Archive for juni, 2019

Gratis boek + 2 dvd’s bij VPRO gids

zondag, juni 30th, 2019

Neem nu een voordelig abonnement op de VPRO gids voor slechts 1,23 per week en ontvang gratis het boek ‘Rode wijn, witte wijn of wate?’ + 2 bijbehorende dvd’s. De VPRO Gids is een handige televisiegids.

Gratis Be Traceable sticker

donderdag, juni 27th, 2019

Vraag gratis de Be Traceable sticker aan. Deze sticker kan je op jouw zeil, kite, board, boot of andere materiaal plakken. Raak je dan iets kwijt, dan ben je snel te traceren.

100 testers gezocht voor matrasreiniger

woensdag, juni 26th, 2019

Heb jij een matras van 10 jaar of ouder en heb jij allergische klachten? Meld je dan nu aan als testpersoon voor een matrasreiniging. In totaal ontvangen 100 deelnemers een gratis reiniging.

Gratis Dentalife sample voor je hond

dinsdag, juni 25th, 2019

Voorkom tandplak- en tandsteenvorming in het gebit van je hond en gebruik Purina Dentalife. Om het te proberen kan je hier een gratis sample aanvragen om je hond kennis te laten maken met Dentalife. Geldig zolang de voorraad strekt.

Gratis Stella e-bike brochure + 40% korting!

dinsdag, juni 25th, 2019

Overweeg je een elektrische fiets te nemen? Laat je dan goed informeren over de mogelijkheden en de kosten en vraag daarom hier je Stella e-bike brochure aan. Tevens ontvang je 40% korting op de aanschaf van een elektrische fiets. Je bent tot niets verplicht.

Gratis Batterij bewaarbox

dinsdag, juni 25th, 2019

Het promotieteam van Stibat bezoekt juni, juli en augustus een aantal plaatsen in Nederland. Kom lang naar één van deze plekken voor een gratis batterij bewaarbox. Geldig zolang de voorraad strekt.

Gratis halve gulden munt uit 1930

maandag, juni 24th, 2019

Via deze actie kan je een originele Nederlandse halve gulden bemachtigen uit de periode 1921 tot 1930. Dit is een exemplaar uit de laatste druk. Wil je een gratis exemplaar? Wees er dan snel bij, want er zijn een beperkt aantal munten beschikbaar. OP=OP!

Gratis Keto afslankpakket proberen

vrijdag, juni 21st, 2019

Keto is een nieuwe ontdekking op het gebied van afvallen. Hierbij eet je meer vetten en proteïne en vermijd je koolhydraten. Wil je het proberen? Vraag dan gratis een probeerverpakking aan van KetoBurner. Beslis vervolgens binnen 14 dagen of je het pakket wilt houden of niet.

1 jaar Eneco met €170 cashback

vrijdag, juni 21st, 2019

Kies nu voor stroom en gas via Eneco en ontvang maar liefst €170 cashback op je jaarnota. Profiteer van dit exclusieve online aanbod en bereken binnen 1 minuut je premie.

Gratis Burendag feestpakket

donderdag, juni 20th, 2019

Op 28 september 2019 vindt alweer de 14e editie van Burendag plaatst. Wil jij wat in je buurt organiseren? Vraag dan het Burendag feestpakket aan met o.a. ballonnen en vlaggen om de buurt op te vrolijken.