Archive for the ‘gratis-activiteiten’ Category

Gratis tickets voor Second Home

maandag, augustus 20th, 2018

Wil je een tweede (vakantie)woning kopen? Weet je alleen niet hoe je moet beginnen of je terecht kunt? Tijdens de Second Home beurs in Utrecht zijn er ruim 140 exposanten en 25 landen vertegenwoordigd die jou verder kunnen helpen. Download snel jouw gratis ticket!

Gratis film kijken bij Kinepolis bioscopen

vrijdag, augustus 17th, 2018

Lekker naar de film voor 0 euro. Bij Kinepolis kan het. Maak een My Kinepolis account aan. Op je verjaardag krijg je dan een gratis ticket cadeau van Kinepolis. Dit is een bioscoopketen met vestigingen in onder meer Utrecht, Breda, Enschede en Groningen. Als je al een account hebt kun je dit aanvullen met je geboortedatum.

Gratis ontwerp van jouw droomkeuken

donderdag, augustus 16th, 2018

Speciaal voor alle keukenprinsen Bij Keukencoach kun je kosteloos een ontwerp voor jouw droomkeuken aanvragen. Op de homepage vind je een button ‘Ik wil een gratis ontwerp’. Klik hierop en ga direct aan de slag. Veel plezier!

Gratis met de bus naar FC Groningen of SC Heerenveen

woensdag, augustus 15th, 2018

Fans van FC Groningen en SC Heerenveen gaan gratis met de bus naar thuiswedstrijden van hun club. Groningen fans reizen gratis met Qbuzz stadsbussen op vertoon van een seizoenkaart of ticket. Heb je een Heerenveen seizoenkaart? Dan reis je gratis naar het Abe Lenstra Stadion met een Arriva bus of trein.

Gratis film kijken in Amsterdam

woensdag, augustus 8th, 2018

In augustus en september kun je op elke vrijdag een gratis film kijken in het Istituto Italiano di Cultura aan de Keizersgracht 564 in Amsterdam. Het zijn Italiaanse films en reserveren is verplicht!

Gratis zwemadvies + zwemlocaties ontdekken

dinsdag, augustus 7th, 2018

Ontdek de leukste zwemplekken bij jou in de buurt en ontdek direct of het veilig is om te zwemmen. Daarnaast kun je op de kaart ook gratis zwemlocaties vinden.

Gratis rondleiding bij stichting AAP

dinsdag, augustus 7th, 2018

Neem een kijkje achter de schermen van Stichting AAP en krijg een gratis rondleiding. De gratis rondleidingen worden gehouden op vrijdag, zaterdag en zondag om 13:30. Je kunt verder voor maximaal 2 personen tegelijk reserveren.

Gratis fiets voor HBO/WO studenten

maandag, augustus 6th, 2018

Ben jij een HBO of WO student in Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rotterdam en fiets jij minimaal 5 KM per dag? Dan kan jij een fiets aanvragen via Student-Bike, inclusief smartlock!

Gratis Ticketmaster gift card €150

vrijdag, augustus 3rd, 2018

Ontvang een gratis TicketMaster gift card t.w.v. €150 wanneer je voor de voordelige energietarieven van Oxxio kiest. Je ontvangt jouw gift card al in 2 weken na je startdatum! Bij Ticketmaster koop je entreekaarten voor concerten, evenementen en festivals.

Gratis activiteit bij aankoop van Nalys

donderdag, juli 26th, 2018

Koop nu 1 van de Nalys actieproducten naar keuze, vul het formulier in en ontvang een e-voucher voor één groene actief naar keuze.