Gratis Sinterklaas acties

Laatste acties toegevoegd op 16 november 2016

Sinterklaas komt er weer aan! Het wordt steeds kouder en 2016 is alweer bijna voorbij. Wij hebben speciaal voor jou allemaal gratis kadootjes, acties en aanbiedingen verzameld voor tijdens Sinterklaas, zodat je die nu alvast kunt kopen!

Sinterklaas spullen

Zo kun je hier de leukste Sinterklaas kadootjes en Sinterklaas spullen vinden, maar ook voor Sinterklaas gedichten en voor cadeau-inspiratie voor op pakjesavond ben je hier op de goede pagina. Profiteer van alle Sinterklaas acties en geniet van de feestdagen.

Sinterklaas kadootjes

Het belangrijkste met Sinterklaas zijn natuurlijk de kadootjes, en ook voor deze Sinterklaas kadootjes ben je op Gratis.nl op het juiste adres. Neem een kijkje tussen onderstaande acties en vind jouw gratis kadootjes of geweldige Sinterklaas acties.

Gratis Sinterklaas kadootjes

  »

  Bellen met Sinterklaas - IOS

  Verras jouw kind met een telefoontje van Sinterklaas afgestemd op leeftijd en geslacht. Of als jouw kind Sinterklaas niet wilt spreken is een SMS ook mogelijk. Download de app en verras jouw kind! Wij verwijzen je door naar iTunes.

  »

  Bellen met Sinterklaas - Android

  Verras jouw kind met een telefoontje van Sinterklaas afgestemd op leeftijd en geslacht. Of als jouw kind Sinterklaas niet wilt spreken is een SMS ook mogelijk. Download de app en verras jouw kind! Wij verwijzen je door naar de Android app.

  »

  Gratis Sinterklaas lootjes trekken

  Gratis Sint lootjes! Trek online lootjes via Sintlootjes.nl.

Sinterklaas acties (tips van Sint en Piet)

  »

  Persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas gratis

  Verras je kinderen met een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas (gratis)! De hele Club van Sinterklaas bespreekt allerlei informatie die jij in kunt vullen, zodat de boodschap compleet gericht is op jouw kinderen. Doe mee met het onderzoek en ontvang je kortingscode.

  »

  Tip! Stuur een sms namens Sinterklaas

  Verras je kinderen met een speciale boodschap van de Sint! Via deze website stuur je een smsje naar wie je wilt met als afzender: Sinterklaas, Zwarte Piet of een naam naar keuze. Zo kun je iemand bijvoorbeeld om zijn verlanglijstje vragen of gewoon voor de gek houden. Het kost eenmalig slechts €1,30.

  »

  Gratis rijmwoorden zoeken

  Iedere hulpsinterklaas heeft af en toe inspiratie nodig voor zijn of haar gedicht. Op deze site vind je nou net dat woord waar je even niet op komt.

Zet je schoentje!

  Handige winkels voor Sinterklaas

   »

   Sinterklaas cadeaus van Megagadgets (kortingscode)

   Op zoek naar het beste cadeau voor op 5 december? Misschien kom je een stuk verder met het assortiment van Megagadgets. Je vind hier alle Sinterklaas kadootjes, voor elke leeftijd en prijs. 15% korting met de kortingscode: 16SINT

   »

   Vier Sinterklaas met Intertoys

   Intertoys bestaat dit jaar 40 jaar en viert daarnaast natuurlijk ook de verjaardag van Sinterklaas! Ontdek daarom alle geweldige Sinterklaas kadootjes in de webshop van Intertoys en wees voorbereid voor die grote avond.

   »

   Speelgoed van Bart Smit

   Natuurlijk vind je ook dit jaar weer het leukste speelgoed om cadeau te geven bij Bart Smit. Ontdek de laatste trends maar ook de voordelige cadeaus waarmee je je kinderen op 5 december samen met Sinterklaas voor kunt verrassen.

   »

   Cadeaus en acties van Zalando

   Ook bij Zalando vind je de beste Sinterklaas kadootjes voor op 5 december! Geef aan wat je budget is en ontdek wat Zalando allemaal aan Sinterklaas cadeautjes te bieden heeft. Voor ieder wat wils!

   »

   Persoonlijke Sinterklaas kadootjes van Yoursurprise

   Een manier om iemand te verrassen met een schoencadeau is natuurlijk door het persoonlijk te maken! Bekijk dus de persoonlijke cadeaus van Yoursurprise en maak bijvoorbeeld een mijter met naam, een pieten muts of een chocoladefoto.

   »

   Schoencadeautjes van HEMA

   Ook bij HEMA is het wachten op de goedheiligman. Speciaal voor zijn komst heeft HEMA de leukste schoencadeautjes op een rijtje gezet. Zo kun je gemakkelijk de Sint een handje helpen met de beste sinterklaas cadeaus van HEMA.

   »

   De leukste cadeaus voor Sinterklaas

   Op Cadeau.nl vind je als hulpsinterklaas de leukste kadootjes voor deze jaarlijkse gelegenheid. Ontdek alle Sinterklaas kadootjes op Cadeau.nl en verras iedereen die zoet is geweest met iets lekkers en een geschikt kado.

   »

   De leukste Sinterklaas kadootjes in 1 webshop

   Op Sinterklaaswebshop.nl vind je een groot overzicht van leuke kadootjes om te geven op 5 december. Ontdek alle Sinterklaas kadootjes of doe hier goede inspiratie op voor een ander leuk cadeau.

   »

   Sinterklaasfeestwinkel: voor al je Sinterklaas spullen

   Ter voorbereiding op de grote avond op 5 december kun je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde Sinterklaasavond vinden op Sinterklaas-feestwinkel.nl. Alle sinterklaas spullen en cadeaus vind je in deze webshop voor lage prijzen.