Coronavirus acties en aanbiedingen

In verband met het Coronavirus worden er allerlei positieve acties opgezet die wij graag met jullie willen delen. Naast de spontane acties zijn er ook veel merken en acties die nu van pas komen om de tijd te doden. Denk hierbij aan kranten, tijdschriften, streamingdiensten en en natuurlijk gamen. Wij plaatsen daarom ook allerlei acties die jou helpen om de dag door te komen. Zo hoeft thuiszitten geen straf te zijn. Heb je ook iets leuks gevonden? Stuur ons dan een e-mail naar info[@]gratis.nl. Ontdek een volledig overzicht van gratis acties op onze homepage.

Corona acties

  sneeuwbal-struiken
  »

  Gratis sneeuwbal struiken

  Vanwege het Corovirus zijn veel sneeuwbal struiken niet verkocht. De eigenaar, Donker Groep, wil deze struiken niet verbranden en biedt ze daarom gratis aan. Je hoeft ze alleen nog maar op te halen. Bekijk de locaties online.

  meds-actie
  »

  Tip! 10 gratis mondkapjes per gezinslid

  Meld je nu gratis aan voor Meds, de online apotheker. Met Meds laat je eenvoudig al jouw medicijnen bij je thuisbezorgen. De service is geheel gratis en werkt samen met bijna alle zorgverzekeraars. Je hoeft de deur dus niet meer uit! Nu met 10 gratis mondkapjes per gezinslid bij de eerste levering.

  mondkapje-doneren
  »

  Tip! Doneer een mondkapje aan de MAMAS + krijg er zelf ook één!

  Door het Coronavirus is de situatie in Zuid-Afrika slechter dan ooit. Help de MAMAS die klaar staan voor de kinderen in Zuid-Afrika en doneer mondkapjes. Zo kunnen zij veilig hun werk blijven doen. Als donateur krijg je zelf ook een mondkapje!

  gamma-racing-day-gratis
  »

  Gamma Racing Day voor €1 bezoeken

  De Gamma Racing Day op het TT circuit in Assen gaat door! In verband met corona moet je dit keer wel reserveren en een kaartje kopen voor €1. Zo hebben ze het aantal bezoekers in de hand.

  unicef-zakje-geluk
  »

  Gratis zakje geluk van Unicef

  Tijdens Corona hebben we ontdek hoe belangrijk het is dat kinderen naar school kunnen. Daarom geef Unicef alle scholieren een gratis zakje geluk. In het zakje vind je een klavertje vier bolletjes en een geluksbandje.

  nha-laptop-oordopjes
  »

  Gratis tablet of bluetooth oordopjes bij NHA

  Ontvang nu een gratis tablet met toetsenbord of bluetooth oordopjes bij je inschrijving bij NHA. Een hobbycursus, taalcursus of een volledige opleiding. Via NHA kan je eenvoudig en aantrekkelijk beginnen met een thuisstudie of cursus. Wil je het eerst proberen? Vraag dan een gratis studiegids aan!

  4weken-krant-gratis-actie
  »

  Topper! 4 weken de krant voor €4, stopt automatisch!

  Lees nu 6 dagen per week voor 4 weken lang de krant digitaal en op papier voor slechts €4! Na 4 weken stopt de levering automatisch. Je krijgt keuze uit 11 verschillende kranten zoals de Volkskrant, het AD of Trouw.

  ziggo-logo-gratis
  »

  Gratis Fox Sports 1 voor Ziggo klanten

  Ziggo klanten ontvangen nu ook gratis toegang tot Fox Sports 1 tot het eind van 2020. Zo kan je de Eredivisie wedstrijden op de tv volgen. Beschikbaar op de kanalen 421, 422 en 423.

  gratis-mondmasker-arriva
  »

  5 gratis mondkapjes van Arriva

  Reis jij deze zomer met Arriva? Dan kan je 5 gratis mondkapjes aanvragen. Geldig zolang de voorraad strekt en je in regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland woont. Per e-mailadres mag je 3 keer bestellen. OP=OP!

  amazon-gratisnl
  »

  Gratis Amazon Prime Video

  Joker, Fast & Furious Hobbs & Shaw, IT part 2, Secret life of Pets 2 en nog veel meer films zijn nu te zien op Amazon Prime. Probeer het nu 30 dagen gratis! Na 30 dagen kost Amazon Prime Video je slechts €3,99 per maand. Je profiteert dan ook van gratis verzending bij Amazon.

  nh-hotel-hotelvoucher
  »

  NH Hotels hotelvoucher 2 personen voor €89

  Wil je dit jaar er tussenuit glippen in eigen land? Dan kan dit nu voordelig met deze NH Hotels hotelvoucher. Zo betaal je slechts €89 voor de hotelvoucher voor 2 personen. Je verblijft dan in 1 van de 32 hotels in de Benelux.

  mens-health-ebook
  »

  Gratis trainingsgids voor thuissporters

  Download nu gratis dit trainingsgids voor thuissporters van Men's Health. Het e-book is maar liefst 154 pagina's dik en staat boordevol met tips en oefeningen.

  veilig-werken-kantoor
  »

  Gratis 10 poster voor veilig werken op kantoor

  Gaat het kantoor weer open? Hang dan deze 10 gratis poster op in je kantoor. Zo herinner je iedereen eraan dat ze zich moeten houden aan de RIVM richtlijnen. De 10 posters kan je hier gratis downloaden en printer.

  nationaal-onderzoek-kinderboeken
  »

  Tip! Gratis kinderboekenpakket na mini-enquête!

  Doe nu mee aan het Nationaal Onderzoek kinderboeken en ontvang na deelname je eigen kinderboeken pakket. Zo ontvang je 4 leuke kinderboeken afgestemd op geslacht en leeftijd.

  loi-kidzz-gratis
  »

  Gratis proefles type- of taalcursus bij LOI Kidzz

  Wil je dat jouw kind thuis bezig blijft met school? Volg dan nu één van de online cursussen van LOI Kidzz. Zo kan je nu een gratis proefles nemen van een type- en taalcursus. Bevalt het? Dan kan je met €30 korting verder gaan met de cursus! Nu met gratis spionnenpakket!

  kleurboeken-kinderen-gratis
  »

  Gratis (persoonlijke) kleurboeken

  Via deze website kan je gratis digitale kleurboeken voor je kinderen downloaden. Het is zelfs mogelijk persoonlijke tekeningen door te geven. Print ze uit en laat je kinderen de leukste tekeningen inkleuren.

  ematching logo
  »

  1e maand gratis bij e-Matching

  Sluit je nu aan bij e-Matching en ontvang de eerste maand gratis toegang! e-Matching is dating voor hogeropgeleiden met handmatig gekeurde profielen. Als nieuw lid kan je sowieso 3 gratis contacten leggen.

  super-granny-boek
  »

  Gratis kinderboek Super Granny

  In dit leuke kinderboek beleven Megan en Granny allerlei grappige avonturen. Het boek is ideaal om uit voor te lezen en is geschikt voor kleine kinderen. Onderaan de pagina kan je ook deel 2 en 3 downloaden.

  sprookjessprokkelaar
  »

  Gratis Efteling Musicals via Youtube

  Via Youtube kan je gratis naar de Efteling Musicals kijken met als laatst 'Sprookjessprokkelaar de musical'. Wil je even de ontspanning opzoeken? Bekijk dan alle musicals online via Youtube. Geschikt voor jong en oud!

  telegraaf-premium-gratis
  »

  Telegraaf Premium met 34% korting

  Met De Telegraaf Premium krijg je exclusief toegang tot alle artikelen, video's en column op de website van De Telegraaf en in de app. Voor slechts €1,77 per maand krijg jij dit aanbod. Dit komt neer op een korting van maar liefst 34%!

  schooltv-actie
  »

  Kijk gratis naar Schooltv.nl

  Nu de kinderen thuiszitten kun je jouw kind naar educatieve video's laten kijken van Schooltv.nl. Je vindt hier korte educatieve video's voor kinderen in verschillende leeftijden. Dit zijn video's die normaal in de klas worden bekeken.

  Squla_logo_NL_white
  »

  Topper! Squla gratis proberen

  Altijd al benieuwd hoe Squla werkt? Hier kun je gratis quizzen proberen! Kies je groep, speel de quiz en kom erachter hoe leuk Squla is. Klik op 'kijkje nemen' in het menu om het eerst te proberen. Squla is geschikt voor kinderen tot groep 8! Met de code A4Y05 ontvang je €5 extra korting.

  albert-heijn-logo
  »

  Online boodschappen bij Albert Heijn

  Wil je de winkels vermijden? Doe dan eenvoudig online al je boodschappen en laat je boodschappen thuisbezorgen. Bestel op tijd voordat de bezorgmomenten vol zijn!

  jumbo-supermarkten-gratis
  »

  Online boodschappen doen bij Jumbo

  Wil je de drukte in de supermarkt omzeilen vanwege de Coronovirus? Bestel dan snel via de Jumbo website. Bestel op tijd, want er is een beperkte beschikbaarheid in de bezorging.

  blendle-gratis-proefabonnement-klein
  »

  Gratis 100+ tijdschriften en kranten lezen

  Wil je al het nieuws volgen over bv. het Coronavirus? Op zoek naar ontspanning met je favoriete tijdschrift? Probeer nu één maand lang Blendle met toegang tot 100+ tijdschriften en dagbladen. Lezen kan vanaf je computer, laptop, tablet en telefoon.

  callofduty-warzone
  »

  Gratis Call of Duty Warzone (PC, XBOX en PS4)

  Activision geeft gratis het spel Call of Duty Warzone weg. Voor dit spel heb je géén Call of Duty: Modern Warfare nodig! Het is een op zich zelf staand spel met een 2 opties. Er is een Battle Royale modus en een plunder modus. Zo is er een map dat geschikt is tot wel 150 spelers.

  flair-actie-gratis
  »

  38% korting bij Flair magazine

  Met deze Flair aanbieding lees het blad een jaar lang tegen maar liefst 38% korting. Je ontvangt uiteindelijk 57 nummers voor slechts 10,25 per maand. Inclusief digitaal lezen.

  woz-waarde-gratis
  »

  Topper! Gratis verlaging WOZ + €272 besparing!

  De WOZ-waarde is dit jaar absurd hoog! Verlaag in 2 minuten GRATIS jouw WOZ waarden en betaal minder voor al je belastingen. Hiermee bespaar je gemiddeld zo'n €272 per jaar. Al tienduizenden mensen gingen je voor!

  disney-plus-gratis
  »

  Probeer Disney+ 7 dagen lang GRATIS!

  Disney+ is sinds 12 november live met een uitgebreid aanbod film en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Probeer het 7 dagen gratis en kijk naar The Mandalorian of één van de exclusieve films.

  videoland-gratis-proberen
  »

  Probeer Videoland 2 weken lang

  Videoland kun je nu 2 weken lang proberen voor slecht 1 cent. Na de proefperiode gaat het automatisch over naar een maandelijkse abonnement van €8,99. Videoland is op ieder moment makkelijk opzegbaar.