Archive for the ‘Activiteiten’ Category

Gratis Longfonds feestpakket

donderdag, juli 18th, 2019

Wil je graag geld ophalen voor het Longfonds? Schaf dan het gratis Longfonds feestpakket aan t.w.v. €6,95. Je ontvang een giftenbox met ballonnen en vlaggetjeslijn.

Gratis P+R fiets proberen in Groningen

vrijdag, juli 12th, 2019

In Groningen wordt er gewerkt aan de weg en het spoor. Sommige plekken zjin daarom moeilijk bereikbaar. Dit is een goed moment om de auto op een P+R te droppen en gratis met de fiets naar je bestemming te gaan. Probeer het een week lang gratis.

Bezoek gratis het Noordbrabants museum

woensdag, juli 10th, 2019

Heb jij een bloemennaam zoals Roos, Margriet, Jasmijn of een andere bloem? Dan ontvang jij in de maand juli gratis toegang tot het Noordbrabants museum.

Gratis Best Deal campingcard

woensdag, juli 10th, 2019

Met jou Best Deal campingcard bespaar je maximaal op jouw kampeervakantie. Op vertoon van je kaart ontvang je korting bij honderden campings in Europa.

Gratis tickets voor Gamma Racing Day

dinsdag, juli 9th, 2019

Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus worden weer de Gamma Racing Day’s gehouden. Tijdens deze dagen kan je gratis het TT circuit in Assen op. Download hier je gratis tickets.

Landelijke open Imkerijdagen

maandag, juli 8th, 2019

Jaarlijks openen de imkers door heel Nederland de deuren voor het publiek. Zo kan je GRATIS een kijkje nemen in de wereld van de honingbij. Ontdek alle locaties en bezoek gratis een imker bij jou in de buurt.

Gratis kamperen in Europa

maandag, juli 8th, 2019

Wil je graag wild kamperen in Europa? Ontdek dan de beste locaties via ‘We are Travelers’. Ook ontdek je alle landen waar wild kamperen is verboden.

Gratis Camper parkeerplaatsen in Europa

maandag, juli 8th, 2019

Door heel Europa zijn er verschillende gratis parkeerplaatsen van je Camper. Zo kan je voordelig met de Camper door Europa reizen. Ontdek snel alle locaties.

Stranger Things Experience in Utrecht

maandag, juli 8th, 2019

Vanwege de lancering van het derde seizoen van Stranger Things kan je in Utrecht een Stranger Things Experience bijwonen. Wil je het ervaren? Bezoek dan Hoog Catharijne en krijg gratis toegang.

Gratis bloembollen voor basisscholen

maandag, juli 1st, 2019

Vraag nu een bloembollen pakket aan voor je basisschool. Geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Er wordt maximaal 1 pakket per basisschool gegeven.