Gratis Sinterklaas acties

Sinterklaas komt er weer aan! Het wordt steeds kouder en 2022 is alweer bijna voorbij. Wij hebben speciaal voor jou allemaal gratis cadeautjes, acties en aanbiedingen voor je verzameld voor tijdens Sinterklaas, zodat je die nu alvast kunt kopen!

Sinterklaas spullen

Zo kun je hier de leukste Sinterklaas cadeautjes en Sinterklaas spullen vinden, maar ook voor Sinterklaas gedichten en voor cadeau-inspiratie voor op pakjesavond ben je hier op de juiste pagina. Profiteer van alle Sinterklaas acties en geniet van de feestdagen.

Sinterklaas cadeautjes

Het belangrijkste met Sinterklaas zijn natuurlijk de cadeautjes en ook voor deze Sinterklaas cadeautjes ben je op Gratis.nl op het juiste adres. Neem een kijkje tussen onderstaande acties en vind jouw gratis cadeautjes of geweldige Sinterklaas acties.
Gratis extraatje bij Video van Sint + €10 korting
Gratis extraatje bij Video van Sint + €10 korting
Ontdek nu een nieuw avontuur met een persoonlijke video van Sinterklaas. Nu met €10 korting en gratis verjaardagsvideo, gratis foto's, gratis gesigneerde kaart en gratis envelop uit Spanje. Dit complete pakket kost je nu slechts €19,95. Binnen 1 uur kan je de video downloaden en de dvd wordt binnen 72 uur verstuurd. De actie komt in november weer live.
Nu bekijken →

Gratis Sinterklaas kadootjes

Sinterklaas acties (tips van Sint en Piet)

  sinterklaas-videoboodschap-gratis

  Verras je kinderen met een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas! De videoboodschap is persoonlijk met naam, leeftijd en eventueel foto's. Je kunt zelfs verschillende onderwerpen kiezen. Beschikbaar als download en op dvd. Deze actie wordt geactiveerd in november.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  albert-heijn-sinterklaas

  Een kind ontvangt natuurlijk het liefste snoep in zijn schoen. En waar anders kun je zulke leuke snoepcadeautjes krijgen als bij Albert Heijn. Neem een kijkje tussen het assortiment en bestel vandaag nog je snoep online via ah.nl.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  gratis-sinterklaas-sms-sturen

  Verras je kinderen met een speciale boodschap van de Sint! Via deze website stuur je een smsje naar wie je wilt met als afzender: Sinterklaas, Zwarte Piet of een naam naar keuze. Zo kun je iemand bijvoorbeeld om zijn verlanglijstje vragen of gewoon voor de gek houden. Het kost eenmalig slechts €1,30.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  gratis-rijmwoordenboek-sinterklaas

  Iedere hulpsinterklaas heeft af en toe inspiratie nodig voor zijn of haar gedicht. Op deze site vind je nou net dat woord waar je even niet op komt. Ook ideaal voor feestje, gedichtjes en meer.

  Nu bekijken →
  Lees meer

Zet je schoentje!

Handige winkels voor Sinterklaas