Archive for the ‘huisdieren’ Category

3000x AdVENTuROS Nuggets

maandag, juni 18th, 2018

Maak nu een Bucket List voor je hond aan én maak kans op schitterende prijzen zoals een activiteit met je hond, GoPro Hero session of een Bever cadeaubon. Daarnaast ontvangen de eerste 3000 deelnemers een gratis verpakking van AdVENTuROS Nuggets. Dus waar wacht je nog op? Maak de Bucket List aan!

Gratis Smolke kattenvoeding

maandag, mei 28th, 2018

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Smolke via onze link en ontvang een gratis testverpakking van Smolke kattenvoeding. Je ontvangt één proefverpakking naar keuze!

Gratis Vitakraft proefmonster

dinsdag, mei 15th, 2018

Bezoek nu snel een dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt en vraag naar de gratis Vitakraft proefverpakking voor je hond of kat. Maximaal 1 proefmonster per klant en OP=OP!

Gratis Fokker kittenpakket

maandag, mei 7th, 2018

Laat je kitten kennismaken met Fokker kittenvoeding en vraag hier jouw gratis kittenpakket aan. Geldig zolang de voorraad strekt!

Gratis Fokker puppypakket

maandag, mei 7th, 2018

Laat je puppy kennis maken met de voeding van Fokker. En daarom kan je hier nu een gratis proefpakket aanvragen. Geldig zolang de voorraad strekt.

Royal Canin puppy of kittenpakket

donderdag, april 12th, 2018

Laat je puppy of kitten gratis kennismaken met Royal Canin en vraag hier jouw gratis proefpakket aan. In dit proefpakket zitten tips, adviezen, een gids en €10 kennismakingsvoordeel.

Gratis puppy- of kittenpakket bij Welkoop

dinsdag, februari 27th, 2018

Vul het formulier in op de website en je kan een dag later jouw puppy- of kittenpakket ophalen bij een Welkoop vestiging bij jou in de buurt. Het pakket is gratis bij een besteding van €4,99 of meer.

Gratis Royal Canin kittenpakket

donderdag, september 21st, 2017

Royal Canin geeft gratis kittenpakketten weg! Je dient het pakket enkel wel op te halen bij een dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt. Ontdek op de site een locatie bij jou in de buurt.

Gratis Pedigree DentaStix

woensdag, juli 26th, 2017

Vraag nu een gratis probeerverpakking aan van Pedigree DentaStix en voorkom tandsteen bij je hond. Pedigree DentaStix vermindert tandsteen en tandplak tot 80%! Let op: tijdelijk niet beschikbaar!

Gratis nummer Lief Dier magazine

donderdag, juni 8th, 2017

Petsplace geeft gratis het 2e nummer van Lief Dier weg aan klanten. Dus heb je nog wat voor je hond, kat, knaagdier of vogel nodig? Bestel je dierenbenodigdheden dan bij Petplace en ontvang gratis het 2e nummer van Lief Dier!