Archive for the ‘huisdieren’ Category

Gratis tekenpas (Noord-Holland)

dinsdag, april 16th, 2019

Woon je in Noord-Holland en heb je een huisdier? Vraag dan een gratis tekenpas aan via het landschapnoordholland.nl. Met de tekenpas verwijder je een teek in een handomdraai.

Gratis tekenpas (Utrecht)

dinsdag, april 16th, 2019

Woon je in Utrecht en heb je een huisdier? Vraag dan een gratis tekenpas aan via het Utrechtslandchap.nl. Met de tekenpas verwijder je een teek in een handomdraai.

Gratis Gourmet culinair proefpakket

vrijdag, april 5th, 2019

Vraag nu een gratis culinair proefpakket aan voor je kat van Gourmet. Het pakket bestaat uit een verpakking Gourmet Perle Mini filets in saus met Rund en Gourmet Crystal Soup.

Gratis Razijn VIP dagen voor je huisdier

donderdag, april 4th, 2019

Bezoek op zaterdag 6 april samen met je hond de dierenartspraktijken in Leiderdrop, De Bilt en Sneek en geniet van een VIP dag. Je huisdier krijgt een gratis gezondheidscheck, wasbeurt, manicure en een gratis goodiebag. Er zijn ook andere data/locaties beschikbaar.

Gratis sample Felix soup van Purina

vrijdag, maart 8th, 2019

Verwen je kat met een heerlijk soep van Purina! Via deze actie kun je één gratis sample aanvragen. Je kat kan vervolgens genieten van een overheerlijke bouillon met stukjes vlees. Na aanvraag ontvang je jouw sample binnen 4 weken.

Gratis Purina One proefverpakking

dinsdag, januari 29th, 2019

Meld je kat nu aan voor de 21 dagen test van Purina One en ontvang een gratis probeerverpakking. Start de test en ontdek wat Purina One voor jouw kat kan betekenen.

Gratis puppy- kittenpakket

maandag, september 10th, 2018

Smolke deelt puppy- en kittenpakketten uit. Heb jij een puppy of kitten? Vraag dan een gratis pakket (t.w.v. €11,95) aan! Het pakket bestaat uit gratis voeding, brochure, kortingsbon en een speeltjes. OP=OP!

Gratis Smølke puppy- of kittenpakket

maandag, juli 30th, 2018

Mag jij een puppy of kitten verwelkomen in huis? Vraag dan een gratis Smølke puppy- of kittenpakket aan. In het pakket vind je een zakje voer, een kortingsbon, een speeltje én een informatiefolder.

Win een huisdieren waardebon t.w.v. €450

woensdag, juni 27th, 2018

Ben jij een échte dierenvriend? Doe dan mee aan deze korte onderzoek en maak kans op een huisdieren waardebon t.w.v. €450. Dit bedrag is vrij besteedbaar.

Royal Canin puppy of kittenpakket

donderdag, april 12th, 2018

Laat je puppy of kitten gratis kennismaken met Royal Canin en vraag hier jouw gratis proefpakket aan. In dit proefpakket zitten tips, adviezen, een gids en €10 kennismakingsvoordeel.