Archive for the ‘huisdieren’ Category

Gratis Dentalife deel 2

woensdag, augustus 14th, 2019

Heb jij al eerder gebruik gemaakt van een gratis probeerverpakking van Dentalife? Dan kan jij nog een keer gratis deelnemen aan deze actie. Dit keer krijg je 100% cashback op één verpakking Dentalife (in plaats van een sample). Start vandaag nog met gebitsverzorging voor je hond.

Gratis Royal Canin rashonden- en raskattenvoeding

vrijdag, juli 12th, 2019

Voor elke ras heeft Royal Canin een unieke voeding. Probeer het nu gratis en vraag een gratis pakket aan, inclusief €10 giftcard.

Landelijke open Imkerijdagen

maandag, juli 8th, 2019

Jaarlijks openen de imkers door heel Nederland de deuren voor het publiek. Zo kan je GRATIS een kijkje nemen in de wereld van de honingbij. Ontdek alle locaties en bezoek gratis een imker bij jou in de buurt.

Gratis Felix soup sample

woensdag, juli 3rd, 2019

Vraag nu een gratis Felix soup sample aan. Via deze actie krijg je binnen 4 weken één gratis zakje in de brievenbus. Zo kan jouw kat kennismaken met Felix Soup.

Gratis Dentalife sample voor je hond

dinsdag, juni 25th, 2019

Voorkom tandplak- en tandsteenvorming in het gebit van je hond en gebruik Purina Dentalife. Om het te proberen kan je hier een gratis sample aanvragen om je hond kennis te laten maken met Dentalife. Geldig zolang de voorraad strekt.

Gratis actiepakket OERRR Wilde Bloemen

woensdag, mei 29th, 2019

Wilde bloemen verdwijnen uit de natuur en daarmee ook voedsel voor insecten en vogels. Draag een steentje bij en vraag het OERRR actiepakket aan met gratis bloemzaadjes.

Gratis Beeztees puppypakket

woensdag, mei 29th, 2019

Ga je een hond nemen of heb je net een hond in huis gehaald? Vraag dan gratis een Beeztees puppypakket aan met o.a. een speeltje en paspoorthoesje. Je betaalt enkel de verzendkosten.

Gratis PRO PLAN Puppy coach programma

maandag, mei 6th, 2019

Heb je recent een puppy gekocht? Meld jouw puppy dan aan voor het PRO PLAN puppy coach programma. Bovendien ontvang per post een aardige attentie.

Gratis tekenpas (Noord-Holland)

dinsdag, april 16th, 2019

Woon je in Noord-Holland en heb je een huisdier? Vraag dan een gratis tekenpas aan via het landschapnoordholland.nl. Met de tekenpas verwijder je een teek in een handomdraai.

Gratis tekenpas (Utrecht)

dinsdag, april 16th, 2019

Woon je in Utrecht en heb je een huisdier? Vraag dan een gratis tekenpas aan via het Utrechtslandchap.nl. Met de tekenpas verwijder je een teek in een handomdraai.