Archive for the ‘gratis babyspullen’ Category

Gratis babytas met babyspulletjes

maandag, februari 4th, 2019

Verwacht je een kindje? Dan kan jij met jouw ‘Extravoordeelkaart’ een gratis kinderpakket aanvragen. Dit pakket bestaat uit een Blije baby voordeeltas, Kruidvat Newborn luiers, Kruidvat Baby 2 in 1 wasgel, Kruidvat lotiondoekjes en een gratis stickervel!

Probeer gratis Olvarit Bio

woensdag, januari 30th, 2019

Olvarit Bio is een complete maaltijd of fruithapje voor de allerkleinsten. Probeer het ook eens en krijg het volledige aankoopbedrag van je potje terug. Geldig voor aankopen bij Jumbo!

Gratis boek Slaap kindje slaap

vrijdag, januari 25th, 2019

Ouders met een kind tot 3 maanden kunnen gratis het boek ‘Slaap kindje slaap’ ophalen bij de boekhandel! Ontdek alle deelnemende boekhandels in Nederland. PS. Neem wel je geboortekaartje mee!

Gratis groep 1 schoolbox

maandag, januari 14th, 2019

Vraag nu een gratis schoolbox aan voor kinderen die in groep 1 zitten of naar groep 1 gaan. In de gratis goodiebox zitten heel veel gave cadeautjes.

Gratis sample DryNites pyjamabroekjes

donderdag, september 20th, 2018

Vraag nu een gratis sample aan van DryNites superabsoberende pyjamabroekjes of Drynites bedmats. Geldig zolang de voorraad strekt!

Gratis Nutricia spuugdoekje

maandag, september 10th, 2018

Meld je nu gratis aan voor de nieuwsbrief van Nutricia en ontvang een gratis Nutrica spuugdoekje. Na aanmelding ontvang je na 4 tot 6 weken het gratis cadeautje thuis. Geldig zolang de voorraad strekt!

Gratis de Blije Doos

donderdag, augustus 30th, 2018

Ben jij zwanger? Vraag dan gratis de Blije Doos aan van WIJ Jonge Ouders boordevol leuke baby- en kinderspulletjes. Hierbij kun je denken aan o.a. Pampers, Philips Avent fles, Prénatal sokjes, het magazine WIJ Jonge Ouders, gratis mutsje met naam en nog veel meer. Alle producten zijn afgestemd op jou en je baby. Let op: het cadeaupakket kan per maand variëren!

Gratis Baby on Board button

maandag, mei 14th, 2018

Reis je vaak met het openbaar vervoer in Amsterdam en ben je zwanger? Bij het GVB kun je nu een gratis baby on board button aanvragen. Zo zien mensen nog sneller dat ze een zitplaats voor jou vrij moeten maken. Dat voorkomt weer vervelende en ongemakkelijke situaties!

Gratis Zeeman rompertje

maandag, september 4th, 2017

Heb jij – of ken je iemand met – een kindje uit 2016 of 2017? Dan kun je bij de Zeeman een gratis rompertje krijgen! Meld je aan en vergeet niet het geboortekaartje mee te nemen naar de winkel!

Ella’s Kitchen proefpakket voor niks

vrijdag, juli 28th, 2017

Wil je een gratis Ella’s Kitchen proefpakket? Het bestaat uit een slabbetje, boekje en nog een aantal spulletjes. Vraag het nu snel en eenvoudig aan!