Archive for the ‘Tijdschriften’ Category

Gratis WNF actiepakket tijger

donderdag, maart 22nd, 2018

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend het WNF actiepakket aan over tijgers en krijg o.a. het Magazine Ranger Report en sms-bonnen.

2 weken gratis Kidsweek!

donderdag, maart 8th, 2018

Kinderen kunnen nu stemmen op hun favoriete kinderboek. Breng je stem uit en ontvang 2 weken lang gratis Kidsweek in de brievenbus. Laat jouw kind ook stemmen en ontvang gratis 2 weken Kidsweek in huis.

Kans op KitchenAid mixer bij gratis keukenmagazine

woensdag, maart 7th, 2018

Vraag nu gratis het Nieuwenhuis keukenmagazine aan boordevol handige tips die je niet mag missen, ervaringen van andere klanten en natuurlijk de laatste trends. Iedereen die dit blad aanvraagt maakt kans op een KitchenAid mixer t.w.v. €449!

Gratis tips voor je belastingaangifte

donderdag, maart 1st, 2018

Ontvang nu een jaar lang GRATIS FiscAlert in de brievenbus met 10 nummers over beleggen, belastingen, Pensioen, Bitcoin en persoonlijke financiën. Zo ontvang je zeer handige tips voor je belastingaangifte 2017. Stopt automatisch na 10 nummers.

Gratis proefnummer Bicycling

dinsdag, februari 20th, 2018

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend één nummer aan van Bicycling t.w.v. €5,95 én ontvang nummer 1 uit 2018. Geldig zolang de voorraad strekt!

2, 3 of 4 weken de krant – Stopt automatisch!

dinsdag, februari 20th, 2018

Vraag nu 2, 3 of 4 weken jouw favoriete krant aan zoals de Volkskrant, het AD of een regionale krant zoals Tubantia voor slechts €1 per week. In totaal worden er 11 verschillende kranten aangeboden. Bovendien kun je zelf de ingangsdatum bepalen!

Gratis RADAR+ magazine

maandag, februari 19th, 2018

Laat gratis en vrijblijvend je energie vergelijken door Consumind en ontvang gegarandeerd een digitaal nummer van RADAR+. Het aanbod dat Consumind je doet is vrijblijvend, dus je kunt ook gewoon je gratis magazine aanvragen!

Gratis spreekbeurtpakket van de KNRM

donderdag, februari 15th, 2018

Moet jouw zoon of dochter binnenkort een spreekbeurt doen? Kies dan de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) als onderwerp. Je kunt nu een gratis spreekbeurtpakket aanvragen bij de KNRM. In het pakket zit veel informatie. Ook zijn posters bijgevoegd voor een mooie aankleding van de spreekbeurt.

Gratis tijdschrift Faith + 4 wenskaarten

maandag, februari 5th, 2018

Maak nu kennis met de glossy Faith en vraag hier je eerst nummer gratis aan. Je ontvangt het blad gratis thuisgestuurd inclusief 4 wenskaarten. Faith is een tijdschrift over het huwelijk, de liefde en over trouw zijn.

Gratis tablet bij de Leesmap!

dinsdag, januari 30th, 2018

Laat wekelijke de leukste tijdschriften op je deurmat vallen met een abonnement op de Leesmap. Je krijgt dan een bundel met de leukste tijdschriften en een gratis cadeau naar keuze zoals een Samsung tablet. Je kunt kiezen uit 12 verschillende cadeau.