krijg je 5% collectiviteitskorting op de basisverzekering van VGZ en 15% korting op alle aanvullende verzekeringen. Wil je ook goed verzekerd zijn tegen een scherpe premie? Stap dan nu over!

  de-freisland-gratis
  »

  De Friesland zorgverzekering vanaf €110,50

  De basispremie van De Friesland zorgverzekering blijft in 2020 gelijk. Zo heb je al een basisverzekering vanaf €110,50 per maand. Bereken je premie en ontdek wat jij gaat betalen.

  prolife-gratis
  »

  Pro Life zorgverzekering vanaf €115,95

  Pro Life is een christelijke zorgverzekeraar die algemene en christelijke zorg vergoedt. Bij Pro Life ontvang je tot wel 5% collectiviteitskorting op de basisverzekering, 15% korting op aanvullende verzekeringen en 15% korting op de tandartsverzekering. Bereken je premie en ontdek de voordelen!

  salland-gratis
  »

  Salland zorgverzekering vanaf €113,90

  Salland is een regionale zorgverzekeraar waarin mensen oprecht aandacht en tijd voor elkaar maken. Wil je overtappen? De basispremie begint vanaf €113,90. Bekijk de mogelijkheden.

  zorgdirect-gratis
  »

  Zorgdirect zorgverzekering vanaf 124,65

  Bij Zorgdirect profiteer je altijd van een collectiviteitskorting van 10%. Zo betaal je voor 2020 een premie van €124,65 per maand. Je hebt altijd 100% keuzevrijheid en er is geen medische keuring.

  onvz-gratisnl
  »

  ONVZ zorgverzekering vanaf €114

  Ben je op zoek naar een voordelige zorgverzekering met een ruime dekking? Bekijk dan eens het aanbod van ONVZ. Je ontvangt altijd vrije zorgkeuze en declaraties worden binnen 5 dagen vergoed. ONVZ is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk.