Archive for the ‘Activiteiten’ Category

Gratis entreekaart voor Bull Day

maandag, maart 18th, 2019

Met deze actiecode DFT19 krijg je gratis toegang tot Bull Day op 22 maart 2019. Bull Day is een beurstip voor ondernemers en beleggers die op zoek zijn naar visie, kansen en tips.

Gratis workshop bartafel maken

vrijdag, maart 15th, 2019

Meld je nu gratis aan voor een workshop bartafel maken bij Karwei op 23 maart 2019. Enkel geldig op vertoon van je klantenkaart en inschrijven kan bij de servicebalie. Vol=vol!

Gratis meereisticket Syntus Utrecht

woensdag, maart 6th, 2019

Claim online je GRATIS meereisticket voor de bus in Utrecht (Syntus) en reis samen voor de prijs van 1. Alleen geldig in maart en maximaal 3 tickets per e-mailadres.

2 kaarten voor Camper Expo

dinsdag, maart 5th, 2019

Overweeg je een camper te kopen? Bezoek dan de GRATIS de Camper Expo tussen 22 en 24 maart 2019. Via deze actie ontvang je 2 GRATIS kaarten.

2 gratis plantjes bij Intratuin

woensdag, februari 27th, 2019

Kom op zaterdag 23 maart tussen 10:00 en 15:00 naar een Intratuin vestiging bij jou in de buurt en lever een tegel in voor 2 gratis tuinplantjes. Maximaal één tegel per klant.

Gratis koffie op de Grote Markt in Groningen

maandag, januari 14th, 2019

Stap nu de ABN AMRO binnen aan de Grote Markt in Groningen en ontvang een gratis kopje koffie. Het addertje onder het gratis is dat je de koffie in gebarentaal moet bestellen. Voor mensen die de gebarentaal niet kennen er is een touchscreen met uitleg.

Gratis uitzending RADAR bijwonen

dinsdag, januari 8th, 2019

Wekelijks kun je een gratis uitzending van RADAR bijwonen. Geef je voorkeursdatum op en bestel direct je gratis kaarten. Maximaal 10 kaarten per keer!

Gratis je fiets graveren in Amsterdam

maandag, januari 7th, 2019

Woon je in of in de buurt van Amsterdam? Dan kan jij gratis je fiets laten graveren. De locaties verschillende per week. Door je fiets te laten graveren help je mee om fietsendiefstal te voorkomen.

Gratis zitplaatsen voor evenementen

dinsdag, december 11th, 2018

Met KPN kan je naar de leukste evenementen zoals voetbal- en schaatswedstrijden of een dagje naar het museum. Wil je hier ook kans op maken? Meld je dan gratis aan voor Seaters en schrijf jezelf in voor de wachtrij!

Gratis CliniClowns spreekbeurtpakket

dinsdag, november 20th, 2018

Laat je kind een spreekbeurt houden over Cliniclowns en vraag hier je digitale spreekbeurtpakket aan. Dit hoef je gelukkig niet alleen te doen, want Plip helpt je op weg met tips en ideeën.