Archive for the ‘gratis-activiteiten’ Category

Kijk gratis naar Aladdin in Amersfoort

vrijdag, augustus 16th, 2019

Op zaterdag 31 augustus 2019 wordt het Eemplein in Amsersfoort omgetoverd tot een openluchtbioscoop! Je kan op deze dag gratis de nieuwe film van Aladdin zien. De film begint om 20:30!

Gratis EHBO cursus bij COOP

dinsdag, augustus 13th, 2019

Meld je nu gratis aan voor een EHBO cursus bij een COOP winkel bij jou in de buurt. Aanmelden kan tot en met 26 augustus. Wees er snel bij, want per winkel zijn er 12 plekken beschikbaar. Verder duurt de cursus circa 2 uur.

Gratis bouwplaat van Station Groningen

maandag, augustus 12th, 2019

Het bouwplaat van Station Groningen uit 1996 kan je nu ook online downloaden. Het bouwplaat werd ontworpen vanwege het 100-jarig bestaan. Begin vandaag nog met knutselen.

Bezoek gratis Popronde

maandag, augustus 12th, 2019

Popronde is het grootste reizende muziekfestival in Nederland. Tot en met 30 november rijdt Popronde rond in Nederland. Ontdek wanneer Popronde bij jou in de buurt is en bezoek het gratis festival.

Gratis sos polsbandje voor kinderen

vrijdag, augustus 9th, 2019

Als je deze zomer met de kinderen op de fiets gaat, dan kan je bij een Biesieklette fietsstalling in Scheveningen een gratis sos-polsbandje aanvragen. Geldig voor kinderen t/m 8 jaar.

Kijk gratis naar Ajax – Paok

woensdag, augustus 7th, 2019

Op 13 augustus kijk je gratis naar de wedstrijd van Ajax – Paok vanaf 20:30 op Ziggo Sport. Dit kanaal is op 13 augustus voor iedereen toegankelijk, ongeacht welke provider je zit.

Gratis naar Stedelijk Museum Schiedam

dinsdag, augustus 6th, 2019

Alle spelers van de BankGiro Loterij met een VIP-kaart krijgen vanaf nu gratis toegang tot het Stedelijk Museum in Schiedam.

Gratis de buurtKadoos aanvragen

woensdag, juli 24th, 2019

Leer je nieuwe buurt kennen met de BuurtKadooes. Dit is een pakket vol met fantastische kortingen en leuke en verrassende cadeautjes. Zo kan je de buurt eenvoudig leren kennen.

Gratis boek Gup en de watermonsters

dinsdag, juli 23rd, 2019

Schoon water is belangrijk voor ons, maar ook voor de natuur. Ga op onderzoek uit en test een water bij jou in de buurt. Vraag dit gratis meetkit aan inclusief boek Gup en de watermonsters. Je helpt hiermee de waterkwaliteit te meten.

Win 2 kaartjes voor het Big Cat centre

dinsdag, juli 23rd, 2019

Stop de galbeerindustrie en teken deze petitie. Als je de petitie tekent maak je automatisch kans op 2 kaartjes voor het Big Cat centre.