Goede voornemens 2017

Heb jij een goed voornemen voor 2017? Wij helpen je graag bij het realiseren van dit doel. Stoppen met roken, afvallen, een nieuwe liefde of gezonder leven? Bij elk goed doel zoeken wij een geschikte actie. Wij helpen je graag met het behalen van je goede voornemens! Hieronder vind je alle goede voornemens acties voor 2017.

Goede voornemens 2017

  »

  Probeer nu gratis Slimleren

  Laat je kind gratis kennis maken met Slimleren! Slimleren is een interactieve manier van leren in de vorm van bv. spelletjes of spaarpunten. Probeer het nu 1 maand gratis, zonder verdere verplichtingen.

  »

  Probeer gratis Activia

  Niet tevreden over je aankoop van Activia? Vraag dan je geld terug! Geldig op één van de tien Activia actieverpakkingen. Bewaar je kassabon en vraag via deze actie in 4 stappen je geld terug. Je ontvangt je geld binnen 14 dagen.

  »

  Ontvang gratis een persoonlijk stop-met-roken-advies

  Iedereen die in 2017 wil stoppen met roken opgelet: via deze actie van Stichting Stop Bewust kun je je goede voornemen goed beginnen: doe de Stop Bewust Test en ontvang een gratis persoonlijk advies om te stoppen met roken.

  »

  Begin gratis met afvallen en ontvang een gratis ebook

  Wil je dit jaar beginnen met afvallen? Begin dan direct aan je goede voornemen! Bij AfvallenMetNederland kun je je gratis aanmelden krijg je daarbij een gratis ebook met lekkere recepten om direct te beginnen. Daarnaast krijg je ook direct dieettips op basis van je eigen eetgedrag.

  »

  1 maand gratis Weight Watchers + kookboek

  Met WeightWatchers verlies je 8x meer gewicht dan alleen! Start 2017 goed met het programma van WeightWatchers en ontdek hoe gemakkelijk jij gewicht kunt verliezen. Je ontvangt nu niet alleen de eerste maand gratis, maar ook nog een gratis receptenboekje!

  »

  10.000x Lee Kum Kee receptenboekje

  Doe mee aan de Lee Kum Kee Quality Challenge en maak kans op een receptenboekje + 2 gratis samples. In totaal worden er 10.000 receptenboekjes weggegeven!

  »

  Een jaar lang gratis sporten!

  Wil je ook een jaar lang gratis sporten bij Basic-Fit? Geef jezelf dan op en maak kans op 1 van de 3 Basic-Fit abonnementen, inclusief groepslessen en een sporttas.

  »

  Dé Online Oogtest

  Vermoed je dat je een bril nodig hebt? Doe dan gratis de online oogtest en ontdek in een paar minuten of jij wel/geen bril nodig hebt. Let op: de online test geeft een indicatie en kan afwijken van de werkelijkheid.