Archive for the ‘gratis-activiteiten’ Category

Gratis digitaal ‘Week zonder vlees’ magazine

maandag, februari 18th, 2019

Op 11 maart start de actie ‘Week zonder vlees’. Doe nu gratis mee en ontvang direct een digitaal exemplaar van ‘Week zonder vlees’ magazine. Hierin vinden deelnemers 88 pagina’s vol met recepten, interviews en weetjes.

Gratis spelshow bijwonen ‘Mars tegen Venus’

woensdag, januari 30th, 2019

Het nieuwe televisieprogramma ‘Mars tegen Venus’ is op zoek naar publiek! In deze spelshow nemen de mannen en vrouwen het tegen elkaar op in allerlei opdrachten. Daarom is het programma op zoek naar 100 actieve mannen en vrouwen voor een plezierige avond. Ben jij erbij? Meld je GRATIS aan!

Gratis Nutella pannenkoek

woensdag, januari 30th, 2019

Van 9 februari tot en met 10 maart reist er een Nutelle pannenkoektruck door het land. Op 10 locaties in Nederland kan je dan een gratis Nutella pannenkoek proberen.

Huishoudbeurs voorverkoop voor 15,95

donderdag, januari 24th, 2019

Koop nu alvast je kaartje voor de Huishoudbeurs in de voorverkoop en betaal slechts 15,95 per kaartje! De Huishoudbeurs vindt plaats van 16 t/m 24 februari 2019 in de jaarbeurs in Utrecht. Let op: beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Gratis koffie op de Grote Markt in Groningen

maandag, januari 14th, 2019

Stap nu de ABN AMRO binnen aan de Grote Markt in Groningen en ontvang een gratis kopje koffie. Het addertje onder het gratis is dat je de koffie in gebarentaal moet bestellen. Voor mensen die de gebarentaal niet kennen er is een touchscreen met uitleg.

Gratis uitzending RADAR bijwonen

dinsdag, januari 8th, 2019

Wekelijks kun je een gratis uitzending van RADAR bijwonen. Geef je voorkeursdatum op en bestel direct je gratis kaarten. Maximaal 10 kaarten per keer!

Gratis je fiets graveren in Amsterdam

maandag, januari 7th, 2019

Woon je in of in de buurt van Amsterdam? Dan kan jij gratis je fiets laten graveren. De locaties verschillende per week. Door je fiets te laten graveren help je mee om fietsendiefstal te voorkomen.

Gratis zitplaatsen voor evenementen

dinsdag, december 11th, 2018

Met KPN kan je naar de leukste evenementen zoals voetbal- en schaatswedstrijden of een dagje naar het museum. Wil je hier ook kans op maken? Meld je dan gratis aan voor Seaters en schrijf jezelf in voor de wachtrij!

Gratis CliniClowns spreekbeurtpakket

dinsdag, november 20th, 2018

Laat je kind een spreekbeurt houden over Cliniclowns en vraag hier je digitale spreekbeurtpakket aan. Dit hoef je gelukkig niet alleen te doen, want Plip helpt je op weg met tips en ideeën.

Gratis Ticketmaster gift card €250

maandag, november 12th, 2018

Ontvang een gratis TicketMaster gift card t.w.v. €150 wanneer je voor de voordelige energietarieven van Oxxio kiest. Je ontvangt jouw gift card al in 2 weken na je startdatum! Bij Ticketmaster koop je entreekaarten voor concerten, evenementen en festivals.