Archive for the ‘gratis-activiteiten’ Category

Gratis sjabloom met spuitkrijt

vrijdag, oktober 12th, 2018

Op zaterdag 27 oktober, net voor de wintertijd, komt de ANWB met een fietsverlichtingactie. Jij kan daarom een gratis sjabloom met spuitkrijt aanvragen. Met de spuitkrijgt kan je op 7 plekken een boodschap achterlaten om je fietsverlichting aan te doen.

3x gratis retour met de Valleilijn

woensdag, oktober 10th, 2018

Claim nu 3 gratis e-tickets voor de Valleilijn. Het is de treinverbinding tussen Amersfoort en Ede-Wagingen. Dus even een dagje dierentuin in Amersfoort of winkelen in Ede? Je reist nu gratis met de Valleilijn.

De eerste Lidl boerderijdag

maandag, oktober 8th, 2018

Op zaterdag 20 oktober wordt de eerste Lidl boerderijdag gehouden! Dit betekent dat je dan kennis kunt maken met alle boeren en tellers waar Lidl mee samenwerkt. Ben jij erbij?

Bezoek gratis lichtkunstfestival GLOW

maandag, oktober 8th, 2018

Zoals elk jaar kun je van 10 tot en met 17 november genieten van lichtkunstfestival GLOW. Tijdens GLOW geniet je van 35 verschillende lichtprojecten die je in de binnenstad van Eindhoven vindt. De lichtkunstprojecten zijn met elkaar verbonden middels een looproute.

Gratis toegang tot Generation Discover festival

maandag, oktober 8th, 2018

Van 17 tot en met 21 oktober kun je gratis het Generation Discover festival bezoeken in Den Haag. Het festival is een plek waar jongeren wetenschap en technologie kunnen beleven. Bestel hier je gratis tickets.

Gratis sensationele vliegshow in Scheveningen

dinsdag, oktober 2nd, 2018

Scheveningen viert op 1 december zijn 200 jarige bestaan als badplaats. Je kunt genieten van een sensationele vliegshow met stuntvliegtuigen, die voorzien zijn van LED-verlichting en pyrotechnieken. Bij slecht weer wordt de show verplaatst naar 2 december.

Gratis Popronde muziekfestival

vrijdag, september 14th, 2018

Heb je zin in een gratis muziekfestival? Bezoek dan Popronde! Popronde is een reizende muziekfestival die door Nederland reist. Elke donderdag t/m zondag is er een feestje op een andere locatie. Ben jij erbij?

ING Wilde Buiten Dagen

dinsdag, augustus 28th, 2018

ING en OERRR organiseren in de herfstvakantie de ING Wilde Buiten Dagen. Op 10 plaatsen in Nederland kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar avontuurlijke natuur-challenges aangaan. Is jouw kind erbij?

Gratis tickets voor Second Home

maandag, augustus 20th, 2018

Wil je een tweede (vakantie)woning kopen? Weet je alleen niet hoe je moet beginnen of je terecht kunt? Tijdens de Second Home beurs in Utrecht zijn er ruim 140 exposanten en 25 landen vertegenwoordigd die jou verder kunnen helpen. Download snel jouw gratis ticket!

Gratis film kijken bij Kinepolis bioscopen

vrijdag, augustus 17th, 2018

Lekker naar de film voor 0 euro. Bij Kinepolis kan het. Maak een My Kinepolis account aan. Op je verjaardag krijg je dan een gratis ticket cadeau van Kinepolis. Dit is een bioscoopketen met vestigingen in onder meer Utrecht, Breda, Enschede en Groningen. Als je al een account hebt kun je dit aanvullen met je geboortedatum.