Gratis Sinterklaas acties

Laatste acties toegevoegd op 16 november 2017

Sinterklaas komt er weer aan! Het wordt steeds kouder en 2017 is alweer bijna voorbij. Wij hebben speciaal voor jou allemaal gratis cadeautjes, acties en aanbiedingen voor je verzameld voor tijdens Sinterklaas, zodat je die nu alvast kunt kopen!

Sinterklaas spullen

Zo kun je hier de leukste Sinterklaas cadeautjes en Sinterklaas spullen vinden, maar ook voor Sinterklaas gedichten en voor cadeau-inspiratie voor op pakjesavond ben je hier op de juiste pagina. Profiteer van alle Sinterklaas acties en geniet van de feestdagen.

Sinterklaas cadeautjes

Het belangrijkste met Sinterklaas zijn natuurlijk de cadeautjes en ook voor deze Sinterklaas cadeautjes ben je op Gratis.nl op het juiste adres. Neem een kijkje tussen onderstaande acties en vind jouw gratis cadeautjes of geweldige Sinterklaas acties.

Gratis Sinterklaas kadootjes

  »

  Gratis Sintboek bij Jumbo

  Koop één van de actieproducten van JUMBO en krijg gratis het Sintboek van Lauren Verster, Humberto Tan of Ellen Hoog. Elke week wordt er een ander boek weggegeven met in totaal 3 verschillende boeken.

  »

  Bellen met Sinterklaas - IOS

  Verras jouw kind met een telefoontje van Sinterklaas afgestemd op leeftijd en geslacht. Of als jouw kind Sinterklaas niet wilt spreken is een SMS ook mogelijk. Download de app en verras jouw kind! Wij verwijzen je door naar iTunes.

  »

  Bellen met Sinterklaas - Android

  Verras jouw kind met een telefoontje van Sinterklaas afgestemd op leeftijd en geslacht. Of als jouw kind Sinterklaas niet wilt spreken is een SMS ook mogelijk. Download de app en verras jouw kind! Wij verwijzen je door naar de Android app.

  »

  Gratis Sinterklaas lootjes trekken

  Gratis Sint lootjes! Trek online lootjes via Sintlootjes.nl.

Sinterklaas acties (tips van Sint en Piet)

  »

  Schoencadeautjes van Albert Heijn

  Een kind ontvangt natuurlijk het liefste snoep in zijn schoen. En waar anders kun je zulke leuke snoepcadeautjes krijgen als bij Albert Heijn. Neem een kijkje tussen het assortiment en bestel vandaag nog je snoep online via ah.nl.

  »

  Persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas

  Verras je kinderen met een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas (gratis)! De hele Club van Sinterklaas bespreekt allerlei informatie die jij in kunt vullen, zodat de boodschap compleet gericht is op jouw kinderen.

  »

  Tip! Stuur een sms namens Sinterklaas

  Verras je kinderen met een speciale boodschap van de Sint! Via deze website stuur je een smsje naar wie je wilt met als afzender: Sinterklaas, Zwarte Piet of een naam naar keuze. Zo kun je iemand bijvoorbeeld om zijn verlanglijstje vragen of gewoon voor de gek houden. Het kost eenmalig slechts €1,30.

  »

  Gratis rijmwoorden zoeken

  Iedere hulpsinterklaas heeft af en toe inspiratie nodig voor zijn of haar gedicht. Op deze site vind je nou net dat woord waar je even niet op komt.

Zet je schoentje!

  »

  Gratis verrassing bij Vomar

  Doe nu mee aan de Vomar speurtocht! Vraag naar de speurkaart bij de servicebalie en ga op zoek naar de verloren chocoladeletters. Met deze letter kun je een woord maken. Heb jij het woord geraden? Dan ontvang je gelijk een gratis verrassing.

  »

  Zet je schoen bij COOP

  Zet vanaf 20 november ook je schoen bij Coop en ontvang op Sinterklaas een verrassing in je schoen. Download hier je bouwplaat voor een knutselschoen en zet hem neer in een COOP bij jou in de buurt.

  »

  Zet je schoen bij DekaMarkt

  Bij DekaMarkt kun je nu gratis jouw schoenen neerzetten. Download hier jouw Sinterklaas knutselplaat en maak jouw eigen sinterklaasschoen. Zet je schoen uiterlijk 2 december in de winkel.

  »

  Knutselschoen bij Plus supermarkt

  Knutsel nu je eigen sinterklaasschoentje in elkaar en ontvang op Sinterklaas een kleine verrassing in je schoen. Haal de bouwplaat op bij een Plus supermarkt bij jou in de buurt.

  »

  Zet je knutselklomp bij Welkoop

  Zoek nu een Welkoop bij jou in de buurt en vraag naar de knutselklomp. Tot en met 29 november kun jij je knutselklomp zetten en op 2 december kun je een verrassing verwachten.

Handige winkels voor Sinterklaas

  »

  Wehkamp aanbiedingen & cadeaus

  Bij Wehkamp kun je altijd terecht voor al je cadeaus. Met zo'n groot assortiment is er voor iedereen wat wils. Hierbij kun je denken aan kleding, elektronica, babyartikelen, speelgoed, games en verzorgingsartikelen. Dus weet je even niet meer wat voor een cadeau je moet kopen? Kijk dan eens bij Wehkamp!

  »

  Media Markt aanbiedingen

  Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Of wil jij jezelf verwennen? Neem dan eens een kijkje bij Media Markt! Hier vind je voor iedereen wat wils en de prijzen zijn ook nog eens scherp. Dus als je niet weet wat voor een cadeau je moet halen, kun je altijd hier terecht.

  »

  Vier Sinterklaas met Intertoys

  Intertoys bestaat dit jaar 40 jaar en viert daarnaast natuurlijk ook de verjaardag van Sinterklaas! Ontdek daarom alle geweldige Sinterklaas kadootjes in de webshop van Intertoys en wees voorbereid voor die grote avond.

  »

  Speelgoed van Bart Smit

  Natuurlijk vind je ook dit jaar weer het leukste speelgoed om cadeau te geven bij Bart Smit. Ontdek de laatste trends maar ook de voordelige cadeaus waarmee je je kinderen op 5 december samen met Sinterklaas voor kunt verrassen.

  »

  Persoonlijke Sinterklaas kadootjes van Yoursurprise

  Een manier om iemand te verrassen met een schoencadeau is natuurlijk door het persoonlijk te maken! Bekijk dus de persoonlijke cadeaus van Yoursurprise en maak bijvoorbeeld een mijter met naam, een pieten muts of een chocoladefoto.

  »

  De leukste Sinterklaas kadootjes in 1 webshop

  Op Sinterklaaswebshop.nl vind je een groot overzicht van leuke kadootjes om te geven op 5 december. Ontdek alle Sinterklaas kadootjes of doe hier goede inspiratie op voor een ander leuk cadeau.

  »

  Sinterklaasfeestwinkel: voor al je Sinterklaas spullen

  Ter voorbereiding op de grote avond op 5 december kun je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde Sinterklaasavond vinden op Sinterklaas-feestwinkel.nl. Alle sinterklaas spullen en cadeaus vind je in deze webshop voor lage prijzen.