Gratis Sinterklaas acties

Sinterklaas komt er weer aan! Het wordt steeds kouder en 2022 is alweer bijna voorbij. Wij hebben speciaal voor jou allemaal gratis cadeautjes, acties en aanbiedingen voor je verzameld voor tijdens Sinterklaas, zodat je die nu alvast kunt kopen!

Sinterklaas spullen

Zo kun je hier de leukste Sinterklaas cadeautjes en Sinterklaas spullen vinden, maar ook voor Sinterklaas gedichten en voor cadeau-inspiratie voor op pakjesavond ben je hier op de juiste pagina. Profiteer van alle Sinterklaas acties en geniet van de feestdagen.

Sinterklaas cadeautjes

Het belangrijkste met Sinterklaas zijn natuurlijk de cadeautjes en ook voor deze Sinterklaas cadeautjes ben je op Gratis.nl op het juiste adres. Neem een kijkje tussen onderstaande acties en vind jouw gratis cadeautjes of geweldige Sinterklaas acties.
Gratis extraatjes bij Video van Sint + €5 korting
Gratis extraatjes bij Video van Sint + €5 korting
Nog scherper! Ontdek nu een nieuw avontuur met een persoonlijke video van Sinterklaas. Nu met €5 €10 korting en gratis verjaardagsvideo, gratis foto's, gratis gesigneerde kaart en gratis envelop uit Spanje. Dit complete pakket kost je nu slechts €19,95 €14,95! Binnen 1 uur kan je de video downloaden en de dvd wordt binnen 72 uur verstuurd. Start in november weer!
Nu bekijken →

Gratis Sinterklaas kadootjes

Sinterklaas acties (tips van Sint en Piet)

Zet je schoentje!

  schuurman-schoenen-sinterklaas

  Bij Schuurman Schoenen draait de Sinterklaaspret op volle toeren! Haal nu een Sinterklaas kleurplaat op in de winkel (of download deze online) en laat de creativiteit van de kinderen de vrije loop. Eenmaal ingekleurd, kunnen ze de kleurplaat inleveren in ruil voor een feestelijk presentje.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  jumper-diersuper

  Sinterklaas is ook een feest voor je huisdier! Bezoek daarom een Jumper bij jou in de buurt en zet vanaf 21 november het voerbakje van je hond voor een gratis presentje. Ga op zoek naar een vestiging bij jou in de buurt.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  jumbo-supermarkten-gratis

  Bezoek nu een Jumbo supermarkt bij jou in de buurt en haal de knutselplaat op. Teken 'm in, zet vervolgens je knutselschoen in elkaar en ga naar de winkel voor een gratis cadeautje. Dit jaar ook bij online bestellingen (vraag dit dan aan de bezorger).

  Nu bekijken →
  Lees meer
  plus-supermarkt-logo

  Bezoek een PLUS bij jou in de buurt, haal de knutsel schoen op en ga thuis aan de slag met je kleurkunsten. Lever de knutselschoen in voor een gratis cadeautje.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  hoogvliet-schoen

  Dit jaar kan je van 12 t/m 30 november je knutselschoen zetten bij Hoogvliet. Van 1 t/m 5 december kan jij vervolgens een gratis cadeau ophalen. Geldig in alle winkels van Hoogvliet.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  dirk-supermarkt

  Haal nu een Sinterklaas kleurplaat op bij een Dirk supermarkt bij jou in de buurt (of download deze online) en ontvang een gratis cadeautje wanneer je de ingekleurde kleurplaat (voor 1 december) inlevert.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  dekamarkt

  Haal nu een Sinterklaas kleurplaat op bij een DekaMarkt bij jou in de buurt, kleur de kleurplaat in en lever 'm voor 5 december in voor een gratis cadeautje. De kleurplaat kan je ook online downloaden en vervolgens zelf printen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  boni-supermarkt

  Maak je Sinterklaasviering extra speciaal met de Boni Supermarkt knutsel pietenmuts actie! Haal nu jouw knutsel pietenmuts bij een Boni Supermarkt in de buurt en laat de creativiteit stromen. Neem de tijd om de muts in te kleuren en breng hem vervolgens terug naar de winkel. Als beloning ontvang je een gratis cadeautje!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  aldi-logo-gratis

  Bezoek nu een Aldi bij jou in de buurt voor een gratis knutselschoen. Neem de kleurplaat mee naar huis en lever 'm ingekleurd weer in voor een gratis presentje. De actie vind je halverwege de pagina.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  lidl-logo

  Kleur en knutsel nu je schoen in elkaar en lever 'm voor 5 december in bij een Lidl vestiging bij jou in de buurt. Vanaf 5 december krijg je een gratis verrassing. De kleurplaat kan je online downloaden. Je vindt de actie bijna onderaan de pagina.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  knutselboot-prenetal

  Bij Prénatal kunnen de kleintjes nu gratis een knutselboot ophalen! Bezoek een vestiging bij jou in de buurt en laat de creativiteit van de kinderen de vrije loop terwijl ze de pakjesboot tekenen, kleuren of verven. Als beloning voor de knutselinspanningen, ontvangen ze een leuk presentje. Het is een gezellige manier om samen creatief bezig te zijn en het Sinterklaasgevoel te omarmen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  coop-boodschappen-gratis

  Speciaal voor kinderen tot 10 jaar: haal gratis een kleurplaat op bij een COOP vestiging bij jou in de buurt. Laat de creativiteit van de kinderen de vrije loop en wanneer de ingekleurde kleurplaat weer wordt ingeleverd, ontvangen ze als beloning een leuk presentje.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  albert-heijn-logo

  Breng de magie van Sinterklaas naar Albert Heijn! Zet je eigen (oude) schoen in de winkel bij jou in de buurt en ontvang als beloning een gratis cadeautje. Het is een feestelijke manier om de Sinterklaastijd te vieren en een traditie die gezelligheid brengt in de winkel. Kom langs en laat de kinderen hun schoen zetten tot en met 4 december.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  gratis-spar

  Bij Spar zet je dit jaar geen schoen, maar hang je vlaggetjes op. Download en print de vlaggetjes en lever de vlaggetjes ingekleurd weer in. Wanneer jij je vlaggetjes inlevert ontvang je wat lekkers.

  Nu bekijken →
  Lees meer

Handige winkels voor Sinterklaas