Archive for the ‘gratis-activiteiten’ Category

Gratis Burendag feestpakket

donderdag, juni 20th, 2019

Op 28 september 2019 vindt alweer de 14e editie van Burendag plaatst. Wil jij wat in je buurt organiseren? Vraag dan het Burendag feestpakket aan met o.a. ballonnen en vlaggen om de buurt op te vrolijken.

Gratis naar de film als je Tess heet

woensdag, juni 12th, 2019

Alle meisjes die Tess heten mogen gratis naar de film ‘Mijn bijzondere rare week’ op 30 juni. De film komt in tientallen bioscopen in een speciale publiekspremière.

Gratis Nieuw-Zeeland toeristenkaart

dinsdag, juni 11th, 2019

Download en print hier je Nieuw-Zeeland toeristenkaart met een plattegrond en tips voor een geweldig avontuur. Handig wanneer je Nieuw-Zeeland wilt bezoeken.

Kinderen tot 4 jaar reizen gratis in de bus

dinsdag, juni 11th, 2019

Heb je een kind dat jonger is dan 4 jaar? Dan reist je kind gratis in het openbaar vervoer. Dit geldt voor heel Nederland! In Brabant reizen kinderen tot 12 jaar gratis mee! Per volwassenen mogen er 2 kinderen gratis meereizen.

Gratis bootcamp bij Decathlon Amsterdam

dinsdag, juni 11th, 2019

Elke vrijdag in juni kan je gratis een bootcamp sessie bijwonen bij Decathlon in Amsterdam. Trek je sportkleding aan en kom langs!

Bezoek GRATIS het Schuilkeldermuseum

dinsdag, juni 11th, 2019

Elke derde zondag van de maand tussen maart en oktober kan je gratis het Schuilkeldermuseum in Maastricht bezoeken. Je kan dan GRATIS een kijkje nemen in het ondergrondse gangenstelsel.

Gratis wandel- en fietsroutes in Nederland

donderdag, juni 6th, 2019

Ontvang nu gratis een wandel- en fietsroutes boekje van Natuurmonumenten. Je ontvangt de wandel- en fietsroutes bij jou in de buurt tot maximaal 5 regio’s.

Gratis Intratuin speurtocht

dinsdag, mei 28th, 2019

Elke maand heeft Intratuin een nieuwe speurtocht gemaakt voor kinderen. Haal de speurtocht op bij de servicebalie en ga op onderzoek uit in de winkel. De speurtocht wordt aangepast op het seizoen.

Stuur je naam naar Mars

donderdag, mei 23rd, 2019

In 2020 stuurt NASA de 2020 Rover naar Mars toe met een racket en jij kan meevliegen, althans je naam. Geef je naam op en download je gratis boarding pass.

Gratis opname College Tour bijwonen

dinsdag, mei 21st, 2019

Studenten tot 30 jaar kunnen zich nu gratis aanmelden voor de opname van College Tour op 28 mei 2019. Gebruik tijdens je boeking de code CT19JUSSEN om je gratis entreekaart te ontvangen.