Gratis producten en artikelen via Facebook

Het internet staat boordevol gratis producten, dingen, spullen en artikelen. Naast het reguliere aanbod op Gratis.nl verzamelen we vanaf nu ook Facebook acties. Zo zijn er veel bedrijven die producten weggeven inruil voor een Like. Het aanbod varieert van etenswaren tot cosmetica. Hieronder verzamelen we alle Facebook acties, dus neem regelmatig een kijkje om geen enkele gratis actie te missen. Sommige Facebook acties zijn slechts een paar uur geldig!Heb je een een gratis product gezien op Facebook? Deel het dan met de rest van onze bezoekers en stuur een e-mail naar info@gratis.nl.Volg ons ook op Facebook om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste gratis acties.

Gratis producten en dingen op Facebook

  waarbeek-actie

  Alle vaders ontvangen op 18 juni vanaf 10:00 gratis toegang tot attractiepark de Waarbeek bij minimaal 1 betalende kind vanaf 3 jaar. Dit is inclusief de hele dag eten en drinken in het attractiepark. Deze actie komt volgend jaar terug.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  booster-serum-actie

  Ben je op zoek naar een revolutionair serum dat je huid een boost geeft? Zoek niet verder! Ik ben verheugd je ons nieuwste product, het H.A. Booster Serum, te kunnen voorstellen. En het beste van alles is dat we gratis samples aanbieden, zodat je het zelf kunt ervaren! Ons H.A. Booster Serum is speciaal ontwikkeld om je huid te voeden en te hydrateren.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  sample-viktor-rolf

  Mannen die de facebook pagina van Viktor & Rolf Fragrances bezoeken krijgen uiteindelijk een advertentie te zien op hun tijdlijn met een gratis sample van Spicebomb Infrared Eau de parfum. Spicebomb Infrared eau de parfum is een opvallende en meeslepende geur van het gerenommeerde modehuis Viktor & Rolf. Het parfum belichaamt de kracht en intensiteit van warmte en vuur, waardoor het een onvergetelijke indruk achterlaat.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  paco-rabanna-gratisnl

  Paco Rabanne deelt weer nieuwe proefmonsters uit via Facebook. De actie loopt via een advertentie, die gericht is op mannen. Hoe krijg je de actie te zien? Simpel! Bezoek de Paco Rabanne Facebook pagina als man. Binnen 1 dag krijg je de advertentie te zien met een gratis sample van Invictus. Edit: nu ook met directe link.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  laadplek-scheurblok

  Gratis 'Oeps je staat op een laadplek' scheurblok. Een velletje kan je achter de ruitenwisser plaatsen van auto's die bij laadpalen staan.

  Nu bekijken →
  Lees meer