Archive for the ‘Sinterklaas’ Category

Gratis kaarten voor ‘Sinterklaas, wie kent hem niet?’

dinsdag, november 13th, 2018

Wil je gratis bij de de show ‘Sinterklaas, wie kent hem niet?” zijn? Bestel dan nu hier je kaarten en bezoek de tv-show gratis op dinsdag 27 november om 19:30 in Amsterdam. Gebruik tijdens het bestellen de code SWKHN zodat de kaarten gratis zijn!

Video van Sint voor 12,95

dinsdag, november 6th, 2018

Wil je jouw kind ook verrassen met een persoonlijke boodschap van Sinterklaas. Het kan voor een bedrag van slechts 12,95! Je ontvangt dan een videoboodschap van circa 12 minuten en voor maximaal 3 personen.

Gratis chocolademelk bij de intocht van Sinterklaas

vrijdag, november 2nd, 2018

Bezoek na de intocht van Sinterklaas een HEMA winkel (10:00-16:00) bij jou in de buurt voor een gratis warme chocolademelk. De intocht vindt plaats op 17 november! Geldig zolang de voorraad strekt.

Wehkamp aanbiedingen & cadeaus

woensdag, december 13th, 2017

Bij Wehkamp kun je altijd terecht voor al je cadeaus. Met zo’n groot assortiment is er voor iedereen wat wils. Hierbij kun je denken aan kleding, elektronica, babyartikelen, speelgoed, games en verzorgingsartikelen. Dus weet je even niet meer wat voor een cadeau je moet kopen? Kijk dan eens bij Wehkamp!

Media Markt aanbiedingen

woensdag, december 13th, 2017

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Of wil jij jezelf verwennen? Neem dan eens een kijkje bij Media Markt! Hier vind je voor iedereen wat wils en de prijzen zijn ook nog eens scherp. Dus als je niet weet wat voor een cadeau je moet halen, kun je altijd hier terecht.

Gratis verrassing bij Vomar

dinsdag, november 21st, 2017

Doe nu mee aan de Vomar speurtocht! Vraag naar de speurkaart bij de servicebalie en ga op zoek naar de verloren chocoladeletters. Met deze letter kun je een woord maken. Heb jij het woord geraden? Dan ontvang je gelijk een gratis verrassing.

Zet je schoen bij COOP

dinsdag, november 21st, 2017

Zet vanaf 20 november ook je schoen bij Coop en ontvang op Sinterklaas een verrassing in je schoen. Download hier je bouwplaat voor een knutselschoen en zet hem neer in een COOP bij jou in de buurt.

Zet je schoen bij DekaMarkt

dinsdag, november 21st, 2017

Bij DekaMarkt kun je nu gratis jouw schoenen neerzetten. Download hier jouw Sinterklaas knutselplaat en maak jouw eigen sinterklaasschoen. Zet je schoen uiterlijk 2 december in de winkel.

Knutselschoen bij Plus supermarkt

dinsdag, november 21st, 2017

Knutsel nu je eigen sinterklaasschoentje in elkaar en ontvang op Sinterklaas een kleine verrassing in je schoen. Haal de bouwplaat op bij een Plus supermarkt bij jou in de buurt.

Gratis Sintboek bij Jumbo

maandag, november 20th, 2017

Koop één van de actieproducten van JUMBO en krijg gratis het Sintboek van Lauren Verster, Humberto Tan of Ellen Hoog. Elke week wordt er een ander boek weggegeven met in totaal 3 verschillende boeken.