Archive for the ‘Daglinks’ Category

Win een Samsung Galaxy Tablet

zondag, augustus 19th, 2018

Doe nu mee aan deze korte “Uw kennis is geld waard” QUIZ van de Vastelastenbond en maak kans op een Samsung Galaxy tablet t.w.v. €159,95.

Voetbal International 6 maanden gratis!

vrijdag, augustus 17th, 2018

Vanwege het nieuwe voetbalseizoen krijg je nu Voetbal International 6 maanden lang gratis bij een jaarabonnement, inclusief VI Pro én seizoensgids t.w.v. €9,99. Dus ben jij een voetballiefhebber? Dan kan je dit niet aan je voorbij laten gaan!

Conrad actie: gratis giftpack bij je iPhone

vrijdag, augustus 17th, 2018

Nieuwe iPhone kopen? Bestel je toestel dan bij Conrad. Bij elke iPhone krijg je namelijk een handig giftpack t.w.v. €26,50 cadeau. Het pakket bestaat uit een bluetooth speaker, laadkabel en touchpen. Profiteer nu van deze leuke actie!

Gratis film kijken bij Kinepolis bioscopen

vrijdag, augustus 17th, 2018

Lekker naar de film voor 0 euro. Bij Kinepolis kan het. Maak een My Kinepolis account aan. Op je verjaardag krijg je dan een gratis ticket cadeau van Kinepolis. Dit is een bioscoopketen met vestigingen in onder meer Utrecht, Breda, Enschede en Groningen. Als je al een account hebt kun je dit aanvullen met je geboortedatum.

Gratis VISA World Card + €50 tegoed!

vrijdag, augustus 17th, 2018

De Visa World Card is de ideale betaalmiddel voor al je online aankopen en voor op vakantie. Vraag nu de Visa World Card aan en betaal het eerste jaar helemaal niets én ontvang €50 tegoed op je pas. Niet te vergeten ontvang je met de Visa World Card 180 dagen aankoopverzekering voor al je inkopen.

Gratis unieke 5 euro herdenkingsmunt

donderdag, augustus 16th, 2018

Ter ere van het voormalige eiland Schokland, dat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat, heeft het Ministerie van Financiën een herdenkingsmunt uitgebracht. Er is een beperkte oplage van 2018 stuks. De munt kost 5 euro, maar is ook een wettig betaalmiddel t.w.v. €5. In feite is deze unieke munt dus gratis. Bestel nu!

Gooi een 6 en win €100. Altijd prijs!

donderdag, augustus 16th, 2018

Speel nu mee met de Bankgiro Loterij, gooi de dobbelsteen en win €100,00 wanneer je een 6 gooit. Gooi je een ander getal? Dan ontvang je sowieso €10 én een VIP-kaart. Met deze kaart ontvang je gratis toegang tot musea en ontvang je tot wel 50% korting op dagjes uit. Altijd prijs!

Gratis ontwerp van jouw droomkeuken

donderdag, augustus 16th, 2018

Speciaal voor alle keukenprinsen Bij Keukencoach kun je kosteloos een ontwerp voor jouw droomkeuken aanvragen. Op de homepage vind je een button ‘Ik wil een gratis ontwerp’. Klik hierop en ga direct aan de slag. Veel plezier!

1, 2 of zelfs 3 gratis Lotto loten

donderdag, augustus 16th, 2018

Wil jij 2,7 miljoen euro winnen? Vast wel! Draai dan nu aan het rad en zie hoeveel Lotto loten ter waarde van 2 euro jij wint. Dit is natuurlijk gratis en vrijblijvend. Wist je dat er bij de vorige trekking maar liefst 325.750 prijzen werden gewonnen? En nu is er ook nog eens kans op 2,7 miljoen dus.

Gratis PS4 of Samsung Galaxy Tab A 10.1 bij Nuon

woensdag, augustus 15th, 2018

Nuon Energiecadeau XL is een actie waarbij je een prachtig cadeau krijgt als je overstapt naar Nuon. Het cadeau heeft een waarde tussen €250 en €320. Je hebt de keuze uit onder meer een PS4, Samsung Galaxy Tab A 10.1, Philips Airfryer XXL, Bosch gereedschapsset of Bol.com cadeaukaart. Profiteer nu!