Archive for the ‘Sinterklaas’ Category

Wehkamp aanbiedingen & cadeaus

woensdag, december 13th, 2017

Bij Wehkamp kun je altijd terecht voor al je cadeaus. Met zo’n groot assortiment is er voor iedereen wat wils. Hierbij kun je denken aan kleding, elektronica, babyartikelen, speelgoed, games en verzorgingsartikelen. Dus weet je even niet meer wat voor een cadeau je moet kopen? Kijk dan eens bij Wehkamp!

Media Markt aanbiedingen

woensdag, december 13th, 2017

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Of wil jij jezelf verwennen? Neem dan eens een kijkje bij Media Markt! Hier vind je voor iedereen wat wils en de prijzen zijn ook nog eens scherp. Dus als je niet weet wat voor een cadeau je moet halen, kun je altijd hier terecht.

Gratis verrassing bij Vomar

dinsdag, november 21st, 2017

Doe nu mee aan de Vomar speurtocht! Vraag naar de speurkaart bij de servicebalie en ga op zoek naar de verloren chocoladeletters. Met deze letter kun je een woord maken. Heb jij het woord geraden? Dan ontvang je gelijk een gratis verrassing.

Zet je schoen bij COOP

dinsdag, november 21st, 2017

Zet vanaf 20 november ook je schoen bij Coop en ontvang op Sinterklaas een verrassing in je schoen. Download hier je bouwplaat voor een knutselschoen en zet hem neer in een COOP bij jou in de buurt.

Zet je schoen bij DekaMarkt

dinsdag, november 21st, 2017

Bij DekaMarkt kun je nu gratis jouw schoenen neerzetten. Download hier jouw Sinterklaas knutselplaat en maak jouw eigen sinterklaasschoen. Zet je schoen uiterlijk 2 december in de winkel.

Knutselschoen bij Plus supermarkt

dinsdag, november 21st, 2017

Knutsel nu je eigen sinterklaasschoentje in elkaar en ontvang op Sinterklaas een kleine verrassing in je schoen. Haal de bouwplaat op bij een Plus supermarkt bij jou in de buurt.

Gratis Sintboek bij Jumbo

maandag, november 20th, 2017

Koop één van de actieproducten van JUMBO en krijg gratis het Sintboek van Lauren Verster, Humberto Tan of Ellen Hoog. Elke week wordt er een ander boek weggegeven met in totaal 3 verschillende boeken.

Schoencadeautjes van Albert Heijn

donderdag, november 16th, 2017

Een kind ontvangt natuurlijk het liefste snoep in zijn schoen. En waar anders kun je zulke leuke snoepcadeautjes krijgen als bij Albert Heijn. Neem een kijkje tussen het assortiment en bestel vandaag nog je snoep online via ah.nl.

Zet je knutselklomp bij Welkoop

woensdag, november 1st, 2017

Zoek nu een Welkoop bij jou in de buurt en vraag naar de knutselklomp. Tot en met 29 november kun jij je knutselklomp zetten en op 2 december kun je een verrassing verwachten.

Bellen met Sinterklaas – IOS

donderdag, november 17th, 2016

Verras jouw kind met een telefoontje van Sinterklaas afgestemd op leeftijd en geslacht. Of als jouw kind Sinterklaas niet wilt spreken is een SMS ook mogelijk. Download de app en verras jouw kind! Wij verwijzen je door naar iTunes.