Alle gratis Moederdag cadeaus

Op 14 mei 2023 is het alweer tijd voor Moederdag 2023! Heb jij al een idee wat je je moeder, vrouw, vriendin of oma cadeau wilt doen? Zo niet, dan staan hieronder een aantal gratis acties voor jou geselecteerd. Bekijk de acties en zorg voor een onvergetelijke Moederdag.

Moederdag acties

  hamamdoek-gratis

  Vanwege Moederdag ontvang je nu een gratis hamamdoek t.w.v. €19,95 bij 2 losse tijdschriften naar keuze zoals JAN Magazine, ELLE, Harper's Bazaar, Quest, Quote, Cosmopolitan, Woman's Health en meer. De goedkoopste tijdschrift is €5,50! Uiteindelijk kost het je helemaal niets.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  zwangerbox-ouders-van-nu

  Let op: dit is een magazine met babycadeau geworden i.p.v. zwangerbox. Vraag nu gratis het Zwanger- en Babycadeau aan van 'Ouders van Nu' boordevol leuke spulletjes voor aanstaande moeders en pasgeboren baby's. Na de aanvraag ontvang je zowel het Zwanger- als Babycadeau gratis thuisbezorgd. Het Zwangercadeau bestaat uit een Zwanger magazine, 4 verschillende kortingen, bewaarbox en een textiel cadeau. In het Babycadeau vind je o.a. een groeimeter en stickers.

  Nu bekijken →
  Lees meer

Handige winkels