Archive for the ‘Tijdschriften’ Category

Gratis Montèl woonmagazine

woensdag, oktober 17th, 2018

Met het gratis Montèl woonmagazine geniet je van 136 pagina’s aan wooninspiratie. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe tafel, bank, kast of stoel… met het Montèl magazine haal je een bron van inspiratie in huis. Vraag nu gratis aan!

Gratis Mandemakers keukenboek + kans op Smeg koelkast

woensdag, oktober 17th, 2018

Vraag nu het nieuwe Mandemakers keukenboek aan (100 pagina’s) en laat je inspireren door de allernieuwste ontwikkelingen én trends in het huis van keuken. Daarnaast maak je ook kans op een Smeg koelkast t.w.v. €799!

Gratis stappenteller bij Plus Magazine

vrijdag, oktober 12th, 2018

Ontvang een gratis 3-in-1 stappenteller t.w.v. €39,95 bij een voordelig Plus Magazine abonnement. Maak nu voordelig kennis met Plus Magazine!

Gratis LINDA voor LINDA bij Primera

donderdag, september 27th, 2018

Is jouw naam Linda? Dan kun je een gratis jubileumnummer van het tijdschrift LINDA ophalen bij Primera. LINDA bestaat vijftien jaar en dus is het een jubileumnummer. Vergeet niet een identiteitsbewijs mee te nemen naar jouw Primera om aan te tonen dat jij recht hebt op je cadeau. Op=op!

Proefabonnement op Smulweb Magazine

woensdag, september 5th, 2018

Neem nu een proefabonnement op Smulweb magazine en ontvang 3 nummers voor slechts een tientje. Smulweb verschijnt eens per drie maanden boordevol recepten en tips over koken.

Gratis magazine Mooi Gelderland

maandag, augustus 13th, 2018

Het Geldersch Landschap & Kastelen geeft gratis magazines weg. In het magazine Mooi Gelderland vind je informatie over de Gelderse natuur en cultuur. Met mooie achtergrondverhalen en uiteraard diverse tips. Bestel nu voor niks!

Elsevier proefabonnement van 1 maand

dinsdag, augustus 7th, 2018

Neem nu een proefabonnement op Elsevier en lees het grootste opinieblad van Nederland. Met deze proefabonnement betaal je slechts €22 voor 4 nummers.

Tijdschrift aanbiedingen voor €9,95

dinsdag, juli 31st, 2018

Profiteer nu van deze Summer Deal en ontvang 5x Autoweek, 5x Story, 5x Donald Duck, 5X Viva of één van de andere populaire tijdschriften voor slechts €9,95. Je hebt keuze uit 16 tijdschriften.

1 maand lang 50 gratis tijdschriften

donderdag, juli 26th, 2018

Het is vakantie, dus een goed moment om Tijdschrift.nl één maand lang GRATIS te proberen. Start je proefmaand en ontvang toegang tot maar liefst 50 digitale tijdschriften, elke maand weer! Geschikt voor de computer, laptop, tablet en telefoon.

Gratis EVA magazine proefnummer

maandag, juli 23rd, 2018

EVA magazine bestaat 21 jaar en wordt daarom in een nieuw jasje gestoken. Probeer de vernieuwde EVA magazine nu gratis én vraag hier je gratis proefnummer aan!