Archive for the ‘gratis-activiteiten’ Category

Coca Cola kersttruck met gratis cola

woensdag, december 12th, 2018

De Coca Cola kersttruck reist door Nederland. Dus wil je de kersttruck in het écht bewonderen? Bezoek dan één van de locaties. Op locatie kan je genieten van een gratis blikje cola.

Huishoudbeurs voorverkoop voor 15,95

dinsdag, december 11th, 2018

Koop nu alvast je kaartje voor de Huishoudbeurs in de voorverkoop en betaal slechts 15,95 per kaartje! De Huishoudbeurs vindt plaats van 16 t/m 24 februari 2019 in de jaarbeurs in Utrecht. Let op: beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Gratis zitplaatsen voor evenementen

dinsdag, december 11th, 2018

Met KPN kan je naar de leukste evenementen zoals voetbal- en schaatswedstrijden of een dagje naar het museum. Wil je hier ook kans op maken? Meld je dan gratis aan voor Seaters en schrijf jezelf in voor de wachtrij!

UNOX nieuwsjaarsduik met gratis goodiebag!

maandag, december 10th, 2018

De Unox nieuwjaarsduik is inmiddels uitgegroeid tot een Hollandse traditie. Door heel Nederland worden op verschillende plekken op 1 januari een nieuwjaarsduik georganiseerd. Ben jij erbij? Je ontvangt een gratis goodiebag met Unox muts en blik erwtensoep!

HEMA Shopping Night met gratis lipbalm

maandag, december 10th, 2018

Komende donderdag en vrijdag worden er in verschillende HEMA filialen een HEMA Shopping Night gehouden. Iedereen met een klantenkaart kan gratis langskomen en profiteren van verschillende kortingen, gratis hapjes en ontvangen een lipbalm bij een besteding van €10.

Gratis workshop houten kerstboom maken

woensdag, december 5th, 2018

Op 15 december 2018 geeft Karwei een workshop ‘Houten kerstboompje maken’. Wil je hierbij zijn? Meld je dan aan met jouw Karwei klantenkaart. Je krijgt de workout te zien na het invullen van je vestiging.

Gratis kaarten voor Het Nationaal Kindervuurwerk

maandag, december 3rd, 2018

Speciaal voor de kinderen die niet tot 00:00 kunnen wachten is er in Rotterdam Het Nationaal Kindervuurwerk! Om 18:00 wordt er dan speciaal vuurwerk afgestoken dat veilig is en zonder harde knallen. Claim nu alvast je kaartje.

Gratis kerstboom zagen op de Hoge Veluwe

zaterdag, december 1st, 2018

Bezoek op 8, 9, 15 of 16 december Het Nationale park De Hoge Veluwe en zaag je eigen kerstboom. Je mag maximaal één boom per bezoeker meenemen. Ben jij erbij?

Bezoek het Amsterdam Light Festival

donderdag, november 29th, 2018

Ben jij tijdens de feestdagen in de buurt van Amsterdam? Bezoek dan zeker het Amsterdam Light Festival met 30 lichtkunstwerken en 10 stadsverhalen verdeeld over de stad. Download gratis de route via deze actie.

Scheveningen Wintervuurwerk

maandag, november 26th, 2018

Ook dit jaar kan je weer genieten van wintervuurwerk op Scheveningen. Bezoek de badplaats op 2, 9, 16 of 23 december voor een gratis vuurwerkshow. De show begint om 18:00 op het strand van Scheveningen.