EK Voetbal acties

Ben jij klaar voor het EK voetbal? Met onze acties en aanbiedingen kom je in ieder geval in de buurt. Veel merken en webshops stunten namelijk tijdens het EK Voetbal. Daarom hebben wij besloten alle EK acties voor je te verzamelen. Doe er je voordeel mee en profiteer van dit aanbod.

EK Acties

  4weken-krant-gratis-actie

  Lees nu 4 weken de krant voor 4 euro. Na de proefperiode stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast. Je ontvangt dagelijks de krant in huis, de digitale krant of de weekendkrant. Ook is de bezorging gratis! Keuze uit 11 verschillende kranten zoals het Algemeen Dagblad, de Volkskrant en regionale bladen. Nieuw = Kidsweek!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  heineken-0is0

  Als je een blikje Heineken 0.0% hebt gekocht, kun je nu je volledige aankoopbedrag terugkrijgen via de Woolsocks app. Of je nu naar de supermarkt gaat of online winkelt, zolang je het blikje hebt gekocht voor €1,04, kun je profiteren van deze actie. Het enige wat je hoeft te doen is de Woolsocks app te downloaden en je aankoop te registreren.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  korting-scoren-50+mobiel-gratis

  Profiteer vandaag van gratis onbeperkt bellen, ontvang 2 GB cadeau met de code 2GBGRATIS en betaal geen aansluitkosten t.w.v. €20. Je hebt al een sim only vanaf 2 euro per maand.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  nationale-postcode-loterij-gratis-spelen

  Op 16 juli krijg je de kans om deel te nemen aan een gratis trekking van de Postcode Loterij met maar liefst 5x kans op één miljoen euro. Jij kan via deze actie één gratis lot bemachtigen en geheel vrijblijvend deelnemen. Jouw deelname stopt automatisch na de trekking van 16 juli, dus je zit nergens aan vast. Ook voor bestaande deelnemers!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  ek-sokken-actie

  Gratis EK-sokken ter waarde van €6,99 bij aankoop van 2 actieproducten bij Kruidvat! Je dient de sokken wel zelf in je winkelwagen te stoppen. Onder actieproducten valt o.a. shampoo, deodorant, conditioner en meer.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  max-magazine-hema-gratis

  Je ontvangt nu een gratis HEMA giftcard ter waarde van €10 bij een jaarabonnement op Max Magazine voor slechts €25,90, wat neerkomt op een korting van 60%. Uiteindelijk betaal je slechts €15,90 voor 52 nummers van Max Magazine.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  kidsweek-gratis

  Neem nu een voordelig proefabonnement op Kidsweek en ontvang de kinderkrant 8 weken lang op de deurmat voor slechts 4 euro. Het abonnement stopt automatisch na 8 weken. Kidsweek biedt kinderen een leuke en educatieve manier om op de hoogte te blijven van het nieuws.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  ek-voetbal-lidl

  Spaar nu voor gratis voetbalplaatjes bij Lidl! Bij elke €10 aan boodschappen ontvang je 1 verpakking met daarin 3 voetbalplaatjes. In totaal zijn er 100 verschillende voetbalplaatjes te verzamelen, dus doe mee en verzamel ze allemaal!

  Nu bekijken →
  Lees meer
  proefabonnement-krant

  Met de krant volg je het laatste nieuws. Lees nu 6 dagen per week voor 4 weken lang de krant digitaal en op papier voor slechts €4! Na 4 weken stopt de levering automatisch. Je krijgt keuze uit 11 verschillende kranten zoals de Volkskrant, het AD of Trouw.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  sasmung-tv-gratis

  Profiteer van EK Deals bij KPN en ontvang en gratis 43" Samsung televisie t.w.v. €499 bij een nieuw internet en tv abonnement. Je kan tegen een kleine meerprijs en met een korting tot 71% ook kiezen voor een 50", 55" of zelfs een 65" Samsung televisie. Helaas je bent te laat.

  Nu bekijken →
  Lees meer