Archive for the ‘Activiteiten’ Category

Gratis Popronde muziekfestival

vrijdag, september 14th, 2018

Heb je zin in een gratis muziekfestival? Bezoek dan Popronde! Popronde is een reizende muziekfestival die door Nederland reist. Elke donderdag t/m zondag is er een feestje op een andere locatie. Ben jij erbij?

Walibi strooit met gratis kaarten!

maandag, september 3rd, 2018

Bezoek nu Walibi Holland, maak een selfie in het park en deel jouw locatie op Instagram en haal een gratis ticket op bij de Guest Service. Het is onduidelijk hoeveel gratis kaarten er worden weggegeven.

ING Wilde Buiten Dagen

dinsdag, augustus 28th, 2018

ING en OERRR organiseren in de herfstvakantie de ING Wilde Buiten Dagen. Op 10 plaatsen in Nederland kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar avontuurlijke natuur-challenges aangaan. Is jouw kind erbij?

Gratis toegang tot World of Technology & Science

woensdag, augustus 22nd, 2018

Bezoek tussen 2 en 5 oktober gratis de World of Technology & Science beurs in de jaarbeurs van Utrecht. Meld je aan en gebruik de actiecode WOTS1137 voor gratis toegang!

Gratis tickets voor Second Home

maandag, augustus 20th, 2018

Wil je een tweede (vakantie)woning kopen? Weet je alleen niet hoe je moet beginnen of je terecht kunt? Tijdens de Second Home beurs in Utrecht zijn er ruim 140 exposanten en 25 landen vertegenwoordigd die jou verder kunnen helpen. Download snel jouw gratis ticket!

Gratis film kijken bij Kinepolis bioscopen

vrijdag, augustus 17th, 2018

Lekker naar de film voor 0 euro. Bij Kinepolis kan het. Maak een My Kinepolis account aan. Op je verjaardag krijg je dan een gratis ticket cadeau van Kinepolis. Dit is een bioscoopketen met vestigingen in onder meer Utrecht, Breda, Enschede en Groningen. Als je al een account hebt kun je dit aanvullen met je geboortedatum.

Gratis ontwerp van jouw droomkeuken

donderdag, augustus 16th, 2018

Speciaal voor alle keukenprinsen Bij Keukencoach kun je kosteloos een ontwerp voor jouw droomkeuken aanvragen. Op de homepage vind je een button ‘Ik wil een gratis ontwerp’. Klik hierop en ga direct aan de slag. Veel plezier!

Gratis met de bus naar FC Groningen of SC Heerenveen

woensdag, augustus 15th, 2018

Fans van FC Groningen en SC Heerenveen gaan gratis met de bus naar thuiswedstrijden van hun club. Groningen fans reizen gratis met Qbuzz stadsbussen op vertoon van een seizoenkaart of ticket. Heb je een Heerenveen seizoenkaart? Dan reis je gratis naar het Abe Lenstra Stadion met een Arriva bus of trein.

Gratis film kijken in Amsterdam

woensdag, augustus 8th, 2018

In augustus en september kun je op elke vrijdag een gratis film kijken in het Istituto Italiano di Cultura aan de Keizersgracht 564 in Amsterdam. Het zijn Italiaanse films en reserveren is verplicht!

Gratis zwemadvies + zwemlocaties ontdekken

dinsdag, augustus 7th, 2018

Ontdek de leukste zwemplekken bij jou in de buurt en ontdek direct of het veilig is om te zwemmen. Daarnaast kun je op de kaart ook gratis zwemlocaties vinden.