Gratis producten en artikelen via Facebook

Het internet staat boordevol gratis producten, dingen, spullen en artikelen. Naast het reguliere aanbod op Gratis.nl verzamelen we vanaf nu ook Facebook acties. Zo zijn er veel bedrijven die producten weggeven inruil voor een Like. Het aanbod varieert van etenswaren tot cosmetica. Hieronder verzamelen we alle Facebook acties, dus neem regelmatig een kijkje om geen enkele gratis actie te missen. Sommige Facebook acties zijn slechts een paar uur geldig! Heb je een een gratis product gezien op Facebook? Deel het dan met de rest van onze bezoekers en stuur een e-mail naar info@gratis.nl. Volg ons ook op Facebook om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste gratis acties.

Gratis producten en dingen op Facebook

  »

  Gratis Special 'Vogels voeren'

  Op 25 tot en met 27 januari vindt de jaarlijkse tuinvogeltelling plaatst. Op deze dag gaan we massaal vogels tellen in je omgeving. Ter gelegenheid van deze gebeurtenis kan je via de Facebook pagina van Tuinvogeltelling.nl een gratis special 'Vogels Voeren' aanvragen.

  »

  Elvive Extraordinary Oil haarmasker sample

  Via de Facebook-pagina van L'Oréal Paris ontvang je een gratis sample van Elvive Extraordinary Oil haarmasker.Voor deze actie geldt OP=OP!

  »

  Elvive Extraordinary oil haarmasker sample

  Via de Facebook-pagina van L'Oréal kun je een sample van Elvive Extraordinary oil haarmasker aanvragen. Geldig zolang de voorraad strekt!

  »

  Proefmonster Kokosolie 2-in-1 haarmasker

  Via de Facebook van L'Oréal Paris kun je een gratis proefmonster aanvragen van Elvive Fijne Kokosolie 2-in-1 haarmasker.

  »

  Word tester van Jumbo

  Jumbo heeft op Facebook een Testmarkt waar je je voor aan kunt melden. Zo kun je gratis producten testen en anderen laten weten wat je er van vindt. Meld je aan en test gratis producten!