Gratis kerstspullen

Het eind van 2019 is in zicht! Daarom vind je hier de beste gratis kerstspullen en aanbiedingen voor kerst op een rij. Kijk snel of er iets leuks voor jou bij zit! Zo hoeft kerst voor niemand duur te zijn.

Kerstacties

Naast de leukste kerst spullen vind je op deze pagina ook kerst acties, waarbij je kunt profiteren van de beste kerstaanbiedingen van verschillende winkels. Meestal kun je tijdens kerst profiteren van geweldige kortingen en gratis kerstspullen, en die verzamelen wij op deze pagina.

Kerstacties

  kerst-cd-immanuel
  »

  Gratis kerst-cd Immanuel

  Deel de boodschap van Kerst en vraag hier gratis het Daarom Kerst-cd 'Immanuel' van Reni en Elisa aan. Daarnaast kan je ook een sfeervol boekje aanvragen met Bijbelverhalen, liedjes en gebeden.

Kerstkaartje versturen?

  kerstkaart-versturen
  »

  Wie verdient er een kerstkaartje?

  Vorig jaar verstuurden wij samen met BEN ruim 65.000 kerstkaarten naar mensen die eenzaam of ziek zijn. Wie verdient er volgens jou een kerstkaart? Geef hem of haar dan nu op!

  HEMA-kras-en-win
  »

  Kerstkaarten met HEMA

  Maak nu je eigen kerstkaarten via HEMA vanaf 8 euro per set van 20 stuks en inclusief enveloppen. Je hebt keuze uit een fotokaart of normale kaart met afdruk. Niet te vergeten heeft Hema nieuwe designs voor je in petto!

  fotofabriek-gratis
  »

  Wenskaarten van Fotofabriek

  Bij Fotofabriek koop je niet per stuk je fotokaart, maar bestel je gelijk een hele pakket bestaande uit circa 8 kerstkaarten. Alle kaarten zijn voorzien van een eigen foto en tekst, dus maak begin direct met het maken van jouw persoonlijke kerstkaarten.

  smartphoto-gratis
  »

  Stuur je kerstkaart via Smartphoto

  Wil je iemand eens echt verrassen? Stuur dan een kerstkaart met foto en persoonlijk tekst. Bij Smartphoto heb je al een fotokaart vanaf 79 cent. Je hebt keuze uit verschillende kaarten, dus grijp nu je kans!

  vistaprint-gratis
  »

  Kerstkaartje via Vistaprint

  Maak nu je eigen kalender, agenda of kaartje bij Vistaprint. Dus wil je iemand verrassen met een leuk kerstkaartje? Maak je kaartje dan via Vistaprint!

  albelli-gratis
  »

  Kerstkaartje maken bij Albelli

  Wil je een kerstkaartje of nieuwjaarskaartje versturen? Maak dan een persoonlijke kaartje via Albelli met foto en eigen tekst.

Kerstwinkels

  HEMA-kras-en-win
  »

  Kerst bij HEMA

  Geniet nu van een luxe kerst voor weinig geld met de kerstartikelen en accessoires van HEMA. Neem een kijkje in de webshop en profiteer van feestelijke aanbiedingen en acties.

  coolblue-logo
  »

  Kerstshoppen bij Coolblue

  Ben je op zoek naar een kerstcadeautje? Bij Coolblue ben je altijd aan het juiste adres! Voor 23:59 besteld is de volgende dag al in huis en de bezorging is altijd gratis. Bevalt het niet? Zelfs retourneren is gratis! Dus ga snel op zoek naar je cadeautje

  wehkamp-logo-bf
  »

  Wehkamp aanbiedingen & cadeaus

  Bij Wehkamp kun je altijd terecht voor al je cadeaus. Met zo'n groot assortiment is er voor iedereen wat wils. Hierbij kun je denken aan kleding, elektronica, babyartikelen, speelgoed, games en verzorgingsartikelen. Dus weet je even niet meer wat voor een cadeau je moet kopen? Kijk dan eens bij Wehkamp!

  media-markt-kerstmis
  »

  Media Markt aanbiedingen

  Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Of wil jij jezelf verwennen? Neem dan eens een kijkje bij Media Markt! Hier vind je voor iedereen wat wils en de prijzen zijn ook nog eens scherp. Dus als je niet weet wat voor een cadeau je moet halen, kun je altijd hier terecht.