Archive for the ‘Tijdschriften’ Category

Landleven proefabonnement + kans op een e-bike

zondag, april 14th, 2019

Neem nu een proefabonnement op Landleven en maak kans op een schitterende e-bike t.w.v. €2199! Daarnaast ontvang je 3 nummers van Landleven voor slechts 12,50. Stopt automatisch!

Gratis exclusieve tas van Iris Maree t.w.v. €295

donderdag, april 11th, 2019

Libelle bestaat 85 jaar! Om dit te vieren ontvang je een gratis exclusieve design tas van Iris Maree t.w.v. €295 bij een voordelig abonnement.

Gratis Apotheekmagazine Leef!

vrijdag, april 5th, 2019

Het Apotheekmagazine Leef! is jarig. Om dit te vieren wordt er een gratis feestmagazine weggegeven. Dit gratis nummer is af te halen in een Service Apotheek bij jou in de buurt. Ontdek snel een locatie bij jou in de buurt.

Win een TV bij Keukenkampioen

maandag, april 1st, 2019

Vraag nu gratis het keukenmagazine van Keukenkampioen aan boordevol inspiratie, trucs en tips en maak kans op een gratis 50 inch televisie. Ben jij de grote winnaar?

Gratis brochure Well-Fair

woensdag, maart 27th, 2019

Vraag vandaag de brochure aan van Well-Fair en maak kans op 5x een luxe overnachting in het Well-Fair hotel inclusief ontbijt en diner t.w.v. €89,90. Well-Fair biedt boxsprings aan voor 50-plussers.

Gratis stoomreiniger bij Margriet

vrijdag, maart 22nd, 2019

Deze prachtige stoomreiniger t.w.v. €179,95 ontvang je cadeau bij een abonnement op Margriet. Zelfs op het blad ontvang je 20% korting. Je hebt keuze uit 3 bundels.

Gratis voetbalmagazine FourFourTwo

vrijdag, maart 8th, 2019

Maak nu GRATIS kennis met FourFourTwo en ontvang één gratis nummer. In FourFourTwo kun je exclusieve interviews verwachten met een verrassende insteek en opvallende fotorapportages.

Gratis tips voor je belastingaangifte

donderdag, maart 7th, 2019

Ontvang nu een jaar lang GRATIS FiscAlert in de brievenbus met 10 nummers over beleggen, belastingen, Pensioen, Bitcoin en persoonlijke financiën. Zo ontvang je zeer handige tips voor je belastingaangifte. Stopt automatisch na 10 nummers.

Gratis dagje wellness t.w.v. €150

woensdag, maart 6th, 2019

Waar gaat jouw voorkeur naar uit bij een Spa & Wellness resort? Laat het ons weten en maak kans op een Spa & Wellness cadeaukaart t.w.v. €150. Klaar binnen 1 minuut!

10 gratis nummers van FiscAlert

vrijdag, maart 1st, 2019

Vraag nu gratis 10 nummers aan van FiscAlert met zeer veel tips om er financieel beter van te worden. Zo krijg je tips voor je hypotheek, belastingaangifte, pensioen en nog veel meer. Na afloop bepaal je zelf wat de 10 nummers jouw waard zijn geweest (middels een blanco acceptgiro).