Archive for the ‘gratis-activiteiten’ Category

Gratis Game of Throne experience

woensdag, april 10th, 2019

Bezoek tussen 10 en 21 april Utrecht Centraal en geniet van een Game of Thrones experience. Zo kan je plaats nemen in een replica van The Iron Throne.

Gratis biologische bloemzaad

woensdag, april 10th, 2019

Op 22 april is het nationale zaaidag. Haal daarom een gratis zakje biologische bloemzaad op bij een Voedselbank voor Bijen bij jou in de buurt.

Gratis Razijn VIP dagen voor je huisdier

donderdag, april 4th, 2019

Bezoek op zaterdag 6 april samen met je hond de dierenartspraktijken in Leiderdrop, De Bilt en Sneek en geniet van een VIP dag. Je huisdier krijgt een gratis gezondheidscheck, wasbeurt, manicure en een gratis goodiebag. Er zijn ook andere data/locaties beschikbaar.

Bezoek gratis het Verre Reizen event

maandag, april 1st, 2019

Bezoek gratis het Verre Reizen event in Den Haag op 18 en 19 mei 2019. Gebruik hiervoor de code FB19 tijdens het afrekenen. Daarnaast krijg je ook 4x het reismagazine Travelbook op de deurmat. De levering hiervan stopt automatisch.

Gratis paas-cd van ‘DaaromPasen’

dinsdag, maart 26th, 2019

Een geschenk speciaal voor jou: 2 cd’s met prachtige liederen rondom passie- en paastijd. Ontvang gratis de cd van Martin Mans en anderen of The Psalm Project.

Gratis Homeopatische EHBO kit

dinsdag, maart 26th, 2019

Vraag nu gratis de Homeopatische EHBO kit aan t.w.v. €45,82 voor jouw sportvereniging. Dit pakket bestaat uit Spiroflor spray, Calendulan crème, Arniflor zalf, Homeopathiewijzer, rol pleisters en t-shirt.

Gratis actiepakket met bloemzaadje

woensdag, maart 20th, 2019

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend het Natuurmonumenten actiepakket aan met een zakje bloemzaadjes. Zo steun je samen met Natuurmonumenten bloemen en planten voor een toekomstige generatie.

Gratis meereisticket Syntus Utrecht

woensdag, maart 6th, 2019

Claim online je GRATIS meereisticket voor de bus in Utrecht (Syntus) en reis samen voor de prijs van 1. Alleen geldig in maart en maximaal 3 tickets per e-mailadres.

Gratis koffie op de Grote Markt in Groningen

maandag, januari 14th, 2019

Stap nu de ABN AMRO binnen aan de Grote Markt in Groningen en ontvang een gratis kopje koffie. Het addertje onder het gratis is dat je de koffie in gebarentaal moet bestellen. Voor mensen die de gebarentaal niet kennen er is een touchscreen met uitleg.

Gratis uitzending RADAR bijwonen

dinsdag, januari 8th, 2019

Wekelijks kun je een gratis uitzending van RADAR bijwonen. Geef je voorkeursdatum op en bestel direct je gratis kaarten. Maximaal 10 kaarten per keer!