Vakantiegeld aanbiedingen

Ieder jaar krijg je in mei of juni vakantiegeld. Met dit geld kan je natuurlijk een prachtige vakantie boeken of je kunt dit geld in je huis stoppen. De keuze ligt natuurlijk bij jou. Wat je wel moet weten is dat er tijdens deze periode talloze webshops en reisaanbieders zijn die stunten met verschillende aanbiedingen en acties. Wij van Gratis.nl zetten de beste vakantiegeld aanbiedingen voor je op een rijtje. Deze aanbiedingen mag je niet missen! Heb je zelf nog een leuke vakantiegeld aanbieding gevonden? Laat het ons dan weten en stuur een e-mail naar info @ gratis.nl.

Gratis VISA World Card 1 jaar GRATIS

Gratis VISA World Card 1 jaar GRATIS

De Visa World Card is de meest geaccepteerde betaalmiddel, handig voor al je online aankopen en voor op vakantie. Vraag nu de Visa World Card aan en betaal het eerste jaar helemaal niets! Niet te vergeten ontvang je met de Visa World Card 180 dagen aankoopverzekering voor al je inkopen.

Vakantiegeld acties

  »

  Wehkamp sale tot 50%

  Geniet nu van de Wehkamp sale met kortingen tot wel 50% op kleding, elektronica, woonaccessoires, schoenen en nog veel meer. Neem een kijkje tussen de sale en profiteer direct!

  »

  10% EXTRA kassakorting bij HEMA

  Bij HEMA krijg je nu 10% EXTRA kassakorting op alle afgeprijsde artikelen. Dit betekent 10% korting bovenop de sale van 50%.