Gratis Sinterklaas acties

Laatste acties toegevoegd op 20 november 2019
Sinterklaas komt er weer aan! Het wordt steeds kouder en 2019 is alweer bijna voorbij. Wij hebben speciaal voor jou allemaal gratis cadeautjes, acties en aanbiedingen voor je verzameld voor tijdens Sinterklaas, zodat je die nu alvast kunt kopen!

Sinterklaas spullen

Zo kun je hier de leukste Sinterklaas cadeautjes en Sinterklaas spullen vinden, maar ook voor Sinterklaas gedichten en voor cadeau-inspiratie voor op pakjesavond ben je hier op de juiste pagina. Profiteer van alle Sinterklaas acties en geniet van de feestdagen.

Sinterklaas cadeautjes

Het belangrijkste met Sinterklaas zijn natuurlijk de cadeautjes en ook voor deze Sinterklaas cadeautjes ben je op Gratis.nl op het juiste adres. Neem een kijkje tussen onderstaande acties en vind jouw gratis cadeautjes of geweldige Sinterklaas acties.
Video van Sinterklaas als download
Video van Sinterklaas als download
Het is Sinterklaas! Wil jij vandaag nog snel een video voor Sinterklaas maken? Dat kan! Je video staat binnen 1 uur klaar en kost vandaag 37% minder. Zo kan je jouw video van Sinterklaas (12 minuten) downloaden voor slechts €12,50.
Nu bekijken →

Gratis Sinterklaas kadootjes

  video-van-sint-actie
  »

  Video van Sinterklaas als download

  Het is Sinterklaas! Wil jij vandaag nog snel een video voor Sinterklaas maken? Dat kan! Je video staat binnen 1 uur klaar en kost vandaag 37% minder. Zo kan je jouw video van Sinterklaas (12 minuten) downloaden voor slechts €12,50.

  sinterklaas-actie
  »

  Kant en klare sinterklaasgedichten

  Ben je op zoek naar de leukste sinterklaasgedichten? Hulp nodig met ruimen of kan je wel wat tips gebruiken? Op deze site vind je kant-en-klare sinterklaasgedichten, een gedichten generator, rijmwoordenboek en goede tips voor de beste sinterklaasgedichten.

  bellen-met-sinterklaas-app
  »

  Bellen met Sinterklaas - IOS

  Verras jouw kind met een telefoontje van Sinterklaas afgestemd op leeftijd en geslacht. Of als jouw kind Sinterklaas niet wilt spreken is een SMS ook mogelijk. Download de app en verras jouw kind! Wij verwijzen je door naar iTunes.

  bellen-met-sinterklaas-app
  »

  Bellen met Sinterklaas - Android

  Verras jouw kind met een telefoontje van Sinterklaas afgestemd op leeftijd en geslacht. Of als jouw kind Sinterklaas niet wilt spreken is een SMS ook mogelijk. Download de app en verras jouw kind! Wij verwijzen je door naar de Android app.

  Sint
  »

  Gratis Sinterklaas lootjes trekken

  Gratis Sint lootjes! Trek online lootjes via Sintlootjes.nl.

Sinterklaas acties (tips van Sint en Piet)

  sinterklaas-videoboodschap-gratis
  »

  Persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas

  Verras je kinderen met een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas! De videoboodschap is persoonlijk met naam, leeftijd en eventueel foto's. Je kunt zelfs verschillende onderwerpen kiezen. Beschikbaar als download en op dvd.

  albert-heijn-sinterklaas
  »

  Schoencadeautjes van Albert Heijn

  Een kind ontvangt natuurlijk het liefste snoep in zijn schoen. En waar anders kun je zulke leuke snoepcadeautjes krijgen als bij Albert Heijn. Neem een kijkje tussen het assortiment en bestel vandaag nog je snoep online via ah.nl.

  gratis-sinterklaas-sms-sturen
  »

  Tip! Stuur een sms namens Sinterklaas

  Verras je kinderen met een speciale boodschap van de Sint! Via deze website stuur je een smsje naar wie je wilt met als afzender: Sinterklaas, Zwarte Piet of een naam naar keuze. Zo kun je iemand bijvoorbeeld om zijn verlanglijstje vragen of gewoon voor de gek houden. Het kost eenmalig slechts €1,30.

  gratis-rijmwoordenboek-sinterklaas
  »

  Gratis rijmwoorden zoeken

  Iedere hulpsinterklaas heeft af en toe inspiratie nodig voor zijn of haar gedicht. Op deze site vind je nou net dat woord waar je even niet op komt.

Zet je schoentje!

  plus-supermarkt-logo
  »

  PLUS knutselschoen zetten

  Kom nu naar een PLUS supermarkt bij jou in de buurt voor een gratis presentje van Sinterklaas. Bij de kassa worden de knutselplaten uitgedeeld. Tot wanneer je jouw schoen kan zetten verschilt per vestiging.

  intertoys-bf
  »

  Intertoys knutselschoen zetten

  Bezoek ook de Intertoys bij jou in de buurt, haal een knutselplaat op en zet je knutselschoen voor 1 december. Vanaf 2 december kan je een gratis verrassing in je schoen verwachten.

  deen-supermarkt-gratis
  »

  DEEN knutselschoen zetten

  Haal nu een knutselschoen op bij een DEEN supermarkt bij jou in de buurt en knutsel je eigen schoen in elkaar. Rond Sinterklaas ontvang je vervolgens een gratis verrassing in je schoen.

  coop-boodschappen-gratis
  »

  COOP knutselschoen zetten

  Kinderen tot 10 jaar kunnen gratis een knutselplaat ophalen bij een COOP bij jou in de buurt. Zet je knutselschoen in elkaar en ontvang een gratis verrassing in je schoen. Vergeet niet je ophaalbewijs mee te nemen!

  albert-heijn-logo
  »

  Albert Heijn schoen zetten

  Tot en met 4 december kan je gratis je schoen komen zetten bij Albert Heijn. Op 5 december ontvang je vervolgens wat lekkers in je schoen.

  gratis-spar
  »

  SPAR schoen zetten

  Bij SPAR zet je niet je schoen, maar knutsel je schoorsteen vlaggetjes in elkaar. Kleur de vlaggetjes in en lever 'm in bij een SPAR vestiging bij jou in de buurt voor een lekkere verrassing.

  jan-linders-gratisnl
  »

  Zet je schoen bij Jan Linders

  Via Facebook heeft Jan Linders aangekondigd dat je ook bij hun gratis je schoen kan komen zetten. Haal een knutselplaat op en kom je schoen zetten.

  poeisz-logo
  »

  Poiesz stoomboot knutselen

  Tot en met dinsdag 26 november kan je bij Poeisz een stoomboot in elkaar knutselen. Lever 'm vervolgens in voor een gratis verrassing op woensdag 27 november tijdens Pietenmiddag.

Handige winkels voor Sinterklaas

  coolblue-logo
  »

  Winkelen bij Coolblue tijdens Sinterklaas

  Je viert Sinterklaas niet alleen voor kinderen. Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die wat ouders is? Kijk dan eens tussen het uitgebreide assortiment van Coolblue.

  intertoys-bf
  »

  Al je speelgoed bestel je bij Intertoys

  Intertoys is misschien wel de nummer 1 speelgoedwinkel van Nederland. Hier vind je al het speelgoed wat je kind leuk vindt. Online is het assortiment nog uitgebreider. Laat je kind ook een kijkje nemen in het grote speelgoed. Dan wordt het voor jou een stuk makkelijker.

  blokker-logo
  »

  Winkelen bij Blokker tijdens Sinterklaas

  Ook bij Blokker koop je de leukste spulletjes voor jong en oud. Zo kan je er terecht voor speelgoed, gadgets, elektronica en verzorging. Bekijk het aanbod en profiteer direct.

  wehkamp-logo-bf
  »

  Wehkamp aanbiedingen & cadeaus

  Bij Wehkamp kun je altijd terecht voor al je cadeaus. Met zo'n groot assortiment is er voor iedereen wat wils. Hierbij kun je denken aan kleding, elektronica, babyartikelen, speelgoed, games en verzorgingsartikelen. Dus weet je even niet meer wat voor een cadeau je moet kopen? Kijk dan eens bij Wehkamp!

  media-markt-kerstmis
  »

  Media Markt aanbiedingen

  Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Of wil jij jezelf verwennen? Neem dan eens een kijkje bij Media Markt! Hier vind je voor iedereen wat wils en de prijzen zijn ook nog eens scherp. Dus als je niet weet wat voor een cadeau je moet halen, kun je altijd hier terecht.

  gratis-sinterklaas-kadootjes-yoursurprise
  »

  Persoonlijke Sinterklaas kadootjes van Yoursurprise

  Een manier om iemand te verrassen met een schoencadeau is natuurlijk door het persoonlijk te maken! Bekijk dus de persoonlijke cadeaus van Yoursurprise en maak bijvoorbeeld een mijter met naam, een pieten muts of een chocoladefoto.

  gratis-sinterklaas-feestwinkel
  »

  Sinterklaasfeestwinkel: voor al je Sinterklaas spullen

  Ter voorbereiding op de grote avond op 5 december kun je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde Sinterklaasavond vinden op Sinterklaas-feestwinkel.nl. Alle sinterklaas spullen en cadeaus vind je in deze webshop voor lage prijzen.