Gratis kerstspullen

Het eind van 2019 is in zicht! Daarom vind je hier de beste gratis kerstspullen en aanbiedingen voor kerst op een rij. Kijk snel of er iets leuks voor jou bij zit! Zo hoeft kerst voor niemand duur te zijn.

Kerstacties

Naast de leukste kerst spullen vind je op deze pagina ook kerst acties, waarbij je kunt profiteren van de beste kerstaanbiedingen van verschillende winkels. Meestal kun je tijdens kerst profiteren van geweldige kortingen en gratis kerstspullen, en die verzamelen wij op deze pagina.

Kerstacties

  ben-kerstkaart

  Zoals elk jaar kan je via BEN gratis kerstkaarten versturen naar een achterbuurman, je oma, je zus of de leraar van je kinderen. Wie verdient er volgens jou een kerstkaartje? Je kunt maximaal 20 mensen opgeven. Aanmelden kan tot en me 16 december.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  kerstboom facebook-ikea

  Zoals elk jaar kan je bij IKEA een kerstboom ophalen voor slechts 1 piek. Je betaalt eerst €20 voor de kerstboom en je ontvang een €19 cadeaukaart te besteden bij IKEA. De cadeaukaart kan je in januari besteden. Bekijk de voorraad en startdatum op de site.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  kerst-cd-actie

  Zoals elk jaar brengt de kerk een cd uit waarin de kerstgedachten wordt gezongen en beschreven. Dit jaar kan je kiezen uit 2 cd's met keuze uit 'Geef licht' van Stef Bos of 'Kijk, het wordt licht' van Elly & Rikkert en de vrienden. Je ontvangt de cd's op zijn vroegst 13 november.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  kerst-cd-immanuel

  Deel de boodschap van Kerst en vraag hier gratis het Daarom Kerst-cd 'Immanuel' van Reni en Elisa aan. Daarnaast kan je ook een sfeervol boekje aanvragen met Bijbelverhalen, liedjes en gebeden.

  Nu bekijken →
  Lees meer

Kerstkaartje versturen?

Kerstwinkels

  HEMA-kras-en-win

  Geniet nu van een luxe kerst voor weinig geld met de kerstartikelen en accessoires van HEMA. Neem een kijkje in de webshop en profiteer van feestelijke aanbiedingen en acties.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  coolblue-logo

  Ben je op zoek naar een kerstcadeautje? Bij Coolblue ben je altijd aan het juiste adres! Voor 23:59 besteld is de volgende dag al in huis en de bezorging is altijd gratis. Bevalt het niet? Zelfs retourneren is gratis! Dus ga snel op zoek naar je cadeautje

  Nu bekijken →
  Lees meer
  wehkamp-logo-bf

  Bij Wehkamp kun je altijd terecht voor al je cadeaus. Met zo'n groot assortiment is er voor iedereen wat wils. Hierbij kun je denken aan kleding, elektronica, babyartikelen, speelgoed, games en verzorgingsartikelen. Dus weet je even niet meer wat voor een cadeau je moet kopen? Kijk dan eens bij Wehkamp!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  media-markt-kerstmis

  Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Of wil jij jezelf verwennen? Neem dan eens een kijkje bij Media Markt! Hier vind je voor iedereen wat wils en de prijzen zijn ook nog eens scherp. Dus als je niet weet wat voor een cadeau je moet halen, kun je altijd hier terecht.

  Nu bekijken →
  Lees meer