Archive for the ‘Sinterklaas’ Category

Bellen met Sinterklaas – IOS

donderdag, november 17th, 2016

Verras jouw kind met een telefoontje van Sinterklaas afgestemd op leeftijd en geslacht. Of als jouw kind Sinterklaas niet wilt spreken is een SMS ook mogelijk. Download de app en verras jouw kind! Wij verwijzen je door naar iTunes.

Bellen met Sinterklaas – Android

donderdag, november 17th, 2016

Verras jouw kind met een telefoontje van Sinterklaas afgestemd op leeftijd en geslacht. Of als jouw kind Sinterklaas niet wilt spreken is een SMS ook mogelijk. Download de app en verras jouw kind! Wij verwijzen je door naar de Android app.

Sinterklaas cadeaus van Megagadgets (kortingscode)

vrijdag, november 4th, 2016

Op zoek naar het beste cadeau voor op 5 december? Misschien kom je een stuk verder met het assortiment van Megagadgets. Je vind hier alle Sinterklaas kadootjes, voor elke leeftijd en prijs. 15% korting met de kortingscode: 16SINT

Vier Sinterklaas met Intertoys

maandag, oktober 31st, 2016

Intertoys bestaat dit jaar 40 jaar en viert daarnaast natuurlijk ook de verjaardag van Sinterklaas! Ontdek daarom alle geweldige Sinterklaas kadootjes in de webshop van Intertoys en wees voorbereid voor die grote avond.

Speelgoed van Bart Smit

maandag, oktober 31st, 2016

Natuurlijk vind je ook dit jaar weer het leukste speelgoed om cadeau te geven bij Bart Smit. Ontdek de laatste trends maar ook de voordelige cadeaus waarmee je je kinderen op 5 december samen met Sinterklaas voor kunt verrassen.

Cadeaus en acties van Zalando

maandag, oktober 31st, 2016

Ook bij Zalando vind je de beste Sinterklaas kadootjes voor op 5 december! Geef aan wat je budget is en ontdek wat Zalando allemaal aan Sinterklaas cadeautjes te bieden heeft. Voor ieder wat wils!

Persoonlijke Sinterklaas kadootjes van Yoursurprise

maandag, oktober 31st, 2016

Een manier om iemand te verrassen met een schoencadeau is natuurlijk door het persoonlijk te maken! Bekijk dus de persoonlijke cadeaus van Yoursurprise en maak bijvoorbeeld een mijter met naam, een pieten muts of een chocoladefoto.

Schoencadeautjes van HEMA

maandag, oktober 31st, 2016

Ook bij HEMA is het wachten op de goedheiligman. Speciaal voor zijn komst heeft HEMA de leukste schoencadeautjes op een rijtje gezet. Zo kun je gemakkelijk de Sint een handje helpen met de beste sinterklaas cadeaus van HEMA.

Persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas gratis

maandag, oktober 31st, 2016

Verras je kinderen met een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas (gratis)! De hele Club van Sinterklaas bespreekt allerlei informatie die jij in kunt vullen, zodat de boodschap compleet gericht is op jouw kinderen. Doe mee met het onderzoek en ontvang je kortingscode.

De leukste cadeaus voor Sinterklaas

maandag, oktober 31st, 2016

Op Cadeau.nl vind je als hulpsinterklaas de leukste kadootjes voor deze jaarlijkse gelegenheid. Ontdek alle Sinterklaas kadootjes op Cadeau.nl en verras iedereen die zoet is geweest met iets lekkers en een geschikt kado.